Чувствам се пренебрегната от него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Чувствам се пренебрегната от него
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 2037 пъти
Здравейте, на 23 години съм, а приятелят ми е на 30 г. Живеем заедно, обичаме се, заедно сме от 3 години. Мога да кажа, че тръпката още я има, но понякога се чувствам много пренебрегната, нежелана и отблъсната. Мога да изглеждам глупаво за някои от вас. Просто съм много чувствителна, лесно ранима и често се чувствам много самотна. Давам пример. Когато сме на работа и двамата, пише ми и ми казва, че много му липсвам и, че не издържа без мен. Бързам да се прибера, какво ли не правя за да се прибера при него и да сме заедно. Копнея за него, обожавам го, не съм му изневерявала нито бих го направила. Прибирам се при него и зарязвам всичко останало. Често имам проблеми в работата заради това, че си тръгвам изневиделица. Порсто за мен е най -важен той и не ме интересува друго. Той също го е правил. Тръгвал си е по рано от работа заради мен. Оценявам го наистина. Обаче, ако сме един ден почивка заедно или отпуска заедно. Той се забива в телефона с часове. Дори не разговаря с мен докато играе игри на телефона. Не му мрънкам, никога не съм го правила. Знам колко е досадно това за мъжете. Дори играя с него игрите, които той играе, и аз гледам футбол с него, и той се радва, че се интересувам от неговите занимания. Старая се никога в нищо да не го ограничавам, не му забранявам нищо, нямам и това право. Не знам защо, когато съм някъде, уж му липсвам, а като съм направила всичко възможно да се прибреа или да почивам в същия ден с него, той не ме забелязва. Захваща телефона и не отразява никой и нищо. В началото се опитвах да го разсея но не оказа особено голям ефект. И в момента и аз уж играя игри на лаптопа. Когато отидем на кафе някъде или излезем, той пак е на телефона с часове не говорим. То е доста странно да седнем в парка и два часа да не говорим, а да играем игри. Аз не го искам не искам да съм в плен на телефона. Аз също го използвам често, но не съм се вманячила. Не искам да му казвам, че се чувствам така, ще се почувства ограничен. А всъшност не искам и да си прося внимание. Когато не ми обръща внимание аз също не го правя, но отвътре ми е много болно. Мога ли да ви помоля за съвет?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 9d13ca6b67
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

1.   Бегай

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 40bddfe27a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   С риск да се обидиш, всеки трябва да си има свободно време само за него.
Живеете заедно от 3 години, не си споменала да го е правил през цялата ви връзка, нормално е когато сте от дълго време заедно, да има такива "дупки".
Колкото повече го обсебваш, толкова повече ще се отдалечава от теб, за това прави разнообразни неща, не се лепи на приятеля си като медуза.
Започни да тренираш, запиши се на уроци, вземете си куче или котка и т. н.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 6441067b4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   Мисля, , че трябва да му кажеш как се чувстваш. Ти си еднакво значима във връзката ви и имаш право да си изразяваш чувствата, емоциите и мнението за неща, които ти харесват или не. Без диалог няма как да оправиш връзката помежду ви.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker