Харесвам момиче от класа си, как да успея??? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Харесвам момиче от класа си, как да успея???
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 2000 пъти
Така, като за начало важно е да спомена че съм на 14 години (8 клас). В класа ми има едно момиче, което започна да ми харесва страшно много и се чудя какво би ми помогнало да я направя моя...
Проблемът е там че един мой приятел знае че я харесвам, а и едно друго момче май също я харесва и е в компанията й така да се каже.
Разбира се има и добри новини - последните няколко дни с нея сме си казвали някои шеги и т. н. , през повечето време я гледам и мисля, че тя го е забелязала и напоследък тя почна да ме "дразни" в добрия смисъл на думата и някакси е по-открита с мен отколкото преди 1 седмица. Даже вчера ме гледаше продължително в час, което ме накара да се опитам да направя отношенията ни по - близки.

Става ли дума за външния ми вид, бих казал че съм привлекателен и симпатичен, умея да разсмивам момичета, но трудното е да ги заговоря... Не съм от най - слабите като тяло, но работя по този въпрос (ходя на фитнес, плуване, футбол) - като цяло спортен човек съм и работя за външния си вид, така че не виждам пречка в това тя да ме хареса.

Е, вече имате всичката информация която мога да ви дам!
Ще съм страшно благодарен ако дадете съвети ( приемам и критики ).

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: ffab11c5c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Можеш да подходиш по-директно и по-заобиколно.
При някои жени работи повече едното, при други - другото.
Но като че ли при по-неопитни жени работи повече второто.
Как да подходиш? Ако работата не е спешна - някакви дребни подаръчета, може и за рождения ден, за Св. Валентин или без повод. Това е за да види, че постоянно мислиш за нея.
Покана да отидете някъде заедно - кино, разходка, кафе, или един щур уикенд на ски. Това е, за да разбере, че ти е приятно с нея и цениш компанията ѝ.
Не бързай! Всичко това трябва да стане в рамките на определено време, не наведнъж.
Има похвати, срещу които жените са почти безпомощни, който и да ги сваля. Опитните свалячи така умеят да ласкаят, да галят егото на жената, да дават внимание, да предвиждат желанията ѝ, че наистина жените нямат никакъв шанс да устоят... Но това е маниплация.
Ти бъди честен. Заигравай я, търси интересни общи теми за разговор. Разменяйте книги, филми или там каквото ѝ харесва. Питай ч от време на време как е и да ти разказва как прекарва времето си, какво и е интересно, какво я впечатлява. Такива работи.
Ако всичко, което разказваш за себе си е истина - имаш наистина големи шансове. Ако направиш и така, че общуването ѝ с тебе да е приятно, да откриеш общи интереси и теми за разговор, да я накараш непринудено да споделя с тебе - твоя е!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: bb6261f07b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не избързвай. Ако се усети, че мислиш постоянно за нея и тя не иска нищо повече от приятелство или по-лошото - не знае какво иска, има голям шанс да се дръпне. Съветвам те да действаш внимателно и да се опиташ да се сближиш с нея, просто не прекалявай, защото не знаеш тя дали харесва някого, дали иска да се обвърза въобще и т. н., а тези неща ще ги разбереш като се сближите с нея. Прекарвайте повече време заедно в училище, виж я как се държи, дали се дърпа. Ако е спокойна, покани я да излезете. Бъди внимателен. Не се опитвай да бъдеш "сваляч", докато не я поопознаеш, защото не знаеш дали този тип държание ще й допадне.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: b0ad4e7629
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Не правиш момичетата твои. Отиваш, канил я на среща, излизате на среща и ако се харесате, добре. Ако не се харесате ... Ами няма как да стане.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c2156ab9d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

4.   Има раздел "Тинейджърски"!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 8bd43a90e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не бъди директен. Ще я уплашиш. Тези мъже (твои батковци) , които са били директни към мен никога не съм давала зелена светлина. На работа също ме свалят и то директно, но ги игнорирам. Дори един колега ме покани вкъщи докато приятелката му беше на морето да правим секс. Стана ми изключително неприятно.
Сега харесвам един мъж от работата. Като го видя и се изчервявам като домат. :-D :-) Той го прави обаче много дискретно,, чак се чудя какво му се върти в главата.. определено не ми излиза от главата. :-)
И да, един от начините да те забележи като хвърлиш няколко погледа но не да я гледаш като психопат , ако ме разбираш. Направи и комплимент за косата, облеклото...
Мъжът на работа ми прави комплименти и наораво се разтапям като сладолет. :-D

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 1acf55310b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   5 - Съжалявам, че си попаднала на хора, които директно те канят за секс, но истината е, че ако те поканят на среща и имаш интерес, излизате на среща. Ако се стигне до молби за секс, то работата е ясно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 361d33a0b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Къде точно прочетохте, че момчето иска секс, той е едва на 14 години бе, хора! Момчето говори, че иска да са гаджета. Да направиш някого “свой” не означава винаги секс, мислете малко по-дълбоко. Има друго момче и авторът иска да спечели момичето за него, това цели с израза. Според мен, авторе, не трябва да я притискаш, но покажи по някакъв начин симпатиите си. Говори с нея, прави й честни комплименти (всички ги обичат, да не се правим), не се сковавай пред нея и покажи увереност. Усмихвай й се, може да я поканиш да излезете - първо в компания може, после и насаме.

Julian

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker