Не ми върви с момичетата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Не ми върви с момичетата
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1893 пъти
Здравейте на 17 години съм... Момче съм и изобщо не ми върви с момичетата. Малко съм срамежлив... Но най ми пречи че нямам никакво самочувствие.. със наднормено тегло съм много не ми личи защото съм със добра височина но в бузите съм пълен и имам чувството че всяко момиче точно към там гледат... Общо взето във Фацебоок повече се отпускам там ги правя лудия но след това те примерно искат Да говорим и аз измислям някакви причини за да Не говорим.. Престъшил съм се да поканя няколко момичета на кафе а те винаги ми излизат с някви причини примерно днес ще ходя за обувки или пък имам много работа и аз се отказвам... На дъното съм общо взето :( мойте набори вече бройки правят а аз все още Спъ много е неловко!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 8356afe142
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Значи, виж сега явно наистина си изпаднал в някаква дупка, но бързо се стягай!! На 17 си, да кажем че още не си пораснал достатъчно, въпреки че днешното поколение е страшна работа. Като съвет мога да ти дам, ако толкова не харесваш теглото си започни фитнес или някакъв вид спорт или просто си тренирай у вас. Направи си някакъв режим на хранене, не диета, а режим. Нещата с момичетата в повечето случаи сами си идват, когато му е времето. С времето ще научиш, че дори и с бузки, винаги е по-важно отношението ти към останалите включително и жените.

От момиче на 22 ; )

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d30432862c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сега друго момиче на 22 ще ти каже следното:

Външният вид и начинът на говорене са първите неща, които виждаш у човек, когато се запознаваш с него. Ако твоят външен вид и говорене не допадат на някого, каквото и да правиш, трудно ще се сближиш с този човек. Научи се да се харесваш такъв, какъвто си. Така ще добиеш самочувствие и излъчването ти ще се промени. Няма нищо лошо в това да спортуваш, ако имаш желание да го правиш. Полезно е, но за да има резултат, трябва да обърнеш внимание на храненето си. Започни да четеш повече за фитнеса, правилното хранене или въобще за нещата, които са ти интересни. Добивайки знания, изграждаш мнение по различни въпроси и израстваш личностно. Не се опитвай да бъдеш като другите на твоята възраст. Така или иначе всичко става с трупане на опит и в началото ще ти е малко трудно. Но не се отказвай, защото всичко се оправя. Не трябва да имаш само някакъв външен вид, за да изградиш връзка или някакво приятелство. Просто това е нещото, което дава старта. Оттам нататък трябва да покажеш и малко акъл и отношение.

П. С. Малка поправка към №1 - Не се заяждам, а искам да обърна внимание на много често срещана грешка. Всеки човек си има диета. Това е самият режим на хранене. Много хора си мислят, че думата "диета" означава да се ограничаваш и да гладуваш, а то е просто начин на хранене.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker