Най-добрият ми приятел... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Най-добрият ми приятел...
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1794 пъти
Здравейте, от известно време имам един проблем и не знам какво да правя... Той е следния:Имам най-добър приятел, с който се познаваме от много малки (вече близо около 16-17 години) постоянно сме заедно, излизаме винаги заедно, споделяме си всичко, той знае всичко за мен, както и аз за него. Винаги съм си мислила какво ли ще е ако се съберем и станем гаджета, защото супер много се разбираме и винаги сме се подкрепяли и прочие, и наскоро осъзнах, че наистина го обичам и бих направила всичко само да е щастлив и да се чувства добре, но не бях сигурна дали той изпитва нещо към мен и дали обичта ми е споделена или не. Както и да е мина много време и наскоро той беше признал, че ме харесва на една моя приятелка, но е казал, че не иска да сме заедно, само защото ако се разделим ще си развалим приятелството. Аз също това съм го мислила много пъти, но вече след като знам, че и той ме харесва и иска да е с мен съм много объркана и не знам какво да правя. В момента и двамата знаем, че се харесваме, защото приятелката ми му е казала, но и двамата нищо не говорим на тези тема, защото той не знае че аз знам за неговите чувства към мен. Пак сме като преди най-добри приятели и си излизаме постоянно, но искам да съм с него, а не знам какво да направя. Страх ме е ако му кажа да се съберем да не го отблъсна и да го засряма и да му стане неудобно и така чакам той да направи някаква крачка, но не знам какво ще стане.. Преди време бях ходила на гледачка и тя също ми беше казала, че с него ще се съберем и че е само въпрос на време, но все пак.. Искам да ме посъветвате какво да правя - аз ли да направя първата крачка или да го изчакам ако прецени, че иска да сме заедно? На някой случвало ли му се е подобно нещо и според вас има ли смисъл да съм заедно с него? Дали ще вървят нещата? Благодаря ви предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: aadec2af00
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не си разваляйте приятелството, не си струва заради едното чукане, после никога няма да е същото.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c71eb962b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Иди пак на гледачка да ти каже кога ще ти го набута в ануса за пръв път.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: db9d3e9570
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Аз също съм в подобна позиция. Преди няколко дни станаха 3 години откакто я обичам. Искам да съм с нея много, но както и ти каза след евентуална раздяла двамата няма да можем да се гледаме в очите. Аз съм споделил със другите свои приятели на които имам огромно доверие. Разбира се искам повече от всичко да споделя чувствата си с нея, но винаги не успявам. Някой може да каже и че съм слабохарактерен, и може би ще бъде прав. Понякога имам чувството че и тя ме харесва но не съм сигурен. Пожелавам ти успех, и дано накрая двамата да откриете пътя си един към друг и да се обичате много.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: a3f4eb5387
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами виж, щом си сигурна в неговите чувства давай! Направи ти първата крачка, това не е срамно...... и да ти е неловко. Според мен трябва да му кажеш всичко не губи времето си, а ДЕЙСТВАЙ всеки изминал ден е един пропилят ден...а ако той те отблъсне от себе си той изпуска, но щом е взаимно няма да го направи според мен...и УСПЕХ!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 7b585621ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Какаво по-хубаво от това едно приятелство да прерастне в любов и връзка, но не винаги това се случва.
В ученическите години и аз имах приятелка, с която споделяхме всичко, но никога не съм бил влюбен в нея, предполагам и тя в мен. И до днес нямам обяснение защо нашето приятелство не прерастна в нещо повече, може би защото основата за сприятеляването ни беше нейната неуспешна връзка и моята несподелена любов - говорихме непрекъснато за другите и никога за нас, никой от двама ни не забеляза колко много в същност си пасваме, разбираме се от половин дума, мислим и чувстваме по един и същи начин. Май ще се окаже истина, че противоположностите се привличат.
Конкретно в твоя случай думите са излишни, езикът на тялото ще свърши по-добрата работа - ти си жена, би трябвало да го владееш по-добре от него.

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 23b71302ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Действай!

Мога само да мечтая за момиче, което харесвам, приятели сме и тя също ме харесва повече от приятел. На практика това е пефектната комбинация и сте един за друг.

Ти как мислиш, че се държат хората, които имат щастлив брак? Точно както вас.

Успех и пиши пак, за да знаем какво се случва.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 6587f5a9be
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей, бил съм в подобна ситуация на твоята и затова ще ти кажа да действаш без да губиш време. Това, че сте били приятели толкова време, разбирате се и си допадате като характери е предпоставка за стабилна връзка. Приятелството ви тъй или иначе ще приключи когато единия от вас си намери друг партньор и се влюби в него. Тези по-сериозни симпатии от нормалното приятелство веднага ще се доловят от 3-ти човек във връзка с единия от вас, така че ще се почнат проблеми, ревност и в крайна сметка приятелството ви ще бъде застрашено. При мен се получи точно така, аз също имах най-добра приятелка в която бях влюбен много време, тя също изпитваше някакви симпатии, но се разминахме през годините. Първо тя ме искаше, но аз имах връзка с друга, след това пък стана обратното и така не ни беше писано да сме заедно. Мога да кажа, че изпитвах доста силни чувства към нея през това време, предполагам че и тя се досещаше, но беше влюбена в приятеля си, заради което така и не признах чувствата си пред нея. По нататък вече аз си намерих друго момиче, влюбих се силно, но тя ревнуваше от тази моя най-добра приятелка. В един момент се наложи да прекратим приятелството си и така приключи всичко, естествено имаше доста драми, които сега спестявам тук.
Ако и двамата сте свободни, изпитвате привличане един към друг след толкова години приятелство, може би сте създадени един за друг. Не пропускайте шанса си да бъдете заедно, пък каквото стане. Успех

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: f27d997e34
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Моля хората, които пишат малоумни коментари да спрат, все пак съм тук за съвет, а не за да ми се говорят някакви простотии, също благодаря на хората с нормални коментари, които дават и личен пример и ме съветват какво да правя, ще продължавам да ви споделям тук и ще се радвам и други хора да изкажат своето мнение по тази тема!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: b9ffce1158
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Здравей, бил съм в подобна ситуация на твоята и затова ще ти кажа да действаш и подкрепям мнението на предишния коментар. С най-добрата ми приятелка минахме към връзка и никога не сме били по щастливи и всички ни завиждат. Бяхме като брат и сестра 5-6 години, семействата ни се познаваха и има огромна обич която прерастна в брак. Родиха ни се 2 деца и страстта е още по силна. Опитайте, защото дори и да не опитате приятелството ви ще умре. В началото на връзката ви в интимен план малко ще е странно, но опознайте се и откривайте, какво харесва на другия за да се освободите от мисленето спя с брат си или сестра си. Жени стига сте се дърпали от приятелите ви, така както обича приятеля никой друг мъж няма да ви обича.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: f27d997e34
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хора чакам още мнения отностно темата -АВТОРКАТА

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 6587f5a9be
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ако искаш да направим едно гласуване тук та така да избереш какво да правиш? Казахме ти, действай вместо да чакаш, защото като стане късно няма вече връщане назад. След което нито приятел, нито любов....
от н. 7

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: f711a98044
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторката, много си агресивна с пишещите, това все пак е анонимен форум, всеки има право да си пише каквито си иска коментари, малоумни или не.
Ако и с приятеля си си такава, може да го е страх момчето да си има такова гадже. Ако сгафи нещо, ще го набиеш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: cea501b2b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   №1, това е друг левел. Ако не се изчукат ще си развалят приятелството. Нищо вече не е като преди.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: f27d997e34
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   №12 - Не съм агресивна с никого, знам че всеки си има право на собствено мнение, и че всеки тук си го изказва, но някой коментари просто са супер недомислени все пак искам сериозен съвет, а не съм написала тази статия просто така. И щом толкова време сме приятели според теб държа ли се агресивно с него или не? Нормален човек няма да стой с някой ако се държи лошо с него ;)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker