Мъж да го свалят жените навсякъде - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мъж да го свалят жените навсякъде
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 5317 пъти
Здравейте на всички!
Пиша тази тема, провокиран от много интересни за мен коментари под друга тема в този сайт. Ставаше дума за една млада дама, която разказваше как приятелят й бил красив и интелигентен и жените най-безцеремонно му се лепят и му се свалят. Например бил на стаж в гимназия и ученичките му искат телефон или фейсбук, предлагат му да ходят на кафе. Или докато дамата с приятелят й са заедно, по заведения и другаде, момичета, жени идват и му предлагат да се запознаят, даже е получавал и директни предложения за секс. И то говорим за младеж, който не е известен или богат. Но да оставя на мира въпросната дама.
Нека кажа малко за себе си. Аз съм мъж на 38 години. Никога не ми е вървяло с жените. Може би поради комплексите за малоценност, които имам от дете. Но тук, сега нямам намерение да търся съвети или съчувствие, а да питам всички вас. Ще се радвам да пишат и мъже и жени, или да разкажете ситуации, ако сте имали.
АЗ съм си свикнал да НЕ ме харесват особено жените, така че, изобщо не съм имал като горе цитираните от мен ситуации. Имало е някои случаи, когато жени са проявявали интерес, но е било по-завоалирано. Тоест, аз да се сещам. Но аз не съм и виждал и около мен, с мои приятели да се случват подобни неща. Мисля си, че е просто нереално. Ако някой мъж е известен и разпознаваем, тогава го разбирам. Това е харизмата на славата. Но да е просто красив (каквото и да значи това) не мога да си представя с какво ще предизвика чак такъв ефект. Пък и е заложено в нравите жените да очакват интерес към тях, а не така директно да се предлагат. И друго - винаги съм слушал, че жените не се възбуждат чак толкова от външния вид на мъжа. Гледат други черти - власт, пари, слава, самоувереност, респектиращо поведение. Така че, едва ли млад мъж може само с красота така да привлича момичета.
А вмашите наблюдения какви са?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: f5dc7eec2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! Не мисля, че е истина. По мои наблюдения нормалните момичета са два типа - с високо и с ниско самочувствие. Първия тип, които имат високо самочувствие не биха си позволили да свалят някого. Все пак те са хубавиците нека мъжете тях да свалят. Втория тип - тези с ниско, НИКОГА не биха отишли. Та те вече имат комплекси. Дори и да искат, не биха отишли да свалят мъж /случаен в бара/, просто защото ги е страх да не ги отрежат.

Т.е. и аз подкрепям твоята теория, че ако е просто красив мъж никоя нормална жена не би отишла да му се предлага. Най-много да опита флирт с очи или нещо такова.

Разбира се, че първото нещо, което човек забелязва е въмшния вид. И аз като жена мога да кажа, че когато завързвам каквото и да е запознанство, първата ми мисъл е дали отсрещния човек е привлекателен. Това е нормално и за двата пола. След запознанството следва етапът на опознаване. За мен там е истината. Нямам определени критерии за мъжете. Нямам определен тип. Никога не съм си търсила отчаяно приятел. Винаги нещата са се получавали от самосебе си.

Само да добавя, че звучиш като интелигентен и образован човек. Не мога да си обясня на какво се дължи твоят неуспех с жените. Успех ти пожелавам и дано съм била полезна

Ж24

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 0b1412d59f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Склонна съм да се съглася с теб, някак нереално звучат посочените ситуации. Несъмнено обаче има хора, и сред мъжете, и сред жените, които привличат повече внимание в сравнение с всички останали. Просто имат харизма, нещо специфично у себе си, чисто като визия. Но чак да му се предлагат наляво и надясно на този младеж, не ми се вярва. Никога не съм ставала свидетел на такова нещо. Мисля, че авторката силно е преувеличила нещата.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 2b83467c1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Имах такъв приятел (гадже) преди години, съвсем реално си е, авторе.

Тоя не бе свалял през живота си жени, все те него сваляха и бе мързелив в отношенията, следователно всички го зарязваха след известно време.
Но спи с жени на първата среща - редовно, и до ден днешен.
Като магнит за мацки е. :ДДД

Какво притежава въпросният: плътен тембър - приятен мъжки глас, хармонична фигура, среден ръст, светли коси, очи, брада, чувство за хумор, средна интелигенстност, магнетизъм, и отвеяност, което за жените понякога е равно на чаровност или артистисъм (не и за по-възрастните жени = нестабилност).

Представя се в обществото като идеалист, земен, непретениозен, ведър и стабилен, но всъщност не е - важното е, че жените така го възприемат, понеже този филм им прожектира.
Няма да обяснявам какъв изрод е, понеже не е това темата на писанието ми. ;)

Тоя идиот правеше диви калинки всички, и до ден днешен си е така, но все се изживява като нещастен в любовта. :ДДДД

Приятна визия някакви положителни качества ( дори да не са реални) интересно хоби/занимания, спорт = бум

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: bc2a56cea9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Братле, сестра ми е десети клас в що-годе елитно училище и понякога минавам да я взема с колата и докато чакам наблизо, нема такъв ужас! Освен че приличат на малолетни проститутки основните им теми са коя какви свирчоци врътнала или че Мичето от съседния клас пуснала отзад на Пешо и коя чие гадже свила. Смучат цигари и се оглеждат като хиени. Бесните пушачки ме виждат как вися там да взимам хлапето и досега две пачи са идвали при мен да съм се присъединил към компанията им, докато другите кокошки се кискат. Поддържам се с плуване и изглеждам ок като цяло. В гимназията всички момчетии бяхме хлътнали по стажантката по география, а бяхме такива залупени нърдове че не е за приказване. Въпреки това правихме абсурдни опити да я сваляме, направо се гърча от срам като се сетя. Сегашните гимназисти, момчета и момичета, са 300 пъти по-отворени и нахакани и едно студентче ще го изядат с парацалите хаха. Потърси Jeremy Meеks уж обявен за най-секси престъпник и разгледай коментарите на жените под снимките му от ареста. Предполагам, че това би отговорило донякъде на въпроса ти за външния вид и влиянието му над госпожите.
Иначе са ме налазвали подпийнали жени по заведенията. Гъзене, нелепи танци с натискане и настойчиви погледи,от което ми става супер смешно. Всички бяха грозни ако има значение.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 72159b2faf
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   На мен лично ми е важно мъжа да е привлекателен, интелигентен и уверен в себе си. Както е споменала 3 - чаровен, артистичен. Да има богата душевност, да е креативен, оригинален, да е точно обратното на земен тип човек, защото самата аз съм такава, смисъл изобщо не съм земен тип човек. Да не е депресар, да е оптимистичен и позитивен, в никакъв случай да не мрънка за политика и битовизми и като цяло да не пръска злобичка и завист за този и онзи..
Важно ми е да си пасваме на духовно ниво, защото така секса е още по - добър и изобщо самото общуване е по - добро.
По властни типове и типчета не си падам. Парите могат да си наврат айде да не казвам къде. Просто природата им не ме кефи.
Иначе и аз познавам такива мъже, на които жените буквално се разтапяме просто като им слушаме гласа и ги гледаме как се усмихват, в очите, устните докато сладко-сладко обясняват нещо с ентусиазъм.. ех този ентусиазъм :)

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 77d9c5107b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Бившият ми приятел беше нещо подобно на това, описано от теб. Доста момичета се опитваха да го зарибяват, някои достатъчно нагли дори пред мен. Например една патка имаше, стоим с моя приятел на пейка пред нас вечерта, но просто сме седнали и си говорим, смеем се, не бяхме прегърнати точно тогава и тази уж си разхожда кучето, а дойде да се запознава с него.
Сега като се замисля - мен също точно външният му вид ме привлече силно

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 0e195dfe11
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Жена съм.
Познавам мъж, на който жените буквално се предлагат.
На фирмен банкет или парти го обикалят по 3-4 хубави млади жени и се борят за вниманието му.
Уж ходят да си "говорят" и непрекъснато го докосват, подхрълят секс намеци, изкуствено се бавят за да го чакат, флиртуват, някои дори по-безсрамно.
И да ти кажа, има защо. Не само външен вид, макар и там момчето да е ударило 6ца от тотото - цялата комбинация е.
Много атрактивен, на хубава позиция, без да натрапва властта си и превъзходството си по никакъв начин, от хубаво семейство, с чувство за хумор, отговорен, лидер, упорит, третира другите с уважение и поне доскоро беше сравнително моногамен (имаше приятелка).
Започна да флиртува след раздялата им, преди това се държеше сдържано с жените.
Така че да - има такива мъже.
Мен също ме дразнят жените, които буквално му се предлагат. Вярвам, че трябва да има малко дръпни-бутни в свалката.
Мъжът да прояви интерес, жената да отговори. Така мъжът инвестира време и чувства да опознае жената и има по-голям шанс да остане дълготрайно, отколкото ако тя само му се навре в ръцете.
Но, живи и здрави!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: a0b9af1238
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Видях и другата тема, видях, че там си задал същите въпроси, видях също така, че дамата ти е отговорила какво я привлича в младежа. Тук номер 3 също доста подробно ти е отговорила и е дала оценка на индивида "Няма да обяснявам какъв изрод е, понеже не е това темата на писанието ми. ;)
Тоя идиот правеше диви калинки всички, и до ден днешен си е така, но все се изживява като нещастен в любовта. " - нима ти искаш да си като него?
Казваш, че си на 38, защо ти е всички жени да ти се лепят, не ти ли е достатъчно една да те оцени и да не иска да поглежда друг?
Аз също не се считам за много вървежен сред жените, но и никога не съм си поставял за цел да си легна с всяка, която е готова да ми пусне, напротив отказвал съм много повече пъти отколкото на мен са отказвали (по-точно показвали, че нищо няма да се случи). Не мисля, че нещо съм загубил от отказите си, напротив доволен съм, че не съм давал празни надежди, защото болшинството жени търсят връзка, а не просто секс за една нощ - някой тук беше писал "жените дават секс за да получат любов, мъжете дават любов за да получат секс".
С две думи по-важният въпрос е как да задържиш една жена, а не как да спечелиш 10 за по една нощ. На 38 би трябвало вече да си намерил точния човек за теб и да не те вълнува, че има и такива, които всяка седмица са с нова - аз лично не им завиждам и въпреки, че стана дълго ще ти кажа защо.
Никой човек не може да покаже пълния си капацитет за ден, два, месец - никой, особено пък една жена не може да разкрие сексуалността си само с едно чукане. Да не се лъжем, че първият интимен контакт е нещо повече от чукане, подобно е положението и в следващите няколко пъти, едва по-късно започва истинското опознаване, откриването на ерогенните зони на партньора, разкриването на собствените ерогенни точки, по-късно започваш да обръщаш внимание на устата, очите, движенията на тялото - няма как с 5 думи да се опише цялото удоволствие, което можеш да изпиташ с човек, с който си от 5-6 месеца и повече.
Та на въпроса ти, ДА има такива индивиди, на които им се лепят, но това първо не става без усилия от тяхна страна, второ няма причина да им завиждаш защото не знаеш какви комплекси те избиват, трето за мен това са еднодневки, хора съсредоточили се само върху егото си и потенциални самотници.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 58834ef627
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Съвсем възможно е и съм виждал такива случаи с очите си. Именно заради външен вид. Вижте само на някой не толкова известен красавец профилите в социалните мрежи и коментарите под тях. Не всички жени искат слава, пари и власт от мъжа, някои изобщо не искат, а други сами си я постигат! Красивият мъж обаче, както красивата жена (въпреки че красотата е доста субективна за всеки) привличат внимание. Струва ми се нереално обаче да е толкова натрапчиво винаги, намират се такива дръзки жени, но в повечето случаи ми е странно да предлага секс в прав път, например. Така че наистина може да е преувеличено малко, но ти казвам, че Е възможно!

Julian

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 5d97f46c5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   В периода 18-21 години движех с група с преобладаващи IT-та. Както знаем, това е един от малкото проспериращи сектори в страната, известен с доброто си заплащане. Още тогава получаваха заплати от 2000 лева нагоре - коли, мотори, пътувания в чужбина и стандарт на живот доста над средния за нашата държава. Приятни момчета, но за съжаление, грозноватички шкембелии, ниски, оплешивяващи на 25. Знаеш ли по кого бяхме луднали всички и кой се радваше на засилено женско внимание? По едно снажно и стройно момче с дълга коса, дълбоки пъстри очи и много приятно лице. Нереализиран историк и общ работник в някакъв цех до София със заплата 700 лева месечно. ;) На никоя не й пукаше за власт, пари, положение и прочее клишета. Една читава жена може и сама да си изкара парите, влиянието и положението. Тези, които разчитат на половинката си за това, ме карат да ги съжалявам. Отделно групата, за която говориш, са съвсем млади момичета в диапазона 15-20 години, а не за зрели жени. Какво изобщо обсъждаме тогава? !
Авторе, смятам, че имаш малко остарели схващания за ролята на жените или движиш с по-консервативни и затворени хора. Вече наближавам 30-те, наскоро се и омъжих, но като бях на годините на момичетата, за които говориш, нищо от написаното не ми беше чуждо. Секс никога не съм предлагала директно, но да инициирам познанство и първа да търся контакт с мъж, който ми харесва, беше съвсем нормално за мен. Сваляла съм господин, чиято жена седеше през едно място на масата. Сигурно ще прозвучи много аморално на някои, но защо трябва да ми пука? Просто си гледам кефа и интереса, трети хора не ме касаят. В последствие станахме и любовници. Със съпруга си също аз направих първата крачка. Години по-късно ми призна, че от притеснение, никога е нямало да ме заговори.
За бога, хора, 21-ви век сме! Порядките от миналото доста са се размили, виждате какви безумни тенденции настъпват в отношенията между половете. Какво толкова ви учудват отворени ученички и разхайтени млади жени?

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: faa149c16d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Авторът съм: Благодаря на писалите по-горе. Интересна тема се получи. Аз нямах намерение да описвам много себе си и проблемите ми, но все пак реших да кажа някой неща, защото вашите коментари съдържат и някои въпроси към мен. Например №1 казва, че изглеждам интелигентен и образован, и защо така нямам успехи с жените. №8 казва - защо на тия години се вълнувам от такива теми. №10 - има консерватизъм в мен.
Ами относно въпросът за външния вид на мъжете...
аз още от най-ранна детска възраст бях много притеснително и срамежливо дете. Трудно се адаптирах в училище, детска градина. Винаги съм имал ниско самочувствие, нерешителен съм бил. Комплекси за малоценност.... с течение на годините, в по-горните класове на училище започнах да ставам по-общителен и вече по-късно се социализирах значително, имах и имам достатъчно приятели и контакти с хора. Излизам, забавлявам се. Учех доста, завърших две висши образования. Но комплексите по отношение на жените така и никога не преодолях. Имало е ситуации през годините, в които момичета са ме поставяли в ситуация в която е ясно, че ме харесват. /Не казвам в никакъв случай, че е като тези ситуации, описани в темата/ Дори са ми казвали други хора /сещам се за 3 - 4 такива случая/, че еди коя си ме харесва. Но аз в такива случаи съм бил винаги много смутен и просто се изтеглям от ситуацията. Но - наред с всички комплекси аз НИКОГА не съм имал комплекс относно външния си вид. Не съм го мислел много това, но смятам, че видимо изглеждам добре. Висок съм 176 см. 75 - 76 килограма съм. Не съм дебел изобщо, но не съм и много кльощав. Нормално развито телосложение. Очите ми са пъстро - зелени, тъмнокестенява коса. Имам правилни черти, нямам белези и нещо такова. На същите килограми съм си от преди 20 години, когато бях войник. Не съм спазвал никакви специални диети, такава си ми е натурата. Фитнес не съм тренирал, но много тичам, често правя туризъм. Издръжлив съм на ходене, тичане. Обикновено ми казват, че изглеждам десетина години по-млад от възрастта си.
Та за моите неуспехи с жените - винаги съм смятал, че проблемите са в характера ми, комплексите, неувереността. Мисля, че тези неща се усещат чрез езика на тялото например.
Има и други гадни проблеми при мен. Например - нямам самостоятелно жилище, и въпросът с терен за секс също е възпиращ фактор. Например преди три-четири месеца бях късно вечерта в заведение с двама приятели. На съседната маса имаше момче и момиче. Момчето си тръгна, явно им беше първа среща и не се е получило. Тогава моите приятели поканиха момичето при нас. Тя дойде и след малко приятелите ми си тръгнаха, а аз останах сам с нея. Поговорихме си 15-20 минути общи приказки за това, че сме учили в един и същи университет, тя беше 7-8 години по-малка от мен. И тогава тя бързо смени темата и ме пита, къде живея, имам ли самостоятелна стая. Аз казва стая да, ама в къщи са и баща, майка, сестра. Та пита - а не може ли сега да отидем там, в твоята стая. Казва -не става там. Не е удобно. Казвам й да си разменим телефони, да се видим друг път/бях пил и доста алкохол/. Тогава тя се ядоса, упрекна ме, че лесно се отказвам и така приключиха нещата. Това е пример, че и теренът е важен, пък го нямам.
И когато прочетох тук тези мнения как на дадени хора яко им се лепят непрекъснато заради външния вид, казах си, ами може би аз се заблуждавам, може да изглеждам зле по някакви причини. Естествено, в такъв анонимен форум няма как да се видим кой колко е красив, това е субективно. Та дори и на майтап си казах - виж ти, дали пък проблемът през всичките тези години не е бил там дето не съм подозирал, да не се окаже, че съм грозен и там да е причината / това го казвам малко със ирония, но и може да има известна доза истина/. Та така...

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 927c24c110
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Напълно непознати са ми сядали на масата за да се запознаем, палили са ми цигарата в дискотеката, и много други случки съм имал. Най редовно някой ми предаваше, че еди коя си ме харесва и иска да се запознае с мен! Най-фрапиращият случай беше, когато с компания бяхме седнали в едно заведение и и една от приятелките на познатите ми ме извика да и държа чантата пред тоалетната, а след като излезе от там ме "нападна" с целувки, обяснявайки ми, че едва се сдържала, а аз шемета небесен се чудих какво става:):)Нито съм бил известен, нито съм имал пари! Е, от тези времена минаха доста години!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: ee51d0a162
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Още малко от автора - За външния вид. Имал съм много тормози, през живота си, не само с липсата на жени, но и други - че не направих кариера, че не спечелих много пари. Но поне от това съм бил винаги пощаден - да мисля дали съм красив или грозен. Просто смятам че изглеждам добре, прилично, без да претендирам, че съм чак за фотомодел. Сещам се един случай от преди около три години. Бяхме много хора на едно голямо празненство. Там имаше всякакви, и такива на възрастта на родителите ми. Един мой близък приятел, който ги познаваше повечето, ми каза нещо любопитно. За една от тези по-възрастни двойки, мъжът бил направил забележка на жена си, че много гледала към мен. Та въпросната жена разпитала приятеля ми за мен. какъв съм, що съм, много съм бил симпатичен и съм приличал на актьора Ащън Къчър. На мен ми стана любопитно, и намерих в интернет този актьор. До тогава не го знаех. Но вече съм забравил какъв беше, наистина външния вид не ме комплексира толкова, че да ги помня тия неща. Не знам дали е похвала или обида да те оприличат на Ащън Къчър... Преди години работех на едно място. Имах колежка на моите години, тя хич не е красива, но е много чаровна и топла, и ме привличаше много с излъчване. Много и бях навит, всички знаеха. Вече бях напуснал от онази работа, и една вечер бяхме на кръчма с нея и един друг колега. Понапихме се. И по едно време ни в клин, ни в ръкав тя вика -" Ако сестра ми беше тука, нямаше да те погледне, аз и сестра ми обичаме груби мъже, ти нямаш нито една груба черта на лицето. Няма да те изчукам", ми вика тя. Аз съм виждал мъжа й. Действително е много крив и грозен в лицето. На мен ми стана забавно тогава. Ядосах й се не защото не ме иска, а че тя, която не е красива, а аз никога не съм й казвал нищо за външния вид, тя така нахално ме напада за моя, Но айде бяхме подпийнали... Ето пример, че не е нужно да си "красив".
Номер 10 казва че сигурно съм консервативен. Не знам. може. Но има друго - не от нашите поколения, а нещо вечно. И психолози и изследователи още на животинските общности са казвали, че това което женските го постигат с красотата си, мъжките индивиди със статуса си. колкото е по-добре поставен в животиската група, или човешкото общество мъжкарят, толкова повече възбужда и привлича женските. Това не са мои измислици. Сумати психолози, антрополози твърдят това. Например в английския език за женска и мъжка красота има две отделни думи - beautyfull за жена и handsom за мъж. Защото наистина е различно. В другата тема, която ме провокира да пусна тази, дамата казва за нейния повсеместно свалян младеж, че прилича на младия Леонардо ди Каприо. Моите уважения към огромния талант на този актьор, но той е просто женствено красив, не е мъжкар, не излъчва сила и респект. Това неговото е beautyfull. Супер странно ми е такъв типаж да привлича много жени. Но може аз да не усещам нещата правилно, не казвам ни най-малко че съм безгрешен.
Вижте колко грозни и дебели и криви мъже имат супер готини мацки. Това как става, според мен с мъжкарско и доминантно поведение.
Винаги така съм разсъждавал и мислил, че проблемите при мен никак не са от външен вид, а от огромната нерешителност, комплекси, пълна липса на действие към жените от моя страна. Липса и на жилище, недостатъчно пари. Но пак казвам - като четох тук, реших дали пък не съм грешал. Защо не съм бил така свалян и харесван аз от жените. Може да е заради външния ми вид. Затова пуснах тази тема и ще се радвам да прочета какво мислите за мъжката "красота"
Извинявйте за дългия коментар.
Въпрос към номер 12. Е, браво, много бих искал и аз да съм като теб, ама животът не е концерт по желание. Въпросът ми е - ти красив ли си, с какво ги привличаш?

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 0e195dfe11
гласове:
1 2 3 4 5
  (40 гласа)

14.   Авторе, след като прочетох коментара ти стигнах до извода, че имаш много по-дълбоки проблеми от външния си вид.
Неуверен, проблемен, не умееш да общуваш с жените, срамежлив и на 40 все още живееш с родители си и вероятно не умееш да поемаш отговорност.
Работи върху това да си самостоятелен и малко по-отворен и ще подобриш значително шансовете си сред жените.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 9616e31f94
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Авторе, не се вкарвай в заблуди - изкарал си късмет, че не си се вързал на пачаврето, което след 20 минути раздумка е било готово да се чука. Не ти е проблем собственото жилище, а задръжките и границите, които сам си поставяш. Познавам един, който се сдоби с апартаментче на около 50 годишна възраст, преди това си нямаш на идея колко глупачки е изчукал по хотели и мотели. Дори си мисля, че липсата на собствен терен му е била много удобно извинение да не се занимава с някоя, която не му е допаднала, я си представи някоя да не ти допадне в леглото, но после с дни да виси пред квартирата ти, да звъни, да чука по нощите, да ти хвърля камъчета в прозореца. Разликата между теб и въпросния е, че онзи е всеяден, той не подбира, дали е адвокатка, дали е миячка, дали е омъжена, дали е разведена, млада, стара - може би единственото важно е било жената да има приятна визия, но сам знаеш, че това е твърде относително, голяма част онези, с които е бил не ме провокират по никакъв начин.
Няма как да ти дам съвет защото самият аз не съм от свалячите, а още по-малко всеяден, но се замисли за самостоятелна квартира, не ми е нормално до тази възраст да си при мама и тате (без да се обиждаш, казвам го добронамерено и с доза препоръка). За мен приемлив вариант е и да отидеш при жена със собствено жилище или да делите заедно наема - не ти знам финансовия хал, но се замисли в посока самостоятелност, квартира на първо време или жилище на изплащане.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: a6a3e1c297
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

17.   Винаги ми е било интересно и малко ме е дразнело защо дамите имат, 3 пъти повече претенций от господата. Това не мога да го разбера. Ще се радвам да чуя женското мнение. Иначе попадам в графате да момчета/мъже, който са идеалисти , по отношенйе на любовта, и донякъде търся момичето на живота си. Браво на Автора за интересната тема. И според мен е доста Интелигентен. От мъжка гледна точка бих му казал че комплекса със жените се преодолява с повече контакти с жените. Не само сексуални. Малкият ми Брат винаги е бил, като магнит за Мацките, но това никога не ме е карало да го ревнувам или да му завиждам в това отношенйе. Той просто си има аура. Хубав Ден :))

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 5d97f46c5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Авторе, тесногръд си в това отношение и си мислиш, че има само една истина - жените гледат власт, пари, коли и т. н. Всичките. До една. Други няма. И понеже на тебе мъж като Леонардо ди Каприо ти изглежда женствен и лигав, решаваш, че и за противоположния пол е същото. Не е. Лично аз харесвам такъв тип мъже - изглеждат хем невинни и сладки, хем имат нещо дяволито и мръснишко в погледа. Направо ми текват лигите. Както и не всички мъже харесват дами с голям бюст и дупе, макар че точно този тип жени се смятат за "най-годни" да износят децата им, aко ще си говорим на първично ниво.
Има милиарди жени по този свят и макар наистина един доволен процент да отговарят на описаните от теб (никой не спори за това), съществуват такива, за които водещи са други фактори. Може би не си попадал на подобни, аз пък не съм попадала на твоя тип... просто няма къде да ги срещна. Средата, местата, на които ходим, опитът ни и прочее сигурно са коренно различни. Цялото ми обкръжение е от артистично настроени хора - изобразително изкуство, музика, фотография, литература - освободени (да, сексуално също, от което идва и фриволното поведение), отвеяни, някои страшно претенциозни, масово в добро финансово състояние (предимно богати родители) и още много млади, за да се интересуват от сериозни връзки, обезпеченост и т. н.
Мнението, което имаш за жените, важи до голяма степен за дами на твоите години. Ако са сами и гонят последния влак, естествено е да се оглеждат за някой стабилен мъж с професия и прилични възможности, с когото могат да създават семейство. Младоците ще са за любовници и кратки сексуални авантюри. Възрастта, за която става въпрос в другата тема обаче, е мнооого по-ниска и лишена от проблемите, които имат зрелите жени. Демек от ученички до последен курс студентки.

По-нагоре ти дадоха пример и за мъжествен мъж, който е страшно красив без момичешкото излъчване. Сега, благодарение на охканията, ахканията и прехласванията от всякакви женки, от никому неизвестен притежател на незаконно оръжие, стана модел с милион и половина последователи в Инстаграм. Защо? Как една съвсем обикновена снимка с лошо качество е успяла да преобърне живота му? Къде са влиянието, мачизмът и безмерните богатства? Аз мисля, че са в перфектните му скули и убийствени очи. :)

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: f89743fcd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   От автора. Номер 14, разбира се, че имам сериозни проблеми, които и аз мисля, че не са ми във външня вид. Знам си го, заради тези проблеми бях лишен от най-хубавите преживявания на младостта... Но, може би малко разводних темата с моите дълги коментари. Исках да разбера дали не съм подценявал фактора "външен вид". Затова създадох темата. Аз лично не бях виждал такова чудо, накой мъж да е " красив" и масово да му се лепят за това. Все си мисля, че на жените им се случва това, заради тяхната красота.
Та пишете по тоя въпрос, а за мен самия - аз ще си правя изводите.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 784a496549
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Мъж съм и имах един такъв приятел дето много жени му се натискаха. С въпросния тип се познавахме още от гимназията. Още тогава ми правеше впечатление, че жените ще му се натискат сами. Добре изглеждащ, висок, много нисък гърлен глас. В гимназията смени няколко гаджета, аз едвам завързах едно. Поддържахме приятелство долу-горе и през университетските години. На един купон с моето тогавашно гадже тя се напи и взе да му се натиска пред мен. Бях напълно отвратен от всичко и всички. Скъсах с нея същата нощ, следващия ден тя като изтрезня взе да ми обяснява как пичът имал магнетично въздействие и не знам си какво си. Уж се "сдобрихме", но вече имах едно наум.

След време го вкарах в новата си приятелска компания. От 4 момичета в компанията, 3 му се натискаха. Той ми показва съобщенията им по фейсбук. Канеха го на разни места, където никой друг не канеха, а уж бяхме приятелска компания. Просто разбрах колко лицемерни могат да са хората. С времето прекъснах приятелство с въпросния човек. Нямам причина да го държа в живота си.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 1603f36def
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Може да си идеален и да не ти върви в любовта, както и да си невзрачен, тъп, злобен и пак да ти се лепят. Това съм забелязал. И за мъже и за жени се отнася. Наистина има необясними неща, дали късмет, съдба или хороскоп (Венера в опозиция със Сатурн например)

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 6f1fc3d359
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   От. 12
Не се имам за красавец, но явно някой момичета/жени са намирали нещо в мен, знам, както казах съм леко отвеян шемет? Искам да ти кажа, че и аз имах доста проблеми - до 23г. бях девствен, неуверен, срамежлив, не умеех да общувам с момичетата и т. н. Дори винаги преди излизане по заведения и доскотеки пиех по една две водки за да се отпусна. Също така нямах и терен, но явно съм си късметлия, защото първото момиче с което спах беше на квартира и отидохме там, а после попадах на няколко, които на втора трета среща все се оказваше, че имат ключове от разни апартаменти, където отивахме. Малко кофти беше, че винаги се намираше някоя, която да ме хареса, а когато аз си харесах някое момиче, то не ми отвръщаше със същото. Е, имаше две изключения, но първото момиче ме остави, а второто ми е съпруга от доста години:)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: e8abae023c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Ами това е харизма. И не е нужно да си красив и богат за да я притежаваш, това е нещо което струи от теб и твоята личност - позитивност, добро самочувствие. Вместо да се чудиш защо жените не те харесват, по добре наблегни на личностното ти самоусъвършенстване.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: faa149c16d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Авторът съм - Да добавя един щрих, не се сетих в по-горните коментари. Аз понеже много чета литература, сещам се нещо от там. Един цитат от нашата голяма историчка и още по-голяма писателка Вера Мутафчиева. В нейната автобиография разказваше как тя, майка й и брат й са били във Велико Търново през септември 1944 година, още е било Втората световна война. Тогава вече германските войски са били избягали от България, и от тук са преминавали частите на победоносната Червена армия (руснаците). Вера Мутафчиева е била на 15 години. Описваше колко гадни случаи е имало на дивашки постъпки, грубости и така нататък от страна на съветските /руските/ войници. Но въпреки това какво е чувствала младата Вера. Пише, че на жената още от детска възраст на най-дълбинно ниво е заложено да харесва и да се привлича от ПОБЕДИТЕЛИТЕ. Та тя казваше, че такива трепети е имала и тя тогава, като е била свидетел на преминаващите части на Червената армия, отиващи да доунищожат Германия.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 0e195dfe11
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Авторе, моля те научи се да поемаш отговорност.
Ти не си бил "лишен", светът не се е наговорил да те "лишава", просто в тоя живот нищо не идва даром и без усилия, включително и общуването в противоположния пол (поне за повечето от нас).
Така че стягай се и поеми малко отговорност за живота си.
"Лишен" бил - егати лигавщината!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: faa149c16d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Авторът: Номер 25, ако критиката ти беше градивна, щях да приема. В моето изказване “лишен“ изобщо не значеше, че прехвърлям вината на някой друг. Причината е в мен самия. Би трябвало да е ясно от всичко, което изписах. Вадиш думата от контекста. А иначе - ако човек има дефекти, травми в характера, да не би да ги е искал?? !
А що се отнася до другото - дали идва нещо даром в тоя живот - толкова са нещата, които идват даром, от различни места. А конкретно за общуването с другия пол. Ами нали затова беше темата - дали красивите мъже ги свалят жените само заради красота... А тази красота, визия, не е ли точно даром? !
А и темата ми беше не да акцентирам върху моите проблеми, а да попитам какво мислят другите за значението на външния вид. А за обидата - "Лигавщина" - благодаря!

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: ee51d0a162
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   пак съм аз - 25-ти номер, без да ме познаваш, как реши че трябва да поема "малко" отговорност за живота си. Защо смяташ, че до сега не съм? ! Това, че не ми е вървяло никога с жените, все още не значи, че като човек нищо не съм направил до сега в живота си. А и на голям процент от хората, мъже и жени, не им върви в любовта, не са харесвани.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 54ed048733
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Малко извън конретния въпрос на автора. Мъж съм. От много мнения по-горе става ясно, че външния вид е супер важен. Видях и другата тема, за която авторът казва, че го е провокирала да напише тази. Там момичето казва за нейния, че бил ударил "генетично тото". Казва, че по-невзрачните мъже получавали нулево женско внимание. Е, и какво се оказва... За такова фундаментално нещо, като любовта, човек (и мъже, и жени) страда, или съответно се радва, без да има никаква вина или заслуга. Какво са виновни тези, така наречените "невзрачни".... С какво са заслужили щастието да бъдат харесвани тези с външен вид от " генетично тото". Изобщо първата тема, провокирала тази, много ме подразни...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a7886ff1c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

30.   Различните жени харесват различни типове мъже. Затова много странно и нереално ми звучи историята за мъжа Хикс, по който едва ли не всички жени се захласват, че и чак си позволяват да ходят да се запознават с него пред приятелката му и да му искат номера.

А това за генетичното тото.... не е задължително да си спечелил от генетичното тото, за да се харесваш на жените. Тренирай, извай тяло, обличай се сносно - секси, модерно, без да е крещящо и натрапващо се, поддържай перфектна лична хигиена, ухай приятно и най - вече - дръж се като истински МЪЖ, а не като п... ка, което ще рече - бъди смел, поемай инициативи - в живота, в работата, във връзките и запознанствата, не отстъпвай Никога от позициите си, дори пред много по - силни от теб, не мачкай по- слабите, а ги покровителствай, бъди кавалер. И това го направи за себе си, а не заради другите. Жените сами ще дойдат - поне тези, които си струват.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 784a496549
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

31.   до 29: Природата не е честна. Няма справедливост в живота. Още в гимназията имаше разни русоляви пичове със сини очи и 80% от съученичките ми им се сваляха. А на по-ниските пичове не обръщаха толкова внимание. Как да кажа... при тези дето не сме ударили "генетичната лотария" трябва повече лични усилия. Понякога са непосилни нещата. Тези с "яките гени" печелят по-лесно.

Но то и при жените е така, братле, гените яко влияят. Там даже е още по-зле положението.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 0e195dfe11
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Авторе, аз съм номер 25.
Генетичното тото е рядкост - 1% от хората са спечелили от него.
И понякога този 1% мъже не спят с най-много жени. Най-желани са тези с добри комуникативни умения, които умеят да омайват жените.
Така че да, лигавиш се, вместо да се вземеш в ръце и да се научиш да общуваш ефективно с другия пол.
Прочети номер 30, добре е описал нещата.
И да си знаеш, жените хич не обичаме мъже, които мрънкат.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c0b26b9dc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Номер 29 съм. В друтата тема момичето със харесвания младеж казва, че бил рус и синеок. Тук, в коментарите, виждам същото. Въпрос към момичетата - това ли е голямо генетично тото? Много ли се харесват точно синеоки и русокоси? Да се чуди човек...

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: faa149c16d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Авторът съм. Между другото, темата, заради която създадох тази, се нарича "Младите момичета... трябва ли да се страхуваме от тях? " и по-точно коментарите - 3, 12, 17, 18, 19, 20, 25, 27. Темата е в същия раздел - Любов и изневяра.
Номер 25 / 32 - хич не обичате мъже, които мрънкат, ами вие жените май много неща хич не обичате, и за това една не малка част от вас си остават стари моми. Номер 30 е направил хубав коментар, но е насочен към номер 29. Иначе правилно. А що се отнася до това мъжът да извае тяло - аз нямам нужда - и сега съм си добре. По-горе в коментарите ми бях писал, че за външен вид нямам проблеми, и никога не съм имал комплекси точно за това.
Но така или иначе аз тази тема НЕ я пуснах за да говорим за МЕН. Исках да изразя моето супер учудване, от цитираното в другата тема, че мъж може да бъде така безцеремонно харесван без да си мръдне пръста. Все пак съм живял няколко десетки години на тоя свят, и не съм виждал такова нещо. И питах другите дали те са свидетели. И просто уточних, че не съдя по себе си, аз не съм свикнал да съм любимец на жените. Но го написах не да коментираме мен, а като допълнение. И от коментарите на някои хора, виждам, че аз съм грешал, май може да е вярно, че на някой му се предлагат само заради визия. И нещо конкретно ми прави впечатление - май, каквото и да се говори, най-харесвани са русокосите и синеоките... Иначе моят начин на мислене изцяло съвпада с коментар 30. И аз така смятам, че там описаните неща са важни за един мъж, а не да е "красив".
Въпрос към номер 25/32 - вече разбрах какво мислиш за мен, но ще се радвам да прочета и какво мислиш за "красивите" мъже, тип Леонардо ди Каприо.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 0e195dfe11
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Ами авторе, аз съм оставила мнението си за красивите мъже по-горе.
Колкото до Лео - лично на мен не ми харесва, не му стига тестостерона на момчето, физиката му ми седи доста нежничка, ама всеки с вкуса си, имам приятелки, които са влюбени в него.
Но все пак не забравяй как той стана известен - с "Титаник", насочен основно към женската публика, която особено цени теми като забранена любов, драма и саможертва.
На фона на този емоционален коктейл е нормално да го намират красив, защото го свързват с много емоции.
Виждаш ли, повечето жени не мислим като вас - вие можете да разделите външния вид от цялостната личност, докато ние ценим сборът от външност и качества.
Ако нямаш външност можеш да компенсираш с качества, но ако имаш САМО външност и си т*п, неоправен - нищо не може те спаси, най-много да привлечеш също толкова ниско интелигентни жени, но не от най-красивите, защото красивите искат минимум оправен мъж.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a7886ff1c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Аз съм номер 30 и уточнявам, че съм жена. Изброила съм качествата, които аз и моите приятелки харесваме и уважаваме в един мъж. Ако един мъж е борбен и страстен, без да е простак и комплексар, а и на външен бива, винаги привлича жените. И цветът на очите и косата му нямат особено значение. / Е, може би само размерът.... той винаги има значение : ))))/.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: faa149c16d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   Авторът съм. Номер 36, ти даваш интересна тема, за размера на онази работа :). Няма лошо да сменим малко посоката на коментарите. Аз съм ползвал не веднъж услугите на проститутки, и те са ми казвали почти винаги, че ми е голям. Ама аз това изобщо не го вземам на сериозно, защото си мисля, че това им е работата, да привличат клиенти. Затова говорят такива неща, които да ми харесат. Пък дано да е сериозно казано, знам ли. Но аз и по този въпрос не съм имал някакви комплекси, не съм ги мислил нещата... Ама нека използвам темата да питам нещо различно от въпроса, който зададох в началото - много често човек може да прочете насам-натам, че видиш ли ти, то размерът нямал значение, то било важно как се използва, то след няколко сантиметра по-натам не било важно. Аз обаче винаги съм бил на мнение, че това не е искрено. Мисля си, че по-големия си е по-добре като усещане за жените. А вие, дами, какво ще кажете?

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 3cc39e6073
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   30/36, шегувам се защото виждам, че и ти се шегуваш - браво, браво, най-после някоя жена да си признае, че размерът има значение. Разбира се няма да те оставя дълго да се радваш на бравото защото веднага ще те попитам как се разбира дали един мъж или жена са страстни ако не ги опиташ поне с целувка, за размера е ясно кога се разбира какъв е, или на плажа като му видиш палеца на крака, или по размера на обувките, или в краен случай по размера на носа - все митове и легенди битуващи в женските глави.
Ти сега да не се засегнеш, ние мъжете също си имаме митове за големината на... имаме си и комплексите, но като цяло съм срещал много повече комплексирани жени отколкото мъже, но на нас ни е излязло името, че сме комплексари. Носи ни се славата, че сме и курвари, но с кого точно курварстваме се пази в строга тайна. С две думи "търкулило се гърнето, че си намерило похлюпака", всички започваме с външния вид, малко са тези, които стигат по-нататък, някак си се е наложило, че и за едните и за другите външното и вътрешното са в обратна пропорционалност.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: faa149c16d
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

39.   Пак съм автора - номер 35, според мен, много точно го казваш - че мъжете могат да разделят красотата от цялостната личност. Тоест да харесваме някоя мацка, дори в друго отношение нищо да не става от нея. А жените не мислят по този начин. От там дойде моето учудване относно цитираните от мен твърдения, че мъж само заради красотата му може да се радва на такъв успех. Иначе това, което казваш - че цените сбора от външност и качества, е много по-справедливо. Иначе само визия, това е по рождение и толкова. А тези, които нямат тази даденост??? Сещам се нещо, може би някои от вас знаят руски език. Намерете с търсачките и прочетете стихотворението на руския поет Николай Заболоцкий "Некрасивая девочка" - тоест грозното момиченце. Може някъде и превод да има не знам. Там доста трогателно поетът е казал за незаслужената мъка на момичетата, които са се родили без красота....

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ceb4653569
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Има такива хора. Вярно, че някаква аура е. При моя познат, не е особено красив и нито богат. Като го чуеш какви ги блещи... Както и да е. Но все му вързват някакви красавици, даже му идват на крака. Даже и той се чуди как го прави това, хем се вижда какъв е.

Да ти кажа това е и кръст за него - за мене тоя човек, никога няма да си намери жена така да кажа за винаги. Винаги ще си остане като кондома.

С други приятели се смеем и ние се чудим, но стигнахме до извода, че човека е "тест" - ако си имаш приятелка, закарваш я при него и ако стане нещо, значи момичето не е било за теб (радваш, се че не си задълбал нещата и изгубил време). Ако не го хареса, тогава не знаем, но момичето ще е минало изпитанието.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: e7d4374237
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

41.   Авторе, аз съм мъж на почти твоите години и ще ти кажа какво е моето впечатление от жените спрямо мъжете.

Почти всички жени подминават като пътен знак мъжете, които не са високи поне 180-190 см. Тези от по 170 см и надолу кучета ги (ни) яли, пък дори и да са с нормален, симпатичен външен вид, с висока обща култура и кавалери. :) Изброените качества рядко се ценят в наши дни от страна на младите жени. Като попрехвърлят 40-те или 45-те, жените изведнъж се "сещат", че им трябва някой по-кротнал се мъж, но допреди това повечето въздишат по бленуваните от тях нахални мачовци тип "нацепена квартална батка" или двойници на куклата Кен. :) Обичат да се оправдават, че "инстинктът на жената-бъдеща майка ги карал" да харесват силни мъже-победители. Истината е, че просто искат висок и мускулест тип и в това няма нищо лошо. :) Лошото е, когато го отричат и лъжат, че за тях е важна душевността на мъжа. Естествено, 99% от младите жени и тези на средна възраст не пренебрегват и заможните господа (Ах, тази вечна тема за мъжките пари! ), но почти никоя от тях не си го признава и предпочитат да се измъкват със заобиколни думи.

Има и много редки изключения на онзи тип нисички мъже, които просто са ударили въпросното "тото" (както се споменаваше неколкократно в по-горни мнения) и са получили от родителите си наготово особено красив ген, така че на тях редовно им се натискат дори и 10-ина см по-високи от тях жени. :) Познавал съм двама такива с изписани личица и въобще не им се е налагало да правят каквито и да било усилия, за да завоюват някоя мацка. Чук-чук и после - айде, всеки по пътя. Редовно оправяха различни жени.

Авторе, да допълня и нещо друго, понеже ти спомена за себе си нещо, което съм забелязвал и аз в себе си. Преди години имах същите "успехи" с жените, дължащи се на нерешителността ми да ги заговарям смело и на това, че не съм гръмогласно животно (жени лично са ми казвали, че когато някой мъж е умерен и възпитан, за тях това е равносилно на "задръстен льольо"). Смешно е, глупаво е, но щом го твърди не една и две, значи все пак от тяхната гледна точка така стоят нещата и няма как да ги караме да мислят другояче. Харесват отворени типове, и това е. Грозни, тъпи, нахални, но действат на женското подсъзнание и са харесвани. В последните години обаче се поокопитих и уж на шега реших веднъж да го раздавам някакъв хладен към жените, намалих рязко кавалерстването към тях (даже някои колежки се учудваха, че вече не предлагам да им помагам с вдигането на кашони, не им отварях вече вратите, за да минат първо те и т. н. ), не бях вече така мил и отзивчив. Моментално усетих променено отношение от тях към мен, с всеки следващ ден някак си започнаха да ме "уважават" повече. Да, тъпо е, защото по същия начин и кучето слуша повече този с пръчката в ръка. Колкото повече съм опитвал в миналото да бъда услужлив, толкова повече са ми се качвали на главата - било то колеги, приятели, жени.

В момента имам няколко кандидатки (не казвам, че ми се натискат, но са ми давали нееднократни явни знаци и намеквания), но засега излизам само с най-възрастната и разкрепостена от тях (макар да има и две по-хубави и млади от нея), така че и от гледна точка на мъжете е редно съвсем открито и ясно да кажем, че и за нас имат значение както външността (но само донякъде), така и определени женски умения в леглото. :) Тя ми каза наскоро, че съм я спечелил именно с това, че не съм опитвал да се натискам с нея още на първите срещи и съм бил дипломатичен и изчакващ, предразполагайки я тя да диктува ритъма на опознаването. По-мъдра е от мен с няколко години, доста начетена и хитра е (ако бъде принудена, може да бъде и опасна и така да оплете някой мъж, че да му разкаже играта). Аз се считам за умерено добър психолог и съм наясно, че тя е още по-проницателна от мен. Това е ключово, защото тя усеща, че съм естествен и това я прави спокойна.
Имал съм сериозни връзки с няколко особено красиви жени, но всички се оказваха накрая големи мрънкалници, мързеливи, нетърпеливи и изискващи, само защото очакват някакъв даден им наготово ген да върши всичката работа, без те да влагат усилия във връзката. Те не могат да създадат душевен уют на мъжа, че даже и в леглото не се раздават! Най-добре съм се чувствал с други жени, които са били нормални, без изваяно тяло и без сладурско лице, с вид на съпруга-домакиня. Точно тези последните са ми жестоко мощен афродизиак и ме привличат извънредно лесно. Може би, защото са земни и не са обект на голямо мъжко внимание, съответно рано-рано са наблегнали на това да развият и душевните си качества, работливи са, не мрънкат, не са лигли, може да им се има доверие. И са фурии в леглото, та гледай. Моля четящите тук жени да не избързват със заключенията и да не ме набеждават, че мисля само с долния етаж! :) Напротив, трезвомислещ съм и до интимност стигам след дълъг период на опознаване на душевността на жената и само ако и двамата сме стигнали до заключението, че бихме могли да се съместим като сериозна двойка на семейни начала.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 86acf70c79
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   Здр Авторе, Здр Номер 41 Мн. Интересна и Малко Дълга Статия :)) Напълно Подкрепям повечето от Написаното. Според Мен Някой Пич да срещне мацка, която да му хареса и Тя него, зависи от Много и Различни Фактори. Живея и съм от средно Голям град в България. Тук няма Почти никакви млади хора (Обяснимо ). Бил съм и тук и чужбина. Забелязал съм, че Българките са По-Своенравни типично Женско К-во, но пък са По-Поддържани и Красиви две мнения няма.
Ако трябва да обвиняваме някой за това че днес има в страната много самотни Мъже и Жени, Момичета и Момчета. То това е Д-вата на Първо Място и Нейната Абсурдна П-ка. Младите Момичета се подвихрят по Плеймитките, затова как жиее Ср. Статист Кифла и това че има "Ресурс". Е Никой не иска да е Беден и Болен не е това темата де... Нйе Мъжете си харесваме Красиви и Приятни Мацки. За мен това едно момиче Трябва да бъде 50% красиво, 50 % с готин характер и поне 15% Интелигнетна :)) Днес Светът е Мн Забързан и Всеки иска Макс. от Живоата. Аз и Брат ми сме на по 30 Металисти сме, Но не си преставяйте хора който падат и стават и нямат пари за Храна и Дрехи. Мацките забелязват как един Мъж изглежда. Макар че не съм Нацепен Тъпак, аз се държа като такъв. Якето ми струва колкото 3 Обикновени добре 2 /// Винаги излгеждам Добре. Да жалост това искат мацките :П Номер 41 мен ме Дразни най-Вече че мацките в БГ искат Всичко Всичко от Един Мъж :)) Затова и аз Искам Всичко Всичко от Нея иначе просто ми омръзва. Лятото имах две приятелки. Добри Момичета на моята възрест. Доста Интелигентни не чак толкова Впечатляващи като визия но се разбирахме. Всичко във връзките според сякаш се превърнало в бИТ Пазар иначе казано Курс Купува /Курс Продава. Ако я излъжеш супер ако Не Жалко :))

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 21bb05a5e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   До всички, написали мнение. Аз съм почти на 30г. и до сега през годините все са ме отрязвали жените. И аз не знам на какво се дължи.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 927c24c110
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Аз пък колко жени отрязах- не е истина!!!Даже по едно време ме мислеха за обратен!И сега, подминал 40-те отново ми се свалят дори 25-30 годишни, но вече съм семеен с деца и надали бих изневерил- никога не съм го правил!!!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: ae7c2a1b1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Към 43. Още по-неясно е на какво може да се дължи идин мъж чак така буквално на улицата да го свалят жени, които го виждат за първи път....

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 78011d4b90
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

46.   Номер 44, твоята актуалност и успех всред жените на външен вид ли се дължи?

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 6f1fc3d359
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   До 46
От 44
Първоначално да, но после не с всяка сме си допадали!
Висок и слаб, 182см, 72кг. със зелено/кафяви очи и нормална кестенява коса. Някой са ми казвали, че харесват очите ми, други, че харесват усмивката ми и т. н. Вече съм женен от доста години и килограмите се покачиха, но все още не съм дебел.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 646e53cbca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   ,,Така че, едва ли млад мъж може само с красота така да привлича момичета.'' - напротив, даже Тейлър Суифт има песен точно за такива мъже :)

Taylor Swift - Gorgeous

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 927c24c110
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   То е видно, но явно на някой му е по-удобно да го отрича! Няма как една жена да знае какво е социалното и финансово положение на всеки красив мъж и чак след като разбере, да действа!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker