Предлагане на брак - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Предлагане на брак
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1944 пъти
Здравейте, дами! . Винаги ми е било интересно това как мъжете предлагат брак. Нали знаете момъкът на бял кон. Пускам тази тема, за да споделите как вашите мъжлета са ви предложили. Пък, ако не са ви, как си го представяте. Аа за мъжете, споделете и вие как сте предложили или как смятате да го направите. Би ми било интересно. ;)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 9cfddbd168
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Докато бяхме на разходка в парка,имаше нещо в джоба и го попитах какво е...хах

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 0c78fb4e76
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   уговорихме се че ще се оженим преди да мислим за дете, прпбно проучихме цени, направихме запитвания и записахме часове за църква и гражданско. от тозо момент до самата сватба моя любим имаше време да се организира инда ми предложи. Предложи ми на плато италиански меса и сирена, винце - подомашно му, вкъщи. и пак се изненадах :) и пръстенът е чудесен. Никак не съм си го предатавяла. но мисля че за мъжа е важно чисто психически да премине през това.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 78e8950d30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   За идея не знам, но задължително наеми фотограф, който да снима момента :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 5fdd506876
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не съм сгодена, но имам една много странна представа за предложението. Никога не си мисля за годежен пръстен и за думите "Ще се омъжиш ли за мен? ". Представям си, че с приятеля ми си прекарваме добре в някой спокоен следобед, говорим си, гушкаме се и ми казва, че иска да прекараме живота си заедно. Въпросът, ще ме зарадва повече зададен по този начин "Искаш ли да бъдеш с мен завинаги. ". Никога не съм си представяла, че пада на коляно, самата мисъл някак ме смущава, не съм си представяла, че ми купува пръстен и го прави по план. Представям си предложението като нещо напълно нормално и максимално скромно- без цветя, без пръстен, без скъпа вечеря в ресторант, без едномесечно планиране, просто двама души, които се обичат и не искат показност, а да бъдат заедно. Не знам дали това ме прави скучна, романтична или пълен чешит, но наистина си го представям по този начин.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: ac7008e8fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз смятам да предложа на терасата на кула Галата в Истанбул.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 95d2e35bb5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   5, чудесен избор!
Аз, на нейно място, не бих отказала! Иначе - летя надолу...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 1b17a34c6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Номер 4 - звучи много клиширано, много филми си гледала. Да, скучна те прави.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 0568a62192
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Като изцяло практичен мъж, АЗ си го представям така.
В момента в който го реша, и се чувствам сигурен в решението си... просто казвам на момента, независимо какъв е:
- Прекарали сме толкова време заедно. Пасваме си като личности. И в добри и в лоши моменти, все сме се разбирали. Колкото и да се опитвам, не мога да си представя друга жена освен ТЕБ, с която да искам да прекарам остатъка от живота си. Искам да сме съпруг и съпруга!
И...това е! Нито повече, нито по-малко. Ще му дойде времето и за годежен пръстен, и за сватба.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 480067de54
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Два пъти съм се сгодявала. Първият ми годеник ми предложи в малко заведение, в което целия персонал беше наясно за предстоящото събитие, и всичко застина в мига в който ми предложи и всички чакаха отговор. Не ми хареса изживяването. Тогава бях завладяна от емоции най-разнообразни, но така или иначе това не ми допада. Не обичам да съм центъра на вниманието за много хора. От друга страна и тогавашния ми младеж се беше препотил 15000 пъти, беше се подготвял супер дълго и някак... не знам. И двамата просто повече се притеснихме от момента отколкото изпитахме щастие. А този момент не трябва да е такъв.

Вторият и дай Боже последен път беше миналата Коледа. Семейството ми рядко се събира, защото всички са в чужбина и само аз в България. Съответно не могат да си засекат отпуските, но след загубата на родителите на майка ми и баща ми явно нещо обърна каруцата и се взеха в ръце. За пръв път от много години всички се събрахме и аз бях мноооого щастлива. Приятелят ми беше с нас. Бъдни вечер беше страхотна, 25-и също си изкарахме чудесно. На 26-и приятеля ми излезе с малкия ми брат. Върнаха се ухилени до уши и както си бяхме в хола годеника ми ей така започна ту на мен да говори колко ме обича ту на нашите да обяснява колко много знача за него. И ми предложи. И аз се съгласих. И стана толкова някак естествено, толкова готино. Не си го представям по-добре. Не бяхме говорили за брак, нито годеж, нито нищо. Просто така го почувства, така го ппочувствах и се случи. Цялата ни връзка е такава. И местенето ми при него стана по някакъв такъв естествен начин. Това определено ми харесва. Не обичам когато всичко се предвижда, преговаря, уговаря, планира. Обичам естествените работи. :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: d6f8f187e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   И моя годежен пръстен го получих, когато си разменяхме подаръци на Коледа. Аз първа му подарих часовник, който той веднага сложи на ръката си. После взе моята, целуна я и каза: "Аз също имам подарък за твоята ръка, който се надявам да приемеш". Извади кадифена кутийка, отвори я и вътре имаше пръстен. Аз в първия момент даже не разбрах какъв е истинският смисъл на подаръка, един вид - красиво бижу и толкова, така че просто благодарих и посегнах към кутийката, но той я дръпна и каза: "Този пръстен е по-специален и аз трябва сам да ти го сложа, ако отговориш с "да" на един много важен въпрос. " И аз, глупачката, се разплаках от вълнение, защото ми стана ясна цялата работа.

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 38ac000b15
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 11, много хубава история☺ бъдете много щастливи!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker