Ако трябва ще продължа да се правя на луда само и само, за да му го върна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама
  

Споделена история от Любов и изневяра

Ако трябва ще продължа да се правя на луда само и само, за да му го върна
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1644 пъти
Здравейте. Темата може да ви се стори странна (особено на мъжката аудитория), но точно от нея искам помощ. Разбира се и дамите да се включват. Та става въпрос, че от няколко месеца си общувам с едно „момче” (на 22 ако има значение). И така както беше само заигравка, аз започнах да имам чувства към него. Но и той не помогна, в смисъл, че ми дава сигналите за същото. И така, въпреки, че нещо вътрешно постоянно ми говореше, че не съм единствената на която говори сладки приказки, оставих това настрана и взех, че си повярвах, че може да се получи нещо между нас. И така както вчера ми писа, че няма търпение да се видим и ми обясняваше колко съм прекрасна, видях, че коментира със сърца снимка на друго момиче, а тя му отговори със същото. Не му е гадже, в това съм сигурна. Но да не задълбавам повече, схващате, че действа гадно, а и на мен ми е доста неприятно, че ме е разигравал през цялото това време и доста ме е яд за времето и нервите, които похабих заради него. Не, да го блокирам и да продължа напред не е вариант, поне за мен. За това и пиша тук. Искам да му го върна. Знам, че не ми е гадже и това реално не е изневяра. Въпреки това мира не ми дава мисълта, че ме е разигравал през цялото време и за това искам да му отмъстя някак. Знам, че няма как да му стане кой знае колко гадно ако няма чувства към мен. Но ако трябва ще продължа да се правя на луда само и само, за да му го върна. За това мъже, момчета и всеки, който има идеи как да действам, за да се чувства поне на половина така, както аз в момента, ще се радвам да ги чуя!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 2cef7db0ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Момчета, мъже - така правят, ВСИЧКИ.
Пишат си с много жени/момичета, чакат някоя да им ''върже''.
Ако му ''вържеш'' ти - може да престане, но ако си е шавлив...

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 6cebe345eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Общуваш си с него от няколко месеца и все още не сте се срещнали? Нямам идея защо до сега си го разигравала и не си се срещнала с него, но ако си мислиш, че някой ще ти се моли или търкаля в краката само и само да благоволиш да го погледнеш, е лъжеш се, сама виждаш, че има други които не "летят в облаците". Как да му отмъстиш ли, ами легни си с някой негов близък приятел и знам ли, може и да се почувстваш удоволетворена и отмъстена. С това твое високо чувство за превъзходство над другите още дълго време ще пишеш тук и ще търсиш съвети, но нали вече си посъветвана как да им отмъщаваш, действай смело

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 1dcb6e4c36
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   т. е. не ти е гадже, но ти искаш жестоко да му отмъстиш за предполагаема изневяра, за която нямаш абсолютно никакви доказателства, освен сърчице под снимка?

само на мен ли ми се струва, че си пълно куку, дето от нямане какво да прави се чуди каква простотия да сътвори?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c4415cba44
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не бъди с него. Кажи на онова момиче за да не се опари. Спри да му пишеш и той ще се подразни. Ще се прецакаш ако си станеш гадже с тоя

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: dbb6e05b3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И как точно ще му отмъстиш, ако не му пука за теб? И да - пробва се на няколко места. Кофти за теб, признавам, но вие реално нямате отношения и не ти е длъжен. Разбирам защо се чувстваш така, но реално просто няма смисъл "да се правиш на луда, за да му отмъстиш".
Ж

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: f8646d8681
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Това е естествени поведение. Ако ти не желаеш, да се водиш с него, то той ще продължи с търсенето на партньорка.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: f3137859a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Можеш да живееш за себе си и да се опиташ да си щастлива, а можеш и да живееш за него и да му отмъщаваш. Но отмъщението ще накаже само теб. На него не му пука. Нито на теб ще ти олекне. Затова вземи си поука от историята и я остави в миналото. Най-добре ще е за теб, а и по-голямо наказание от безразличието няма.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: df426ce274
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Много е вероятно да го направил нарочно, защото е знаел, че ще го видиш и съответно ще се подразниш. Момчето те тества в момента доколко си уверена в себе си.
Единствения правилен начин да реагираш е като намалиш общуването си с него на 50%, но без да изглеждаш обидена или огорчена когато си комуникирате, а както нормално си се държиш. Но не му отговаряй толкова често, а понякога изобщо не му отговаряй.
Ако наистина те харесва, ще вземе мерки, а. к. а. ще спре с тези неща. Ако ли не, каквото и да направиш- файда.
Не падай толкова ниско да му отмъщаваш, това е изключително жалко поведение и ти гарантирам, че няма да ти даде очакваните резултати.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 20931a2447
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Щом темата е отворена за всички, ще си позволя да дам и аз съвет. Той е: учи си уроците и се готви за матурата; ако междувременно научиш един чужд език, ще е много добре; ако си намериш някакво хоби - още по-хубаво; направи си списък от книги и го прочети; ако нямаш представа какво да четеш - питай. И така нататък. Фейсбук не е реалния живот. Този момък де факто е точно толкова истински, колкото Мики Маус. Някакво име и снимка в мрежата. Слез на земята, защото ако не го направиш, самият живот ще те приземи. И то много скоро.
ПП След като вникнах в естествето на "проблема" ти, направо се учудих, че правописът ти е толкова добър, защото наистина е добър; значи имаш ум, който може да ти е полезен за далеч по-конструктивни неща.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker