Отчаяна съм ! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Отчаяна съм !
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 2145 пъти
Жена с дете, пред развод на 36. Минах през ада като много други вероятно след изневери, драми и скандали. Сега самостоятелна, нормална жена се имам, но ужасно самотна, Вече 7 месеца без мъж. Година без контакт, Не страдам от липса на внимание, но не правя крачка не вярвам, доверявам се на един приятел но той е обвързан и изобщо всички нормални мъже са обвързани. Хатесвам мъжете и искам да имам нормален човек. Как се излиза от тази дупка. Дали винаги оставаш сама вечер и се бориш с живота с работа с ежедневие и с отговорности за детето. Помогнете мили хора, споделете какво да направя.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 0259f80074
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Недей да говориш така- че всички нормални мъже, са обвързани. Това не е вярно. Около мен има доста, които са необвързани и много свестни. Просто може би, в момента в твоето обкръжение, не виждаш такива.
Имаш ли някакъв социален живот, освен работа? Някой кани ли те да излезете, дори да е жена? Приемай всякакви покани- от колеги, познати... Понякога с тях се оказва и някой техен познат и т.н Не се знае как, къде и кога ще се получат нещата. Но ако си седиш само вкъщи, не знам дали ще имаш шанс. Ако има на кой да оставяш детето- баба, леля... Ти имаш нужда да си сред хора.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 6ef3878e44
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм мъж на 41 и също съм самотен, живея сам. Разглеждам по сайтовете за запознанства, но съм малко стеснителен и не знам как и какво да пиша на жените, само харесвам снимки и това е. Чудя се дали имам шанс на 41 за семейство, деца?

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 795ee29678
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Много си се разбързала, аз седем години см сама. Трудно е да намериш мъж за сериозна връзка, особено като си с деца - от една страна мъете се дърпат, от друга - нямаш много време. Може и никога да не стане, аз затова вече и не търся. Не става и с излизане, пробвала съм го многократно. Може да намериш в инетрнет, но трябва много търсене там има много откачалки и също много женени/с приятелки. Не искам да те отчайвам, трудно е, но единствения начин е - гледай си здравето и детето. Мъжа го отложи за когато дойде. Или когато му дойде времето. Дано ме разбереш. Не си готова още! Никой не търси отчаяни жени/мъже за връзка. Връзката е радост, а не спасение. И никой не е умрял от самота. Помисли за детето първо, то ти е най-важно в този труден момент - и на него никак не му е лесно. А ти звучиш все едно единствената ти грижа е да си намериш мъж. Ами сори, но не си сингъл.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 20c80eb6f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Още си в стрес от развода, та затова имаш такива мисли в главата си и си отчаяна. Млада си и няма да останеш сама, не е вярно, че всички читави мъже са обвързани. Сега ти е трудно, но повярвай, далеч по-голяма глупост ще направиш, ако се забъркаш в някоя неподходяща връзка просто за да не си сама. Първо се успокой, приеми новото си положение, а любовта... тя сама ще те намери...

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: b3cbc713d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   До №2, изпуснал си влака, и аз съм на 41 и съм същият, примирил съм се и не търся вече, няма за кога, не го мисли.

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 0846434ad5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Хахаха, номер 2 и номер 5, та вие сте в най-хубавата възраст за мъж. В сайтовете за запознанства жените не виждаме кой ни е харесвал снимките, профилите.. защото не плащаме за тази опция. Така че, освен да помпате егото на някоя, резултат за вас няма да има, ако само лайквате, а не заговаряте женската аудитория. И не със "здравей" или "здр" или флирт, ами с нещо малце по-оригинално. В сайтовете има и разведни мъже, и разведени жени, с деца, какво би попречило на авторката да се ориентира в търсене на такъв?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: b363602fef
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Просто бъдете откровени и пишете във фейса, там имате шанс, пишете че сте я харесали и я заговорете.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 34fe9831c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Ха, аз съм мъж на 35 и не съм съгласен, че всички нормални мъже са обвързани. За себе си мога да кажа, че до момента сериозна връзка не съм имал, а винаги съм искал точно такава. Проблемът според мен е, че хората ( поне една голяма част ) са завършени егоисти и материалисти. Поставят себе си преди всичко и са готови заради собственото си удоволствие, да минат с влак през другите, без изобщо да им пука.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 1c809bc18c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм жена на 35, която е на принципа "по-добре сам, отколкото зле придружен". Нито съм приритала за връзка, нито я търся на всяка цена, нито търгувам със себе си, нито позволявам да ми се катерят по главата. Ценя си здравето и избушляците ги отсявам до максимума. Лесно се познават. Повечето са обвързани и търсят развлечение, или разведени, които пак търсят развлечение, или над 40, които се чудят коя яе ги прибере във дома си да ги гледа, или младежи "агнешко" дето им викат, чиито главен приоритет са по-възрастни уж "закъсали" жени, пак с цел секс. Вади си извода. Знам че мъжете ще скочат на червено след коментара ми, ама да-простата истина е такава. Ако има нещо утешително за вас мъже е, че има достатъчно нечитави жени, които да ви вържат. Дерзайте

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 0699003fa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Номер 6, ето това ти е грешката. Сещам се за кой сайт ми говориш. Аз съм семеен и често си правя регистрации там, т.е. когато ми писне трия профила и след време нов и така-единствено за да мога да разглеждам профили, да полафя и т.н. Интересно ми е просто. За нищо друго не съм там, освен както казах за убиване на време и запознанство с приятни хора, с които можеш да си кажеш нещо.
Та в един от профилите си бях дал този съвет..........от кога едно обикновено "здравей" /не здр, аре на кафе/ стана клише. Давайте повече шанс на мъжете, защото в доста от случаите зад това обикновено "здравей" може да стои доста готин и стойностен човек. Ще го отрежеш защо-защото не бил оригинален. Баси тъпотията. Ами то някой оригинале после може да те съсипе. Това, че на някой му куца първоначалната комуникация и да ти съвпадне с очакването, е повод да го отрежеш, както казах е най-голямата грешка. Не е казано да се виждате-поговорете си малко, виж кое как и какво.
Надявам се и други дами в подобно положение да прочетат съвмета ми. Няма да сгрешат. Да, не е гаранция за нищо, но вярвайте ми, че поради подобни глупости, вашето момче сте го подминали сигурно 100 пъти.

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 4880effbe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Интересни коментари. Благодаря, но все пак мисля че след опит на 3, 4 пъти точно както казвате по горе или попадам на млади момчета, които няма да коментирам интелектуално и 4, 5 ч ооо спиш ли... Какво по дяволите може да прави нормален човек в този час. Излязох и с познат по голям, които час парадира с работата и възможностите си. Нямам представа, защо мъжете не се държат истински, реално и свободно а трябва да бъдат оборотни, имащи или намахани. Не си скубя косите знам, че някъде има и нормални мъже, но уж търсят интелект а гледат външен вид, другите пък обсебващи до без край.. на зряла жена, отговорна и самостоятелна и трябва много малко отношение, малко смях и уважение, явно е много сложно. Имам добри приятели мъже споделям с тях обичам да общувам с тях но там границата е поставена, а за другите ще почакам! Благодаря на всички!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 0699003fa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Номер 12, тези мъже които казват, че не гледат външността или лъжат или ако наистина не я гледат, то е защото вече няма накъде. Не казвам красива-красотатат е относително понятие, но един мъж за да бъде с една жена, то тя трябва да му харесва. Няма ли сексуално привличане, нищо не става! Кой каквото ще да разправя, водещото е секса, не обратно. Масово хората уж първо се "харесат", пък после си лягат. И за това и развръзките са такива-изневери, караници и т. н. Обратното е по-правилно, т. е. първо си лягат, пък после се поопознават допълнително и виждат дали ще си паснат. Секса е 50 % поне от една връзка. Та щом това е така, значи трябва да има привличане, а за да го има, жената следва да се харсева на мъжа, т.. е. естествено че го интересува как изглежда!
Нещо много важно, даже по-важно от естествената красота е поддръжката. Дори една мацка, да не е супер природно красива, като се поддържа - да спортува, за да понаправи тяло, да си поддържа кожата, коса, маникюр, педикюр, да ухае добре и т. н., тя ще е желана. А не някоя запуснала се, пък после въпроси, ама що не ме харесват!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 397e453f98
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Съгласна съм напълно с номер 13. Една жена, която се поддържа, срещна много потенциални партньори. Но дали ще срещне подходящия за нея, един бог знае.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 4880effbe0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   13 авторката съм 12. Абсолютно съм съгласна с теб, но тези по малки мъже така да ги нарека примерно харесвам мой приятел мисля че и той ме харесва споделя, общува, звъни и в 00 ч. говори 1 час търси ме шегува се, но не прави крачка а уж си има приятелка, Аз се дистанцирам, това е нерешително поведение харесва или не не разбирам флиртува и после мълчи. Така се отегчавам, нямам време за подобни игри и губя интерес, а иначе мъжа е супер точен, но такова поведение обърква. Кажете мъже харесва ли един мъж жена като пише и звъни често. Макар възрастта и опита си аз се съобразявам с това, че има приятелка, но ми писва. Вечно търси съвет иска да чуе мнението ми, но сякаш съм по голямата сестра или майка, а аз нямам нужда от това/

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker