Объркана съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Объркана съм
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 971 пъти
С него сме приятели от деца. Излизаме заедно с още няколко човека в една компания. Споделяли сме си много неща и имаме много забавни спомени заедно.
Преди няколко седмици се наложи нашите да заминат по работа извън града. Обадих му се, ако иска да дойде да хапнем. Другите бяха заети, а не ми се стоеше сама. И друг път сме се виждали само двамата, но никога не е имало нищо между нас. Даже си помагахме за гаджетата и си давахме съвети.
И така, той дойде. Говорихме си, шегувахме се, както винаги сме правили. Обаче след известно време той ме целуна. След това ми се извини и каза, че от известно време вече не ме харесвал просто като приятелка, а като жена. Винаги съм го обичала много като приятел, но в онзи момент го пожелах и като мъж. Преспахме заедно. На следващия ден той дойде да се видим за малко и ми каза колко хубаво било снощи. Оттогава започна всеки ден да ми се обажда, за да се чуем, понякога дори и само за пет минути. Споделяхме си пак както преди. Но ми говореше и други неща - как иска да е до мен, да ме гушне и други подобни, които се говорят между гаджета. И едновременно с това не ми предлагаше. Всеки път той ме търсеше. Аз не го отблъсквах, но и си поставях граници. Имах усещането, че всичко се случва твърде бързо и малко се уплаших.
Преди няколко дни ми писа дали може да изляза да се видим за малко. Щял да дойде пред нас. Но аз тогава не си бях вкъщи, а после щеше да стане късно. Казах му, че нямам възможност точно сега. Той отговори, че няма проблем. И оттогава спря да ме търси. Нито идва да се видим, нито звъни, нито пише. Виждам го, че излиза с другите си приятели. Но за мен вече няма време. Имам чувството, че напразно чакам да ме потърси и започвам леко да се отчайвам. Най-добрата ми приятелка казва аз да му пиша, но просто не се осмелявам. Не знам какво да направя. Не знам и защо така се отдръпна от мен. Ще се радвам да чуя вашите мнения, съвети, предложения. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: ea7d88797d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да и аз мисля, че трябва да му пишеш. Възможно е отказът ти да се видите, да му е прозвучал по- рязко и да си е помислил, че не желаеш, а не, че не можеш да се видиш с него.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: bd76a7d5c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен не си дала точни индикации за желание да си с него във връзка, а не само за секса. Можехте да се видите за 5 мин, а и ти след като не го търсиш, чакаш все на него и си „поставяш граници” няма как той да продължи все така упорито да те търси. Покажи, че искаш, кажи какво мислиш и така.
Успех!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker