Жена Козирог - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Жена Козирог
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 2788 пъти
Знам, че повечето хора са скептични и не вярват на тези работи, но за мен винаги са били верни (отворен съм към окултни науки), а и не съдя по тях за изборите в живота си.
В началото на съвместен живот с жена зодия Козирог съм. Честно казано, много ми е трудно да я разгадая или по-скоро - да я накарам да се отпусне. Трудно изразява чувства! Каквито и да било, включително към семейство и приятели. Тя е бъбрива и говори на много теми, но интелектуални такива и се шегува често, обаче почти не показва любовни чувства, камоли да говори за тях. Не съм я виждал да се ядосва, да ревнува, много рядко ми казва/показва, че ме обича и понякога прави отношенията ни да изглеждат като че ли сме бизнес партньори, не интимни. Тоест всичко е като по план и няма показна емоционалност. Затова когато й кажа колко я обичам, нещо романтично и/или дори нещо по-диво, тя го приема странно, сякаш й е трудно да асимилира информацията. И на мен ми става криво. Знам, че ме обича, но ми се щеше да го показва повече. Аз съм Овен с почти цялата натална карта в зодия Овен. Емоционален човек съм и истински на 100%. Не дрънкам лични работи насам-натам, но на жената до себе си винаги казвам всичко, както и на семейството и 2, 3-ма близки приятели. Трябва да показваме на хората, които обичаме, че ги ценим, поне според мен. И да няма тайни. С нея иначе си имаме лично пространство, верни сме си, тя е страхотна жена, не използвачка и материалистка. С нея съм постигнал идеална хармония, няма кавги, но бих искал тя да си показва чувствата. Обикновено уж е обратното - мъжете сме били хора на мисълта, а жените на чувствата, ама при нас е обратното. Може би е била наранена или просто си е такава, знам, че не мога всичко да имам, но ми се щеше да показва чувства. Да говоря ли с нея? Аз постоянно я карам да се чувства желана, без да се натрапвам обаче. Сексът иначе е блажен с нея.

П. П. Много си я обичкам, ходих по нея 3 години и не се отказах, няма и сега да го направя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 79fa865665
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Здравей! Жена козирог съм.. ;д
цитирам ти : "Може би е била наранена или просто си е такава".
Прост отговор- възможно е и двете. Ние сме си такива. На мен супер много хора са ми казвали същото, което ти си написал за нея. На кратко - не знам дали това може да се промени, просто не обичаме да изразяваме чувства, лични неща и изобщо да показваме нещо повече. Какво да ти кажа.. не знам и аз.. щастлив живот ви желая!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 2e5ae49070
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

2.   Имах 11 годишна връзка с жена козирог. Аз съм рак. Всичко, което описваш за нея е така... спор няма... Ще ти дам един съвет.... говорете... не спирайте да общувате... контактувайте по всякакъв начин... Да, на моменти ще ти се стори, че само ти полагаш усилия и най-вероятно ще е така. В крайна сметка аз издържах толкова. Дотегна ми все да се чувствам недооценяван. Просто тези жени са такива.... не умеят много много да изразяват чувствата си и на моменти започваш да се чудиш кво става.... Ако я обичаш не спирай и не се отказвай

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: daed7b6b59
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Най - вероптно има Марс и/или Луна в някой въздушен знак и затова е такава не особено емоционална. Но това не означава, че не те обича, просто не си пада по сладникави нещица. Но ти гарантирам, че съвсем не случайно е точно с теб. Да, говори с нея, избери подходящ момент и ѝ кажи ама точно какво те мъчи теб, ама без да говориш недоизказно такова.

А на такива разсъждения 'жените са такива, а мъжете онакива', а всичко друго е странно, особено, изключение, ненормално и. т. н се уповават простите хорица - типичните Ганьовци от малките населени места, които живеят в малки общества. Това го казвам не защото искам да те обидя лично теб (едва ли си го казал съвсем умишлено, а по - скоро като клише), а просто защото не харесвам такива изказвания, които слагат човек в рамки.. и по този начин се създава задоволство точно на тези ограничени хора, които са супер негативни и ограничени и просто не ме кефят и не искам убежденията им да бъдат подхранвани ;) А и не трябва, защото е тъпо :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: ab269aae6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Жените козирог много късно започват да показват някакво емоции.. година, две ще сте заедно и тогава. Има много стени, който да буташ, но зад тях има много емоция.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 7e622c2b65
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Аз съм момиче козирог и начинът ми на обичане е различен. Всичко се крие в присъствието, спри да й говориш а я заведи на някъде и консумирай на максимум това, което тя ти дава. Бъди забавен и я карай да се смее, купи й желирани бонбонки и направи така че да се почувства сладко и удобно с теб. По този начин сам ще откриеш истинската красота на жената козирог.
Графиците и сериозността са просто защитна стена за най-сладкото нещо на света което можеш да видиш. За жалост мъжете не оценяват какви съкровища са такива жени. Открили са сиво-метална кутия, която изглежда някак си удобна и си я носят без да я отварят. Тъпо.

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 0798422e58
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Аз съм жена козирог и не обичам да си показвам емоциите, но не знам дали е от зодията. Някой нагоре беше писал, ако имаш Луна във въздушен знак, може да е от това, моята Луна е във Везни, както и да е. Друго исках да кажа, че може да не е само от зодията ами от някакви реални случки в които да си е показала емоциите и да е получила някакво негативно преживяване и да не иска повече да ги показва. Например аз съм израснала сред хора, които такива емоции показваха, че просто ме дразнеха, или прекалено крещене или прекален плач и самосъжаление. На мен отстрани такива хора ми се струваха жалки и подвластни на емоции и оттам реших, че не е много приятно да показваш чак такива емоционални изблици. Да не говорим, че се взимаха някакви решение подвластни на тези емоции, които накрая винаги излизаха грешни. Но козирог си е земна зодия и предпочита да има някаква стабилност по-скоро да прецени трезво нещата отколкото да се води по импулси. Принципно овен и козирог не са много съвместими и овена е по-импулсивен, което дразни козирога, поне аз от общуване с овни това съм забелязала. Макар че последния овен с които се бях запознала никакви емоции не показа, даже повече от мен, което ме учуди, но хора всякакви. Исках просто да кажа на автора, недей да търсиш обяснение в някаква зодия, да може да има влияние, но по-скоро това което го пишеш тук го кажи на приятелката си. Опитай се да и обясниш и да я разбереш и и позволи и на нея да направи същото. Защото с гадаене и зодии не се решават проблеми. Успех и може би ако си откровен тя ще може да се научи от теб как да си показва емоциите без това да я притеснява, но ти си този който трябва да я предразположи към това.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: b684854298
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Жена Козирог съм. Ние сме такива, не само на любим, но и попринцип на близки хора не показваме какво да е. Обещавам ти, ако успееш да и свалиш стените, ще разбереш колко много те обича, колко силно те иска и колко плахо я е страх да не те загуби. Просто сме такива. И те ревнува, и всичко-не ти дава шанс да разбереш, за да не я нараниш. Козирозите се отпускат тогава, когато са вече на сто процента сигурни в човека до себе си, или иначе казано- козата ще пасе спокойно само тогава, когато знае, че вълка е убит или е надалеч.
Много се интерсувам и вярвам в зодии и можеш да ми вярваш.
Успех и много любов.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 075a7962c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Жена козирог съм Все още ми е някак странно да кажа на мъжа до мен "Обичам те". Казвам го, но е много рядко. Заедно сме от 14 години и имаме две деца. Аз съм по-студената във връзката. Той го знае и не ме притиска.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 3b3ce03b8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Последното което ме попита една жена козирог беше- "какви са ти плановете за мен", след което ме заряза заради друг:)

 
  ... горе^
преди: 5 години, 1 месец
hash: 866f053b03
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Може би е късно вече да се включа, но все пак ще го направя. Жена съм и съм Козирог, разбира се. За себе си мога да кажа, че съм типична представителка на зодията си. Всичко, което описваш по горе е точно така. Такива сме, доста студени, изразяването на каквито и да е чувства, далеч не е в нашата природа. По-студени и резервирани сме, рядко се откриваме пред някой. Приеми, че това ни се явява като защитна стена. За мен проявата на чувства е признак на слабост, по този начин предоставяш на човека отсреща оръжие срещу себе. Даваш му шанс да се подиграе с чувствата ти, да те нарани, да те използва и т.н. Това не е за мен, аз съм страшно горделив човек, и не бих могла да понеса гордостта ми да бъде наранена по-този начин. Трябва наистина да мине доста време и да съм абсолютно сигурна в човека до себе си, за да му призная каквото и да било. Истината е, че и на нас ни се иска да се покажем като по-слабите понякога, да свалим маската, да покажем емоциите и чувствата си. И да, ревнуваме, дразним се от много неща, обичаме да ни лъскаят, да знаем, че сме обичани и ценени, но не очаквай нещо от това да се покаже или признае.
Питаш защо тя е такава. От една страна това ни е заложено по природа, но като цяло, поне за себе си говоря, не винаги съм била чак толкова студена. Всеки един човек е преживявал любовно разочарование, бил е нараняван, отблъскван, зарязван и т.н. Някои хора въпреки това, не се променят, не спират да вярват по-малко в любовта, не изстиват. Но като че ли при нас козирозите това оказва страшно голямо въздействие. Не мога да кажа, че съм преживява някакво страшно голямо разочарование, но като че ли след всяко следващо, все повече и повече изстивах. Доверието ми в хората, в любовта, все повече намалява. На този етап вече, на 23 съм, аз съм наистина един доста студен човек, макар и сравнително малка още.
Преди време, за около година имах връзка с мъж овен. Беше повече от катастрофално, хубаво, че приключи. Освен страхотния секс, не помня да имало нещо друго хубаво. Просто бяхме толкова различни като разбирания, приоритети, характери и т.н. Дори ми е трудно да си представя, как сте все ще заедно, поне от това което знам, от моя личен опит. Нека не бъда такава песимистка все пак, щом се обичате и сте успели да намерите баланса, пожелавам ви още дълги години любов. И един последен съвет от мен, ако наистина държиш на нея, трябва да си търпелив. С хора като нас, се изисква страшно много търпение. Но повярвай ако наистина успееш и стигнеш до нея, няма да намериш по-добра, обичлива и отдадена жена от нея. Ние сме страшно грижовни, и когато решим да се открием на човека до себе си, имаме много какво да дадем и предложим. Но това трябва да се заслужи. Така че заслужи го твоето момиче и няма да съжалиш до края на живота си. Успех :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker