Не го разбирам и не знам как да действам. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не го разбирам и не знам как да действам.
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1038 пъти
Здравейте! Нуждая се от вашите съвети и ще бъда благодарна, ако получа такива.

Пише ви момиче на 22 години, което ще ви разкаже историята за последната си любов.

С приятеля ми се разделихме преди половин година, но аз още не мога да го преживея. Ще се върна малко преди раздялата. Връзката ни беше перфектна. Той самият беше на това мнение. Не сме се карали за сериозни неща. Имахме си доверие, не сме се лъгали, уважавахме се, не ни беше скучно заедно. Първи ми каза, че ме обича, от което бях много поласкана и щастлива.
Наложи му се за месец да замине в чужбина, но връзката ни си беше все толкова силна. Като се прибра усетих коренна промяна в отношението му. Не беше груб, но беше студен. Накрая изплю камъчето и каза, че иска да се разделим. Дадох му седмица да обмисли нещата, като не поддържахме никакъв контакт през това време и той пожела да се върне при мен. Изкарахме още месец така и отново се появи студеното му държание. Аз усетих накъде отиват нещата, но го изчаках сам да си каже. Съответно ми каза отново, че иска да се разделим. Този път не искаше време за размисли. Просто прекрати всичко и не ми даде обяснение. Каза, че не искал връзка сега, което беше в коренно противоречие с желанията му преди да замине. Попитах го дали не ми е изневерил. Отрече и каза, че никога не би го направил.
В началото след раздялата постоянно го търсех и исках някакво обяснение за случилото се, но той не ми отговаряше. В един момент разбрах, че така само го отблъсквам и спрях да го правя. Приех фактите и реших да наблегна на кариерното си развитие и по някакъв начин да се разсея от ситуацията. Всичко си вървеше добре. Забавлявах се с приятели, излизах, но не се занимавах с други момчета, в същото време наблягах и на ученето (студентка съм). Държахме се буквално като непознати.
Той започна да ми харесва снимки в социалните мрежи.
Дойдоха празници и му писах, за да му честитя, като не таях никакви надежди и даже мислих, че няма да ми отговори. Но не стана така. Освен, че ми отговори и върна пожеланията, ами и започна да ми прави комплименти. Благодарих му, но не продължих да пиша, за да не изглеждам отчаяна по някакъв начин, а и да видя реакцията. Разговорът ни приключи след моето "Благодаря".
Дойде новата година. Започнах да се замислям, че наистина държа на този човек, но не исках да бъда нахална и да го търся отново. Обаче не можах този път да притъпя емоциите си. Писах му и му казах всичко, което ми беше на сърце. Не му се обясних в любов, но му казах, че държа на него. Не получих никакъв отговор, от което ме заболя доста.
След като се случи това забелязах, че постоянно следи какво качвам в една онлайн платформа, която има такава опция да виждаш кой гледа снимките ти.
Тренирам и съм маниак на тема фитнес и здравословно хранене и той винаги ми е казвал, че ми се възхищава за това, че имам такава воля и не съм като другите момичета, които често мрънкат за нещо, например, че не харесват тялото си, и не правят нищо, за да го променят.
Един ден реших да кача снимка във въпросната платформа, на която ясно се виждаше, че току що съм излязла от залата. Знаех, че ще го провокирам по този начин, но не знаех, че той ще покаже, че съм го провокирала. След като беше видял снимката, качи и той такава. Започна едно диво дразнене с качване на снимки. Никога досега не се бяхме дразнили взаимно по този или по какъвто е да е друг начин и не сме си правили напук. Аз обаче реших да престана, за да не се нараним без да искаме и да съжаляваме после.
Оттогава не се случи нищо друго. Той спря да качва всякакви снимки, но продължава да ме следи, а аз гледам да не го предизвиквам по никакъв начин. Също така, не ми е отговорил все още нищо, след като аз му казах всичко, което ми беше на сърце.

Много ви моля да изкажете мненията си относно държанието му и да ми дадете съвети как да действам, защото все още искам да бъда с този човек и той смятам, че никак не е безразличен към мен. Объркана съм и не зная как да постъпя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 4 месеца
hash: cd3f20aa93
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е нужно да действаш, спести си го. Връзката е приключила по негово желание. Нищо и никога няма да бъде същото, не е и нужно. Гледай само напред, успех!

 
  ...
преди: 6 години, 4 месеца
hash: e059106cd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   . Ако един мъж те обича и си единствена за него, ще направи всичко за да те има и няма да чака и ден да мине без да ти ае обади или пише. Не знам друга жена ли има или причината е съвсем другаде, но най-доброто решение е да го забравиш.
М 31

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker