Никакъв бюст - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Никакъв бюст
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 10532 пъти
Нямам никакъв бюст, само зърна. Не съм младо момиче, така че не е от възрастта. Но за сметка на това имам невероятни зърна. Имам си самочувствие, иска ми се да имах и гърди, макар и малки, но не е болка за умиране. Досега мъжете с които съм била не са ме обиждали, нито са ме карали да се чувствам неудобно, имам хубав сексуален живот. Искам да кажа на всички дами с подобен неДостатък-вярвайте в себе си, обичайте себе си, едни гърди не правят жената жена. Ако някой ви "обича"заради едни гърди... жалко. Ако някой ви обича истински, ще ви приеме такава, каквато сте.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 60

преди: 13 години, 1 месец
hash: 67f9a090d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Много си права. Обичай се такава каквато си. Но ако за някой е такъв проблем има операций - тоест силикон. Ама аз няма да го правя дори да нямам изобщо гърди. За мен е по важна любовта от колкото секса :)

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 09919a9821
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм със същия проблем, просто само зърна. Омъжена съм и деца имам. Мъжа ми никога не ме е комплексирал, обича ме такава каквато съм. Но въпреки това аз винаги съм се комплексирала и това много ми е пречело. Създавало ми е във времето страхотен дискомфорт. Вярно е, че ходя с подходящ сутиен и проблема не си личи, но аз си го знам. Иначе съм хубава жена, усещам мъжките погледи, но не бих се решила например да се пакажа гола /по какаъвто и да е повод/ пред друг мъж или жена. И за каквато и любов да говорим, за мъжа тя минава през очите а не през ушите както при нас жените. Така, че мъжете харесват женските гърди, не говорим за огромни а за нормални. Лошото е, че и по ред други причини не съм се подложила на операция за силикон. А и вече не виждам смисъл. Като цяло не е приятно, който има възможност да взема мерки - да го направи, вероятно подобрява целия начин на живот, поне аз така мисля,

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: a53dd3c912
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Аз пък като човек, чиято приятелка има малки (почти никакви) гърди, нека споделя следното. Правилно казвате, че най-важна е любовта. И мъжете не сме изроди (мисля) и осъзнаваме, че и доста от нас си имат недостатъци. Кой малък пенис, кой голямо шкембе, кой и 2те и т. н. Не мога да си изкривя душата и да кажа, че на моменти не ми се е искало приятелката ми да е с големи гърди, но това никога не е повлиявало на отношението ми към нея. Казвал съм й го и тя го знае. Въпреки това ми се струва, че тя имайки предвид тези ми моменти желания, се комплексира, но ненужно. Та съвета ми към вас дами е, вярвайте на мъжете си, давайте им повод и те да ви вярват. Останалото са по-малки проблеми.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 806776d255
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм жена и уж не ме касае, ама.... Имам една колежка без бюст и толкова е комплексирана и озлобена от това, че на лицето й се изписва чак... Направо е ужасно. По цял де на плажа се пече гола, а после мрънка - "нямам цици". Ми като няма, какво показва??? И изказвания от рода "ти си имаш, а аз какво да кажа.... ", ама пък носи едни сутиени - майката си трака, като завре вътре по 3-4 подплънки, направо й преливат като на кабаретна дама....
Моето мнение е, че тези жени като цяло са много комплексирани и озлобени от този факт. Не е добре да нямаш цици, но не мисля, че това е кой знае какъв проблем, ако мъжът обича жената. Проблемите идват от комплексите на тези жени и постоянното мрънкане "нямам цици, нямам цици", от това да те накарат да се чувстваш ти в"виновна", защото си имала.... Ужасно е просто!!!!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 67768dbaee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   В пети клас страшно ми порастнаха гърдите за едно лято и момчетата се скъсаха да ме бъзикат като почна учебната година - даже ме гониха по коридора да видели, дали са били балони.
Не ми пукаше от този тормоз, винаги съм била отличничка и с добро самочувствие, а и след само 6 месеца пресмиването премина в нескрито възхищение и мокри погледи, на които не обръщах внимание, обличах се с широки суетшъри и си притисках гърдите по всевъзможен начин.

И така, винаги съм си имала много хубав, класически оформен бюст със светли зърна, чашка В, а вече С-Д. Не мога да се оплача значи, но не съм приемала гърдите си и за нещо особено важно - тук бяха и това е.
Имах си обаче приятелка в гимназията с почти никакви гърди. Не беше и добра в училище, средна работа и винаги повече от съжаление, че ходеше сама й обръщах внимание. Наслушах се на мрънкане и недоволстване, какво съм знаела аз - тя като нямала бюст, какво й било гадно - а не че нямаше, имаше малко по-малко от А-големина.... И така. На близо 18 си намерих приятел, и тя винаги беше с нас - на кафета, разходки, екскурзии... почна да не носи сутиен, уж нямала гърди, а зърната й изпъкваха направо...
на плажове пак без горнище - нямала какво да показва. Придаваше капризи и приятелят ми се скъсваше да й огажда, макар че бях там. Хайде, от мен да мине нали - не съм някаква ревнива кучка.
Да, ама не....
Както и да е, накрая го зарязах, той ми предлагаше да се женим и т. н., но го бутнах и излезнах и никога не го видях повече. После разбрах от общи приятелки, че те двамката са си били заено зад гърба ми, даже тя аборт правила от него... ожениха се дори и тя едва ли знае, че е била номер 2 в предложенията му и клетвите.
Ей това е. Не съм се занимавала, не съм отмъстителен човек, да са живи и здрави, а и аз срещнах любовта на живота си...

Така че, гърдите явно нямат толкова голямо значение и авторката е права да не се комплексира. Аз обаче така съм свикнала с номер С вече, че не мога да си представя да ги няма... може би ако човек изначало е нямал, но ако изведнъж се събудя и тях ги няма, веднага бих си сложила силикон... странно, сякаш ще липсва някаква съществена част от мен, а преди десетина години ги привързвах как ли не и ме беше срам от тях!

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 211c03f306
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Имам гърди, но са малки, не се комплексирам, не ми пука толкова, защото все пак ги имам. Понякога ми е неприятно ако облека нещо, което съвсем ме сплесква, но до там. Не бих си сложила силикон, но ако чак нямах никакви, може би да.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 806776d255
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   5, аз съм номер 4. Това все едно аз съм го писала, защото и в училище бях по съшия начин - пораснаха ми в 5 клас и аз ходех с широки суичъри и се пристягах с едни ластични колани, а и там имах приятелка, която нямаше гърди и злобата беше голяма, но това е друго.
А тази, която ми е колежка - тя по същия начин, пече се гола и само се оплаква, че няма гърди. На тях това им е голям комплекс и затова по този начин, като показват и малкото, което имат, си избиват жалките комплекси. Смеят й се зад гърба и ръсят неща от рода "... си е забравила циците вкъщи", ама пак не си слага горнището.
И аз така нея все я влачех с моите приятели, понеже все беше сама, но да ти кажа - никой не прояви интерес към нея, понеже е страшно студена и злобна. Иска й се, ама няма акъл за 5 стотинки да свали някой мъж. Уж я харесват, но само за секс и до там. Така че никога не съм имала ни най-малки притесненя от нея. Пък и сега вече не сме приятелки, та ми олекна малко....
А твоя трябва да е бил много тъп, че да се захване с такава, просто не те е заслужавал.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 52a6207013
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Вие защо не кажете-на какви грижи трябва да са подложени женските гърди, за да станат хубави.
Няма ли нещо, с което едно момче може да помогне или да ги направи такива.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 7517672634
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Здравейте. Влизам рядко в този сайт, но ще използвам да напиша нещичко и аз. Когато бях ученичка нямах никакви гърди. Най - малкия сутиен ми хлопаше и чашките стояха смачкани навътре, а размера да е бил колкото за орехчета...
Всички ми се подиграваха, обсебих се, гледах, интересувах се, мечтаех за гърди.
Една приятелка ми каза, не се притеснявай, никога не знаеш кога ще им щукне да растат. И като завърших гимназия като пораснаха сега съм на чашка Ц и по магазините трудно си намирам сутиен, защото повечето са малки.
Мисля, че в един форум бях пуснала тяхна снимка и всички помислиха, че съм ги крала от някъде (снимката де ).

Все пак, важно е да те обича мъжа до теб каквато си... имам си коремче, имам си паласки, които ме притесняват, не всичко ми е на 6, което понякога много ме комплексира.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 09919a9821
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   № 4 и ти не си малко злобничка така като чета изказванията ти. Защо смяташ, че всички жени с малки гърди /независимо комплексирани или не/ са озлобени и лоши като хора. Това съвсем не е вярно. Всичко си е до човека, до неговото възпитание, култура, мироглед, душевен комфорт.

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 927d6db609
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Аз съм 5. и не смятам, че жените с малки гърди трябва да се комплексират от това.
Според мен 4 не толкова е озлобена от всички жени с малки гърди, а от определена жена, която прави малките си гърди голяма тема и голям проблем и затова харесва нагласата на авторката, поне аз така го разбрах.

Номер 8, за съжаление няма някакви правила - ген просто. Ако има човек поне номер В обаче, трябва да се грижи за тях като носи подходящ сутиен най-малкото - пробваш сутиена, като вдигниш ръцете нагоре, той не трябва да се мести, това е добър начин да разбереш, дали ти става.
Друго нещо, което е вредно за гърдите е рязкото отслабване и рязкото напълняване. При бременност е добре затова да не се напълнява повече от 15 кг. Добре е здравословно за гърдите да се кърми, но не и за външността им, особено на по-големите от В.
Аз лично съм решила един ден обезателно да кърмя, но после, ако овиснат, ще се наложи хирургичното им повдигане - малките гърди тук имат много предимства, защото няма как да овиснат.

Всичко е въпрос на нагласа. Ако жената е като авторката - браво, но не всички успяват да не се комплексират. Спред мен, ако това е един вид фикс-идея пластичната операция е за предпочитане, но пак до размер В.

Друга истина, колкото и да е тъпо това, е че мъжете се радват на по-голям бюст. Моят приятел преди мен е имал много плоска жена и сега не спира да ми се радва, въпреки че е твърдял пред нея преди, че уж не му пукало. Друг е въпросът дали изкуственият бюст изобщо е естетически добро решение, дали на докосване е добър, не знам просто - знам само, че мъжете се радват най-малкото да има гърди.

Намирам иначе, че е вулгарно на плажа жена с голям бюст (по-голям от А) да се пече без горнище - е, освен ако плажът не е нудистки или има много, много други жени по монокини, но аз лично при втория вариант също не мога - гледат ме мъжете и жените се нервят.

Имам две приятелки с много малки гърди и уж нямали какво да показват, ама като се съблекоха обраха погледите, но бяха единствените, които се съблекоха де - въпреки това, пак мъжете много гледаха - явно им харесват женските зърна, знам ли - мъжете са просто вид животни в това отношение и според мен, ако си печена мадама, малките гърди не бива да ти бъдат проблем, затова се кефя на нагласата на авторката - само така!!!

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 573cbdeb83
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз пък ти завиждам добронамерено разбира се. Имам огромни гърди увиснали от тежеста и от ражданията. От 18 годишна се прегърбвам от тежеста им. Като съм без сутиен са до пъпа ми затова трябва да съм с сутиен денонощно. Не е лесно нито да си намериш сутиен нито да ги носиш нито да тичаш с тях. Затова погледни от обратната страна на монетата, виж там и се радвай че не си така вместо да се укоряваш.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 09919a9821
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Абе май и двете крайности не са хубави.. Ма - на -природа, на едни дала, та се забравила, на други не дала, та се забравила:))

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 806776d255
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Аз съм 4 (7) и не смятам, че съм злобна. Напротив - аз бях доброто агънце в отношенията си с тази "приятелка", а постоянно се чувствах виновна. Тя не ми злобее само заради гърдите, а и заради други неща, но какво да направя, не съм виновна аз за външния си вид. А това, че съм постигнала повече в живота пак не е за завиждане, трябваше и тя да се напъне като мен, а не да чака да й падне от небето.

За злобата на жените с малки гърди може да се говори много, понеже имам 3-4 примера покрай себе си. Но!!! Има и такива, на които не им пука, както е и авторката, не се концентрират върху това и с тях се общува приятно. На мъжете им е много по-готино с жени, които харесват телата си, отколкото с някакви озлобени заради бюста. Ако такива жени се концентрирате толкова много върху гърдите си и ги показват наляво-надясно, всички ще забелязват недостатъците.

Аз не съм някоя с много голям бюст, но са добре оформени, чашка С и съм доволна... Не съм обсебена от тях и никога не ги показвам, обличам се достатъчно прилично за да не личат толкова под дрехите. А когато дойде времето, има кой да им се радва. Не е задължително да са цял плаж мъже.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: e1b3abdd5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   И аз смятам, че една жена не я правят гърдите.. а напоследък защо само за това се говори, нещо много се чалгизирахме, дайте да говорим за това на кой колко му е голям мозъка... например.. Що за краварски манталитет е това и от кой е наложен незнам... Хубавия бюст е хубав сам по себе си, но ако е собственост на някоя куха лейка, няма да я направи хубава жена.. и по същия начин една привлекателна жена с бюст или по-малък не е повод да бъде унижавана и третирана като човек с недостатък... чак ме е яд, че пиша по такива теми, но се хванах.. Хайде със здраве:)

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 1ba68d7342
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Ако една жена е женствена, с гърди или без, ще бъде желана и харесвана. На първо място жени - обичайте себе си и тялото си. Това как ви възприемат другите е отражение на собственото ви мнение за вас самите.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1d3ddec25f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Колкото по-големи са едни естествени женски гърди-толкова по-провиснали стават те и толкова повече проличават недостатъците им-като разликата в размерите между двете или големите ареоли например. Не си мислете, че като пораснат те ще се вирнат от самосебе си и ще станат изведнъж страхотна кръгла форма и ще се стегнат! Гърдите имат поддържащ мускул, но той не е достатъчен, за да ги поддържа когато те са едри и тежки, ето защо провисват. Ако е грозна формата им, още по-грозна ще стане ако те станат по-големи.
Никога и за нищо на света не прибягвайте към разни хормони за естествено уголемяване и разни мазила от аптеките за стягане, защото ще навредите на цялото си здраве(най-вече-на репродуктивното), а те НЯМА да станат по-красиви!
Да не говорим колко неудобни и тежки са и как за нищо няма да ви послужат, освен да се чудите в какво да ги побирате и как да си ги носите сами, защото истинските мъже не гледат размера на циците и не се вълнуват от това, ако наистина ви харесват. Освен това повечето мъжете имат много по-правилно изградена ценностна система и усет за естетика, отколкото жените. Тези неща те ги преценяват само с един поглед, за части от секундата.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1d3ddec25f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   Номер 3, като толкова много искаш големи цици по улиците краварки бол, защо не си хванете някоя жена с такива, нали ги харесвате? Защо тогава подигравате и унижавате такива жени с естествено големи гърди, като толкова ви харесват?
Вие мъжете знаете ли изобщо какво искате?
Последно-какво си избирате-с големи или с малки, с кръгли или с квадратни, провсени до земята или вирнати до небето? Силикони или естествени? Или всеки ден различни? Или искате големи цици докато не видите с очите си, а после като я видите започвате да я сочите с пръст и да й се подигравате каква е грозна! Жените се интересуват от вашето -мъжкото мнение, не от мнението на комшията! ТЕ СЕ РАЗКРАСЯВАТ ЗАРАДИ ВАС!
ТЕ СЕ КОМПЛЕКСИРАТ И НАМРАЗВАТ СЕБЕ СИ ЗАРАДИ ВАС!
За какво доверие говорите тогава, та вие самите не знаете какво искате!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1d3ddec25f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Номер 3, свръх-изисквания!
Направо си каи, че искаш да са естествени, пък в същото време да са с идеална кръгла форма, пък в същото време стегнати от само себе си, и идеални на вид-с красиви ареоли и зърна, в същото време жената да има апетит и да обича да яде заедно с вас по ресторантите, но в същото време да не напълнява! В същото време да запазва съвършените гърди, на фона на перфектна и хармонична фигура! В същото време да не губят половината си ежедневие по фитнес-салоните, защото започват да заприличват на Рамбо!
Това тяло е като дистанционно управление мое би според вас-всичко става с едно натискане на копче, като по команда! Или може би-с магическа пръчица!
За всичките тия диети и комплекси на жените сте виновни само ВИЕ МЪЖЕТЕ! Никой друг! Защото не харесвате жените си такива, каквито са, а искате да са съвършени и да ви ходят по свирката! Да занемарят собственото си здраве и нерви заради едната глупава суета! Да си правят тежки и рисковани за живота им операции със поставяне на силикон, да поддържат вредни за здравето им диети и какво ли не още! Защо не го направите вие, мъжете? Защо на вас не ви пука, че имате шкембета и сте космати като маймуни? Защото никога не се събират цялата сурия от жени да се подиграват на шкембетата ви, а? Или истината е, че жените изобщо не ви привличат-със или без гърди, слаби или дебели? И изобщо не смятате жените за красиви, както и да изглеждат те. Изпедерастена история!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 057fe89bbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Номер 4, не всички жени с малки гърди са комплексирани, особено в днешно време, когато модата е на плоските жени(визирам чуждестранните попизпълнителки например, те имат пари за силикон, защо не си сложат? ), а краварките никой не поглежда, още повече, че колкото по-големи гърди имаш, толкова и повече пълнееш по цялото тяло, по корема и по ръцете дори. Никак не е лицеприятно. А най-често естествения голям бюст е провиснал, защото са тежки и гравитацията им повлиява.
В днешно време не момчетата (мъжете)подиграват малките гърди, а момичетата(жените), те като че ли са вманиачени на тема големи гърди, а може би и на тема кърмене, не знам, може и лесбийки да са, та толкова много се интересуват от гърдите на другите жени...
И, номер 4, извинявай, че ти го казвам директно, но не тя, а ти си била номер 2 за него-колкото и да ти се иска да беше обратното. Не познаваш изобщо мъжката психика, мъжете искат цици, докато не ги видят и пипнат, после явно се отвращават и вече не им трябват... Така че-стой си сама и си гушкай циците-със самочувствие до небето и без всякакво покритие-дебела, провиснала и тежкотоварна, а не фина, крехка и нежна-защото такава си била в очите на онзи мъж-както и в очите на повечето мъже.

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: d319f6ab1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Здр. както на повечето мъже комплексите им са за оная им работа(на кой малка, на кой крива и т. н. )така и на повечето жени комплексите са им за бюста. Но ако самите ние не се харесваме(не казвак да сме нарциси) и другите няма да ни харесват. Жената е жена независимо от размера сутиен, който носи. И ако самите ние се чувстваме добре в кожата си всички останали ще ни приемат. Гърдите не правят жената, а любовта и себераздаването. С уважение към всички вас:
Маги

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 2cdcd737f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Жените с такива цици имате едно много особенно
телосложение и сте много малко, нещо като каратистка от
Хон Конг. Секса е хубав, ама не е заради циците.
от СИ. ГО

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7ca164129d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

24.   Циците не заемат почти никакво място в секса.
Но това вие не го знаете, защото нямате голям опит в леглото, нито дори гледате порно. Дори и в порнофилмите мнооого рядко някой мъж докосва или поглежда на жените гърдите. Половия акт не се осъществява там, мое би затова мъжете предпочитат да гледат задниците на жените, а не циците.
Защо тогава, щом като за мъжете женските гърди не са важни, за жените заемат централно важно място в живота им, само това не мога да разбера!? !? !?

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f32d59d7f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Крайно време е да забранят и вредните за здравето силикони, поне малко да отпадне в България модата на ''кравите''!
Едросърдестите трябва да се комплексират, а не плоските.
Големите гърди са грозни и отблъскващи, а не малките!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f35724a97e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   25, не е зле да прочетеш баснята за Кума Лиса и киселото грозде. Общо взето - скача, скача и като не достига грозденцето, казва - то и без това е кисело.
Та и ти - природата те е ощетила с дребни гърди, което по принцип не е толкова голям дефект, но не е и предимство, но не - ти сега трябва да обиждаш надарените жени.
Езикът е отражение на живота на хората. Когато почнат да наричат дребногърдите „надарени“, тогава ще се приемат едрите гърди за грозни.
Мен ме е надарила природата и имам перфектни гърди, нося чашка С, но има жени (като теб), които имат само пъпки. Е, в такъв случай, дори силиконовите цици са за предпочитане.
Вредните за здравето силикони по принцип са забранени, но има недобросъвестни пройзводители. Французинът, използвал индустриялен силикон е арестуван днес.
Хайде, радвай си се на „гърдите“, но стига злобей по форумите, смешна ставаш.

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6547f28098
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   26, 25 не е права, а и по принцип това, което правите и двете е да поставяте гърдите в графи "хубави" и "не хубави" и да определяте това дали се харесват от мъжете като толкова важно....
От практична гледна точка, обаче, големите гърди са по-неудобни и да, 25 ги има, тъй като гърдите не съществуват заради това да били гледани. Нямаше да е лошо аз да съм с малко по-големи гърди, но в никакъв случай не искам да съм С. Едно, че само там щяха да ме гледат, друго, че нямаше да е удобно, а и сигурно тези гърди по-лесно увисват.
Ако кажеш, че и аз завиждам- не ми пука толкоз наистина. Ако не вярваш, че не е възможно да не слагам външния вид като основно качество на жените - слаба съм, достатъчно добре изглеждам и получавам "основното" нещо, за което живея- вниманието на мъжете + удобно ми е и в никакъв случай не бих искала да съм на твое място.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: fa90af4bc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Не се притеснявай като снесеш някое дете ще ти виснат до колената:)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f35724a97e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Изобщо не се притеснявам, че щели да ми „виснат до колената“ - майка ми има две деца, а не са ? виснали - освен това децата се раждат и не се снасят. Снасят се пиленца, а човекът е бозайник - то затова и има гърди де.
Чашка С изобщо не е голям размер, има жени с Д, двойно Д...
Харесвам си гърдите, мъжът ми ги харесва, а и без това никога не бих ги променяла.
За жените, които нямат нужда от сутиен - чашките са съответно - А за най-малките, В за малко по-големите, С за големичките... и така се кара по латинската азбука. Сестра ми има Е и е слаба. Има чудесни гърди. „Надарена е“ с две думи.
Е, който няма и за А, не е за завиждане. Имала съм малки гърди като дете, знам, какво е, но вие никога няма да разберете, какво е да имаш нормално големи гърди. Е, като забременеете можете да напълните чашка А, В, тогава ще разберете, може би, за какво говоря.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6547f28098
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   29, не са пъпки :Д и са били и по-големи, тъй че вече съм разбрала. Това, което ме дразни при жени като теб е, че се мислиш за нещо повече, заради нещо като гърди и че мислиш, че всички ти завиждаме. Не е така.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f35724a97e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Не си мисля, че ми завиждали - просто гърдите са тук, това е положението, не мисля за тях изобщо. Смешно ми става обаче, когато жени без гърди почват да говорят глупости. Ок, нямате гърди - радвате си се, но поне не обиждайте жените, които имат, както и вас никой не ви обижда. Става дума за природна даденост. В 21 век сме, на който не му харесва, може да я промени. Тялото е непрекосновенна собственост на съответния човек, не може нито силиконите да се забранели, нито да се изрежат гърдите на жените, който са надарени по природа.
Факт е обаче, че точно жените без гърди само за това мислите и това ви е темата. На останалите не ни дреме. Не съм видяла тема тук „Огромен бюст“.
.... Нямате гърди -Ок, но имате страшен проблем с тази тема, не знам защо...
Някога имах приятелка, която само въздишаше, как на мен животът ми бил лесен, защото съм била имала гърди (що за теория? ). Толкова беше вманиячена по темата, че станала любовница на приятеля ми. Зарязах го, разбира се, но ми стана смешно - и всичко заради някакви си цици. Стегнете се, момичета! Само това ли има (няма) да предложите?

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: bc489d19d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   31, не е вярно, има жени с големи гърди, които си ги ненавиждат и им тежат и им пречат. Освен това не ги смятат за красиви, защото никога досега не са се радвали на така нареченото ''мъжко обожание''. Виж, за глупава и безпочвена женска завист от страна на плоски жени-това е по-често срещано. Става въпрос за симпатични и ''надарени'' момичета с достатъчно данни да бъдат харесвани, а не за прекалено гърдести мадами, на които тотално им е липсвало така нареченото ''мъжко възхищение'', и то през формиращите за личността им пубертетски и младежки години.
Нито пък ги смятат за нужни и, ако имаха достатъчно пари и възможност, с удоволствие биха ги премахнали оперативно.
31, не знам защо си мислиш, че е хубаво и полезно за здравето да се слагат силикони, а е невъзможно и може би вредно да се премахват оперативно гърдите. Напротив, обратното е, големите гърди притискат сърцето и пречат като цяло на сърдечната дейност и на дишането, да не говорим и че заради тях се получават често гръбначни изкривявания! Нещо, което, няма шанс да се получи при по-плоските жени!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: bc489d19d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   26, aз бях номер 25 и в момента съм с чашка Е/ F на ръст метър и 60 и тегло 63 кг. Преди няколко години бях 53 кг, същия ръст, но чашка C и никой, освен майка ми и плоскогърдите комплексирани девственици не ми се радваше на гърдите и не ги смяташе за осмото чудо на света! А за съвременния ми вид е виновно заболяване, което е типично за по-едрогърдестите жени, но това е една друга тема...
Момчетата и мъжете като цяло, или ми се подиграваха, или не ми обръщаха никакво внимание, никога не съм била от ''харесваните красавици'', а съм сменила доста приятелски компании и съм срещала най-различни мъже.
Така че, ако обичаш, не прибързвай със заключенията си
и с пасивно-агресивната позиция на самозащита.
Мъжете, а не жените-лесбийки, не феминистките, и не матриархалните трактористки определят кои жени са красиви и кои-грозни, така че, запази малко достойнство и скромност и един -единствен път сведи глава честно пред истината! Няма да сгрешиш!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f35724a97e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   32, нещо не си разбрал - не съм за или против силикона, просто всяка жена си има право на избор, а горе бяха писали да било забранено.
Определено никога не бих си сложила силикон лично, но не ми пречат другите жени, ако го правят - не са пушачи да ми дъхат от гърдите си отрови, например, =.
Свръх големите гърди могат да доведат до проблем, но не смятам, че за кефа на някого, трябва да отрежа бюста си - чашка С. Имала съм и леко по-големи, защото бях напълняла - и тогава съм нямала проблеми, сърцето ми си е наред, не ме боли нищо, но разбира се - тренирам си гръдната мускулатура (която носи гърдите) и гърба, но проблеми с гърба имат и доста мъже (повечето са мъже) и не вярвам, че е от големите им цици.
Стига с глупости - природата си знае работата, а понеже сме 21 век, който иска, може да ? помогне.

Аз лично съм виждала като жена по съблекални всякакви женски гърди и мога да кажа, че действително има доста грозни екземпляри - и сред големите, и сред малките. Свръхголемите на пълните жени увисват, докато малките имат тенденцията да са несиметрични и да имат странна меко казано форма (ако имат форма изобщо). Има и жени, чиито гърди напомнят действително на кожна гънка със зърно и мога да влезна в положението на такива жени, ако си сложат силикон. Виждала съм жена, която имаше една супер плоска гърда, а другата беше като бучка във формата на орех със зърно - е, защо да не се оперира?
Защо да се комплексира цял живот заради такова нещо?
Да, природата ми е дала перфектни гърди, но мога да влезна в положението на момичетата, които се коплексират. Всеки трябва да има право на избор. Гърдите са си интимна тема за всяка жена, не може да ? се казва, кое е хубаво, кое не. Ето, виждала съм жени с действително грозни гърди (предимно заради формата), но никога не бих им го казала, както и никога не бих казала - всички жени с такива и онакива гърди да се оперират. Всяка да си решава!
Особена касапница е обаче намаляването на гърдите, моля - погледнете в интернет, не е като при увеличаването - слагаш и махкаш, а се изрязва тъкан, жлеза... много по-тежка е тази операция.

П.П. Свеждам глава пред истината, но моля - информирай ме, каква е тази болест, която кара жените с големи гърди (не, че чашка С са толкова големи...) да напълняват? За пръв път чувам такова нещо.
Сещам се само за рак на гърдата, но пък тогава знам, че се отслабва заради химиотерапията.
Иначе, на мен са ми се подигравали само в 5-ти клас. После момчетата поумняха май. От тогава нямам проблеми иначе. Гърдите ми са част от мен и не ми дреме, какво мислят другите за тях...както и да е, кажи само за болестта, че ми стана любопитно (и страшно).

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 6547f28098
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   31, помислих, че ти си точно тази, която и преди беше писала тук за приятелката, която и завижда. Не виждаш ли, че в последния си пост доказа точно това, за което писах?
1-во аз не съм плоска и имам гърди, дори малки, 2-ро изобщо не мисля за това, но забелязвам, че в теми за гърди ти се месиш, като си личи, че си изкарваш за приятелката ти, като гледаш да обиждаш всички по-малко "надарени" жени от теб и да ги изкарваш обсебени от мисълта за големи гърди, които толкова ти завиждат, че едва ли не ще те изядат. Нападаш, а после удобно определяш нашия отговор като завист. Казваш, че момичето от 1-вия коментар те обидило, а ти не направи ли същото? Не обиди ли всички жени с по-малки бюстове и не продължаваш ли във всеки коментар?
Аз пак си го казвам- не ми дреме толкова, но ти, разбира се, това не би го допуснала, защото всички жени по подразбиране ти завиждаме. Оправяй си проблемите с приятелките, които не съм убедена, че са само от гърди, със злобни коментари по форумите нищо няма да решиш.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5da618549a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   въздържах се от коментар по темата, защото, както казва 31;'просто гърдите са си тук'' и какво повече... 32 убедена съм, че много повече са жените с малки гърди, ''които си ги ненавиждат''... още първото изречение на написаната история ми прозвуча отблъскващо и неестествено.... и после нямали значение в секса... да ама няма шанс''плоските жени'', както ги наричаш 32 да се чувстват секси дори и облечени... и как пък коментираш думи, ненаписани от 31.... а като чета коментарите на историята ''никакъв бюст''само ние с 31 сме изключение и то приятно, и секси... ЗАРА 36

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f35724a97e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Зара36, мерси за подкрепата, иначе - кажи, сещаш ли се за болест, от която страдат само едрогърдите жени, която ги кара да напълняват и да качват чашката с поне... 2-3 размера? Взех, че се уплаших, защото и аз съм с С...
Иначе, сестра ми е с Е и е много слаба иначе, да се притеснява ли от изкривяване на гръбнака, притискане на сърцето, счупване на ребра, може би, или направо да си ги огреже, за да се чувстват другите жени по-комфорнто? Горкичката.... да има такива гадно големи гърди, мале, а и добре уформени - направо за хирурга си е!
И да, за съжаление съм се сблъсквала с комплексите на доста плоски жени и не мога да ги разбера, ама изобщо. Защо превръщат тази тема в център на живота си. Ако им е толкова важно, те да си слагат силикон, нямам против силикона, но имам против злобните „приятелки“, просто, защото не съм плоскогърда. Е, извинявам се.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5da618549a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   ... 37 това за първи път го чувам, и вместо да се плашиш се радвай на това, което имаш.... а всички тези страхотии, които изброи за сестра си по- скоро е възможно да се получат при всеки поради хиляди причини, а тази за която пишеш ти, би била последната... а аз имам против силикона, просто защото не бих си сложила.... :)... поздрави... ЗАРА 36

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f35724a97e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   ЗАРА36, май не си уловила иронията.
Сестра ми е здрава 31-годишна жена и няма проблеми.... не и с гърдите си.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5b3b4ed1f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Зара, не че нещо, ама къде се буташ в кокошкарски теми... Няма смисъл. И аз щях да кажа нещо докато четях някъде около 29-32, ама вече ми мина всякакво желание да се вра между квачки...

Все ми е било смешно как мъже се комплексират за размера си, ама при жените вече заема не смешни, а тъжни и гротескни измерения...

Кубрат

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5da618549a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   Kубрат, наистина не ми отива.... и май вярно ме познаваш.... поздрави... ЗАРА 36

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: f3714bf7ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   аз съм тийнейджърка и имам малки цици, не знам дали ще пораснат или не, ама хич не ме вълнува, всеки си има кусури, приемам, че това е моя, за това наваксвам и се старая с тялото си, така че мацки, кат нямате гърди, извайте едно яко тяло и ги издухайте останалите, все пак никой не е перфектен ;)

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 979b1ec2d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

44.   Знаете ли момичета, попадала съм на разговор. В който разговор един мой познат мъж, говореше как не я искал едиси коя.. защото била много цицореста. А въпросната жена си е със съвсем нормален хубав бюст. Това адски ме учуди. След време го видях с приятелката му, която беше наистина красива жена. Гърдите и почти не се забелязваха.
Е има мъже, които не харесват големият бюст. Което е много рядко, но не невъзможно. Странно нали.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7052966a52
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   Хах тази тема няма да остарее никога все ще има някоя жена която да не харесва малките си гърди просто защото ние самите допуснахме това. Първо с тея чалгаджийки и мъжките списания реклами и къде ли още не гледаме наляти жени. От там си правим заключение че не сме секси няма да ни харесват и хоп лягаме под ножа с надеждата че като си сложим цици ще сме по секси ще ни харесват мъжете и ще имаме самочувствие. А и наистина имаше такъв период когато големите гърди та дори и гумени бяха на почит, поне според мен. Но в последно време на мода станаха малките гърди. Напишете в гугъл малки гърди и вижте какво четиво има само и всичко е написано за ненадарените в това число и аз. Има теми от рода как малките гърди са по по по от големите и че са ни само от полза. Дори в някои са определяни като недостатъци с коите трябвало да се гордеем. На кратко все утехи не се притеснявай гърдите не те правят жена и т. н но ако това е вярно защо се стигна до тук защо има толкова обсебени и комплексирани жени?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 8d3630ceaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   Имал съм плоско гадже и се разделихме... Самият аз съм доста развит и... не може мъжът да има по-големи гърди от жената...

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b762e31847
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   Видях темата и реших и аз да се включа, честно казано сега се замислих, че всъщност много рядко съм се замисляла по този въпрос- аз нямам никакви гърди, ама като казвам никакви- значи никакви-само пъпки, както едно момиче се изрази по-горе. Но това не ме е комплексирало, опитах се да се сетя дали съм се оплаквала на приятелки, и не съм, може би да се е случило няколко пъти да съм се самосъжалила пред майка ми като тийнейджърка и толкоз.
На 22 съм и досега съм имала три сериозни връзки, нито едно от момчетата не е повдигало този въпрос или да ме е засегнало по някакъв начин, аз съответно също не съм повдигала темата, не съм смятала за удачно да почна да се оплаквам, а и знам, че мъжете не обичат да слушат такива глупости.
Да, бих предпочела да са по-големи, но фактите са такива- изборът- или да ги уголемя/което никога не бих направила, защото не понасям изкуствени неща, грим рядко нося и тн/, или да си ги имам такива без да се оплаквам, а да си приема това, което съм. Така или иначе съм хубава, защо трябва да се комплексирам от това- едни нямат гърди, други нямат дълги крака, а трети нямат мозък-хахаха е виж за третите вече си е проблем.
Така че като не го мисли човек, си живее спокойно и има и пълноценен интимен живот и всичко. Просто приемане, това е. А приемането става като знаеш, че в останалите отношения си имаш това, което ти трябва, за да впечатлиш един мъж и то не е само външност, увереността не идва само от външността.

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b762e31847
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   пак съм номер 47- и да допълня, че никога не нося сутиени с подплънки, просто смятам за ненужно да се правя, че имам нещо, което нямам, а и би изглеждало неествено, защото съм със слабо телосложение и би си проличало, че има нещо нередно:D:D

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 22a8883b2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   47 - подкрепям те само в това, че не носиш сутиени с подплънки, защото е много грозно и си личи.

Ще ти разкажа обаче малко за себе си. Моите гърди порастнаха много бързо в 5-ти клас и още тогава бях на чашка А-Б - спукаха се момчетата да ми се подиграват, но като играхме баскетбол нарочно му пускаха топката, за да ме гонят после и да могат „без да искат“ да се допрат до гърдите ми. В това време не осъзнавах тези неща, мразех гърдите си!!! Момичетата ме обиждаха и ми се подиграваха в началото, но понеже съм била винаги отличничка и водач в класа, знаех как да им отговоря. Примирих се с природата си.
До 18 г. не ми растяха повече гърдите и така до 22-рата ми годишнина. На 25 напълнях много заради стрес покрай дипломната ми работа и гърдите ми достигнаха чашка С. После отслабнах, но те не отслабнаха, а сега съм към чашка Д.
Висока, слаба, руса жена в края на 20-те съм и макар, че никога нищо не съм правила за бюста си, виждам че мъжете ме гледат не само с желание, а направо с благоволение.
Мъжът ми е разведен. Първата му жена е имала гърди като твоите - т. е. е нямала никакви. Той никога не ? го е казвал, но вътрешно се е чувствал лишен от нещо и след първоначалната си еуфория по нея е съжалявал, че е бил зарязал приятелката си навремето, за да тръгне с тази жена. Накрая, когато и са се карали, липсата на гърди му е дошла в повечко и това е била една от причините да не им върви в секса и в брака. Днес знае хиляди подигравателни думи за жени без гърди, разбира се, защото е бил наранен от такава, но в мъжка компания е нещо нормално и прието да се обсъждат такива неща и бъди сигурна - жените без всякакви гърди и задник дори не са обект на техните разговори (невидими са за мъжете).
Всички мъже-приятели са ми споделяли, че биха желали жените им да имат хубав бюст. Така, както и жените нищо няма да кажем, ако човекът има 10 см. пенис, но ще страдаме от това, така и мъжът, който те обича, няма да иска да те нарани за нещо, за което нямаш вина.
И макар, че в по-голямата част от живота си съм мразила бюста си, боляло ме е при спорт и ми е било неудобно, ако нямах никакви гърди - т. е. под чашка А, обезателно бих си сложила силикон.
Наскоро една приятелка ми показа гърдите си, дори ги докоснах - не са като естествените по форма, но определено са по-добре от никакви. Нейните бяха стегнати, в естествена форма, някъде Б-чашка и трябва да ги докоснеш, за да разбереш, че са изкуствени. Тя много им се радва и действително - и дрехите изглеждат по-добре на тялото ?.
Не можем да се борим срещу природата, но аз твъро съм решила, когато гърдите ми увиснат, да ги повдигна например. Живеем в 21 век. Аз си боядисвам косата, нося контактни лещи, изправих си навремето кривите зъби с шина, ходя на фитнес, храня се здравослновно и нося скъпи сутиени, за да не ме болят и да не ми се деформират гърдите.
Ако отричах всичко изкуствено, сега щях да приличам на баба Яга, да се търкалям като 100 килограмова лелка по улиците с зъби като на глиган.
Няма какво да се лъжем - гърдите са си женственост. Чашка А-Б е задължителна, а който има две пъпки на вместо гърди, няма какво да губи - всякакви изкуствени гърди са по-добри от вашите. Няма хетеросексуален мъж, които да харесва подобни „гърди“, не се заблуждавайте, а направете нещо по въпроса.
Според мен най-готини са гърдите Б до С чашка и мисля, че господата ще ме подкрепят. Дори с перфектен задник, не можеш да компенсираш липсата на всякакви гърди и докато гърдите чашка А също са приемливи и дори красиви, то липсата на всякакви е отблъскваща и работа за хирурга.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 85e134cfa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

50.   Едно е да имаш малък бюст, но да го имаш, друго е да нямаш такъв. №49 си е права, според мен. №47 - също, но по принцип, защото със сигурност не знае какво точно си мисли гаджето й по въпроса. Вярно е, че бюстът, дългият крак, готиният задник, добре оформените плътни устни не са най-важното нещо у една жена и за една пълноценна връзка, нито пък са достатъчно условие за такава, но мъжете са така устроени, че за тях визуалното приемане е на първо място и доста важно, за да проявят интерес изобщо. А бюстът на една жена е част от това. И както обикновено, Фройд е винаги някъде там, така че...

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 7052966a52
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

51.   Моите гърди са много малки но като прочетох горе написаното направо онемях. Номер 49 значи аз съм и още много момичета сме едва ли не НЕДЪГАВИ защото природата не ни е дала това което имаш ти, и ако искаме мъж до себе си трябва да се подложим на операция. Защото без цици сме нищо и всеки мъж би ме зарязал заради това.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b762e31847
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

52.   От 47 до 49- съгласна съм с това, че в един момент такова нещо може да отблъсне мъжа, колкото и да не му е правило впечатление в началото, ясно е че повечето мъже или може би всички предпочитат големи гърди пред малки. Принципно си права, но едно е на теория. Сега не ми се искаше да тръгна да се хваля или нещо подобно, но този ми недостатък е компенсиран от всичко останало- дупе, крака и тн, и въпреки че съзнавам, да, гърдите са много важни, пак не бих си сложила силикон. Може би един ден като се омъжа, бих предпочела дори да направя тройка с мъжа си /с надарена жена/, и така да му мине мерака, отколкото да си правя операция.

Разбираш ли, аз така си се харесвам, знам че критериите на много мъже са по-различни, но не бих се променила за някой друг- ако бих направила нещо, то е защото на мен ми харесва.

А на мен не ми е проблем липсата на гърди, и да, ако някой мъж е с мен и смята, че това за него е, да ходи при друга, явно е, че щом само такова нещо би го накарало да си тръгне, то той не е за мен. Това съм аз, на мен ми харесват и така, а и все пак се занимавам с изкуство, така че моят усет е такъв, не го натрапвам на никого, за мен естетически красивата е естествената жена и разбира се, поддържаната / като съм споменала, че мразя всичко изкуствено не разбирай, че не ползвам козметика или някакви такива крайности, просто не се цапам с тонове грим/. Така че всеки въпрос придобива различно значение, поставен в своя контекст. Да не говорим, че дори не живея в Бг, така че даже и мъжете тук сигурно имат др изисквания относно как да изглежда жената до тях /честно казано не съм видяла и една с гърди на показ, нито една от колежките ми не е с боядисана коса и тн/, така че щом съотнесем нещо към разбиранията на човека и хората около него, нещата се променят. : )

Също така още две неща- смешно ми звучи колко важно според теб е една жена да бъде обсъждана в мъжка компания заради това което притежава, аз не желая да бъда обсъждана по такива причини, а ако бъда обсъждана все пак, то да е насочено към мен като личност, не като външност. Другото е, сравнението с 10см пенис е неточно, защото все пак жената не прави секс с гърдите си.

И винаги ще съм на това мнение. Защо някоя жена трябва да си слага силикон, ами множеството мъже, които оплешивяват, много от тях никога не биха си присадили коса, ами мъжете с шкембе, сякаш много жени си мислят, че трябва да се подлагат на какви ли не глупости, за да бъдат перфектни, а мъжете не стигат до такива крайности. Проблемът е че нито жени, нито мъже не осъзнават, че не е само външност. Но аз не искам от тези мъже, повърхностните- и затова съм с такъв, който ме обича така, а ако един ден ми каже, че не му харесва това, да си тръгва, аз отдавам живота си на изкуството и винаги ще поддържам своите възгледи за живота, такива каквито са, слушайки другите, анализирайки това, което ми казват, но правейки собствен избор.

Въпреки това, благодаря за мнението все пак!

 
  ...

1-50 от 60
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker