Губя себе си, губя и него. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Губя себе си, губя и него.
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1508 пъти
Здравейте. Момиче съм на 17 години. Имам приятел от 4 месеца. Ще започна отначало... родителите ми са разведени, баща ми живее в друга държава с жена си и сестричката (на 4 ми от нея. Понеже не се чувствах добре в България аз заминах за лятната ваканция при баща ми и стана така че останах. Отначало ми беше трудно да науча език и прочие но в последсвие свикнах тогава разбрах, че жената на баща ми не ме харесва особено, винаги ме нападаше (бях на 12) обиждаше ме изключително жестоко и ме е удряла, а баща ми нищо не казваше и дори понякога обвиняваше мен за ситуацията. Аз също имах вина понеже съм много емоционална, там нямах приятели и по цял ден си стоях във вкъщи и баща ми работеше непрестанно. Тази жена ми нанесе много сериозни психически травми. 2 години по късно след скандал с въпросната жена ( докато говорех с майка ми по скайп) мама ми взе първият билет за България. След като се прибрах започнаха редица проблеми като високо кръвно, депресия, сънна парализа, деперсонализация и кошмари. Ходих на психолог и се стабилизирах. Имах приятел 1 година бях много привързана към него. Имах 2 приятелки. С тях съм от малка те ми бяха опората. Разделих се с момчето и заминах на морето да работя за да мога да изкарам някакви пари за себе си. 6 месеца по- късно се запознах със сегашния ми приятел, Виктор. Той е изключително умен човек, загрижен и забавен. Пъровите ни срещи бяха прекрасни. Тогава той ми сподели, че техните имат верига магазини и че са по заможни ( аз съм далечение от техните възможности) винаги е плащал сметките и много пъти сум му правила забележка, че не ми е приятно винаги да плаща той и щом съм решила да си взема нещо значи мога да си го позволя. В началото имахме много сблъсъци на характрите. Той започна да ми проверява телефона (аз нямам това право). Отдалечи ме от приятелките ми (единствените), постоянно ми натяквартира каи аз не сум оценявала нищо и че ако продължава така ще отиде при бившата си, ходи по дискотеки и крие от мен. Аз тайно си направих СнапЧат на стария си телефон и го следя. Никога не ми дава да се изкажа и изразя мнение, а за мен това е от огромно значение, защото ако не споделя мнението си с най близкия ми човек то с кого? Много го харесвам дори бих казала че го обичам. Чувствам се спокойна с него когато не се караме. Винаги ме кара да му се извиня дори аз да не съм виновна. Ще ви дам пример:
Напоследък че то изпадам в ситуации в които имам нужда да поговоря с някого да си поплача ( както казах съм доста емоционална и миналото ми ми тежи) естествено се обадих на Виктор, но той не ми дигна така няколко пъти. Накрая ми дигна и ме попита какво е станало, защото плачех. Казах му че пак изпадам в депресия ( той е добре запознат с миналото ми) и че ми е трудно и че искам да поговоря с някого за малко а той очевидно раздразнен каза че се лигавя и ми затвори телефона. Звъннах му отново след 1-2 минути и той говореше с някого. Стана ми изключително гадно, защото аз ако говоря с някого бивам разпитвана с кой как какво и да се прати екранна снимка. Както и да е дигна ми и се скарахме. Защо съм била мислела само за себе си, не съм ли се била замисляла че той не бил спал ( за да играе на компютъра си) и не му било добре. Не съм оценявала нищо! Била съм много неблагодарна. Обиждал ме е много пъти когато сме се карали. Най много ме е яд че нямам право да изкажа мнение той казва " хайде да поговорим слушай ме" и се започва едно изреждане какво бил направил за мен а аз нищо ( не е вярно до него съм когато е болен, свалям му температурата и го гушкам за да му е по добре, нося му от любимата му храна, през почивните дни ставам по рано за да отида до тях и да го събудя за да го изненадам, никога не съм и не бих му изневерила, грижа се за него и не от задължение а защото ми е приятно той да е добре никога не съм натяквала какво правя за него) и аз се чувствам като недооценена. Казва ми че съм била чудвоище, че съм дебела (60кг 1. 63), че съм нещастница тези нела съм ги чувала същите от жената на баща ми и адски много ме боли. Обичам го наистина за тези 4 месеца се привързах изключително много към него. Нямам с кого да говоря... нямам с кого да споделя, защото вече нямам приятелки. Искам по някакъв начин да му обясня че аз също съм човек с право на мнение, но уви когато започна с това става страшно... Много ме боли имах нужда да си излея всичко това. Може на вас да не ви се струва нещо кой знае какво, но аз го изживявам много... адски много ме боли той ми е единствен, а аз не съм много социална и само него си имам ако той ме остави ще се срина.. страх ме е наистина ме е страх.
П. с Благодаря ви много че прочетохте моята история, Съжалявам ако има грешки ( със сигурност има, но клавиетурата ми е гадна. Моля да бъда извинена и да не ме нападате за това. )

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 0e56b844e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мило момиче, не се оставяй да се отнасят зле с теб. Ти си личност и никой няма право да те обижда. Това момче се държи лошо с теб, не виждам да има силни чувства. Оправи си връзката с приятелките, а него го махай, той те манипулира. Как така ще ти проверява телефоните и т. н, спри да се държиш сякаш си му собственост. Уважавай се и си търси някое добро момче. Остави го тоя лигльо и си търси добро момче, което ще се държи НОРМАЛНО с теб и ще му пука

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: eb5a135715
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мила, ако той те остави, ще ти направи ОГРОМНА услуга, защото ти явно нямаш смелост да го оставиш. По-добре ще ти е без него. Как "обичаш" и търпиш човек, който се държи толкова грозно с теб? Повтарят се същите неща като с мащехата ти, само че този път идват от гаджето. Това неговото е психически тормоз. Явно вижда, че си неуверена и склонна към депресивни състояния, и използва това, за да те тъпче и да си му послушното момиченце. Секс правите ли? Ако още не сте, в никакъв случай не му пускай, защото както го описваш, според мен и в леглото ще те третира по същия начин - ще те унижава и ще ти вменява комплекси, за да се чувстваш подтисната и да се стремиш да му угодиш на Негово Величество.
Майка ти близка ли ти е? Споделяш ли с нея? Говори с нея поне, защото това, което пишеш, звучи сериозно.
Знам, че ще кажеш колко го обичаш, но послушай ме - остави го и ще си намериш момче, което те третира като равен, като партньор, което те изслушва, подкрепя, глези и обсипва с комплименти, вместо да те обижда. Ще се чудиш какво си правила изобщо с този Виктор.
Поне съдейки по това, което получавам от моето момче - внимание, комплименти, жестове, похвали за успехите ми, много разговори за нещата, които ни вълнуват и така нататък... за мен това е нормално поведение в една двойка, а това, което ти причинява приятелят ти, не бих го търпяла и един ден. Не си длъжна да го търпиш, моля те, спри да си го причиняваш.
Ако имаш нужда да споделиш с някого, може да се измисли някакъв вариант да разменим координати.

Бамби

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 04b2101339
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Здравей, Бамби. Надявам се да прочетеш коментара ми. Аз съм авторката. Правя секс с него, да. Обичам да бъда доминирана още преди да се запозная с него. Много от нещата които казваш са така и искрено се страхувам от ситуацията си. Наистина ми е много трудно да се отделя от него. Той е цялото ми ежедневие. Често се държи нормално, но когато не е в настроение си го изкарва на мен. Намирам неща от бившите му. Той се е държал с всичките си приятелки по същия начин (познавах се с една от тях). Всички до една го търсят от лични номера и го молят за прошка. Случвало се е да ми се обади много пиян и да ми обясни колко много ме обича и че за никоя не е правил това което прави за мен. Наистина не казвам че не прави неща за мен, но много ме наранява. Когато е пиян си казва всичко. Споделя ми неща който му тежат.... ох объркана съм. Опитах се да отида при психоложката в училище, но тя винаги е заета.. Ще опитам пак. Колкото до майка ми. Тя не живее с мен.. Аз живея с баба и дядо. С мама съм изключително близка. Дори бих казала, че ми е повече приятелка отколкото майка. Дори майките ни се познават. И мама и се е обадила на майка му и са говорили за това което Виктор ми причинява. И майка му е много разумна жена и е споделила на мъжа си (баща му), а баща му го защитава... майка му се е опитала да говори с него но сега изкара мен виновна, защото съм споделила на майка ми неща от връзката ни.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker