Един много странен сън. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Един много странен сън.
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 990 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 18 години и искам да споделя един мой сън който ме озадачи. Преди 1 година сънувах едно момче от моя клас, че сме гаджета просто така без да се познаваме. Досега в реалния живот не сме си контактували изобщо и той не изглежда особено разговорлив, единствено си играе с неговите приятели на разни игри.
Преди малко се събудих от един сън, който бих искала да споделя и вие да ми кажете мнението си защото се чувствам объркана.
В съня ми:
Действието се развива в училище, излизаме от часовете и той ме заговаря, само с няколко приказки успяваме да се разберем без да говорим в прав текст. Тогава видях че вижданията му за света са като моите и не са инфектирани от системата в която живеем, някак си ми направи впечатление за здрав ум със свое собствено мнение. Така го почувствах близък още от първия разговор.. харесах го в съня ми. Продължихме да вървим по коридора и се появиха две много усмихнати жени(може би учителки) които носеха разни интересни неща със себе си и се наговаряха да ни разделят и да си поговорят с нас поотделно. Ставаше въпрос за някакво проучване и ни предложиха кексчета ако отговорим. Така се оказах в една класна стая където бях бомбардирана от канцеларски неща и въпроси... Знаех че той е отвън и исках да го намеря и да си поговорим още, вратата беше отворена и трябваше да се измъкна от двете жени и не знам защо но казах:
-Тоеа е човекът за когото ще се омъжа. - някак отвътре исках те да знаят това и да видят че наистина ще се случи.
Мина време и бяхме поканени на рожден ден, забелязах че той ме гледа но не му обръщах внимание, нали все пак той трябва да ме заговори за да съм сигурна че наистина го иска. Но хората ни деляха и никой от нас не се осмели.
Това е моят странен сън. Това е момчето което сънувам за втори път и искам да кажа че никога дори не си помислям за него, не искам никого до себе си и знам че ще мине много време докато приема някого в орбитата си. Много харесвам външността му но тя не е фактор.
Също така планирам да замина надалече след училище, по - скоро на другия край на света и знам че каквото започна тук ще трябва да свърши бързо.
Питам себе си и не мога да си отговоря защо искам да се омъжа за него? Как да приемам това ей така от нищото...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 231893444e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти! Според мен това е обикновен сън. Все пак всеки ден си с него и аз така, ежедневно като съм с еднакви хора и ги сънувам. Това е единият вариант. Вторият е, че може би ти и това момче ще се сближите доста. Твоите планове за в бъдеще могат да се променят. Предполагам, че с времето ще разбереш какво означава този сън. :)
Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker