Струва ли си да се боря за него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121010)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Струва ли си да се боря за него
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1172 пъти
Здравейте. Историята на кратко-аз съм на 16, той е на 21. Общуваме си от няколко месеца, виждали сме се няколко пъти. Като се видим е много мил, обръща ми внимание, говорим си. Проблема е следния-от както се видяхме за последно не ме е търсил повче. На следващия ден си писахме малко и това беше. Мина повече от седмица от тогава. Преди да ме обвините, че чакам само той да ме търси-не е така. Попринцип ми пише веднъж в седмицата и после край. Понякога се минават 5-6 дена и аз го търся, имайки чувството, че ако не го направя той няма да се сети. Харесвам го и бих искала да продължим да си общуваме, но вече ми писна да чакам като луда всеки ден да ме потърси и да се чувствам отчаяна като му пиша след седмица, в която не сме си говорили. Намекна ми, че смята да си поживее докато не се ожени и има деца. После ми говори, че не го е страх да бъде верен, а го е страх от човека, на който ще се довери. Ясно ми е, че не търси връзка и миналата година се е разделил с приятелката си. На мен ми стига и просто да се виждаме, няма нужда да сме във връзка. В началото си мислех, че му е само за секса, но до момента дори не ме е канил в тях. Излизаме навън и се разхождаме, говорим си. За това с простия ми мозък реших, че може да му е приятна компанията ми. На мен ми е приятно с него и се чувствам много зле, като се замисля, че може повече да не се видим. Та кажете ми какво да правя? Да го потърся ли, струва ли си да опитвам или да оставя нещата така? Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: d35b01d7bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Остави го не си заслужава

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 4c01aa37b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Бори се.

Сега и аз да попитам. Струва ли си да се боря за нея, ако ме потърси? Тя е на 27, а аз на 29. Започнах всичко с чат във фейсбук. След известно време, да кажем месец, се видяхме и се разходихме. След това пак мина време, но този път отидохме на кино. Чата започна през месец юли 2016 г., а се видяхме през август и после през ноември или декември, не помня. От тогава насам, само си пишем. Каних я 3 пъти да излезем. Два пъти имаше работа, а третия път каза, че я мързи. И дори не се сеща да прави контра предложение за нова дата и среща. Обаче всеки път продължава да ми пише. Преди една или две седмици, след третия отказ и казах да не ме занимава, щом не иска да ме вижда, и че няма да съм и "чат приятел". Това е човек, на който пишеш, когато нямаш какво да правиш...

Знае, че я харесвам. Забавно ни е КОГАТО СИ ПИШЕМ и ни беше забавно, когато бяхме заедно, но въпреки това не поема инициативата. Още мисля за нея и се чудя на акъла, защо щом не и харесвам продължи да ми пише след втория отказ да се видим...

Аз няма да я потърся НИКОГА повече, освен ако тя не предприеме нещо. Аз бях активен, но бях до тук. Когато човек харесва нещо предприема действия и си го взима, в моя случай, би трябвало да ме търси за контакт и на живо...

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ffa0e1daa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Не си струва да хвърляш емоциите си на вятъра, той не е готов за връзка и сигурно още не е преживял бившата. Живей си живота и не си затваряй опциите като мислиш само за него.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 121d3a3166
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Той още тъжи за бившата си.... и не може да се довери на всяка(дори ти е го споменал)

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 1403efcca4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Двете неща, които ти е казал, не се взаимоизключват. Това, че не искаш да създаваш семейство в момента, не означава, че не можеш да бъдеш верен или че си негоден за връзка. На 21 години е, не си мисли, че е достатъчно зрял за подобна стъпка и че му е време. Човека вероятно просто няма такива намерения към теб и затова не предприема никакви действия, вероятно и ти никога не си му казала, че имаш по-особени чувства. Но, ако няма желание за връзка или за приятелство, колкото и да се опитваш, той просто няма да отвърне, защото дори не му е на ума. Не го търси много често и продължи с живота си, времето ще покаже дали той иска да излизате, или не.

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 7ee1211c2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Не се знае по кави причини, но няма интерес към теб. Ти е казал директно, че смята да се наживее и нормално, той е на 21. Но за теб това значи, че не търси обвързване. Уж и ти не искаш, но ден и нощ го чакаш. А, той теб, явно, не Забавлява си се и няма нужда от теб.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 292a7f997b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ясно е като бял ден, момиченце. Искал е да те пляка яката работа, ама като е видял, че вместо да разтвориш краченцата се лигавиш, се е дръпнАл и вероятно вече шиба друга слива.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker