За миналото - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121120)
 Любов и изневяра (29688)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3174)
 Образование (7299)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18505)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

За миналото
преди: 13 години, 1 месец, прочетена 3317 пъти
Намерих Човекът, който винаги съм търсела. Имаме страхотна връзка вече две години. Разбираме се само с една дума, с един поглед. Всичко между нас е едно огромно доверие, няма тайни и неизказани неща.

Но понякога се сещам за неговото минало и ми става неприятно. Той е бил с доста жени, изпробвал е да не кажа почти всичко в секса и именно това мен страшно ме дразни. Не мисля, че е ревност. А може и да е. Незнам. Просто ми става гадно, че не аз съм била тази, с която е преживявал всички онези моменти. Че не сме се намерили по-рано.

Разговаряме открито за тези неща и той ме успокоява, че няма от какво да се притеснявам, че е минало. Разбира ме как се чувствам и не ми се нахвърля, че изпадам в подобни състояние. Не ми и дава поводи да се съмнявам в него.

Но човешкият мозък е способен да ни вкарва в какви ли не филми.

"Как ли е целувал онази? Какъв ли е бил секса с другата?
Какво им е казвал? И тях ли ги е гледал с този поглед? "
Все въпроси, на които не искате да знаете отговорите, но може би и вие сте си ги задавали?

Всеки човек си има минало, но въпросът е че, нещата малко се променят, когато имаш повече чисто сексуални срещи за по една нощ, отколкото истински сериозни връзки.

Но пък от друга страна, когато човек срещне Истинската, може би те вече няма да имат значение за него.
Надявам се поне малко да сте ме разбрали. Бих се радвала, ако хора на които им се е случвало подобно нещо, а и не само, споделят или изкажат мнението си.
Благодаря Ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 4433cbdd35
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е ти какво искаш да си е стоял девствен цял живот и да е чакал принцесата да го намери? Никой мъж или жена не може да бъде без минало, каквото и да е то. Ми много ясно че всеки път е изпитвал с някоя по нещо, но какво ти пречи като сега е с теб?

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: de74b259e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не мога да схвана едно - защо повечето жени така упорито ровят в миналото на мъжа до тях и се дразнят от него. Разберете ЕДНО нещо веднъж за винаги и си го набиите в главите - в миналото на повечето мъже има жени, с които жени са правили секс. Към настоящият момент гаджетата ви са с вас, а не с жените от това минало, което говори само по себе си, че тези мъже са преминали на един нов етап в живота си, който споделят с вас. Аман от луди женища, които искат едва ли не да са първите и единствените и да няма друга след тях (ако случайно скъсат).
Аз съм жена. Моят съпруг е имал друга сериозна връзка преди мен. Тя е там в миналото и аз не мога да изтрия. Това значи ли, че трябва да си тормозя душата, 'щото е казвал и на нея, че я обича? !

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 2e61d68583
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Радвай се, че вече е опитал от всичко в секса, а не да се съберете и тепърва да се сети, че не си е поживял и да хукне да наваксва. Миналото си е минало, не сте се познавали, щом сега между вас всичко е така хубаво, гледайте напред.
Мечо Пух

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 85bffb84f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Всеки има някакво минало зад себе си. Ти нямаш ли? Да не би да си била девствена като сте се срещнали? Щом сега сте заедно миналото няма никакво значение. То винаги си остава с хубавите спомени а всеки мъж обича да прехвърля спомените си наум.... Това, че той е опитал почти всичко в секса означава, че човека е достатъчно наясно какво му харесва и какво не. Въпросът е дали ти имаш някакви задръжки.. Ако това е така може и да е проблем, което не означава, че трябва да правиш нещо, което не ти харесва! Аз също имам достатъчно богат опит да съм наясно със себе си. Срещал съм доста консервативни жени с които винаги нещо ми е липсвало и не съм бил удовлетворен напълно. В началото на това не се обръща внимание но в последствие води до трайна незадоволеност от секса, а когато секса в една връзка куца последствията са ясни... Иначе ако всичко между вас е ОК няма нужда да се вкарваш в каквито и да било филми. Мъжете сме малко като коне с капаци, когато смятаме, че сме намерили Истинската!!!
Т.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 3ce0e972a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз съм мъж купих си жената от сутеньор в клуб за компаньонки в Италия преди 9год. Продължаваме да се обичаме, както в първия миг никога не ми е пречило нейното минало. Създадохме семейство имаме дете. Сега живеем в Испания имаме собствен бизнес /ресторант/. Нямам гаранция за това дали нормално българско момиче не е било с повече мъже никога не можеш да си сигурен няма брояч проверил съм хахаха. Не бих обичал толкова дори девственица. Ти живееш с него сега нито в бъдещето нито в миналото му. Това колко пъти на кой какво е казал или правил няма никакво значение. Няма какво да ровиш.

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 9ee4e3259e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Толкова ми е познато това което разказваш. С моят приятел сме малко повече от година и той както твоя преди е опитал всичко. Единствено се дразня на себе си че питам неща които знам че ще ме заболи като чуя отговора. Но вече с времето спрях да питам да се улесня самата мен си. Ама такива сме си жените какво да правим :D
С.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 46c4e0ecb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Казвам го от опит-КОГАТО СЕ ВЛЮБИШ забравяш цялото си минало и в очите ти има само един човек останалото е просто преживелица, така че сигурна съм че и за него е така. Тези твои въпроси може да застрашат връзката ти и да започнеш да гледаш на него по друг начин. Нерови в миналото-обичате се. Та има ли нещо по важно от това?

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 79e0917542
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Нали те обича? Я разрови сайта да видиш колко нещастни хора има... Ти си късметлийка. Обичаш и си обичана! Миналото си е минало. Ще ти призная нещо - като тийнейджърка разсъждавах точно като теб и даже исках мъжът ми да е девствен. Всичките ми приятелки ме спукваха от майтап за това. И... са били прави. Това са "бели кахъри". Радвай се на това, което имаш. Мечо Пух също е много прав - човекът се е наживял, което пак е в твоя полза.

Борония

 
  ...
преди: 13 години, 14 дни
hash: 8d5eb44052
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Много добре те разбирам защото и аз съм(или по-точно бях) също като теб. Просто недей да мислиш за това. Наложи си го! Показва ли ти че те обича, усещаш ли го? Ако е- да, значи няма смисъл да се тормозиш. Нито ти, нито той сте знаели, че някога ще се срещнете, за да се "пазите" един за друг. И на мен много пъти ми е гадно при мисълта, че както целува мен е целувал един куп други, че както докосва мен е докосвал и тях. Споделяла съм му как се чувствам и той много ми е помагал винаги.
Виж, всяка връзка е различна и уникална. След като между вас нещата са наистина специални значи престани с "филмите" и си се радвайте на любовта.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker