Отрязах го преди време и сега ми го връща - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121057)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отрязах го преди време и сега ми го връща
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 3499 пъти
Здраейте! На 23 съм. От Бургас съм, но живея в София. Когато бях в 10 клас имаше едно момче две години по-малко, което много си падаше по мен. До 12 клас непрестанно правеше невероятно мили жестове към мен. Призна ми, че много ме харесва, но аз не отвърнах на чувствата му и въпреки това той не спря да ме "преследва". Сестра ми беше в неговия клас, вече бях завършила, когато те бяха 12 клас. Помолил я да го заведе до вкъщи, за да се види с мен и тя се съгласила. И така той ми се появи на вратата с букет, за да ме покани за дама на бала му. Аз му се изсмях и му казах да излезе от филма, момчето не каза нищо, просто си тръгна и повече не ме потърси. Чувствах се добре, че ме е оставил, но ето, че 3 години по-късно пътищата ни отново се засякоха. Винаги е бил симпатично момче (не го харесвах само заради възрастта), но сега е направо божествено красив. Превърнал се е в един здрав, хубав и интелигентен, млад мъж! Разменихме си номерата, като се разбрахме да се видим на по кафе. Той естествено не ми се обади и аз реших да поема инициативата и така излязохме. Поговорихме си доста, разказахме си как върви в живота. Каза, че е студент в полицейската академия в Симеоново, опитах се да поразровя за интимния му живот и той спомена, че си има приятелка. Почувствах се зле след като го каза, но реших, че не е нищо сериозно. Започнах да му пиша, звънях му, често исках да се виждаме. Не винаги се съгласяваше, но това не ме спираше. Един ден успях да го убедя да вечеряме заедно. Когато отидох и го видях с приятелката му всичко в мен се преобърна, но бях твърдо решена да я разкарам. Мина една седмица, в която само си пишехме, след което отново се видяхме. Пихме кафе, разходихме се и аз му казах, че имам чувства към него, а той се изсмя! Каза ми, че "на време" съм се сетила. Бях сигурна, че е мой след цялото време което беше прекарал да ме "гони", а се оказа, че греша. Припомних му за това и му казах, че сега може да има момичето за, което е мечтал от малък, а той отговори, че му е омръзнало да преследва нещо, което не иска да бъде негово. Започнах да му обяснавам, колко съм грешала тогава и колко много го харесвам, но неговите чувства към мен са угаснали. Каза ми, че не иска повече от приятелство с мен и когато го попитах защо, той ми отговори, че не иска отново да страда за мен, че заради мен не е поглеждал друго момиче докато не се е срещнал с приятелката си. Почувствах се ужасно, но нямам намерение да се отказвам от него. Ще постъпя по същия начин както постъпваше той в продължение на 4 години, защото очевидно нещата се обръщат! А според вас струва ли си? Дали мога да го имам някога?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 74b0f8f844
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Спри да се занимаваш с момчето. Не му руши живота. Намери си друга цел. Сега в момента най-вероятно имаш най-малко един друг мъж, който искат да излезете, но ти не желаеш да ги погледнеш. След 3 години ще си мислиш "ех защо не излязох с онзи дето преди 3 години си показа интереса? "

Няма защо да съжаляваш. Повърхностна си, нямаш реална представа за нещата и се учиш. Научи си урока и продължавай напред.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 27c5dd2711
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   Постъпила си много долно и напълно заслужаваш такова отношение... Единствено годините я спирали - това са само 2 години, ти ги изкара като 20 годишна възрастова разлика. Хората са си го казали - всяко нещо се връща. Най-малкото, което си могла да направиш е поне да отидеш на бала с него, а ти си го разкарала като някой смотаняк.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 31b2333c87
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Всяко нещо се връща в този живот. Както се отнасяш с другите, така и те се отнасят с теб. Няма изключения. И ти за каква се мислиш, че да се опитваш да разкарваш приятелката му? Замисляла ли си се, че може би това е Неговото Момиче, а ти си една тъпа мърша, която освен че е груба и нетактична, а и не знае какво иска. Сеща се когато заека минал баира. Сериозно, заради такива момичета като теб ме е срам, че съм жена. Първо го реже години наред, а после се сеща щот видиш ли момчето станал "божествено красив" .... Единственото което може да направиш е да го оставиш намира, защото си е по- добре без теб!

ALEX

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 8a85c74596
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Не ти го връща, просто е продължил напред. Ти какво очакваш да те чака вечно и да се моли? Сега нещата са се обърнали, но не в твоя полза, защото си изпуснала шанса си. Няма смисъл да досаждаш и да се опитваш да го разделяш с приятелката му. Не падай ниско, защото на ниските топки им бият шута.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 94ab0c0f5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

5.   Наистина, ти си жена с болно его! Защо се мислиш за неустоима и фатална? За мен ти си повърхностна, надута без покритие и морални ценности жена. Един уважаващ себе си човек няма да сваля чужди партньори, знаейки, че са обвързани, пък и толкова арогантно. Едва ли не момичето е нищо, а ти си богиня. Просто лъха завистта ти от историята, рядко съм се ядосвал толкова след като прочета история, но просто такива хора като теб бих държал на километри от мен! Не всичко е външен вид, мила, но явно ти съдиш хората само по това... И да, всичко се връща! Ако не от съдбата, то лично някой ще ти го върне, като нараняваш и използваш. А ти за изминалите години хич не си се променила, де да беше само миналото.

Julian

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: e33c2b2ff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Въобще не ти го връща, а би трябвало да го направи. Той просто не те иска и ти го е казал най-човешки, като сте излезли на кафе.
Жените в голямата си част така и не разбират, че не толкова отказа съсипва и озлобява мъжете, а начина, по-който биват отрязвани. Ето, ти например можеше и да не му се изсмиваш, като е дошъл до вас с букет, а просто да му обясниш съвсем спокойно и човешки, че оценяваш жестовете му и ги намираш за мили, но не искаш романтични отношения с него. Нима щеше да е толкова трудно? Можеше и да го направиш още в началото, а не да чакаш две години, докато той дойде с букет до вас. На теб обаче ти е харесвало да има там един загубеняк, който да те сваля и да ти четка егото, а ти да го режеш, за да се чувстваш велика. Заради теб и твоето его той е загубил две от най-хубавите си години. Да не говорим за негативните емоции.
Въобще нищо не ти е върнал, но може би един ден ще си намериш майстора и някой наистина ще ти го върне. Не забравяй, че ти сигурно също ще имаш деца, може би и син.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 8 дни
hash: 96286e1536
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   върна ли си го

 
  ...
преди: 1 година, 5 дни
hash: 48fcb0dec4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не е добре скалъпена измислицата. Постарай се повече следващия път.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker