Той ме побърква.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той ме побърква..
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 2057 пъти
Имам зад гърба си само провалени връзки, а вече мечтаех за семейство и стабилност. Преди 5 месеца срещнах човек, който заобичах много силно, както никой в миналото ми. Той ми каза, че има сериозни намерения, запозна ме с приятелите си, със семейството си.. Каза ми, че иска да заживеем заедно. Бях много щастлива...
От два месеца насам си промени отношението. Казва ми, че щом за 5 месеца не сме заживяли заедно, значи не го обичам и не знам какво искам.. Пренесох част от багажа си при него, правя за него какво ли не... а минат ли 1-2 дни без да се видим и става друг човек.. Звъни ми и ми крещи, че или ще заживеем заедно сега или ще се разделим. Много ме бил обичал, но не можело 5 месеца да ме чака да се преместя при него, като не съм го обичала щял да намери някоя която да държи на него...
Онзи ден прекарахме целия ден заедно и всичко беше идеално.. вчера имах важен работен ангажимент и не успяхме да се видим. Вечерта ми се обади и отново... Същите реплики, обиди и накрая ми каза, че ако до 1-2 седмици не се преместя при него, ще се разделим...
Крещя ми, че знае че се виждам с други (което е пълен абсурд)...
За първи път обичам някого толкова силно и не знам как да постъпя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 001ab7539a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   На колко си години та така си се разбързала? И кой е той, че ще ти крещи? Ти си имаш, предполагам, глава на раменете или бъркам? Сега ти крещи, когато не си му сигурна, а като за живеете заедно ще става много по - зле. С техни се и го срещи малко, ако иска да бъде с теб да се съобразява с теб. Ще се пренесеш, когато ти прецениш. Явно му трябва прислужница и някоя, която да подтискане и да си избива комплексите на нея.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 772bfa3e54
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   След като го обичаш какъв е проблема да се преместиш при него ?

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: f5409e877f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   На 30г съм и не смятам,че бързам...Така е,би следвало да уважава моето решение кога да се преместя,а това отношение е ужасно...
Проблем да се преместя нямам,но едно такова отношение към човек,за когото твърдиш,че обичаш не е приемливо.Колкото и да обичаш един човек все пак имаш и достойнство...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 3a0595f649
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мило момиче, приятелят ти не е прав. Имай достойнство. Разбирам, че го обичаш много. Но не е редно да позволяваш той да се отнася така с теб. В началото на връзката си сте. Що за приказки търпиш от него? Кажи му да си намери друга, но че няма да успее, защото и тя няма да го изтърпи. Явно си добра душа, но недей да му позволяваш така да стъпква душата ти. Съчувствам ти искрено и знам какво е, ти правиш всичко за него, била съм в твоето положение. Дай си воля и провери за известно време чувствата му - виж какво той би направил за теб. Прецени трезво ситуацията. Стискам палци!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d43a3e072a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Този човек има психически проблем. Очевидно е, че е прекалено ревнив. Без повод те обвинява във връзки с други хора. Сега ти крещи, че не живеете заедно, но ако отидеш при него ще започне с ограниченията "защото много те обича". Не те приема за свободен човек, а за собственост. Бягай надалеч.

Палачинка

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c66f455c47
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Това с крясъците в малко притеснително.. ти на квартира ли живееш? А той? Очаква ли да поемаш част от разходите ако се преместиш? Ако не-пробвай временно, но не се отказвай от твоето жилище, просто ако нещата не потръгнат, да може да има къде да отидеш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 675c65291a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бягай, и то колкото се може по бързо и далеч от този човек. Още от сега си личи, че е ревнив до мозъка на костите си, поради тази причина иска да си му до задника, за да те контролира. Не зная на колко години си, но щом работиш не си малка, че не можеш да "прочетеш" характера му по самите му действия. Ако не се махнеш, а се пренесеш при него, запомни, че ще бъдеш под тотален контрол и дори до тоалетна няма да можеш да отидеш без скандал. Между другото съм мъж, но доста прозорлив и ако не се окажа прав, ей тук можеш да ме псуваш и обиждаш колкото си искаш, че съм те подвел.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 0abd15d932
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не е до това дали ще се преместиш при него. Представи си че го направиш и какво? Мислиш, че всичко ще е идеално ли? Този човек очевидно има умствени проблеми. За да реагира така и да иска да сте постоянно заедно значи ревнува и то страшно много. Разбира се причината е, защото те обича и не иска да те загуби, но това не променя факта, че ревността в случаи като неговия е БОЛЕСТ. Мило момиче, прецени сама дали искаш да живееш живот в окови, само за да е доволен. Надявам се да се замислиш над думите, не бих се правила на компетентна, ако не съм преживяла подобно нещо, така че заставам зад думите си.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 4b897feabe
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Бягай с 300, момиче, този е психопат. Ще става по лошо така че си плюй на петите, не прави грешката да се местиш при него!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 4018c6d242
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От написаното изглежда, че този човек има сериозни душевни пробеми.
Той явно е очаквал още от началото да се пренесеш при него да живееш ли? Не става ясно на колко години сте и двамата, но всъщност това няма значение. Как може да твърдиш, че обичаш някого, а в същото време да го изнудваш да прави каквото ти пожелаеш. Той обича само себе си. А щом от сега му е такова отношението към теб, нещата наистина ще загрубеят, ако се преместиш заедно с него да живееш. Не е твоя човек.

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: fe7a1c1157
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Този е изтрещял мила, не го ли виждаш. Цял живот с такъв човек ли искаш да живееш? Любовта е сляпа, вярно е но това е прекалено!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c57c7e4203
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Остави го, явно не е твоят човек. Знам, че ще ти е тежко, но наистина много странни ми се виждат тези амплитуди в поведението му. Да заживеете заедно е много сериозна крачка в развитието на една връзка и мисля, че трябва да се направи само, когато и двамата партньори са напълно готови за нея. А ти очевидно не си... А той ти поставя ултиматуми. Щом след само 5 месеца ти крещи и се държи толкова авторитарно, помисли какво би му било отношението по-нататък...
М31

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 60ebe42e25
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Раздели се с него!!!
Ж 30

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a70cad4c40
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Ако от сега ти крещи, подлага те на емоционално изнудване и няма спирачка да избухва пред теб, то какво мислиш че ще стане, когато си зависима от него?
Звучи ми като комплексар, странно е още в началото на връзката да ти отправя подобни заплахи - би трябвало отдавна да са ти светнали предупредителните лампички, но ти си знаеш все пак :)

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 142ed2291a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Ти луда ли си да се събираш с тоя психопат? ! Не загряваш ли на къде отиват нещата? ! Той е безумно ревнив и в най-скоро време чакай бой, а ако се пренесеш при него не ми се мисли!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker