Вманиачена съм по бившия си, не мога да го оставя! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Вманиачена съм по бившия си, не мога да го оставя!
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 2710 пъти
Може би като един истински представител на зодия Лъв, аз не умея да приемам загуби, а като обичам се боря докрай. С моя бивш приятел бяхме заедно 10 години, от 8 клас та чак до изминалата 2017 година. Все си мислех, че ще се оженим, защото трудностите винаги ги преодолявахме заедно, но последната година все имах разни глупости на главата и го игнорирах неусетно, но това не значеше, че не го обичам. Станаха разни скандали, изпуснах рождения му ден, а месец по-късно и имения, но взех най-скъпите подаръци и за Коледа се опитах да се извиня, а той с хладнокръвен поглед ги даде на малкия си брат. Много е честолюбив! Спорихме, спорихме и накрая той ми каза, че съм емоционално натоварващ егоист и той не може повече, трябва да се разделим. Наговори ми куп обиди относно характера, от които ме заболя и все още помня всичките. Молих го да е временна почивка и да не предприема крайни мерки, но той заяви, че нищо не обещава. От тогава нито спя, нито ям като хората. Станах 59 кила при ръст 1. 80, все съм уморена, натъжена или изнервена. Бяхме се разбрали да сме приятели, но аз искам повече. Пиша му постоянно, той отговаря, но ме реже като го помоля да се съберем или му кажа, че го обичам. Премести се той в друга квартира, като ходя там да го видя, съквартирантите му казват, че го няма. Преди живеехме заедно... Купувам му подаръци редовно, все скъпи и маркови при това, но той ги връща. Пиша му стихове, пращам му "нашите" песни, но той игнорира. Каза ми, ако имам от нужда от приятел, че е насреща, но ако се опитам да си го върна, по-добре да се откажа и че е гледал този филм достатъчно пъти. Аз по-мила и открита никога към никого не съм била. Друг не искам, искам НЕГО! По-скоро ще умра, ще взема да направя глупост да убия и двама ни, но няма да съм с друг или да му позволя да е с друга. Какво да направя хора, помагайте, моля ви! Как да си го върна?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 03ba85260c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами ако той не иска, а той НЕ иска - няма как. Насила може като го отвлечеш. Но по-добре не гледай такива филми.
Успокой се, дай си време. Животът не е само обвързване. Научи се да живееш сама. Тоест самостоятелно. А това с песните, писането и подаръците още повече го отблъсква. Ако някой така ме преследва, ще избягам в скален манастир!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: bda9fb5863
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Ужас, освести се малко. Щяла да убива и двамата, не знам си какво си. Я слез на земята малко. Никакъв лъв не си, а малко заблудено коте дето само е паднало в яма.

Хващай си живота в ръце, човекът на няколко пъти е поискал да го забравиш. Така че забрави го и не се занимавай с глупости.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 9e6cc58285
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Това не е любов! Потърси помощ от психолог.
жена

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 1145371c57
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Насила хубост не става - казали са го старите и мъдри хора.
Навремето и моята настояща жена постъпваше като теб. Аз и простих. Голяма грешка. Известно време нещата бяха наред. Оженихме се. Още по-голяма грешка. Вече имаме и деца. Нова грешка. След толкова много грешки ми се щеше да не бях правил първата.
Бившият ти постъпва съвсем открито, честно и правилно! Време е и ти да започнеш да постъпваш така, не само с него!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 14067d83f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Момиче, поведението ти е токсично. Наистина си егоист. Пренебрегнала си го, че даже и рождения му ден - сериозно?? По-рано е трябвал да се отърве от теб. Какво значи, че няма да му позволи да има друга приятелка, че ти коя си? Пишеш му постоянно? Радвай се, че момчето не се е обърнало към полицията. Вземай се в ръце, опичай си акъла. Скъпите подаръци няма да го върнат. Просто на човека му е писнало от теб, омръзнала си му. Това е истината. Остави го да диша и да започне нов живот. Не го заслужаваш. Няма какво да молиш за съвети да си го върнеш, защото той не те иска!!!

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ae779e4908
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Психолог? Любовта е лудост, нали знаеш? Всеки случай, да го трепеш не е най-умното.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 60fd552233
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Не знам какво преживяваш (все пак 10 години си била емоционално зависима от него), но нямаш право да го задушаваш или решаваш вместо него дали ще продължи с теб или някоя друга. Не пишеш да го е направил, тогава какво? Човека иска почивка. Уважи решението му. И се замисли да не би грешката да не е в теб. Цяла година си го приемала за даденост, но като че ли, той ти е доказал, че не вещ, която можеш да оставиш, когато ти омръзне. Ще пропуснеш най-важните лични празници за него? И щом е толкова важен за теб, че чак би се самоубила, кои обстоятелства са по-важни от любимия ти човек? И нещо още по - жалко-мислиш си, че едни подаръци (не забравяш да споменеш колко са скъпи) могат да изкупят твоите грешки и да заместят топлото отношение и вниманието от твоя страна.. Виж, не искам да те обидя, но разсъждаваш страшно егоистично. Замисли се, и ако всъщност стигнеш до извода, че проблемът е най-вече в теб, постарай се да го поправиш. Изгубила си човек, човешко същество, с чувства, а не предмет, който трябва да притежаваш на всяка цена. Ние сме просто непознати, нямаме детайли за случващото се, за това аз не искам да съдя твоето поведение повече, едва ли ти си единсвената виновница..

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d811a8f32e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Мила, и аз съм Лъв, и аз до преди време не можах да забравя моя, и като теб си казвах, че няма да е с друга, в какви ли не истерии изпадах и се тормозих. Разбирам как се чувстваш. Голямата разлика е, че помежду ни с моя не е имало абсолютно нищо, освен тормоз от негова страна и мълчание от моя. И аз като теб с всичко му угаждах, бях готова на всичко за него, и смея да твърдя, че го обичах. Заминаха така 9 години.
Разбира се ще те нападнат, че всичко, което е казал бившият ти приятел за теб е вярно, с което не съм съгласна. И ти си човек, не е казано, че 365 дни в годината той трябва да ти е приоритет номер едно!
От личен опит разказвам - последните три години ми бяха най-тежките, като лятото миналата година се съсипах и не бях на себе си. Повярвай ми, от сърце го казвам - забрави го! Безброй пъти съм си казвала, че никога няма да обичам друг, че няма да го забравя. Изминаха няколко месеца и всичко свързано с него е минало!
Дай си време, ограничи сама контактите си с него, не го търси по каквато и да е било причина! Знам, че не е лесно, но далеч от очите, далеч и от сърцето! Не му купувай подаръци, не ходи до квартирата му, повече не му казвай "Обичам те! ". Блокираш и триеш номер, Фейсбук т. н. Ако трябва спомняй си думите му, които са те наранили, всеки път, когато искаш да го потърсиш. Пиша ти, като човек преминал през същото, и наистина искам да си помогнеш! Не унищожавай себе си, заради него! Ще го забравиш, трябва ти само време.
Не си пускай вашите песни, само ще се сещаш за него. И аз имам една песен, която само на моя ми напомня, а по някаква ирония на съдбата ми е любимата и има специално място в сърцето ми. Но това за песента, човекът се забравя. Не се опитвай да си го връщаш, нищо няма да е както преди. Ще липсва онова парченце щастие, преди нещата бавно да започнат да се разрушават, преди той да покаже истинското си лице пред теб. За десет години не намери време да ти каже, кое в характера ти не му харесва, а ти го изплю накрая в лицето? ! Не, просто не...
Искрено се надявам да се оправиш!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 9d86bb23b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Тъжно и познато на много жени. Всички сме имали по една таква болезнена драматична приказка с лош край.
По интернет съвети как да си го върнеш, едва ли можем да дадем-не ви познаваме, а и изглежда че си пробвала всичко на което е способна влюбена жена.
Мога да ти разкажа само аз как преминах и преживях моята тийнейджърска първа голяма луда любов.
След 7 години, когато бяхме достигнали точката в която сте вие, когато той ме отблъскваше с обиди и отхвърляше десетки пъти бях станала пърцал. Чувствах се нищожество. Нямах никаква мотивация, линеех, всичко беше безмислено. Така изкарах 2 години в страдания и не ми вървеше нито в работата, нито със социалните контакти. Раздразнена бях и избухвах от най-минимални нещица.
Тогава реших че ако остана в същия град с него, ходя по същите места където сме били ще се срина съвсем. И заминах за чужбина. Не беше за пари или университет, нито да срещна нови хора или да си подобря езика.
А за да избягам от него, сянката му и миналото ни.
Толкова много неща ми се случиха. Не мога дакажа че го забравих. По-хубаво-преодолях го. Надживях агонията и не я оставих да ме съсипе.
И след няколко години той сам се свърза с мен за да види как съм я карала. Но не се поддадох.
Има го и това че колкото повече досаждаш на един мъж, толкова повече бяга.
Моят съвет е Първо гледай себе си. А би ли била щастлива ако се върне при теб от съжаление, поради факта че няма друа на хоризонта, за това че му извади душата да се съберете?
На сила не става. Винаги единия обича повече и винаги накрая някой е наранен.
Според мен тази връзка е изчерпана, но виждам че ти искаш да се бориш.
Успех, но не се принизявай за мъж, а продължи напред достойно!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: bf2c9b16f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Като представител на зодия лъв бих ти казала постарай се да не бъдеш емоционална, мн е трудно, знам. Игнорирай го, не го търси, спри всякакъв контакт, не му пиши, изчезни. Може да мине време и той да те потърси, кой знае. Да, характерът ни не е лесен, но ние си знаем, че това което даваме никоя др жена не може да го даде, знаеш какво имам предвид. Това не е загуба, просто си емоционална. Аз на 31 все още се уча да не бъда и е мн трудно, от време на време успявам и повярвай ми, тогава нещата се обръщат. Направила си достатъчно, отдръпни се и чакай. Ние не сме егоисти. Ако ти е трудно да се справиш с емоциите, в свободното си време спортувай, чисти си вкъщи, излизай, чети, прави неща, че мозъкът да ти е зает. Остави го той да се чуди какво става с теб. Мен цяла година ме игнорираха, пишех, ли пишех - единствената причина бе, че просто не знаех какво става, никой нищо не ми обясни. Спрях, спрях и с публикациите във фейс, изпарих се. И сега разгеле има някакъв напредък. Накарай го да се чуди какво става с теб. Аз се справих с емоциите като започнах да спортувам, разучавам упражнения, фитнес програми, някоя и др рецепта, работя. Имам си отскоро magic box и си се разхубавявам. Излизам с приятелки или дори сама. Карам кънки, колело. Имам си хобита и задълбавам там. Идеи много, заангажирай мозъкa си. Мн е трудно, знам. Пробвай. И успех!
The LIONESS

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d6cb5177b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Дай му въздух на човека, нека да му липсваш малко.
И се успокой. В крайна сметка той е отделна личност, не можеш да му наложиш да бъде с теб. Нека ако е с теб, да е защото той е избрал така. Само така и двамата ще сте щастливи.
Ж29, също зодия лъв ;)

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 99f1f62e1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 5 - искаш да кажеш, че децата ти са най-голямата грешка в живота ти ли?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5d3eba14d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Авторката: Ами миналата година започнах собствен малък бизнес с помощта на нашите, това ми беше мечта от малка. Но нали знаете, че в началото винаги е трудно. Работата ме беше обзела. Аз не уча иначе, а приятелят ми учеше и работеше допълнително. Обадих му се за рождения ден и му казах, че няма да мога да празнувам с него, той се разсърди и ми постави ултиматум, ако на имения не съм с него, ще забравя за него, защото не е до празника, а до жеста. На Коледа бях свободна, затова имахме време. Не съм го игнорирала нарочно! Изобщо не съм излизала с други хора, приятели, семейство. Само работех, малкото си почивки бях с него, но той го сметна за пренебрежение. Каза ми, че той въпреки ученето и работата намира време и всичко е до приоритети. Това е. Не съм била груба с него никога. Не съм забравила празниците. Просто се прибирах късно и ги изпуснах. Но имам хубава новина. Навих го да излезем в събота и да поговорим на четири очи. Като писах историята малко се филмирах, не бих го наранила. Но не бих се отказала, ще забавя темпото, но ще си го върна или ще опитвам по всякакъв начин, цял живот ако трябва.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 39289dd6a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   И аз бих посъветвала авторката да иде на психолог. Това да говори, че ще убива човека, че няма да му позволи да е с друга... не е любов това. А обсебване.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d08d4e35ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Не си мисли че си много силна и герой с това поведение. Поговори с психолог и се научиш да приемаш, че на света има и друга гледна точка, освен твоята. Остави го този човек да диша. И аз имах такъв проблем с човек който се залепи за мен и нямах въздух. Не искам да го чувам, виждам дори да се сещам. И съм безкомпромисна, защото искам свобода.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: bc57219013
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Ти си психо и приеми като ти казва, че си емоционално натоварващ егоист, че ти казва самата истина, това не е от зодията ти. Прости преглъщаш и продължаваш нататък иначе ще си останеш гаден егоист преследващ хоратъа за да задоволи егото си. Алооо той не е твоя собственост, принадлежи на тази, на която пожелае да се отдаде. Като не го разбираш значи не си за него.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 7e14bdfd55
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Насила хубост не става разбери! Ако той не желае повече да бъде с теб няма как да го накараш да сте отново заедно разбери той не е вещ, че да си го връщаш. С това налудничаво поведение рискуваш в скоро време да подаде жалба за тормоз срещу теб и да изкара ограничителна заповед да не го доближаваш на определено разстояние. Подкрепям напълно горните коментари започни да ходиш на психолог и преосмисли малко поведението си защото ако продължаваш в този дух не знам кой нормален мъж ще те търпи! Аз ако бях на мястото му щях да игнорирам напълно факта, че си жена и да те поставя на място с един хубав бой лепки като теб само от това разбират!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 0432d8e147
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   След 5 години, 3 месеца и 22 дни връзка, а съм на 22 (в момента), с приятелката ми се разделихме преди точно една година. Не съм спирал да я обичам, животът ми е ад, но търпя и гледам да не се излагам пред нея, друга не искам. Мога да ти предложа да направиш същото, но като гледам какви неща пишеш приятелят ти е бил прав, че си емоционално натоварващ егоист. Запази достойнството и продължи напред, изобщо не е казано, че докато сме живи трябва да сме щастливи, свикани с тази мисъл и може да ти стане по-леко, поне на мен ми помага!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker