Как да срещна любовта - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как да срещна любовта
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1730 пъти
Здравейте, момиче на 19 години съм. До сега съм имала два неуспешни опита с момчета, като и двата пъти ме зарязаха.
От което следва, че нямам никакъв опит с момчетата. Аз не мога да се дърпам и да се правя на недостъпна. Смисъл, когато не харесвам някого никога не бих му дала да ме пипа, целува и т. н. Но когато харесвам и самата аз искам целувка не се дърпам. Мъжете обичали да гонят и да им се дърпат. Аз не мога такива неща, не знам женските номера " как да разиграваме мъжете и да ги накараме да ни искат". Аз съм си аз и се държа като себе си и правя нещата, които искам. Ако чувствам към някого нещо, защо трябва да го разигравам. Как разигравате мъжете? Как ги привличате към себе си? Как ги карате да ви гонят?
Друго за какво си пишете с момчетата?
Ии къде мога да срещна любовта? Смисъл как да разширя приятелския си кръг с момчета? Къде да се запознавам с тях? ( за съвета да излизам повече с приятели: излизайки с приятели аз се срещам с едни и същи хора).
Моля ви не ми се подигравайте, че нямам никакъв опит. Знам, че трагичноо, но моля ви посъветвайте ме нещоо. Искам и аз да имам връзка като всички останали и да бъда обичана. А, за да имам явно трябва да променя част от себе си. Трябва да поработя и над мен. Моля ви посъветвайте ме нещоо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: c64d13d57c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това с разиграването е пълна глупост. Аз съм момче и искам да ти кажа, че не това е идеята. На нас ни харесва да има игра, но не и да ни разиграват. Така ми се случи веднъж с едно момиче - мило и драго давах за нея, всъщност дадох ВСИЧКО за нея и тя накрая като го взе ми каза : Мерси и чао.

Когато нещата опрат до чувства - никой не иска да бъде разиграван. Преди чувствата, харесването, закачките - окей, но от едно време нататък вече не. Не е приятно, даже започва да боли.

Много хубаво правиш. Когато имаш чвуства към някой - кажи му го, покажи му го. Такива неща не бива да се пазят в тайна или нещо такова. Ако той също има чувства към теб ще ти отвърне и всичко ще е както трябва. Даже и да се карате, нещата се оправят. Ще се намери все някакво решение, стига единствено да има чувства.

Ах... любов, любов. Единствената причина заради, която човек иска да живее и да умре.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: de51dac1b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Преди време и аз бях като теб. Но след 2 дълги връзки с болезнени раздели разбрах, че ти на тези неща, на които искаш да се научиш, аз се научих, докато бях част от въпросните връзки. Няма как да правиш нещо без да ти идва отвътре. Ще си намериш добро момче като теб. Не е нужно да се променяш насила или да разиграваш момчетата. Всичко ще дойде от само себе си, когато му е времето. Сега бъди себе си и се наслаждавай на живота. Ще се научиш на много по-ценни уроци, правейки това, отколкото ако решиш да се променяш насила или да играеш игричките, които всяко второ момиче играе в днешно време. Не бъди като всички останали. Работи върху личностното си развитие и цени това, което имаш в момента. Няма нищо лошо да се запознаваш с нови хора. Това може да стане от общи познати, от училището, от университета, от работното място, от парка, от магазина до вас, навсякъде можеш да се запознаваш с нови хора. Но имай предвид, че трябва да си внимателна, защото първото впечатление почти винаги е подвеждащо. И ти като си добра и внимателна, има голям шанс да бъдеш наранена.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 33f6f25933
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Предполагам, че тия две момчета просто са преспали с теб.
Не се преструвай, не играй игрички. На всякъде може да се запознаеш с момчета. Просто следващия път като харесаш някой го опознай и изпитай. На тази възраст, ако те е харесел достатъчно силно с горната глава, а не само с долната, няма проблем да излизате поне два месеца без да стигате до интимни игри. Така взаимно разбирате дали има само сексуално желание или нещо повече.
(м34)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: b36f131769
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ето така се прави! Аз те харесвам, ти ме харесваш, и се получава връзката, без игри и разигравания.
м34

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: bc420779df
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   “Как да срещна любовта? ” Отговор на въпроса ти няма. Тя ще те срещне рано или късно. Въпросът е там, че трябва да опитваш. Не да имаш някакъв идеал в главата си, а да разшириш кръгозора си. Недей да разиграваш, но не се и давай лесно. Зависи с какви мъже се занимаваш, няма как тук да ти дадем съвети с това как се привлича един мъж, защото всеки е индивидуален. Но да кажем, че искаш интелигентен, добре изглеждащ, с чувство за хумор. За да го привлечеш по някакъв начин трябва да си негово огледало и това да ти идва отвътре-ако той е забавен ти трябва за държиш на бъзици и ти да се шегуваш, ако е умен -трябва да знаеш как да разговаряш на различни теми. Но никога недей да блъфираш и да се правиш на такава каквато не си, за да те харесат. Просто се знимавай с мъже, които си заслужават, не си губи времето иначе.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker