Любов или секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Любов или секс?
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 2194 пъти
Здравейте,
Уча магистратура в чужбина и имам любовно-сексуална дилема. Не знам защо споделям тук, сякаш някой може да ми каже какво да правя, но исках да чуя гледни точки, които приятели не могат да ми дадат.

Та, през май миналата година загубих девствеността си с женен мъж на 49. Преди това бях имала контакт само с един мъж, но до истински секс не се стигна. Мъжът се влюби в мен веднага и очакваше и аз да имам силна връзка към него и да не се интересувам от други мъже. Но аз не приех това като сериозно обвързване и продължих разговори с други мъже, като никой от тях не доведе до нищо.

До средата на юни, когато започнах да си пиша с мъж десетина години по-голям от мен, необвързан, който беше честен, че иска да се запознаем и да станем приятели с привилегии. Поради различни конфликти не се запознахме на живо до октомври. През това време си писахме доста и имахме много приятни, спокойни, разтоварващи разговори.

И в същото време аз се привързвах още повече към женения мъж, не защото той ми е първият в толкова много отношения, а защото имам нужда от любов, сигурност и интимност, които особено ми липсват далеч от дома. И двамата мъже не живеят в моя град. Всеки път, когато жененият мъж си тръгваше, бях много разстроена, не знаех кога пак ще го видя, и ми беше много самотно. Той ми стана най-добър приятел и от май месец досега е бил най-близкият ми човек, подкрепял ме е в трудните моменти, през които минах, и е споделял успехите и радостите ми.

Интересът ми към мъжа с привилегиите не стана по-слаб от това и се видяхме през октомври. Излязохме навън и след това отидохме до хотела му, той ми свали само бикините за френска любов, запази и своите дрехи и не поиска нищо в замяна на френската. На втората ни среща аз върнах жеста, но не правихме секс. Той явно може да отдели час на възбуждане и игра преди самия акт и това ме побърква. Имам огромно сексуално желание към този мъж и когато му казах за чувствата ми към друг, той пожела да се отдръпне и да не ни пречи на любовта. Много уважителен и нежен, но разбира се, желаещ неангажираща макар и дълготрайна връзка. Разбрахме се, че аз не планирам сериозна връзка с женения мъж и че можем да продължим да се виждаме.

Но женения мъж го боли. За съжаление той прочете съобщенията ми с този приятел, и го боли, че той инвестира време да говори с мен всеки ден, да ме успокоява, когато съм разстроена, да ми купува подаръци за Коледа и Св. Валентин, а накрая аз да давам вниманието и желанието си на някой друг. Разбирам го. Накарах го да се чувства използван, а аз наистина го обичам. С негово знание пробвах да излизам с други мъже и да съм сама млада жена, каквато реално съм, но опитите ми само ми показаха колко е ценно да срещнеш човек, с когото взаимно се харесвате и уважавате. Всъщност опитите ми ме накараха да оценя повече и двамата мъже.

Женения мъж ме помоли повече да не виждам приятелят с привилегии и да започнем да говорим за бъдеще заедно. Знам, че ще е чудесно в началото, защото ще се грижим един за друг, но аз съм твърде млада, ще се променя и рано или късно ще поискам нещо друго. От една страна просто искам да се справя сама с нещата, които стоят пред мен, нищо че в същото време търся подкрепата му, защото всичко е толкова трудно и объркващо. Мисля, че мога да се откажа от свободата да излизам с когото си поискам, защото така или иначе рядко си харесвам някого, но ми е трудно да се откажа от другия мъж, към когото имам много по-силно сексуално желание. Сигурно всичко това щеше да е по-лесно, ако не желаех да видя какво е да си с друг мъж, или ако не спах с женени мъже. Знам. Но станалото станало. Какво да се случи после? Да се откажа от млад мъж, който иска неангажираща връзка, докато някой не си намери сериозна връзка, който е много търпелив, забавен, внимателен. Или да разбия мъж, който милее за мен и когото обичам, с когото за половин година сме събрали стотици спомени, който ми е бил най-близкият човек в толкова трудни моменти, и с когото обичам да съм каквото и да правим. Абсурдно е, но не крия, че понякога си мисля колко ще е е хубаво да живеем заедно...

Чувствам се прекършена, ако не задоволя желанията си към по-младия мъж, но се чувствам повърхностна, ако избера секса пред любовта. И да, с женения мъж също правим секс, разбира се.

Благодаря. Имам нужда да чуя мнения на хора, които не ме познават, и благодаря за възможността.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 4862417074
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще ти кажа това, което казвам на всички, които избират между двама. Намери някой, който ти дава всичко и не се нуждаеш от друг. Тоест, шута и на двамата, изчистваш си съзнанието, успокояваш се и продължаваш напред, знаейки какъв човек търсиш.
Жененият ти е добър приятел, с него имате силна емоционална връзка, за момента ти е добре, но ти ще поискаш развитие, а той няма да ти го даде. Човекът има семейство вече, доста по-голям е, той надали ще се разведе, за да се ожени за теб и да имате ваши деца. Дори да се случи, вашето семейство няма да е единственото му семейство и това, като на млада жена, вероятно няма да ти е леко.
Онзи приятел с привилегиите може да ти бъде и приятел, ако го позволиш. Всички знаем какво е удоволствие от секса и простата човешка природа си го търси, но такива връзки или приключват без нищо, или се развиват. Може би отношенията ви могат да прераснат в друго, но ако не ти допада като човек, то говорим за чисто задоволяване на нагон. За момента това също ти е приятно и ти е изгодно, но след време ще ти омръзне от еднообразието, защото просто е само физическо и няма чувства, които да прераждат тази "искра".

По принцип, на твое място, макар че не бих и позволила да стигна до там, бих избрала втория. Понеже това с женения мъж само ще те нарани и до никъде няма да стигне. По-добре да се прекрати на време. Да не говорим и от морална гледна точка колко е грешно.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a485e4a6f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пълна кочина. Инвестирай в отношения, за които е по-вероятно да прерастнат в сериозна и перспективна връзка. И спри да инвестираш във връзки с други мъже. Един мъж ти трябва. Този мъж на 49 най-много да му разбиеш семейството и в един момент да решиш, че искаш някой с който да нямаш 20 и нагоре години разлика и ще го оставиш да гние самотен. А ти явно имаш доста проблеми в интимността като цяло.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 797cfebac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Момиче, не те знам на колко си години, но цялата история е абсурдна. Помисли малко, след няколко години ще ти се прииска да имаш семейство и деца. Да създадеш дом и да имаш стабилност. Възрастният мъж се е възползвал от теб, това е ясно. Когато сме млади по-лесно могат да ни манипулират. Този другия дето иска привилегии, не знам какъв е, но сигурно се страхува да разкрие чувствата си. Хубавият секс, води до любов, рано или късно. "Голямата любов" без переспективи обаче, води до зависимост или в най-добрият случей приятелство. Знай какво искаш и се бори за него. Но не приемай сегашната ситуация за нормална. Нито приятел с привилегии е добре, нито възрастен женен мъж. Има и други. Огледй се!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: cc8361b1da
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Почти напълно подкрепям номер 1но с женения работа нямаш да съсипваш живота и на 3ти човек саммо защото ти незнаеш какво искаш а и той има семейство какво се главоболиш че на гадно му било и т.н. ама той има жена какво да му е гадно че пишеш с друг а колкото до не жененищя е ти не го искаш той те влече само сексуално затова шута и на двамата и си намери 3ти както ти казаха който да ти задоволява всички нужди и да няма нужда от 2ри мъж или просто си бъди с единия правете си секс а с женения така или иначе ще останете само приятели най много и междувременно гледай от 2 стола да не се окажеш на земята :)

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c12e6b721c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз няма да изкажа мнение по проблемите ти защото се познаваме много добре. Само ще добавя, че си имала сексуални връзки и с други мъже, но сега го даваш много скромно като всяка друга жена. Бъде поне откровена.

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c185c25022
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Номер 5, със сигурност аз знам по-добре откога не съм девствена. Явно ме бъркате, и то със странна увереност.

Жененият мъж няма деца от този брак. Страхът ми, както някой каза, е че ако станем двойка, след няколко години аз сигурно ще искам да си тръгна, а той вече ще е развалил много отношения с близките си.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 66f3ae988a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Хахаа н 5 е новият шизофреник тук :) В много теми претендира да познава авторите, че даже разказва част от животите им.
Сладур, пий си медицината!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5c295e90d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   На колко години си?

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5335bb30c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   отслабни и нещата ще си дойдат на мястото.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c09daae49b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Този възрастният е изпечен и егоистичен манипулатор, който си живее живота, а се опитва да ограничи теб. А и си е направо дядо - особено спрямо теб! Не му се връзвай! За другия не съм сигурна какво да кажа. Може би е добре да му дадеш шанс, но ако видиш, че положението остава същото, потърси трети.
Ж30

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c4c809ec14
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   На приятели не искаш да споделиш, защото ще те помислят за... , а и ще те "осъдят".
Както някой по-горе беше написал, имала си и други мъже в сексуален аспект, защото едно неопитно и девствено момиче няма да се хвърли в неангажиращи връзки.
Този 49 годишен мъж, не те обича и цени, чисто и просто защото си млада, за това е с теб, а и не само за младостта, а и защото си нещо по-различно от жена му.
Всички женени мъже залъгват любовниците си, че не обичат жените си, че не правят секс с тях, че връзката с любовницата ще се развие, "искат" дори и семейства да създават с тях, накратко това е филм, не е реалност.
Аз съм колкото теб на години, но не знам как изобщо харесваш и предпочиташ възрастни пред млади, не казвам да си с твои набори, но 4-5 години разлика е напълно нормално, но да си с пенсии, е извинявай ама е жалко.
Възрастните гледат на теб, като на атракция и си чешЪт егото, щом те устройва бъди си с такива.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c4c809ec14
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   На приятели не искаш да споделиш, защото ще те помислят за... , а и ще те "осъдят".
Както някой по-горе беше написал, имала си и други мъже в сексуален аспект, защото едно неопитно и девствено момиче няма да се хвърли в неангажиращи връзки.
Този 49 годишен мъж, не те обича и цени, чисто и просто защото си млада, за това е с теб, а и не само за младостта, а и защото си нещо по-различно от жена му.
Всички женени мъже залъгват любовниците си, че не обичат жените си, че не правят секс с тях, че връзката с любовницата ще се развие, "искат" дори и семейства да създават с тях, накратко това е филм, не е реалност.
Аз съм колкото теб на години, но не знам как изобщо харесваш и предпочиташ възрастни пред млади, не казвам да си с твои набори, но 4-5 години разлика е напълно нормално, но да си с пенсии, е извинявай ама е жалко.
Възрастните гледат на теб, като на атракция и си чешЪт егото, щом те устройва бъди си с такива.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: bec6ef08a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Брей какви сте "инвеститори" всичките!
Не искам да съм на ваше място, когато дойде време да си прибирате "дивидентите"!
Авторке, ти човешки взаимоотношения ли градиш или търговско дружество? То не са уговорки, договорки, инвестиции... Да не си икономистка или юристка?
Ако се погледнеш отстрани ще ти се доповръща. Особено от деловия език, с който описваш неща толкова интимни и дори поетични...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker