Девствен на 23 - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Девствен на 23
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 2900 пъти
Така, проблема е ясен. Дефиниран е още в самото заглавие. На 23 съм от София., Основно се занимавам с фармация. Това уча и работя. Живея самостоятелно. Като цяло се оправям сам с повечето неща. Каквото и да захвана рано или късно ми се получава. Но, с жените удрям на камък, на чугун, на вече и аз не знам какво. Никога не съм имал приятелка, никога не съм се целувал, за секс, дори не ми се говори. Не знам, къде бъркам??? Имам вежливо отношение към тях, джентълмен съм, уважавам ги и всичко каквото трябва там. И пак не се получава. По принцип, се интересувам от история, военно дело, фехтовка, оръжия. Слушам хеви метъл. Имам страшен афинитет към хуманитарните и природни науки. И въпреки всичко за последните две години от три опита с жените да започна пълноценна връзка се провялят. Ама, си ме режат стабилно, баш как си трябва. Може би, нямам подход към жените. Е, какъв трябва да е тоя подход, че не ми е ясно. И кво не ми е наред. Приемат ме най - много като колега, приятел, познат и такива простотии. Е, писна ми, вече наистина. Ще взема да намряза женското племе, най - накрая, честно си го признавам. Всякакви олигоферени около мене, без елементарни обноски, пари и интелект си хванаха готините мацки, за мене останаха дебелите зубъри. Днеска, поредната двойка познати около мене се сгодиха. Аз кога ще имам приятелка, кога ще трупам сексуален и любовен опит, кога ще се жена, кога ще имам деца и семейство. Не се знае, братче. Мойте връзници вече са обърнали по няколко сериозни гаджета, тия за по 1 - 2 нощи по дискотеките, дори не ги броя. Айде, стига, бе. Не мога да разбера що бягат от мене, все едно съм прокажен. Имам чувството, че вече изоставам безвъзвратно и няма кога да наваксвам.
Ще помоля за наистина адекватни съвети. Без тъпи клишете от рода на всеки влак си има пътници, не го мисли, кво ти пука, иди на проститутка, бъди себе си, дръж се естесвено, всичко с времето си.
Значи, аз си се държа достатъчно естествено, достатъчно съм себе си, достатъчно вече съм чакал. Не съм на 17 - 18, все пак. Май, верно трябва да се отиде на психолог, щото май проблема и е по - дълбок, отколкото си мисля.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 37f9018717
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

1.   Никой не ти е длъжен, та да ги мразиш, че не те искат. Дори дебела зубърка не заслужаваш, с отношението, което показваш.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 7c23c4a6dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (27 гласа)

2.   "Всякакви олигоферени около мене, без елементарни обноски, пари и интелект си хванаха готините мацки, за мене останаха дебелите зубъри." - веднага разбрах какъв е проблема, и той не е в момичетата!

Kitty

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d6648d27b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Автора.
До намер 2
Айде, като видя, какъв е проблем, да ни просветлиш малко, особено мене.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 7a2ee2a0e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мда, и кой си ти, че трябва някой да ти се гарантират гаджета, жена и деца!??

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 117ad22b7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   С това отношение "женско племе и дебели зубърки", бъди сигурен и че на 50г ще си девствен.

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5d1c068a9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Не знам какво се случва с този свят. Познавам егати уникалните жени на външен вид, и сладки, възпитани, добри, пък ходят с цигани. Ама цигани, цигани. От ония най-грозните, не работят, а приятелките им ги издържат. Представяш ли си. Е не съм расист, харесвам азиатската култура например, ама да ходиш с някакъв адски противен, мазен мангал от незнам си кое гето в незнам си кой град, който си е такъв и вътрешно. Айде ако е работлив ок, ама това бяла мацка да издържа някакъв навлек, не, просто си има граници. И ти говоря за толкова грозни и прости циганета, че чак и за циганин идват малко по тешко. И лигльовци на всичкото отгоре, да не си помисли някой че го играят мъжкари и това да възбужда жените. Незнам какво да ти кажа.
Истината е че или:
-си много противен на външен вид, някакъв зубрач, олигофрен(примерно)
-или пък си страхотен човек, защото си интелигентен, а те не обичат интелигентни, защото нивото им се разминава. Наистина съм забелязъл, че просто момче с просто момиче(а те повечето95% от женските са много ниско интелектуални, поне в БГ.) се разбират страхотно и са луди едни по други.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 32133a8ffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   О, не, на такъв не бива да се помага! Не бих помогнала, та да "изгори" някое момиче, тц!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: e2f864b6b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Аз едно не мога да разбера. Когато някой има лошо отношение към жените, веднага тук му наскачат жените колко е зле и че ще си умре девствен. Ако пък е някой добряк, мъжете му наскачат, че не е хубаво да е прекалено мил, че жените искат мъжки момчета.

Последно какви да бъдем - гадняри или добри момчета.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: bd0dbb8aed
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Препоръчвам на автора и номер 6 да се вземат двамцата, лика-прилика сте си.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: fd9bb84daa
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Какви съвети бе, пич, излизаш и си намираш. Една, втора, трета..докато откриеш правилната. Ако седиш по цял ден у вас пред компа, няма да стане. Нещата човек сам си ги прави.

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 82b4cf56a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Според мен създаваш впечатление на добряк, но всъщност си пасивно-агресивен и озлобен човек. Има някакъв негативизъм в теб, който инстинктивно умело прикриваш, но когато някоя се сближи повече с теб и види истинското ти 'аз' просто се отблъсква.

Всичко това може изобщо да не е така - просто пиша моето предположение за теб. В крайна сметка нищо няма да загубиш, ако пробваш психотерапевт.

ж30

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a507a63047
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз на 23 си загубих девствеността, но бях започнал да ги каня на кафета още от 16-17 годишна възраст. Виждах какво се случва около мене и реших - ако сега не ги каня, кога? Излизах с разни мацки, повече ме рязоха, но все пак излизах. Ти не можеш да приемеш да те отрежат, стоиш отстрани и мислиш, че са ти длъжни с нещо. Аз се дразнех като ме режат, но реалността е, че не съм Брад Пит, на външност съм средното за страната общо-взето.

Ще ти кажа и, според мен, къде е същността на проблема, защото съм го изследвал - това е Едиповият комплекс. Чрез Едиповия комплекс мъжът става нарцистичен и пасивен, притъпява му се мъжката природа (на ловец, преследвач и въобще активния мъжки принцип) и тази мъжка енергия сублимира в интелектуални занимания, изкуство и тн. Едиповият комплекс е естествено, макар и нежелано, развитие в цивилизованите култури, но по принцип трябва да е период от израстването. Получава се при влиятелни майчини фигури, комбинирани с по-слаби или липса на бащи или бащи, които са силни, но самите те имат неразрешена едипова ситуация (това е моят вариант на израстване), както и в случай, че съществуват периоди от израстването, в които майката и бащата се борят за власт над сина, т. е. липсва хармония и любов в семейството.

Ако разбираш английски ти препоръчвам книгата "When He's Married to Mom". Справянето със ситуацията е, колкото и банално и нежелано да звучи, чрез осъзнаване. Осъзнаваш защо стоиш пасивен и вземаш съзнателно решение да не си пасивен. Туй е то. В книгата има дадени много примери, комплексът може да се прояви по много начини, но в Западната култура (а нашата вече е част от нея до голяма степен) най-често това са мъже с прилични постижения във всички сфери освен интимната. Например добре образовани мъже, които не могат да завържат разговор с жена поради емоционални блокажи. Това е много типичен едипов комплекс.

Тук е нужно да кажа, че при жените също има подобен комплекс - някои автори го наричат "комплекс на Електра" или "бащин комплекс", но не е по темата засега и няма защо да навлизам.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 74bb34e276
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Малко си противоречиш. Хем казваш, че не си си имам гадже, пък хем, че няколко жени са те отрязали. Ми като намериш някоя друга правете секс. Жените това чакат.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: bded9632cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Спокойно, приятел. И аз бях като теб, но не съм се отчайвал. Нещата не стават на сила. А и не бъди сигурен че готините мацки в твоите очи са такива и наистина. Ако си търсиш такава, помисли какво предлагаш насреща и сам ще си отговориш защо така се случва. Към жените трябва да подхождаш с уважение и джентълменско поведение. Те ги усещат тези неща по добре от нас мъжете. Аз също си задавах подобни въпроси като теб. Накрая ТЯ ме намери - моята Жена, с която имаме вече 18 години брак и две дечица. Изключително скромно и добро момиче, девствено на 23 години. Така че, не се отчайвай, ТЯ също те търси.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 60cd0228b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Нямаш право да определяш жените като "дебели зубърки"! Ти да не си Брад Пит на млади години? Звучиш повърхностно и слагаш под общ знаменател, което е много грешно! Започни да уважаваш жените заради душата, а не заради външния вид и покажи малко джентълменско поведение. Отстрани звучиш много жалко и комплексирано, съжалявам. Ако някой мъж нарича жените "дебели зубърки", то аз моментално ще го отрежа.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 4316a82c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   3 опита казваш. А ти знаеш ли "мачовците" с много бройки колко опита имат и колко от тях са успех/"провал"? Учил си статистика. Нещо да ти идва наум от там?
Жена на 30 години

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 584339057f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Той Брат Пит на млади години е бил леко грозничък всъщност.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 50382fef15
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   момче, като мъж ти казвам, че е най-добре да замълчиш и да се скриеш някъде защото си толкова зле, че излагаш всички мъже с малоумните си коментари. Надявам се поне да си трол, защото ако си сериозен... нямам думи, потърси помощ.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 8821d79ef3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Първо ще изясня нещо на явно заблудилите се коментиращи жени. Макар и да сте били с различни мъже, изглежда не ги познавате достатъчно. В гимназията бях в изцяло мъжка паралелка. Почти всички се изказваха грубо за дебелите и грозните момичета. Дори и тези, които не подбираха много и си лягаха с такива момичета. Аз бях от малцината, които не даваха подобни определения. Може би единственият, който не си е помислял лошо за момиче само заради външния вид. Повечето хора с които общувам и познавам са мъже - умни, глупави, хубави, грозни, добри, груби, лоши. Свестните са малко. В университета, състудентите ми идваха от елитните гимназии, вече малко по-зрели, по-малко се изказваха грубо, но това не значи, че нямаха повърхностно мнение за грозничките момичета. Повечето имат такова, че и по лошо отношение на млади години и може да уважават само момиче в което са влюбени. Дотук с това, че такива мъже не си намират жени. Намират си и има голяма вероятност, мъжът до вас да е бил точно такъв "идиот". Повечето мъже стават по-свестни след като завържат пълноценна връзка с жена. Ако трябваше да са с добри маниери, за да ги хареса жена, то повечето мъже сами ще си останат цял живот.

Съгласен съм с номер 6 относно това че в България интелигентните мъже не са харесвани от повечето жени. Заради разлика в мисленето е. Просто като споделиш над две минути, нещо по-конкретно, дори да е на тема, към която са проявили интерес, повечето жени вече те гледат неразбиращо, като същество от друг свят. Трябва да си актьор, който да ги омайва с елементарни думи или да послъгваш и да говориш глупости или да са те харесали несъзнаетелно. Стряскащо е да видиш жена, която си мислел за средно интелигентна, на какви простовати приказки може да се върже.

Сега по темата.
На твоята възраст бях в същото положение. Чак до 30г. Не го споделям, за да се отчайваш, че трябва да чакаш толкова години. Може да ти е полезно. Като студент не можех да разбера приятелите си защо правят глупости, мислейки само с долната глава. Най-вероятно и при теб сега е така. При мен сексуалното желание се усили към 30-те и по лесно започнах да харесвем различни жени. Както са казали "Апетитът идва с яденето". Същото е и при секса, но предполагам около 30 годишна възраст при нас мъжете желанието се усилва и без практика. В момента трудно можеш да го промениш. В университета имаше жени, които показваха че ме харесват, но бях неопитен или пък не ги харесвах достатъчно, за да предприема нещо. След университета се вглъбих в работата та чак до 30. Съвета ми е да не му мислиш много. Отделяй време да излизаш с жени неангажиращо, приятелски, дори да не те привличат сексуално, но поне да се разбирате. Няма лошо в това. Така ще ги оопзнаеш по-добре. Аз не го правих и това беше грешно. Огледай се добре, може някое сносно момиче, което не те отблъсква физически, да те харесва. Запиши някакъв курс по интереси или намери компания, където има повече жени. Точно тези дебелите в много случаи са приятни и добри по характер, но не ги залъгвай. Не позволявай да те използват, но и ти не ги използвай.
За съжаление живеем в объркани времена. Често се налага да направим много глупости, за да стигнем до нормална връзка с жена.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ee9cb1e8a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Не стана ясно външният ти вид на какво ниво е. Може да е несправедливо, но хората съдят за теб по външния вид първоначално. Няма как да го избегнеш. Ако си някой мърляв металюга с дълга мазна коса, трудно ще впечатлиш момичетата. Не казвам, че трябва да станеш комерсиален, ама замисли, че обикновено точно комерсиалните мъже са най- вървежни и това не е случайно- поддъжана прическа и брада, поддържано тяло, готини дрешки. Ти не искаш дебелите зубърки, ама ако самият ти си дебел зубър, няма как да ти върже яка мацка. Всичко е реципрочно и в природата има баланс.

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: dcfb64fc69
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Ами пич проблема е в теб, не в тях. Ако не знаеш как да се държиш с жените има ли значение колко си начетен и умен? Свали критериите и проявявай повече уважение, за да не пишеш пак тука след 15 г. че още си в същото положение. Ти едва ли си най големия хубавец, та да си позволяваш да даваш определения за другите.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 60cd0228b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Ами номер 22, ние не трябва да се водим по "модата", а да изкореним това отношение. Мъжете, които се държат така не са готини, а са комплексари и мухльовци. Жените, които ги харесват са едни кифли и нищо повече. Даже красиви не са, какво им е красивото на фалшиви надуваеми куклички като Лозанова? Какво те бърка една жена как изглежда, ако не я харесваш и не искаш да си с нея? И мен не ми кефят мъжете тип "мутра", ама не ги обиждам без причина, нали? Българският манталитет е скапан. Бих предпочела да съм си сама, пред това да съм с комплексар, обиждащ жени като автора.

П. П. Металистите и металистките са яки, стига да поддържат хигиена. За мен фитнес мулетата и кифлите са по-противни и няма нищо "готино" в тях!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker