Самотен завинаги? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Самотен завинаги?
преди: 6 години, 4 месеца, прочетена 1320 пъти
Ами как да започна аз съм на 17 скоро 18 обикновенно момче не обичам дискотеки и такива неща. До сега съм имал само една сериозна връзка(която продължи само 2 месеца). Искам сериозна връзка, но каквото и да опитам все не става, запознах се с доста в търсене на правилната, но вече достигнах лимита си. Преди някой да започне да се подиграва и тн. разбирам те давай смей се, но знам, че 50% от вас са преминали през същото. Искам помощ как да постъпя, къде греша защо, не мога да открия правилния човек защо, винаги се провалям

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 067178e934
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Трябва да бъдеш себе си. 2 месеца със сигурност не е сериозна връзка. Трябва да се научиш да изразяваш чувствата си. Не, няма да останеш самотен завинаги. Ако имаш желание да поддържаш сериозна връзка, ще станат нещата. Но трябва да имаш и търпение, защото нещата не стават толкова бързо. Още си на невръстна възраст и трябва да се поотракаш малко. За всичко ще си дойде времето, не се тревожи.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: e17a82fac9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Просто спри да търсиш и то само ще те намери. През това време се забавлявай и се запознавай с нови хора без никакви предварителни очаквания.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 8159c32ad6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   И аз на 18 като писах по форумите защо съм самотен всички ми писаха "просто бъди себе си", "спри да търсиш, любовта сама ще те намери" и подобни клишета, на които тогава вярвах. Добре, че по-късно се запознах с неща, които наистина работят, а именно pick-up...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 250d8327c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Хлапе, не знам как разбираш "правилният човек" на твоята възраст, но ти тепърва навлизаш в света на възрастните.
Ако си толкова сериозен колкото изглеждаш, ще ти е малко по-трудно да откриеш подобно момиче на същата възраст просто защото обикновено са си у дома след училище или тренировки, танци, хобита т. н.
Тоест, не оглеждаш на правилните места може би.
И имай в предвид, че сериозните момиче на тази възраст са скромни и срамежливи, не се набиват на очи.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 174302c30a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Само на 17, а вече достигнал лимита си? Ти сериозно ли? Е наистина ме напушва смях. Живей си живота сега ти е времето не се задълбавай толкова и ще я срещнеш в правилния момент. Закъде си се разбързал, влака ли гониш?

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: f400eee7d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   хахаха ще ти се посмея искрено и дори с риск леко да те засегна ще ти обчясня някой неща.
На 17 ми говориш за сериозна връзка ама ти още незнаш пие ли ти се чде ли ти се, а гошориш че си изчерпал лимита хлапе на 17 си тези на 30 какво да кажат стари моми и ерегни ли еми те сега на по 30 се женят хорта бе по спокойно, първо порасни, защото още си момченце а не мъж. Сериозните връзки на тия години са за седмица месец два три но не и повече то дори не е и шръзка а някой целувка дори батковците на по 20 и няколко не търсят сериозни връзки а си ходят с по няколко а ти на 17 си изчерпал лимита не е сериозно.
Днешните деца нямате ли работа нещо за учене малко лис а домашните защо толкова бързате да пораснете.
Лично аз съм на почти 19 момиче съм и през ум не ми е минало за сериозна връзка искам да уча, искам да си създам бъдеще, а мъжете няма да ми избягат сега е времето да живея и да се развивам не като се оженя въпреки че заразлика от теб аз съм имала доста връзки и знам какво искам вече, но това което аз искам е да уча, да излизам, да си живея докъто съм млада и докъто съм сама и след някоя година ще има достатъчно време за сериозни неща, но не и на 17 да си загърбя живота да искам сериозна връзка и на 18 да се чудя за какво ми е аз вече не я или не го искам.
И да ти кажа въпреки имам причтел от над 2 години немога да го нарека сериозно защото сме млади а ти на 17 ревеш сякъш си изтървал влака аз лично поне до 23-4 не мисля, да си помислям дори за сериозна връзка най-малко, защото живота е пред мен, а ти за какви сериозни връзки на 17-18 ми говориш изобщо за единия кекс точно казано нищо сериозно няма в тях и то дори и кекс няма да е, защото сте още деца не сте мъже и жени а момчета и момичета още деца и не като обида не като много голяма а си е така дори още да не го осъзнавате точно, защото съм била на твойте години и ти обяснявам нещата..
Ето ти и пример връзка ами ето ме айде нали искаш връзка и какво ще питаш мама или тати за 10 лв., за да ме заведеш на кафе? Осъзнай се това е несериозно първо порасни после завърши намери си работа и тогава говори за сериозни връзки. Както и дискотеки то дали ходиш или не не е важно аз лиюно ако видя 17 годишно момченце пияно в дискотеката ще се гръмна преди да продължа да гледам и защото съм виждала и не е готин ти казвам че е смешно то не е до дискотеката ок батковците ходят там и свалят мацки ама със собствен бюджет не с 5 лв от тати или мама отиват с пари, отиват с тела а ти какво ще правиш там освен да си изядеш боя от охраната която дори няма да те пусне без придружител. Напърво време може да почнеш да тренираш за да имаш тяло на 2ро да завършиш на 3то да си намерия работа и тогава вече може да мислиш за връзки и то кратки порасани стани на 20 и няколко разбери какво искаш тогава говори за сериозни неща просто това което сега говориш е супер несеиозно и нелепо след 3-4 години си помисли пак какви си ги писъл и повярвай ми ще се смееш много :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 7232d8283f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   аз съм мъж на 27 от София, имам една по серизна връзка която беше 3 години и нещо и няколко по кратки по няколко месеца.

Не знам от къде да започна за да ме разбереш. Първо това със сериозната връзка е много хубаво, но за жалост нещатата не седят така както си ги мислиш. Едно 90 % от момчетата си търсят сериозни приятелки, което кара момичетата да имат много голям избор. Напрактика всеки им го разправя това което ги кара да търсят други неща от мъжа - най вече финансова стабилност. Можеш да пробваш с някакви съвети от нета за пикъп, но тези неща не работят в България, ако изобщо работят.

Това със сериозните приятелки си е една много голяма заблуда... Например въпреки че се предполага че можеш да разчиташ на тях, това на практика не е така. Жените търсят някои които може да им даде висок стандарт на живот, без да им се налага да полагат каквито и да е усилия. Всяка би била любовница на богаташ отколкото съпруга на бедняк.

Виж това е една много дълга тема тъй като нещата не са напрактика както трябва да са на теория. Ти имаш проблеми с намирането на приятелка само защото си от по бедно семейство. Самият аз съм минавал през това, чудех се какво правя грешно, защо е толкова трудно и тн. Имах някакви дребни успехи с гаджета, тук там малко ебане през годините, но нищо както трябва. Направих пари със собствен бизнес и нещата найстина се промениха коренно. Винаги съм бил пичага, обличам се само с костюми, но без да имам финансовият гръб си беше като да плуваш срещу течението. Сега е много различно, супер лесно си намирам ебане и гаджета, всичките искат да сме серизони, всяка ми разправя че мен ме е чакала и иска деца и брак.

Съвета ми към те е продължавай да пробваш, но знай че няма да стане докато не направиш пари. Казвам ти го за да не спираш да се пробваш независимо от провалите и знай че основният план ти е правенето на пари.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 720b33d2a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Преди време бях чела една статия от българския пик-ъп, в която синтезирано се казваше, че не можеш да станеш привлекателен за жените, ако искаш да си хванеш само едно момиче. Трябва да си привлекателен за поне 10 момичета и чак тогава можеш да избереш от тях тази, която най- добре ще ти подхожда за сериозна връзка. В момента мисленето ти е посредствено, вътрешното ти убеждение е, че ти по принцип не си привлекатален за жените.
Значи възпроса ти не трябва да е : " Как, аджеба, да си хвана прятелка? ", а " Как да стана привлекателен за жените като цяло? ".
Привлекателен си жените, когато имаш цели в живота, мисия. Какви са ти целите в живота? Ако са да си намериш работа от от 9 до 5 за 800лв, еми пич, това не е особено амбициозна цел. Развий себе си, както е направил човека зад коментар 7., и жените сами ще си дойдат.

Ж. 28г.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker