Защо момичетата искат да са ми само приятели? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121032)
 Любов и изневяра (29667)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо момичетата искат да са ми само приятели?
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 2070 пъти
Или по-скоро защо тези момичета и жени, които привличам искат да са само това? Не разбраха ли тези глупави жени, че никой хетеро мъж не иска само приятелство от повечето от тях? Ако е за просто приятелчета си имам приятели-мъже. Веднъж бях единствен мъж в женска компания и щях да лудна от техните разговори за дрехи, мода и мъже хаха, но се надявах, че нещо може да стане с някоя, която и да е от тях. В последно време само 2 приятелчета жени имам, което пак е много, но и двете не са мой тип - пълни и по-възрастни. Просто ми се свиди сърцето да ги зарежа като приятели, защото са много свестни.

Но тези двете са изключението. Преди това с цели 3 смятах, че има шанс за флирт и нещо повече, а се оказаха поредните които искат само приятелство. Кой нормален мъж не би се влюбил в такива красиви жени, които и се държат добре с него питам? (тя едната се оказа, че се пише на приятелка, пък плете интриги, но... ) Въобще жените са много глупави, продължават да вярват, че приятелство между красива жена и хетеро мъж може да съществува. Ама аз приятели си имам и то такива с които имам общи интереси, които не ми говорят за момчета, рокли, известни личности и подобни простотии. Знам, че има и жени, които са с т. н. по-мъжки интереси като спорт, коли и т. н., но тогава ако поне малко са мой тип пак няма гаранция, че няма да хлътна.

Освен да започна най-после да ходя на фитнес? Мисля си, че такива слаби и с младолики лица като мене ги смятат за по-подходящи за приятели, както дебелите жени от повечето мъже.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 05209ec181
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще предположа, че мнението ти за жените, че са глупави, по някакъв начин се проявява в отношението ти към тях и тогава естествено никоя жена няма да иска да има нещо повече от приказка с теб. Тези неща се усещат. Също така е възможно да изглеждаш ненадежден за връзка, ако постоянно се шегуваш, флиртуваш и увличаш. Ако търсех сериозна връзка, въобще не бих обърнала внимание на младеж, който постоянно флиртува.
Смятам, че ако жена ти каже, че иска само приятелство, това е деликатният начин да ти даде да разбереш, че не иска връзка с теб.
Лично аз категорично не вярвам, че може да има приятелство между мъж и жена, защото единият винаги иска нещо повече. Ако пък случайно има, то тогава единият е обратен.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: caa80230d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защото нямаш качества, да те приемат за техен мъж. Нещо ти липсва- може да е поход, а може и да е по-сериозно.
Ако ти беше жена- щеше ли да излизаш със себе си? Бъди честен, отговора може да не ти хареса, но само ако признаеш минусите, които имаш можеш да ги компенсираш като работиш над себе си.
Ж 22
П.с. Не сме глупави, знаем че приятелство между противоположни пикове няма. Но така им изнася- да си им приятел. Да им правиш услуги, да си им на разположение.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 6990839382
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Честно казано външния вид няма значение. Има значение характера ти. Това твое желание да имаш приятелка е толкова голямо, че чак ги отблъсква. Ти, като че ли искаш да притежаваш някоя. Това ги отблъсква.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 19f93efe0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   "Веднъж бях единствен мъж в женска компания и щях да лудна от техните разговори за дрехи, мода и мъже хаха, но се надявах, че нещо може да стане с някоя, която и да е от тях."

Това ти е проблема - надяваш се, че ще те извадят от "френд-зоната". Щом си в нея, зарязваш и отиваш при следващата! По-вероятно е налъмите да цъфнат, отколкото жена да извади мъж от "френд-зоната". Не си губи времето и им показвай, че не те интересува приятелство!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 13eee4f1d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе, не се обиждай, но разсъждаваш малко повърхностно, а това, че наричаш жените "глупави" няма да ти помогне по никакъв начин. И мен жените ме приемат като приятел и това според мен е защото нямам правилната нагласа и подход, притеснителен съм като опре до интимни отношения, липсват ми увереност и самочувствие, а жените имат добра интуиция за тези неща и съответно не са привлечени от мен като мъж. Не знам каква е при теб ситуацията, но не е зле да помислиш дали нямаш някакъв минус, който те дърпа надолу в отношенията ти с другия пол - само така ще можеш да вървиш напред, като първо откриеш проблема, а после търсиш решението му. Успех!
А противно на това, което са казали предните коментиращи - аз смятам, че приятелство между мъж и жена може да има.

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: cc4bd0b26a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Много ме ядоса, честно! Защо си мислиш, че всички жени се интересуват от мода и гримове? Аз се обличам спортно, харесвам механиката и колите са ми страст, грим никога не слагам и не се лигавя. Не споделям, мразя да мрънкам и да ми се мрънка, не съм особено емоционална. И смятам, че изглеждам естествено и добре. Харесвам всякакви спортове, особено бойни. И смятам, че си сексист, щото слагаш всички жени под общ знаменател. Предполагам си и повърхностен. Ходиш при плитките кифли, защо не обърнеш внимание на някое по-странно или скромно и притеснително момиче? Не слагай под общ знаменател, моля. Не всички жени са еднакви, нито всички мъже. Докато съдиш хората по полове, няма да успееш. Аз жени приятелки нямам, имам мъже. Дори да има привличане, кой е казал, че няма приятелство? Започни да гледаш на хората като на индивидуални личности и тогава ще имаш някаква пълноценна връзка!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: aeeab837db
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Не е, че искат да са ти приятелки, просто не те харесват като мъж. А защо не те харесват, ами само по изписаното горе мога да посоча поне няколко причини.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: d90dc1bd05
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторе, ако се държиш с жените още от самото начало мило, помагаш им по някакъв начин или си добър, много ясно, че ще те приемат за приятелчето, което не искат да губят. Покажи самочувствие, но да има покритие без да си нарцис. Изправи стойката и ходи все едно светът е в краката ти дори и да имаш 20 стотинки в джоба. Това ще ти даде самоувереност и излъчване. Винаги бъди точен и каквото кажеш го прави, това привлича. Не показвай интерес към жената от самото начало и да и тичаш след дупето, тя ще ти покаже кога да е натиснеш за целувка. Бъди себе си, честен и откровен и да не ти пука ако те отреже. Наистина е гадно, че добрите мъже жените ги възприемат като приятели, но не изпълнявай всички желания на жените. Имай свой живот, свои амбции и тичай след дупето само на жената родила ти деца. Това че една жена има вагина, не значи, че трябва да и се връзваш на игричките да си им под ръка. Хайде успех.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 7d01827dcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Авторе, а според теб, ако имаш гадже не трябва ли да имате общи интереси или само ти трябва да я чукаш и да се показваш с нея пред приятелите ти...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 67bf08705a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   "В последно време само 2 приятелчета жени имам, което пак е много, но и двете не са мой тип - пълни и по-възрастни. "

Сигурно си много млад и слаб и на красивите момичета им свиди да те зарежат, въпреки че не си техен тип.

Сега сериозно... От написаните от теб неща можем да напишем цяла книга защо никога никоя нормална жена /била тя красива или грозна/ не би те погледнала. Но пък явно нямаш чак сериозни изисквания "...но се надявах, че нещо може да стане с някоя, която и да е от тях.", така че продължавай. За всеки влак си има пътници.

Успех!

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d90dc1bd05
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Номер 9 може ли по изписаното горе да посочиш причините,защо не го харесват като мъж.И аз имам двама приятели ,които се оплакват от същия проблем.Образовани ,с собствен дом,автомобил,добра работа,амбициозни,отговорни ,общо взето мъже мечта с възможности ,но и те нямат интимни приятелки.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: aeeab837db
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   От №9 до №13

Като начало, лошо впечатление прави прекомерното мрънкане. Не са му приятни и интересни женските разговори, но в същото време виси в женска компания, с надеждата да стане нещо с някоя от тях. Това го прави жалък. Жените били глупави, че не разбирали, че не искал да е приятел с тях. Ами какво, да го изхвърлят от компанията ли? Като не му е приятно, да им го каже или да не виси с тях. Каква е тая безгръбначност, някой друг му виновен все. В същото време му се свидело, да си зареже двете "приятелки", защото били много свестни. Първо това показва колко реално са му приятелки, после, не прави ли той с тях същото, в което обвинява жените? Значи е и лицемер. Хем му тъпо с жените, хем обаче били красиви и се държали добре, та се влюбвал. Това показва много детинско отношение и към жените и към връзките. Видно е, че не гледа на жените като на личности, а явно и на себе си, щом вижда изхода от нещата в това да отиде на фитнес, а поне веднъж не тръгна да търси причина някъде в поведението или характера си. Нищо мъжко не се усеща у автора.

Не мога да ти кажа, дали положението при прителите ти е същото. Хубаво е, че са финансово неависими, но ако разчитат само на това, няма да постигнат успех, освен може би при определени жени. Че са амбициозни и отговорни също е добре. Трябва да се запитат, имат ли подход към жените, добри социални умения, заявяват ли се, знаят ли, какво искат, къде са им приоритетите, тежат ли си на мястото, решителни ли са, инициативни ли са, поемат ли си мъжките задължения? Позволи ли един мъж, жените да му се качат на главата и да му диктуват нещата, той спира да бъде възприеман от тях като мъж.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c5a5c6aa98
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Ето ти две причини само:
"Глупави жени"-комплексар
"Някоя, която и да е от тях"-всеяден комплексар, че и отчаян
Сериозно ли не вдяваш? ! Значи само, че си и глупав освен другото.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 96fc58c7c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Авторе и аз съм в подобно положение, но аз си държа приятелките-жени, защото покрай тях се запознавам с други жени и даже съм завързвал някакви заигравки от време навреме. :)

Дръж си ги приятелките, но трябва да си наясно, че освен ако самата жена не те харесва няма как да станат нещата (или трябва да са много отчаяни, когато е вероятно на теб да не ти харесват за нещо повече от секс).

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 1787dc3027
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Според мен има нещо в поведението ти, което ги кара да се държат с теб като приятел. Не е външния вид (поне за мен това не е фактор)

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 30a948ee06
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Жените въобще не са глупави просто ти не разбираш, че любезно те разкарват с най-изтъркания лаф на света - че искат само приятелство. И кой е глупавия сега?

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 82e2b2fec4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   18, така е, но аз не съм глупав защото тия и трите ги отрязах в момента в който ми казаха това. На жени с които не спя услуги не правя.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ae03305015
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Ами като нямаш грам уважение към никого от женски пол, не знам какво очакваш. Глупави, глупави, колко да са глупави... И глупакът надушва мухльото. Ако поддхождах към всяка жена все едно ми е изтривалка, никоя не би ме погледнала, не и сериозно. Първо си оправи поведението и пробвай да се превъзпиташ, после се терзай с тежките житейски проблеми в живота. :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 67bf08705a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Имаш едно страхотно качество, авторе. И то е, че изобщо не си двуличен. Не смяташ, че жените са ти равни - казваш го. Мислиш, че жените са глупави - казваш го. В момента, в който разбереш, че няма да ти вържат - режеш ги. "На жени с които не спя услуги не правя." Евала за честността, НО:
1/ Забравяш, че сме 21 век. В цивилизованите държани, най-древната професия е забранена със закон.
2/ Има нещо много сбъркано във възпитанието ти.
3/ Има твърде голяма вероятност да си първия човек с отрицателно IQ
Това го казвам с добри чувства, разбира се.
Всички коментиращи ти повтарят едно и също, а ти си държиш на твоето. Разбери, че жените всъщност са хора. Спри да ги гледаш като дупка между два крака. Имаш нужда от генерална промяна на мирогледа си. Иначе шансовете ти да не умреш девствен клонят към 0.

Да не забравяме, че имаш конкуренция, която не можеш да преодолееш. Всъщност съществуват възпитани, интелигентни и уважаващи жените мъже. Дори някой мъж да притежава само едно от изброените качества, той пак ще те превъзхожда. С това не знам как ще се пребориш. Изобщо не си конкурентно способен, че някоя да ти обърне внимание.

Успех, авторе! Напред и нагоре. Супер си, само имай търпение. Като станат на 40 жените се отчайват, че са стари моми. Ей там вече може и да ти върже, пробвал ли си?

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d72fda8ba1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   20 не знае за какво говори, фитнесът ще ти оправи всички проблеми. Давай смело!

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 04685b4aaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   До тримата с теми напоследък за "невървеж" с момичеТАТА! Ето в това ви е проблема, търсите да ви ВЪРВИ с момичеТА, а не ЛЮБОВ С ЕДНО МОМИЧЕ!!! Ако търсите КОЯ ДА Е да ви ВЪРЖЕ, никога няма да откриете НЕЯ!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c5a5c6aa98
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Авторе (19) освен това си и смешно глупав :)
Те, момичетата ти правят услуга като ти предлагат да им бъдеш приятел. Съвсем не значи да бъдеш ПРИЯТЕЛ, а тактично (това е услугата) ти бият шута и у ляво.
И е ясно защо, не бих искала да познавам някой като теб!
И продължаваш да настояваш вмеато да вземеш малко поука... нямаш оправия, сам ще си стоиш.
Той не правел услуги... хаххаха

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker