Намерих женски косъми в банята му.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Намерих женски косъми в банята му..
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 3823 пъти
Здравейте! Ще карам направо, с приятеля ми сме заедно от 1 година и половина, много ме желае и физически и психически и сексуално това няма да го отрека, не живеем заедно аз съм на 17г. той на 24г и нека го наречем Боби защото не искам да споменавам името му.. Заради баща ми рядко нощувам утях но съм си занесла шампоани, балсами от всичко имам. Миналата вечер бях утях и реших да си взема душ и когато надигнах душ-гела намерих няколко дълги червеникаво черни косъма, а аз съм с руса коса. Хванах космите и ги и ги отделих, след като приключих го извиках и му показах няколко мои след това тези и го попитах от къде може да се дянат няколко дълки червеникави косъма точно в душкабината и то напъхани под душ-гела. Следователно той почна да се обяснява че това било глупаво съвпадение че няма как да е влизала жена в апартамента (той се нанесе 4-5 месеца след като започнахме да се виждаме и твърди че от както е в жилището си друга жена освен мен и майка му не е стъпвала а майка му се боядисва в русо) Та той почна да ми обяснява, че ме обича страшно много, че няма нещо в сексуалния ни живот което да не му харесва, че никога не би ме наранил ама по дяволите кажете как да повярвам след като това не е косъм на блузата или дънките, а в душкабината и то не един.. не спирам да го мисля трябва ми съвет.. моля ви!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: 5464588272
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е призрак, който се е къпал. Няма и как да му повярваш, то е очевидно, че е бил с друга. Тя обаче явно е била само за разнообразие. Мъжете си изневерява и без да имат чувства към жената, с която изневерява. Просто секс.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c0e56628fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Друга жена е ползвала банята, няма какво друго да е... тези, косми сами не могат да се появят точно там. При положение, че ти и майка му сте руси. Сега след, като си му ги показала, повече няма да се появяват... съжалявам, но това е моето мнение. Дай боже, да греша и да е друго, но дори и не ми идва на ума какво може да бъде...

(... сестра, братовчедка, приятелка.. негова или твоя, с такъв цвят на косата има ли? )

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: da1d8487ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Очевидно си има друга, а ти си му просто за разнообразие. Хубаво си помисли какво може да иска мъж на неговата възраст от малко наивно девойче и дали не е имало други случаи, в които да ти е давал повод за съмнение? Свестните мъже на тази възраст обикновено търсят жени или на същата или на по - близка до тяхната възраст, а не се занимават с непълнолетни момичета! ж. 24

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: cdf217c983
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Забрави за случката, повярвай му, че е така както той ти казва и следи за останалите признаци за изневяра. Има в интернет сумати статии как да разпознаеш че ти изневеряват. Той рано или късно ще се оплете сам в мрежата си (ако ти изневерява наистина) и театъра няма как да го поддържа дълго. Както се казва "Истината винаги излиза наяве." А ти винаги можеш да му отидеш на гости "случайно", когато го знаеш че е в къщи и усещаш, че има нещо гнило. Тогава ако има друга, ще се разбере. Дано обаче не се стига до там да се дебнете така.

Ж, 25

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: f389364cf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Знаеш отговора. Съжалявам...

 
  ...


...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 2cecb09e24
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Косми*

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c4b5ee3e09
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Била е друга. Даже си мисля, че е искала да ги намериш и затова ги е напъхала под нещата, които пипаш. Вариантите - да се правиш на 3 и половина, или да скъсате. Скандалите на подобна тема според мен са под нивото на всяка жена, защото се унижава спрямо другата. Ж, 27

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 7c4d39d522
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   А има ли вероятност да е сестра, най-добра приятелка, братовчедка или нещо такова? Има ли други близки жени?
Кога за последно си виждала майка му? Сигурна ли си, че още е руса?

Дано не е най-лошото, което всички предполагат... но знаците сочат натам. :(

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 24267987f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Друга се е къпала там със сигурност. И ме съмнява, че умишлено е поставила космите за да ги видиш ти. Ако е така, то тя знае за теб...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: a54a3d219a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Може косЪмите да са на мъж, така че няма от какво да се притесняваш, нямаш конкуренция от твоя пол.

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 83d62109c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Много драматично, наистина. Все едно чета сюжет на филм, никога не съм вярвала, че действително има жени, които търсят обяснение за някакви косми. Ако приятеля ти се е изнесъл на квартира, е много вероятно все още да има разни косми и вещи, които се появяват сякаш от никъде. Искам да кажа, че с приятеля ми живеем заедно, по време на една по-дълга почивка прекарвахме цялото си време в квартирата, никой не е излизал сам. Той облече една блуза, блуза, която съм гладила, оглеждала и т.н., пусна я за пране, изпрах я и намерих рус косъм (ами, не съм руса)... още като се нанесохме изметох доста косми, които видимо не са наши, след няколко месеца все още намирам ластички зад и под мебели. Може, докато го е нямало, майка му да си е извикала приятелки, или баща му да е бил с негов колега и жена му. Изобщо има толкова много варианти, които не включват изневяра.

Да не говорим, че много хора крият абсолютно нормални неща от половинките си, защото ги е страх, че ходят с ревниви хора, които ще полудеят от нищо. Много е възможно да е предоставил банята на някой, който е със счупен бойлер. Много е вероято хазяй или работник да е влизал и да е използвал банята, този човек може да е погледнал продуктите ти от чисто любопитство. Между другото често срещам мъже с коси на опашка или кок, по едно време стана модерно. Имам съсед с червена коса сплетена на расти. Сигурна ли си, че приятелят ти ти изневерява? Не го познаваш от вчера, не знам как можеш да загубиш доверието си към един човек на базата на няколко намерени косъма. Разбирам да си леко препазлива и внимателна, но чак да се влудяваш...

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c54257af7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Първият и най- реален вариант е наистина да ти изневерява, както почти всички тук мислят така. Ако има друга, може в близките няколко дни да не стъпи в апартамента му, заради направеното от теб откритие, но можеш да пробваш да отидеш до у тях, без да го предупредиш, особено ако няколко дни преди това си го излъгала, че няма да си в града (на село, на излет). И така "случайно" да го хванеш, стига да уцелиш момента.

Вторият вариант е наистина роднина от женски пол да се е къпала, ако например са спряли водата, там където живее или е имало друг проблем. Но според мен тогава би ти казал. Все пак, обърни внимание на цветовете на косите на неговите роднини.

И третият, но най- нереален вариант е негова обожателка да е намерила причина да отиде до апартамента му, да се е набутала в банята и да е скрила космите абсолютно умишлено за да ти даде повод за съмнения и да ви раздели. Но тогава би следвало да ти каже за нейното посещение, дори да е забравил.

Все пак залагам на първото. Бих те посъветвала да видиш кое момиче от неговото по- близко и по- далечно обкръжение е с ткъв цвят на косата, но това не би ти дало 100- ва гаранция, че ще е тя. Може повече от едно момиче да имат такъв цвят или може заподозряната вече да си е сменили цвета. Сети са някоя, която подозираш, че го харесва.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 0bce32c124
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   А авторката не спомена дали той живее с родителите си? Аз така разбирам. Може да са на майка му или някой друг роднина.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 078f98e2d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Най-добре е да отидеш един ден изненадващо, когато знаеш, че си е у тях. Също и да видиш в обкръжението му кое момиче е с такъв цвят коса и има ли шанс да ти изневерява с нея.
Ако живее с родителите си в този апартамент и не е изключено тези косми да са на жена, която баща му е водил там, или брат му, ако им такъв.
Мисля, че щом сте от толкова време заедно, ти трябва да му вярваш на думите, които ти казва. Дори и да е бил с някоя (надявам се да не е), го е направил само заради физическото удоволствие и ако държи на теб, рано или късно сам ще пожелае да ти каже.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 03f9eb713d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Къпала се е някаква дългокоска.Няма смисъл да го следиш и да си късаш нервите.Имаш 2 вариянта:
1.Даваш му ясно да разбере,че космите ги тълкуваш като присъствив на мацка в банята/след секс,естествено/ и му даваш шанс.
2.Не можеш да преглътнеш изневярата и му биеш шута.
Ти избираш.
Между другото ,в телфон или комп. има следи.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 581825c598
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Те мъжете които се обясняват много изневеряват най-много.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 0852529a94
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   КосЪми, хахахаха!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 677a9fa360
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Това са глупости, аз намирам всякакви косми (руси, червени, кестеняви, черни) навсякъде, в стаята ми по дрехите ми, в раницата ми. Лепят ми се докато съм навън, на работа и ги разнасям навсякъде. Обаче ако ми беше направила такава сцена на мен за такова нещо просто щях да ти тегля една майна. Не знам, той може да е гузен или просто да има различен характер.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: a54a3d219a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

19.   Аз случайно открих отвертка в дамската чанта на моята-това какво означава,че ми изневерява с електротехник ли?Хайде стига филми и постановки,практически му покажи,че си по-достойна от съперницата си,а ако неможеш пиеш една студена вода и се примиряваш.Със следващия мъж ще е абсолютно същото,така че си налягай парцалките,свиквай и си трай.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: dfb78e5984
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Вече, като някоя се къпе ще ги кара да си връзват косите или след това ще чисти банята. Ще трябва случайно да го посещаваш няколко пъти (щото и през тях може да не го хванеш в крачката) и да се оглеждаш за други признаци.

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 5feedf66e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Сигурно косЪмите са на куче.:)))

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 324fe51946
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Дали не са поставени нарочно от някой.Спомена че още някой има достъп до банята.Случвало ми се е два пъти,най близките ми приятели да ми забиват нож в гърба.Така че внимавай.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 6e8cd1d643
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

28.   Абе номер 18- ти, от коментара ти се разбира, че си мъж...мъжка солидарност ли проявяваш...аз съм жена, и до сега не ми се е случвало до ми се лепят всякви цветове косми, от вън...и да си ги нося в къщи.И на съпругът ми също.Въпреки че работи предимно с жени....ама, то само от думите ти " щях да ти тегля една майна"...си ми ясен.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 9ab123daa7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Радвай се, че си го хванала на време! Разделяйте се, какво седиш при него? Поне да беше си признал, САМО виновния се обяснява излишно! Майка му като не е с такава коса, ти като не си. ОТГОВОРА Е ЯСЕН, човека ти изневерява... ти май си заблудена че си много обичана.
Разкарай го поне си го хванала на време. Признание от мъж НЕ ОЧАКВАЙ..

- Успех ти желая..

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 7fb7a43a59
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Може и да е ползвала банята му друга жена, но това нищо не означава. Може би не иска да ти разкаже, защото знае, че ще реагираш по - импулсивно и да е решил да ти спести излишни тревоги. Нещата не винаги изглеждат такива, каквито си мислим че са.

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 4681db3f68
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Виж това е сериозно, но имай предвид че не значи на 100% гарантирано изневяра. Може да му се залепят по дрехите от рейса например, може на неговата коса да са попаднали или по друг начин. Тук лесно раздават присъдите когато е на чужд гръб, обаче би било крайно глупаво да го зарежеш ако наистина не ти е изневерил и без да имаш други доказателства. Просто се огледай се за други признаци, потайност, криене на телефони и социални мрежи, отношението към тебе какво е. Потърси в нета има доста добре описани признаци за изневяра. Тази друга жена не е паднала от небето, все ще има някакви други следи. Ще ти дам един пример с мен, моя приятелка беше намирала част от опаковка на презерватив в колата ми, веднага като теб си помисли за друга жена. Обаче и обясних, че е изпаднала от торбата с боклуците когато сме били двамата в нас и с това случая приключи. В действителност си беше точно така, не съм и изневерявал и не обичам тези неща.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 6730824088
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

34.   Е голяма работа станало...разнообразил се е човека малко с червенокоса...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 6fbe495be3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Тука няма две мнения - очевидно е, че те лъже... Освен да е закачил коса от майка си, като е бил на гости, но чак в банята, по - скоро ще е по мебелите и то 1 - 2 косъма. Тя такава коса ли има? Ако не - знаеш отговора. Я пусни телефона да прави звукозапис без ограничение, пусни го на тих режим, и го мушни под дивана и после чуй записа...

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 6fbe495be3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Още нещо, покани го у вас и инсталирай вайбъра му на компютъра си... Сложи един вайбър на компа, да е готов, а като дойде само кликни да сканираш кода и синхронизирай чата и следи...

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 55aa2e84a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   Това са няколко косъма, при това дълги. Оставени са нарочно от съответната жена, да се видят. Защото са под душ-гела, а коса се мие с шампоан. ОК, точка първа от нейния план е изпълнена. Но повече не повдигай въпроса, тя само това чака - да ви скара.
Бъди нащрек, стани следовател и ако откриеш издънка - чао. Просто няма как тези косми да са паднали от Марс.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: c7a76baace
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   Баш си е изневяра! Съжалявам, но това е истината!
Учудвам се на по-горните коментари, които го оневиняват.. можело да е майка му, сестра му, стринка му...
Ясно си пише, че момчето се е нанесло преди 5 месеца в жилището, значи е САМ. Пише също, че майка му е руса, значи и от нея не е.
Момчето си е правило секс с черно-червеникава девойка, после тя си е взела душ и това е. Мястото на намерените косми също е много "говорещо" - да беше на пода, на дивана, на стола иди-дойди, но в душ кабината, точно на душ-гела си е баш на място!
Няма да се учудя да са оставени и умишлено от секс играчката му, с цел да ги намериш, да разбереш че ти изневерява и да му биеш шута. Може точно това да иска - да се отърве от теб и тя да стане новата му официална приятелка. Оттук нататък, след като си му показала тези косми, бъди сигурна, че всичко ще бъде щателно проверявано.
Така че помисли си добре - или оставаш с него и той продължава да те прави на глупачка, или му биеш шута и си търсиш друго момче.
Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: b4d83a5e79
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Ако ти е достатъчно хубаво с него, дори и да ти кръшка, няма смисъл да го сменяш. Тя онази дето си е оставила космите само това чака - да го разкараш, че да му се лепне тя.
А ако не ти е хубаво - нямаш повод да стоиш с него.
Изневерите може да създават проблеми, а може и да решават такива.
Да завържеш човек към себе си с верига, е най-сигурния начин да го загубиш завинаги.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: df940939b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

41.   Жена е ползвала банята му, няма съмнение. Недей да си затваряш очите. Няма как косми да попаднат там, ако не се е къпала друга жена. Сега вече той е наясно за гафа и ще се крие по-добре. Най-голямата грешка при откриване на такива доказателства е да отидеш директно при него и да го попиташ. Не познавам мъж, който би си признал. Усещайки колебанието ти, той те е залъгал. И аз съм била малка, и аз съм била лъгана по този начин. Сега ми е смешно колко съм била наивна. 2 години бях мамена от мъжа до мен, когато бях на 23-25 г., и за колкото повече неща съм се сещала след раздялата ни, толкова повече ме е хващал яд, че не съм се усещала. Нужно е време и дистанция, да няма емоция, за да успееш да видиш всичко отстрани. За мен няма съмнение, че момчето ти изневерява. И проблемът не е в теб, някои хора просто не са моногамни. Недей да търсиш вината у себе си. Ще мине време и раната ще зарасне.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 4 месеца
hash: bfa2859779
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

43.   Той те е излъгал в очите при толкова явна улика. Работата е ясна, няма какво да се чудиш, бий му шута.

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: d0279f3f2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   Само майка му ползвала банята, казваш. А тя харесва ли те?

 
  ...

...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: 44a6faad80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Много ми допада коментара на 44. Има точно два варианта за случая. Първият - някоя, а която вече е спал повече от веднъж, че да си позволява такива номера. Вторият, дали е по-съмнителен е спорно, понеже свекървите, много обичат да се месят точно по такъв долен начин, целейки да пропъдят потенциалната снаха, която все не е достатъчно добра, от живота си. Друга версия просто няма! Избий си от главата случайности и прочие, тия косми нарочно са оставени. И от сегати казвам - и двата случая са еднакво гадни и аз бих си плюла на петите, защото или си с един кръшкач, който ще ти вгорчи живота, или ще имаш за свекърва една змия, която ще го прави вместо него, а може би дори с него. Тегли му една на него и всичко за вътрешно уравновесява и бягай, мъже много, а някои от тях дори и верни!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker