Домашно насилие - ще свърши ли? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Домашно насилие - ще свърши ли?
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 2489 пъти
С най-дълбока болка в сърцето си споделям мъката си тук. От отчаяние и безпомощност... Просто търся утеха и някой, който би могъл да ме изслуша. Аз съм на 21 години и живея с приятеля си от 2 години и половина. Той също е на моята възраст. Познавах го години наред преди връзката ни да стане факт и го мислех за добър и очарователен човек. И беше преди... Докато не ми посегна. Набързо се случи.. първо започна с леки шамари. До една вечер в която имахме страшен скандал и той не ми разкърви устата, не ме преби.. Искаше да ме унижава. Ухото ми беше в лилав цвят. Разделихме се. Молеше ми се. Събрахме се и ужаса започна... Веднъж за едно, друг път за друго. После плачеше и се разкайваше и аз прощавах. Същият човек стоеше с мен в болницата когато бях болна, помагаше ми когато имах нужда. Не ме оставяше сама. Грижеше се за мен и от време на време ми удряше по един бой... Мислех че нещатата ще се променят след опитите да му повлияят думите ми. За един период спряха, а сега за 1 месец съм пребивана всяка седмица по веднъж. При прост скандал. Изду ми скулата, нанесе ми тежки удари по главата, винаги ми скубе косата... просто боли разбирате ли? Притеснявам се за здравето си физически дали съм добре след толкова много удари... и психически - защо не мога да си тръгна и да намеря щастието, а стоя с този човек и се надявам на чудо? Може би съм толкова жалка, че заслужавам участта си.... към по-възрастните - всички ли са такива? Не искам д аме бият цял живот....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: fe0d58ac90
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Веднага се махни! Що за мазохист си? Вече придобиваш съзнанието на жертва! Но моля те, недей да раждаш деца на този изрод и да обричаш и тях на насилие? Има милион пъти по-стойностни мъже от този. Какво има да му обичаш? Не обричай и себе си! Тръгни си веднага. Ако те притеснява, веднага се свържи с полицията, кажи на вашите и може би на близки приятели. Лично бих наел хора на такъв да му хвърлят бой. Все още не е късно, ти не си виновна! Но ако останеш още, ще си виновна, особено ако имате деца. Това не е нормална обстановка!

Julian

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 4797b6dd16
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Напусни го ВЕДНАГА!!!! Не, мен никой не ме пребива и никога не ме е пребивал, тогава ти защо търпиш? ! Момиче, преди да те е съсипал и физически и психически махни са от там веднага! Никога няма да се промени! Щом ти е посегнал веднъж... виждаш какво става вече! Ти какво чакаш? Да влезеш в новините под заглавие "След скандал мъж преби до смърт/уби/закла приятелката си"! Не си жалка, просто те е смачкал до толкова, че вече и сама не си вярваш, че заслужаваш нещо различно. Ако не искаш наистина да те убие някой ден, просто помоли някой за помощ и подкрепа, събери си нещата (ако живеете заедно), блокирай го от всякъде (телефони, фейс и т. н. ) и си тръгни без дори да поглеждаш назад! Разбери, той не само няма да спре да те бие, ама с времето ще става още по-озлобен и ще те бие още повече! Сега те бие при скандал, после ще почне да те бие и без подов! Някой го ядосал с нещо и понеже няма как да пребиеш шефа си или някой който те е засякъл на пътя ще ядеш бой ти! Просто защото е ядосан на някого за нещо! Това ли искаш? Да те посиняват от бой всеки ден? ! Ако ти е останала и поне частица самоуважение просто се спасявай!!!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: edde40311e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Как може да си мислиш, че го заслужаваш, извади си медицинско, изобщо не стой при тоя....

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: dabd65bf8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   В моя живот съм разбрала едно-удари ли те веднъж, ще го повтори и потрети, и така до безкрай. Разкарвай го този веднага. Няма да се промени! Всички онези разкаяния, извинения и обещания са ГЛУПОСТИ!!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 668c7a4465
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Това е класически пример на домашно насилие. Първо отидете в съдебна медицина да ви освидетелстват и да ви издадат медицинско. Услугата е платена, не се покрива от здравната каса. Можете да търсите помощ от районния съда за издаване на заповед за защита. За да си оформите молбата до съда най- добре се обърнете към адвокат в града, в който живеете. Ако нямате средства, за да платите, отидете направо в адвокатската колегия и попитайте за служебен. Там ще ви обяснят процедурата. Действайте бързо. Можете да подадете молбата си за защита най- късно до месец след насилието. Съдът може да се произнесе и със заповед за незабавна защита до 24 часа от подаването на молбата. Това са сериозни неща, от които можете сериозно да пострадате. Не ги неглижирайте. Потърсете и защитете правата си и себе си, но ползвайте специалисти. Никой адвокат няма да ви откаже помощ в такава ситуация. Пожелавам успех

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 0d31a4aab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Бягай докато не е късно ... няма да спре след време ще бие и децата ви искаш ли те да израснат в страх и синини? бягай докато можеш колкото и да ти се моли няма да се спре

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 66dff2b0ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Бягай. На секундата. Потърси психотерапевт. Блокирай го отвсякъде. Няма да се промени. По-вероятно е да те убие, грях ми на душата, отколкото да се промени.
Отиди при родителите си, роднини, приятели. Търси помощ от полицията и прокуратурата, вади си медицинско, потърси помощ от органозации, помагащи на жени в твоето положение.

И не си виновна ти. Той е идиот, но успешно те манипулира.
Стискам палци бързо да приключи.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 95c6867d01
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Момиче, събирай си багажа и се махай от този човек. Нещата няма да се подобрят. Дано да си в състояние да приемеш съветите, които ще получиш тук. Иначе нищо хубаво не те чака. Бягай!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 6ae0ff8dbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Извинявайте за това, че ще съм директна, но не мога да се стърпя! Наистина си мисля, че жени, като теб, имат нужда от това, харесва им. Мазохизъм ли е, не знам. Но не е нормално!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: d7005931fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Няма чудеса. И аз като теб - след първият бой уж нямаше ръка да вдигне срещу мен повече колко пъти с насинено лице ходих. Чудо не се случи. И аз като теб може би депресия е. Енергията ми е изпита, нямам воля

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 49c7acfaee
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Вярно е че много мъже посягат но НЕ СМЕ ВСИЧКИ такива. Как го търпите това не знам. Махай се оттам и си намери своята половинка. Не чакай да те осакати!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 2d3e3db60d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   По горе ще ти кажат да се махаш от там, което е най-правилният избор, послушай ги, ако въобще съществува жена която да може да го превъзпита, не си ти щом си прощавала няколко пъти той е на мнение че винаги ще прощаваш.
Обаче на мен ми е интересно, по какви причини един "грижовен" мъж може да бие жена си ежеседмично, за какво са скандалите?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: d13fed962d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Номер 6 браво... това била любовта.. и трябвало до търпи авторката... теб, бият ли те.? .. или ти биеш.? .. Авторке, моля те, не си го причивавай повече! Никой не заслужава да го бият и да му казват после, че го обичат. Това не е любов, а ти си млада прекрасна жена, заслужаваща любов. Щом веднъж си могла да го оставиш и да се разделите, значи можеш и пак да го направиш. Такива мъже, които бият никога не се променят, запомни го. Не вярвай на сълзливи обещания.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 901d372f82
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Докато го търпиш, си го заслужаваш. Иначе не всички са такива. Доста жени вече не търпят да ги ползват за боксова круша разни дебили дето си избиват комплексите на тях. Но пък на доста дори им харесва. Поне не им е скучно и нали - Щом ме бие, значи ме обича.
Всеки луд с номера си.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: d8452f63b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Недоумявам какво те кара да стоиш при този психопат. Ясно е, че не е наред-бой, после рев.
Но ми направи впечатление, че казваш, че това се случва при скандал. При човек, който те спуква от бой, май, е тотална липса на чувство за самосъхранение да участваш в скандал. Защото ми звучи, че двата си правите скандал, а не ти да си мълчиш и той неоснователно да ти е направил скандал един хубав бой със скубане.
В момента ти имаш идеалната възможност да си вземеш багашчето и да се разкараш. ако имаш деца, по майчинство си, без пари и т. н какво ще стане с теб?

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 02442a8209
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Не, не всички бият! Само комплексарите, психопатите, социопатите! Един, единствен път ми посегна (един шамар) мъж и точно след половин час същата ръка с която ме удари беше счупена на три места, а аз бях в колата на път за живот без него!
Категорично не бих допуснала някой ненормалник да си изсипва болния мозък върху мен и със сигурност ако има друг подобен случай в живота ми, ще завърши по подобен или по-зле начин за него!
Ти си жертва, не просто физически, а емоционална жертва и това е най-лошото! Трябва да изчезнеш от там ВЕДНАГА! И никаква възможност да те доближава, никакви крокодилски сълзи и т. н. даже ако има кой (аз например отдавна съм си решила проблема да мога да начупя ако се наложи такъв) да го ступа, ама здраво. Ще му зарастнат кокалите, но до теб повече няма да припари.
Дори и ти можеш да го набиеш, посяга на теб защото пред мъж ще се опикае от страх, а ти си му слаба жертва не защото физически си по-слаба, а психически, страхът ти е най-големият враг!
Жени, научете се на такива да им се чупят ръцете (поне) на мига!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: ac714cf32f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Автор: Много благодаря на всички ви за подкрепата, като ми давате кураж да взема най-доброто решение за себе си. Наистина не искам да имам насилие в живота си и се обърквам как може един човек да има две лица. Към номер 16- Ами ще ти разкажа, за да прецениш сама аз ли съм виновна, защото вече не знам... Бившата му приятелка беше харесала негова снимка в социалните мрежи, а не се беше появявала години наред. Също видях, че скоро се е разделила с сегашният и приятел.. Та аз реших да му звънна и да го попитам скоро дали се е засичал с някоя позната и има нещо, което не ми казва.. Той изпадна в истерия, дойде в нас крешеще, че съм луда и му е писнало от ревността и недоверието и започна да ме удря. Та на нова година, за да мога да ходя вечерта си взех гел от аптеката през деня с надеждата да се справям по-лесно с ходенето.. Следващият път беше когато ми заяви, че ще вземе смяна в женски магазин за дрехи, при което аз го попитах дали нямат други обекти и той попита какъв е проблема и оттам започна скандала и побоя.. 3 дни лежах с ужасни болки и дразнене при светлина или шум.. Той отиде в магазина на работа веднъж. И общо взето след тези случаи при всеки скандал той ми посягаше. Веднъж казва ти го заслужаваш, друг започва да те маже с кремове и да ти се извинява. Трети купува шоколади и разни неща и отново се извинява и казва, че не е искал.. и че аз не трябвало да го ядосвам и че не млъквам при скандал... След това казва ама на теб изобщо какво толкова те боли? Ти преувеличаваш..

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: f414d2a1b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Ама, много се вбесих от историята и сигурно ще повторя много неща от коментарите, но нямам нерви да ги изчета в момента, извинявам се на авторите им! Абе, дете, незабавно го зарязвай този изрод! Каква любов, какви глупости? ! Не се отделя от теб в болницата не от грижа за теб, а си пази жалкия задник, да не го издадеш, какъв "як мъжага" е! И къде са родителите ти, не виждат ли какво става? ! Бягай и не му прощавай, няма да се промени! Извинете ме, ако имам грешки, много се афектирах!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 249d266032
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Жена съм, но ми писна да чета оплакванията на разни мазохистки! Като си мазохистка ще си носиш последствията! Той може да е изрод, но и тя също, щом търпи всичко това и му прощава. Всички критикуват мъжете които удрят, но не споменавате и дума за жените които ходят с такива мъже. Като е толкова добричка, а той е толкова лош, тя какво прави с него??? Нали тя си го е избрала!
Аз не те съжалявам, не съм те карала да ходиш с този и да му прощаваш като те бие! Как пък мен никой мъж не ме удари? Сигурно защото не ходя с отрепки.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 45de056829
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Много глупав коментар, номер 6.
Напусни го веднага, ако се уважаваш поне малко.
Ж19

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: bdcd12904c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Вашите знаят ли? Ако не сподели им незабавно и когато го няма да дойдат да ти съберат нещата. Той надали ще има наглостта да ти посяга и пред тях, а ако го направи толкова по - зле за него защото ще са евентуални свидетели. След това моментално си извади медицинско и подой жалби срещу него в прокуратурата и в съда. Ако имаш други свидетели и тях вземи може и докторите които са те приемали в болницата да свидетелстват в твоя полза. Всякакви съобщения със заплахи също разпечатваш и прилагаш като доказателство. Докаже ли се, че те е тормозил ще му издадат ограничителна заповед да не те доближава на определено разстояние. Не отлагай колкото повече отлагаш толкова по - зле ще става! Помисли си един ден ако имате деца в такава враждебна обстановка ли искаш да растат да гледат и също да са жертва на побоите му? Една съученичка едвам се спаси от подобна отрепка преди години.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: ccee898795
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Номер 6, подиграваш ли се на момичето? ! Не те ли е срам? Да не би да си "грижовното" ѝ гадже? Моля модераторите да публикуват коментара ми, голямо усилие ми струваше да спестя всичко, което искам да кажа на номер 6! На авторката вчера писах, няма да се повтарям. Благодаря!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 14c294c95d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   Нема страшно, като ратифицират ИК всичко ще се оправи. Вече ще го е страх да ти посяга. А ти винаги му напомняй за конвенциятa за да не забрави ;-)

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: c8bc9cbdb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Момиче, виж твоят не е мъж, а някакво жалко подобие на такъв. Истинският мъж, алфа мъжкарят, няма нужда да се доказва като пребива далеч по слабата жена и още по малко след това ще тръгне да се извинява с рев и сополи. Жалко комплексарче, големият мъж докато бие, а после реве като магаре колко съжалява ама само до следващия път. Жалко човече, на което думата му не струва и 2 стотинки. Срещу равностоен противник сигурно веднага ще напълни гащите. Не можеш да го промениш, но можеш да промениш себе си и да се превърнеш безхарактерен придатък към него, което впрочем вече се случва. Зарежи тия работи колко го обичаш, намери си истински мъж и не се занимавай повече с такива комплексарчета.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: bdcd12904c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Номер 6, ако някой такъв изрод тормози по същия начин дъщеря ти пак ли щеше да си на същото мнение?

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: bdcd12904c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   Модератор защо сте публикували коментар номер 6 който гласи цитирам "Ако наистина го обичаш ще търпиш, защото любовта е многомилостива и дълготърпелива и винаги предполага да се прощава. Това са подводните камъни на семейния живот, всеки търпи нещо, няма пълно щастие. Съвместния живот е един безкраен низ от компромиси и затваряне на очите. Това че те бие не е кой знае колко фатално, замисли се за уважението и грижите, което е полагал за теб докато си била в болницата".Момичето търси съвет как да се спаси от приятеля си насилник , а вместо това получава съвет че трябва да продължава да търпи тормоза . Много ви моля вземете мерки премахнете коментара на този индивид и не допускайте да публикува наново нападки срещу жертвите на домашно насилие !

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: d423060ba2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   31 - Защото сайтът е отворен за всякакви хора ...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: d8452f63b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Определено, не бих се държала по този начин с мъж, още по-малко с побойник! Специално да се обадя на приятеля си да го питам дали скоро не е виждал бившата си или къде по-точно ще кара смяната си, защото ако е сжени ще е голям проблем? ! Освен, че го ревнуваш, слухтиш около него и правиш директно скандали. Не знам толкова ли ти е културата, на такива цигански отношения ли сте си свикнали, но определено го предизвикваш. Естествено, не одобрявам боя-мисля, че сте си лика прилика.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: ea5de11cda
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

35.   Бягай доколкото можеш, този е някакъв ревнив психопат. На 21 години си живота е пред теб, бягай от тоя

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 2d3e3db60d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

36.   От 16 След като прочетох автора в №21 разбрах че приятеля й много я обича, но не знае как да я накара тя да спре да си измисля проблеми. Бившата му харесала снимка в ФБ и авторката в скуката си започва да си измисля изневери, приятеля на работа тя му звъни с обвинения за чиято причина той си няма и най малка представа, докато той с години всеки ден се мъчи да й доказва обичта си, тя не само не го разбрала ами и през работно време с измислени изневери го занимава. Връща се той ядосан от факта а тя крещи срещу него озверена от своята измислица.
Моля кажете кой човек не би излязъл извън нерви при такава ситуация? Каква вина има човека че бившата му сложила лайк на снимката?
Вторият описан скандал пак е породен от нейна измислена ревност, той ако имаше намерение да ходи при друга щеше ли да се разяснява къде и какво ще прави.
В никакъв случай не защитавам човек който удря, но си мисля защо той не е изоставил жена която му прави скандали и го притеснява на работа с измислени изневери. Единствения извод е че той много я обича и наистина не знае как да я накара тя да спре с измислиците и да спре да го напада с крясъци без той да има и най малка вина. В края на краищата единствения начин да накараш истерик да спре да ти крещи особено когато нямаш вина е да му цапнеш един.
Жена съм

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 43c5c0db48
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   Да те бият като тъпан, да не можеш да станеш с дни от леглото, и въпреки това да си стоиш с изверга... значи трябва да си психо поне колкото него, ако не и повече. Съжалявам авторке, не искам да те обидя, но не мога и да ти съчувствам. По света има милиони прекрасни мъже, а от всички, които би могла да избереш, ти избра насилник и побойник. Каквото и да ти говорим тук, не вярвам, че ще го оставиш. Ти се водиш не по разум, а по инстинкти.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a61747f78a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Номер 36, донякъде съм съгласна с теб. Да му цапнеш, един, два, шамара, но чак да я пребива? Жена съм!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 35c004d829
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   До номер 36 Винаги съм си мислела, че най - добрия начин да покажеш любовта си към някоя жена, е да й теглиш един як бой. /Е, или поне да й цапнеш няколко шамара - това към номер 38/.
Жена съм /ама нормална/.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: e6d2689cb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Много добре знаеш, че няма да свърши. Ти си зависима личност, но това се оправя с психотерапия. Неговото, за съжаление, е нелечимо. Казва се психопатия и се проявява точно така: редува се бой с най-милия човек на света. Психопатите нямат възможност да съчувстват. Те са много интелигентни и успяват да си постигнат целите, стъпвайки върху другите хора, именно защото не могат да си представят как страдат те. В същото време знаят точно какво да кажат в миг на "разкаяние". Не е истнско разкаяние. Зависимите личности са много привлечени от тяхната харизма, от тяхната независимост и оправност в живота, защото зависимата личност не се чувства способна да оцелее сама. Бъди сигурна, че ще си по-добре без него. Той може да те убие, не толкова за удоволствие, а защото не знае кога да спре. Намери психотерапевт, намери или създай група за пострадали от домашно насилие и започни да се грижиш за психичното си здраве. Да се изградиш наново като личност, да си проумееш силните страни и да си станеш самостятелен човек, да нямаш нужда от него. Повярвай ми, в твоята слабост се крие сила. Ти определено си много силна за да изтърпиш всичко това. Вземи тази сила не за ново сдобряване, а за себе си - започни терапия и група за взаимопомощ. Има ли къде да живееш? Ако да - махай се, смени си телефона и не го търси. Всеки път като искаш да му се обадиш, започни да си представяш какъв хубав живот искаш да постигнеш. Визуализирай живота си, в който няма място за него. Успех.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: d3e176d57c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Мъжете които посягат на жени - НЕ СА МЪЖЕ, те са ПУТКИ!!! Толкова слаби психически и толкова ограничени умствено, не не могат да се справят с проблемите, а си изкарват всичко чрез бой. Такива хора, заслужават да ги вържеш и да ги биеш с камшик и после да ги поръсиш със сол!!!
Авторке - не търпи този тормоз повече! По добре да си сама, от колкото с такъв човек! Никой не заслужава такова отношение и насилие!
Силно се надявам, вече да си го напуснала и да прекратиш всякакви контакти и отношения с тоя ТЪПАК!

>М. 31г<

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 9728fde9e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

42.   Само заглавието ще прочета...и ще отговоря - не, няма, и не ме интересуват подробностите, нито обстоятелствата - прекратяваш отношения с този човек, това е, и въобще с такива хора.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 65c504fd6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Ми като не искаш да те бият цял живот приключвай с този човек от сега. Та ако продължавате след време може да имате деца и да бие и тях. Има толкова много свестни мъже, а ти си само на 21 и си попаднала при пълен боклук.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker