Как мъжете приемат раздялата след дългогодишна връзка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как мъжете приемат раздялата след дългогодишна връзка?
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 2480 пъти
Обръщам се към представителите на силния пол :)
Мъже, как приемата раздялата след приключването на една дългогодишна връзка? !
Наскоро приключих връзка продължила 5г с вече бившият ми приятел с който дори бяхме сгодени. В главата ми изникват куп въпроси. Връзката я приключих аз, защото обстоятелствата ме принудиха. Не е защото съм му изневерила, лъгала или съм спряла да го обичам.
Въпросният човек обаче се прави, че не му пука или не знам.. може наистина да е така. Задавам си следните въпроси на които бих искала да получа отговор:
Какви мисли ви минавам през главата?
Правите ли се, че не ви пука или реално е така?
След колко време бихте си хванали нова приятелка?
Толкова ли лесно се влюбвате след раздялата?
Лесно ли забравихте старата си любов?
Интересува ли ви тя с кого ви е заменила и боляло ли ви е от това?
Сравнявате ли сегашната приятелка с бившата и същото ли е чувството?
Тези въпроси ме измъчват, защото той е първата ми любов и първото всичко а на мен ми е казвал, че аз съм първата му истинска любов!
Много трудно го преживявам, но не знам той как приема и гледа на нещата. Живяхме заедно, израстнахме заедно, много се обичаме и аз не знам дали ще обичам друг колкото него. Имахме планове за деца и сватба, а сега трябва да си представя всичко това с някой друг а не мога.. плаче ми се! Моля.. мъжете а може и жените да изразят своето мнение. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: d9b66fc32a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Раздяла значи раздяла. Сложила си точката. ТИ. Защо те интересува как ТОЙ приема това?! ТИ трябва да се справиш сама с решението си, да си дадеш почивка, да ти стане добре и сама, и чак тогава да се поогледаш за нов партньор! За теб е важно ТИ как се чувстваш, а не ТОЙ- мисли в сегашно време, а не в минало свършено! Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ab23f1e107
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Може ли да попитам при какви обстоятелства си решила да се разделите, защото това е важен детайл? Спрямо въпроса - при всеки е различно! Предполагам, че след 5 години ще му пука, но да не мислиш, че ще го покаже? Ти си го оставила, той ако реве и се моли, ще изглежда жалък (мъжка гледна точка, а и не само). Тук става въпрос за достойнство. Не всички хора си показват чувствата плюс това. Това не значи, че не му пука. Но какво може да направи човекът?

Julian

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a32a10b477
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Без да кажеш причината да го оставиш - едва ли някой може да напише нещо смислено...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c03dfbb010
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това означава да си възрастен. Да приемеш последствията от своите решения.

Аз също прекратих 4-5 годишна връзка и ми беше ужасно тежко, даже плаках на нейното рамо, но се разделихме... Аз скъсах с нея, не си пасвахме по характер, правеше ми номера и на мен ми писна.

Приеми решението си и продължи напред. Просто не съжалявай, че не сте си паснали. Ако сте живяли заедно, още по-добре, значи не харесваш и някои от навиците му. Това да ти е за урок. Вече знаеш как да си търсиш подходящия партньор, като живееш с него.

Не тъжи и не наранявай момчето. Остави го... Не прави компромис със себе си.

Ще ми е интересно да разбера защо се разделихте. Пиши пак.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: b82dde60d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Това жените сме страшна работа...
Не стига, че си го зарязала, ами и искаш да страда.
Пожелай му да те забрави и да е щастлив.
Пожелай го и на себе си...

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 76461dc9d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Причината е, че ме преместиха в друг град заради работата ми, която е доста добре платена. Той съответно не пожела да се премести с мен(от малък град сме в който няма развитие). Но постъпи много грубо след като ми наговори куп гадни неща по мой адрес а за толкова години 1 лошо нещо не е видял от мен. И с пари съм му помагала, винаги съм била независима от него и прочие. Не мисля, че вината е в мен... за това, че искам да се развивам а той не. Молех го хиляди пъти да дойде с мен и да успеем заедно, но той не пожела.

от авторката

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 7a58e4b806
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   У кръчмата

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a32a10b477
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ми, наранила си го, а той е мъж с достойнство.
Но си права за себе си, според мен.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 4ac4aff255
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Има ли значение как той я приема? Важното е че си взела правилното решение за себе си. Гледай само напред.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: fa39b95a3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Всеки човек възприема по различен начин разделите. Първата ми връзка също като теб приключих аз въпреки че все още обичах младежа и въпреки че не ме би писнало от него. За мен бе трудно, почти невъзможно да се отпусна и просто да се насладя на живота. А той просто не приемаше, че сме разделени по никакъв начин. Като се засечахме някъде се държеше все едно ние сме заедно. Като му се скарах като ме приближи да ме целуне или прегърне, ме питаше защо съм такава дръпната. Абе, изобщо не отразяваше, че сме скъсали. Може би множеството ни раздели преди това не помагаха. Семейството му също не вярваше, че сме се раздели поне в рамките на година след случката. След време като се осъзна той, че наистина от много време не сме близки и аз наистина градя живота си без него, знам от леля му че доста страда. По него време аз вече бях преглътнала любовта и я бях заровила надълбоко. Тъпото е, че след толкова години, аз все още си го обичам. А той успя даже да ме намрази по негови думи. Аз си спомням само благите моменти и някак лошите съм си ги изтрила от главата. Мътен спомен, има го ама... не го отчитам. Та както и да е, при него например бе супер бавно вдяването, че раздялата си е крайна и след това адаптирането към живот без мен явно не е било много леко преживяване, но ме преодоля.
Един мой близък приятел след раздялата с неговата голяма любов се отдаде на връзки за секс. Така си хвана и следващата сериозна всъщност. Но поне няколко месеца спадаше към играчите и живя бурен нощен живот.
Мой познат пък след като приключи връзка с жена, която обичаше, тотално изтрещя и се премести в друго селище. Всичко си продаде в родния град и замина смело. Брат ми също замина ама за чужбина. Решението при него бе кардинално.
В повечето случаи когато не се вижда ответна реакция на раздялата е защото все още човек не я е осъзнал. След това как ще се възприеме е въпрос и на обкръжение, и на начин на мислене, и на всичко, което то заобикаля.

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 47cdb35301
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   В началото мислех, че ти си по-виновната, но в действителност - ти си много права в случая и по-добре, така ви е било писано, колкото и клиширано да звучи. Едно време и аз ходех с жена, която не искаше да напусне родния град. Обичах я, но аз имам амбиции и гледам напред, а тя щеше да си остане в забутаното малко градче цял живот, ако може и просто пътищата ни се разделиха. Така е и с вас. От това, което ми каза, разбрах, че явно той е честолюбив човек и раздялата е била един вид удар по мъжкото му достойнство. Точно такива мъже прикриват чувствата си докрай. Така че - гледай напред! Това не смятам, че е мъжът за теб. Следващия път търси някой с еднакви цели и интереси, широкоскроен и отворен към промени.

Julian

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker