Мога ли да върна времето назад?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мога ли да върна времето назад?!
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 5671 пъти
Заглавието говори само по себе си.
Накратко преди години едно лъчезарно и усмихнато момиче ме "преследваше. " Преследваше е силно казано, просто ме харесваше и понеже аз "нямах топки не знаех какво да правя" тя ме гонеше. Показваше ми, че ме харесва, иска връзка и приятелство с мен и т. н. ама аз упорит глупак, не знайно защо и как винаги я отхвърлях, без никаква основателна причина - какъв глупак, нали?

Мина време, пораснах и осъзнах, че търся точно това, което преди всянчески отхвърлях. Яд ме е и то до болка, ама... представям си какъв ли би бил живота ми, ако не бях такъв глупак. Сега в тази дълга самотна нощ драснах няколко реда, за да поискам съвет.

И така.. връщаме се отново към заглавието. Мога ли да върна времето назад? В съзнанието ми не ми дават мира въпроси като: дали някога и аз ще бъда щастлив, дали ще намеря човек до себе си, кога ли ще е това и други подобни. Надеждата отдавна отлетя, но може утеха да дойде и с прост отговор на заглавието, щом не може да се върне времето назад, то тогава какво следва? Сега сте вие!

П. п. мъже и жени, внимавайте, че може да изгубите някого и после цял живот да си биете главата в стената!
Ако има значение на 22 г. съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 6d1bb02237
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не казваш да имаш чувства към нея. Само, че ти е тъпо сам. При това положение, ако бях на нейно място, не бих се занимавала с теб.

Alpha, ж. 29

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 7855bb2b95
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   доста хора са имали подобен случай.. но с две думи живота продължава просто вярвай :)

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 0cb5f2c4b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Ще ти отговоря, само по прочита на заглавието.Да! Би било възможно да върнеш времето назад ако пътуваш със скорост по-голяма от тази на светлината или обърнеш посоката на действащата ентропия върху определени събития, които те интересуват и пряко засягат случващото се в историята ти.
Късмет с начинанието ! !

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c96c88fc4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не, живота е такъв изправя ни пред хора и ситуации понякога, за да ни накара да се замислим, друг път да си вземем поука. За нищо не съжалявай, щом тогава не си направил нищо значи не си почувствал, че трябва, значи не е трябвало. Ти си само на 22 ще имаш много възможности да общуваш с момичета и да избираш. Никой не знае кога щи се случи това да срещнеш твоето момиче, но със сигурност, когато това стане ще го усетиш. Аз в момента съм сама цял живот съм била така. Често съм се чудела дали пък не трябваше да дам шанс на някои, които са ме харесвали, но в никакъв случай не съжалявам.
Ако пък сега си решил, че това момиче ти харесва потърси я тя със сигурност ще се зарадва.
Ж 25

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 67cfece420
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Вместо да пишеш тук и да се чудиш, защо просто не се свържеш с нея? Няма значение, че са минали няколко години. Защо хората толкова си усложняваме нещата? Ами вземи се свържи с нея и си отговори на всички въпроси. Най-вече на този дали все още тя е това, което наистина искаш до себе си, все пак хората се променят. Аз мога да кажа действай не бъди страхливец, пък каквото стане.

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 0e9409b9ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не говориш за чувствата си към нея. Обичаш ли я? 12

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 9d7c1c60c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Принципно можеш да го върнеш, но ще се върнеш ли според теб същият човек, не.. Дори и да се върнем там, където искаме не се връщаме същите. Връщаме се пораснали, помъдрели и различни и не е същото. Така, че мисля да даваш смело напред. И не гледай нито в миналото, нитов бъдещето. Животът е сега и тук в настоящият момент. Историите не се повтарят, никога. Животът тече напред. Въпреки, че там назад имах нещо велико като любов, която изпитвах. Просто е спомен.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 0e9409b9ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Познато ми е не за друго а защото се опитвах да кажа нещо на любимият ми по същият начин а той ме избягваше не зная причината за държанието му. След голямата любов срещаш човек грижовен откровен и всичко става различно започват да избледняват спомените от миналото. Изстиваш...

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 0e9409b9ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   P.s.Поглеждаш към миналото с различно усещане.Ако не я обичате не мислете за нея.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 83dac81a69
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако откриеш лесен начин за пътуване във времето ми кажи. Само че не плачи за минали решения. Глупаво е. И тя не е единствена на света, нали? Пич, излез, влюби се (или каквото там ще правиш). Ако жената в която си се влюбил не ти харесва - продължаваш търсенето. Това му е интересното на живота.

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 6c1e5a1f8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Излез от филма и продължавай напред.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 67cfece420
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ама много е лесно някой отстрани да казва “продължавай, не мисли, забрави”... от личин опит знам колко е трудно това. Според мен ако според теб е нещо неизживяно илии искаш поне някои неща да разбереш вземи я намери!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: f410a59a77
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ами не, човек, никога няма да бъдеш щастлив и влюбен, само мъка те чака от тук насетне...
Ти си на 22 години!! Естествено, че ще ти се получат нещата занапред. В момента си самотен, а тя явно е била единственото момиче, което ти е обърнало някога по-специлно внимание и за това те е яд сега. Тогава не те е привличала достатъчно, най- вероятно и сега няма да те привлича чак толкова, просто е гадно усещането, когато всички са обвързани примерно и живеят с гаджетата си, а ти си сам. Липсва ти компания.
Дори и да се свържеш с нея и нещо да се случи, само би я използвал за да запълниш дупката в теб.
До номер 12- напълно си прав, когато става въпрос за споделени чувства или несподелена любов, т. е. ти да се влюбения и да не си си признал навреме, че имаш чувства и сега да съжаляваш. Нашият герой никога не е имал чувства към нея, че да е останало нещо неизживяно и съответно да не може да го преживее. Единственото, което не може да преживее е собственото си самосъжалени.

 
  ...
преди: 6 години, 19 дни
hash: ed12788623
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Много добре знам как се чувстваш... Доскоро бях в същата ситуация. Преди едно момче ме гонеше, а аз го режех и така 1година. После осъзнах грешката си и че той е това, което съм искала, но беше късно, защото явно му беше омръзнало да ме чака. 1 година и 3месеца го харесвах и какво ли не направих, за да си го върна, но без резултат. В крайна сметка той си хвана гадже и си е щастлив вече с нея и до ден днешен ще съжалявам за грешката си, но поне си взех поука. След толкова мъки просто си казах, че няма смисъл да продължавам след като е щастлив с друга и спрях да мисля за него. След време почнах да се занимавам с друго момче и вече твърдя, че съм забравила миналото. Така че всичко иска време, повярвай ми..

 
  ...
преди: 6 години, 18 дни
hash: 0e4bcc82d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Всичко се връща-чувал ли си го това един ден ще се случи с теб това.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 17 дни
hash: d8c9a2d24f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Няма да върнеш времето, но и няма да забравиш наученото а именно да обръщаш внимание и да не погазваш чувствата на другите. Хубаво е че си на 22, защото и на 52 ще имаш подобни случки но ще умееш да цениш такива моменти. Живота е пъстър и прекрасен, живей и не го мисли толкова:)

 
  ...
преди: 6 години, 17 дни
hash: 461e70b67e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Аз ще напиша, но не е много по темата. Имам приятел от 4 години, с когото живеем на семейни начала. Познаваме се от 5. И допуснах поредната грешка в живота си. Защо приех да живеем заедно и да се обвържа, че и работа му намерих. Той ми казва "стоп" на всичко. Досега ако не беше той щях да съм в чужбина. Но ми казва"ще се разделим само през трупа ми". Започна да ме отблъсква-занемари се, не е същия, напълня страшно много/по малък е от мен, а аз изглеждам като по малката/, тялото му е станало като на мечок, рядко се къпе, ходи със скъсано бельо. И когато чу кажа, че трябва поне да отслабне и да не плюска толкова много отговора е "аз съм си добре така"Като, че ли прави напук. Не е здравословен проблема му. Знам, че не външността е най важна, но и тя играе голямо значение за да привлечеш партньора си. Отвращава ме, и е истинско мъчение за мен, когато сме двамата вкъщи. Страх ме е да му кажа, да се разделим, защото е от по агресивните. Но той усеща моето отдръпване и ме заплашва. Кажете ми - как да постъпя.

 
  ...
преди: 6 години, 16 дни
hash: 89248df280
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Живота е пълен с пропуснати възможности, време е да се примириш. По мое мнение пропускаме между 95% и 99% от възможностите които живота ни предоставя и после си намираме оправдания които обикновено са да стоварим вината на другия човек или на обстоятелствата. Истината е, че повечето хора са твърде бъзливи и нерешителни за да сграбчат шанса и да се възползват от предоставените възможности.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker