Какво означава? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Какво означава?
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1525 пъти
Здравейте! На първо място моля историята ми да бъде публикувана и второ, нека всеки, който иска и който няма да ме напада с негативни коментари, да изкаже мнението си относно ситуацията, която ще опиша. Ще бъда много благодарна и ако някой, който разбира от сънища, също сподели вижданията си.

Преди 3 месеца се разделихме с бившия ми приятел поради разстоянието, което пречеше на връзката ни. Няма да крия, че в началото след раздялата аз постоянно го търсех, мислех за него и го сънувах. С течение на времето обаче разбрах, че търсейки го само го отблъсквам. Никой човек не обича да бъде преследван. Затова и спрях да го правя. Чувствата ми към него не бяха изчезнали и все още не са, но започнах да обръщам повече внимание на образованието и близките си. Спрях и да го сънувам.

Преди няколко дни го сънувах отново. И не просто участваше в съня ми, ами в него ние събрахме отново. Това да сънувам, че се събирам с бивш въобще или точно с този бивш, за когото говоря, не ми се беше случвало досега. А това не е първата ми сериозна връзка. И не се е случвало нищо непосредствено преди съня, което да ми напомни за този човек или което да е било пряко свързано с него.

Няма да крия и че все още имам чувства към него и искам да бъдем заедно. Но не мога да си обясня напълно защо го сънувах. Дали е заради чувствата и желанията ми, празни надежди ли са, някаква телепатия ли е или нещо друго? Какво означава?

Наистина ще бъде благодарна, ако получа някакви мнения, на хора, които разбират от сънища или не.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 4143a76f27
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По принцип не разбирам от сънища. Но ще ти кажа какво съм чувала, дали е вярно не знам. Значи, най напред да кажа, че това, че го сънуваш, най вероятно е защото още имаш чувства към него. А колкото до другото казвали са ми, че ако сънуваш че се събираш със старо гадже, това значи, че няма да се случи.. Ако сънуваш, че се разделяте, а вие в момента сте заедно , също няма да се случи. Ако сънуваш , че ти изневерява значи не го прави. Ако сънуваш, че плачеш , значи ще се радваш... и т. н... тоест това което сънуваш ще стане обратното на него. И пак казвам, така са ми казвали... дали е така и идея си нямам.. не съм сънувала такива неща.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ce8aa448cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здравей. Никой не може да знае защо си го сънувала. Всеки един от вариантите, който си изброила е вероятна причина за това. В повечето случаи, сънищата са плод на подтисканите ни мисли и желания. Бившият ти е точно такова. Подтиснато желание. Защото съзнанието ти се опитва да го забрави, но подсъзнанието не може. Тъй като все още всичко ти е прясно и вероятно раздялата ти с него е най-емоционалното преживяване през тези 3 месеца, е напълно нормално да го сънуваш. Когато понатрупаш нови емоции и преживявания, ще започнеш пък да сънуваш тях. Моят съвет е да продължиш напред и да си запълваш времето с приятни неща, които да ти носят щастие и удоволствие. Не се вкопчвай в бившия си и в спомените за него. Пожелавам ти скоро да си намериш твоя човек и да си щастлива.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 97e128d448
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Мислиш за това подсъзнателно и за това го сънуваш

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 247d3cf0cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Никой не може да ти каже със сигурност дали ще се съберете по този сън.Вероятно е част от твоя копнеж по него.Ти най-добре можеш да си помогнеш като си анализираш собствените сънища.Трябва да следиш за зависимости между сънищата и това какво се случва.Пророческите сънища могат да бъдат буквални и символични.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 6b6d5dc958
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Авторката: Не държа да ми се каже дали ще се съберем, по-скоро искам да знам защо се появи този сън, тъй като за мен беше неочакван и малко объркващ. Благодаря на всички, изразили мнение дотук!

Някой преди години ми беше казал, че хората, които сънуваме, мислят за нас. Има ли някаква истина в това твърдение? Въобще то може ли да бъде доказано по някакъв начин?

Искам и да споделя, че ден или два след като сънувах това, което ви описах в историята по-горе и писах тук в сайта разбрах, че бившият ми е претърпял инцидент. Не съм поддържала контакт с него, за да знам за този инцидент или да очаквам, че може да го е претърпял и ми дойде като гръм от ясно небе. Тази случка може ли да има нещо общо със съня ми?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker