Защо мъжете щом нямат връзка с една жена - не искат и да са приятели с нея да си споделят? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо мъжете щом нямат връзка с една жена - не искат и да са приятели с нея да си споделят?
преди: 13 години, 2 месеца, прочетена 4751 пъти
Накратко ще ви разкажа историята си-имах връзка с мъж, мой набор-тя продължи около 1 година като сме се виждали рядко. Аз съм омъжена, а той разведен. През цялото време се укорявах, че имам такава връзка-но сексът беше невероятен-може би това е което ме заинтересува в него. Аз съм омъжена, а той разведен и следователно си търси подобна партия. сега той си намери приятелка и тя разведена като него. Аз искам да си останем с него приятели, но той все няма време, да си говорим. Не искам да правим секс защото се чувствам много зле след това, но той вече не ми обръща никакво внимание-постоянно е зает и все няма време. Цялото му време е заето от неговата приятелка и работата му. Нима мъжете са такива използвачи и щом нямат връзка с една жена-те не искат и да са приятели с нея да си споделят. Или така е по-добре и за двамата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 13 години, 1 месец
hash: 3d34923c41
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   По добре е така, аз не съм семейна, но да ти разкажа на кратко моя история:мъж с които се познаваме от 8 години, от различни градове, от начало добри приятели до разцъфване на любов, постави ми ултиматом да избирам него или приятелят си с който съм от вече 4 години, макар че с въпросния хубосник се познаваме от повече време, аз го исках но знаех че ще сгреша ако избера него. Секса беше горе долу, но когато човек е влюбен всичко е розово. С времето се отдръпна и вече почти 1 година нито съм го чувала нито съм го виждала. Забравих всичко свързано с него, а беше голяма любов от моя страна, а от негова само в началото явно. Сега дори да ми звънне някой ден няма дори на кафе да отида с него, след всичко което ми причини, с подигравките си и какво ли не. Вече не го виждам худавият принц, сега е просто един човек който не кара нищо в мен да трепне. Трудно ми беше да свикна с тази мисъл че губя нещо УЖ важно за мен, но то отдавна е било загубено още преди да разбера.
Като си семейна гледай поне там да оправиш нещата.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: fb6ac1922d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Може ли малко повече мнения-аз съм авторката. Ще ми бъде интересно да видя какво мислите по въпроса.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: be38daa696
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Авторке, не знам на каква възраст си, но си доста найвна жена. Сигурна съм, че си се омъжила млада и зелена и нямаш много опит с мъжете, сега си имала авантюра и не знам какво очакваш.
Мъжът (разведеният) явно е имал и някакви чувства към теб и сега иска да продължи напред с жена, която може да бъде с него реално, а не дели със семейство и друг мъж. Да те виждал и да ти бъдел приятел за него е чисто мъчение, затова си измисля разни извинения. Не иска да се кара с теб, но и не иска да те вижда, иска да си живее живота и има право на това, според мен.

Другият варянт е, че просто те е използвал за секс и е нямал други интереси общи с теб и сега, когато няма секс, е решил да не си губи времето с теб.
Това е реалният живот - добре дошла, но в него няма къщички от шоколад и чаени партита - не може като Алиса е имала цуни-гуни със Зайо да иска после да си пие чая в 17 ч. сякаш нищо не се е случило.

Забрави БИВШИЯ си любовник, той явно иска да те забрави и НЕ ИСКА ДА СИ ПИЕ КАФЕТО С ТЕБ. Или си гледай съпруга и семейството, или си намери друг любовник, но този си го загубила, защото той е решил за себе си, че не иска да бъде с теб - не иска да бъде и Зайо на кафе...

Успех в живота и семейството и мисли малко за перспективата на другите, не само за собствената си, кой знае - разведеният може и да вземе да те покани на сватбата си, животът е много интересен, може и бебчето да му видиш как го бута един ден от разведената т. е. СВОБОДНАТА ЖЕНА

П.П. - така го казваш това „разведен„, „разведена„, сякаш е някакво престъпление или срамотия, но това в крайна сметка са ергани хора, неомъжени и неженени. Внимавай, както си тръгнала и ти може да се причислиш в този „клуб„ и аз не виждам с какво разведените са по-лоши от другите хора, сякаш семейното положение идентифицира за теб човека, а ти - „успялата„ си омъжена (все още).

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: ccd67f8faf
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Жена на възраст, а да не знае елементарни неща за човешката психика. Нали знаеш, че първите три до шест месеца в една връзка се гледат през розово очила и там не съществува никой, това е момента, в който най-често партньорите се усамотяват така че да се насладят на себе си, не им трябва трети. И както се казва в "Богомилски легенди" : Там където делят щастието си двама, трети не е нужен, защото той ще получи само трохите. Гледай си мъжа и децата и не се занимавай с хората.

Лола

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: ba2da5f2b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Според мен той иска да те забрави и да се отдаде на новата си връзка. Трудно е да споделяш с някой, който си обичал, а той вероятно те е обичал. Намерил е друга жена и иска да е щастлив с нея. Не му пречи.

 
  ...


...
преди: 13 години, 1 месец
hash: fb6ac1922d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Направо ме разсмя с този коментар-това е точно така-млада се омъжих и това за Зайо Байо и Алиса е много сполучливо сравнение. Ще си гледам семейството-не ми трябва на баир лозе вече. Важното, че съм опитала вече.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: be38daa696
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Браво авторке, така ми харесваш - откри и ти топлата вода.

Стига си се мъчила, и без това нищо не можеш да промениш, банално е, но е време да гледаш напред и да се концентрираш върху хората, които държат на теб, не върху хората, които искат да се отърват от теб (и с право...).
Явно съпругът ти е към първата група, щом сте още заедно (може би дълги години), и от младостта си те познава и харесва, такава каквато си.
Нормално е в една връзка да има проблеми, да има и сексуални проблеми, особено като човек е много време заедно и не се е „налудувал„ на младини. Това с лудуването не е да ходиш по дискотеки, да правиш безразборен секс, а по-скоро да правиш житейски опит, да правиш и грешки, както се е случило при теб. Е, ако е преди брака, е добре, не е толкова фатално, защото отговаряш само за себе си. Тогава е позволено да си Алиса в Страната на чудесата, да ходиш от чаено парти, на чаено парти, да пиеш чай с различни Зайовци, но нямаш малки Алиски и зайчета, за които да отговаряш.

Аз съм решила до 30 да не се омъжвам поради тази причина, животът си изигра обаче лоша шега и съм вече почти десетилетие с един мъж. Имахме малка криза, мислих за изневяра, но просто не мога - знам, че съвестта ми няма да ми прости. Ако го направя все пак, ще гледам прагмтично на нещата.
Все пак - сексът си е секс, а аз съм много повече!

Не бива и да очакваш толкова много от връзките си, включително и от тази с мъжа ти - най-важното е да живеете добре, да се разбирате, да има уважение и приятелство. Ако има как, постарай се и сексът да върви, ако не става и искаш да имаш любовник, знай че може да нараниш много хора, но поне го прави както трябва и не се измъчвай.

Успей и спокойно - каквото станало, станало. Гледай си сега като добра Алиса твоя Зайо, зайчетата и Алиските и бъди доволна от това, което имаш.
Тялото си е твое, душата също и ти не си само един секс и съответно не може едно мимолетно кръшкане едгва ли не да те направи лош човек. Не, ти си същата, с повече опит, но не си по-лоша жена и съпруга, само гледай да си простиш и да си вземеш поука за бъдещето, за да бъдеш една по-добра Алиса. Всеки прави грешки, въпросът е да не ги повтаряме и да бъдем доволни и щастливи!!! Чаят да е сладък, не горчив, зайчетата да са здрави и Алиса да не живее в страната на чудесата, поне не непрестанно, отвреме на време някой чай с чужд Зайо може и да е здравословен, стига да зне как.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: fb6ac1922d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Ти госпожице да не си завършила психология, че много точно обрисуваш всичко. Все пак -комплименти. А ТОВА ЗА Алиските и Зайовците е точно така. Но Алиските вече са порастнали и Зайовците-е не толкова много, но вече са самостоятелни. В смисъл са вече над 19 години. Е каквото станало-станало виновен е Интернет, виновна е Алиса-т. е. -аз и съответния принц-щото сега с Интернет запознанствата стават много по-лесно. Но всичко е добре когато свършва добре-т. е. да няма наранени. А ти защо си с един принц още-нали си свободна-сигурно много го обичаш и се допълвате.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: be38daa696
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Аз съм „госпожицата„ - ами тогава няма лошо, госпожо. Щом сте си отгледала зайчетата, не виждам проблем да си ползвате Интернет.

Обаче много се чудя на този найвност и неопитност с мъжете - аз може да съм много по-млада, но само като прочетох, ми стана ясно, че човекът нарочно си намира оправдание да не се вижда с Вас.

Иначе - щом тук не е заложено щастието на деца, според мен, ако бракът има проблеми и сте повече само съквартиранти, или се разведете, или си намерете човек извън брака, ама поне гледайте по-прагматично на нещата . Ако съм си изгледала децата и мъжът ми не ме желае, защо не? Един път се живее. Не живеем в Страната на чудесата и не може да се телепортираме и да почнем отначало. Трябва да се живее за сега, да мислим, преди да действаме много.
Интернет не е виновен, виновни сме си ние - хората, защото занемаряваме връзките си, браковете си и особено Вашето поколение и преди това, са били като принудени да се женят млади-млади.... на 40 човек има 20 годишен стаж в брака едва ли не, но се е променил много и може би двойката вече не е един за друг в смисъл романтична любов, но пък си живее иначе добре като съпрузи в обществото.

Какво лошо има тогава да се организират чаени партита с друг Зайо по интернет, стига да не са очакванията толкова големи, а да се наслаждаваме на сладкия чай в момента и да не тъжим, когато чаеното парти е свършило и да каним на кафе - е, Зайото може да е скокнал до друга зайка и т. н.
Но Зайковци има, стига да знаем, че чаеното парти е временно, поне докато сме още омъжени Алиси. Кой знае - никога не е късно Алиса все пак да попадне в Страната на Чудесата и да срещне истинския принц, ама първо трябва да пие чай с него, нали.... така че - лошо няма, но този конкретен Зайо е загубен за винаги, и това може би е за добро...

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: fb6ac1922d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Седиме с теб сами
и със нощта
и няма нищичко какво да кажем.
Мълчиш си ти-обичаш друга
мълча и аз-не трябваше да те обичам.
Седиме с теб,
край нас е тишина
и времето е сякаш спряло.
Аз искам да те върна към нощта,
към разговора, който никак не потръгва.
Защо дошъл си ти тогаз
да ми стоиш кат сфинкса древен.
Аз искам да сме си приятели,
но тази няма как да стане.
Щом някога сме се обичали,
едва ли вече е възможно.
Не ще се хвърля на врата ти,
не ще се тръшкам или унижавам.
Дали пък егото си не подхранваш,
затуй дошъл си да ме видиш.
И тръгваш ти-изпращам те
Довиждане... до някога,
когато може би случайно ще се срещнем.
И може даже да не спираме,
забързани от ежедневните задачи.
Зачеркнали, забравили, ранен- и.
07. 04. 2011г. --специално за Госпожицата от Сайта-написах го преди 1 месец. Но малко е пресилено-не страдам толкова-но да е по-интересно.... Е.... поне разбирам малко от поезия. А нали знаеш поетите са романтици.

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: be38daa696
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Понякога се будя нощем в самотата на нощта
сама съм и била съм-
без род, без памет и без име

Аз имам хиляди любими ,
но в живота съм сама
Денят е вечно задължение-
в нощта аз будя се сама.

Когато силно любя,
плача
Когато мразя силно
плача
Когато съм сама
аз плача
Когато с други съм
пак плача

За мен живота е тъга

(тези мои излияния съм ги писала някъде в 11 клас), когато бях правена на парцал от първия си приятел.
Намерих сили и го зарязах и си живея сега много щастливо, но първо намерих сили и друг партнъор.
Така, че....
никога не е късно човек да намери ако не принца, то един приличен Зайо да му подслади чая, ако не спре да търси де!!!!

Ти си направила избора си като си останала омъжена жена, може би е било за добро, но никога няма да разберем, защото според мен окончателно си загубила този конкретен Зайо, но защо Алиса да спре да вярва в чудеса???
Живеем веднъж, а аз лично при тези обстоятелства предпочитам да пия при такива обстоятелства медено сладък чай с някой готин Зайо-Байо, вместо да сърбам горчивото кафе с стария Заек.
Но пък не е нужно старите вещици от Оз да разбират за това...

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: fb6ac1922d
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Лека нощ-#Госпожице#-приятно ми беше да си полафим и да науча нешо. Аз пък давам акъл по други теми. На други госпожи и сладки ненамерили себе си дечица. Лека нощ-жалко че няма емотикони-щях да ти изпратя-прегръдка.

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 31b3bbfcdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Добър ден, госпожо - надявам се днес да си на чаено парти, а не да пиеш горчиво кафе със стария Заек...
Как са Зайовците в нета?

госпожицата

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: bcb95a91b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   мъжете за съжаление имат способността да изключват емоциите си там където не виждат перспектива /за развитие на връзката/;за повечето е изключено с една жена, с която са имали връзка да запазят някакви отношения приятелски... считат го за загуба на време... поне моят опит показва това... имах такава тайна връзка със семеен мъж/и аз съм семейна/.. естествено се запознахме в сайт, за да избегна нараняване реших да пиша дълго с него -месеци преди да се видим. Не знам какво търсех, не е секс, може би малко поради разочарование в брака или търсех сравнение... но това което разбрах в крайна сметка е че мъжете умеят да се предпазват от емоционално обвързване, те умеят да си кажат"това е просто секс"... ето защо изневярата им се отдава по-добре... докато ние се привързваме и страдаме дълго...

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 731bb16efe
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Щом ти е интересно мнението на хората ще си кажа и аз моето. За какъв дявол ти е да си говорите? Докато четох историята ти останах с впечатлението, че човека си е намерил по подходяща от теб и сега на теб ти е гадно. Той се опитва да си продължи живота а ти се опитваш да опитваш да го дръпнеш назад, защото ти е било приятно с него и не ти се иска всичко да свърши. В този ред на мисли си мисля, че за него ти не си била нищо повече от следобеден секс, а за теб той бил и някакъв емоционален отдушник освен всичко друго. Вземи си намериш приятели, с които да споделяш без да чукаш между другото! Тогава ще осъзнаеш, че мъжете не са такива използвачи...

 
  ... горе^

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: fb6ac1922d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   До $Госпожицата$-чаеното парти засега се отлага-щото няма подходящи Зайовци. Пък и мисля, че не е за мен -ще си остана до добрия стар Заек! Ако искате можем да си пишем по Скайп-. Ще помоля модераторите да ти изпратят е-мейл-а ми ако искаш. Оттам може да си обменим Скайповете. Ще се Радвам.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: ba2da5f2b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Съгласна съм много с 15. Не знам как го правят....

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 050be3e63e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Рядко един мъж може да остане приятел с жената, когато или е имало нещо помежду им, или той е очаквал да се получи. Случвало ми се е, но не точно същото. След като поддържах приятелски отношения с един мъж, след като той ми е споделял изключително лични неща, помагал ми е и пр. изведнъж престана да се появява, да се обажда, дори през известно време ей така да пием по едно кафе. Случи се, защото разбра, че нищо повече от приятелство /сега мисля, че не сме били приятели, а само добри познати, но както и да е/ няма да получи от моя страна. Между другото и двамата сме семейни и не бяхме семейни приятели.
И още нещо. Цитат от стих на Блага Димитрова:

".... Искаш със теб да останем добри познати-
няма среда в любовта.
Бяхме най-близки, затуй отсега нататък ще сме най-чужди в света! "

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: 2934ccffba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Отговора на въпроса ти е... изключително елементаре, но за съжаление жените отдавна сте ни възприели като бездушни и безчувствени субекти.
Истината е, че макар и да не го показваме много трудно приемаме раздялата с обичана/харесвана от нас жена, за това като неписано правило е просто да ограничим максимално контактите си с нея.
Просто това е нашият начин да се справим с болката.
Не можеш да преодолееш някого ако всеки ден го виждаш.
Вярвай от опит и като мъж ти казвам, че след време нещата ще се променят. Просто му дай време да те преодолее по неговия си начин.

Neverloved

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: bcb95a91b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Интересен псевдоним за мъж, който говори за любов! /коментар 20/ Мисля, че любовта подтиква към мазохизъм и колкото и да боли, когато срещаш обекта на чувствата си, щом обичаш не можеш да устоиш на желанието. Фактът, че мъжете могат да подтиснат това желание да контактуват с жената, която обичат ми показва че при тях любовта не е толкова силно изразено чувство като при жената.

 
  ...

...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 2934ccffba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Първо да отговоря на коментар 21.
Това че някой не е бил обичан не означава, че не може да обича. Така, че нека псевдонимът ми не ти прави впечатление.
А колкото до коментара ти, много радикално изказване. Това, че се владеем не означава, че не можем да обичаме силно. Дори напротив, мъжете правят повече глупости от любов от колкото жените. И за съжаление в тази сфера (любовта) сме по-слаби и от вас жените, макар и да не го показваме. На всичкото отгоре сме и прекалено горди за да говорим за това и трупаме и трупаме... в себе си и накрая.... бууум

 
  ... горе^
преди: 13 години, 1 месец
hash: bcb95a91b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   В отговор на neverloved :) :не съм искала да звуча крайно и разсъжденията ми не са критично насочени към мъжете, просто и аз съм мислила много по темата и това са изводите до които съм достигнала. Може би това че мъжете са по-спокойни и хладнокръвни е като защита дадена им от природата, защото нали мъжът е ловец и какво би му струвало ако се дерзае след всеки”улов”... това малко нашега и не с лоши чувства го казвам... мисля, че повечето глупости, които правят мъжете са не заради любовта, а заради желанието да имат някоя жена чисто сексуално... затова често се случва някой мъж да не забелязва че е обичан, защото обичта е идвала не от там накъдето са били насочени неговите мераци... не казвам че случаят е такъв, просто показвам друга гледна точка.

 
  ...
преди: 13 години, 1 месец
hash: 2934ccffba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   А в крайна сметка от къде тръгва всичко? Никой не се влюбва във вътрешната ви красота от пръв поглед. Всичко което виждат и мъжете и жените в самото начало е едно. Визията. Харесва ли ти? Изпитваш ли сексуално желание към него/нея? и ако отговорите са Да, тогава му/и даваш шанс за нещо повече.
Секса и любовта за взаимно свързани за това не виждам какво лошо има в това да желаеш някоя жена сексуално. Все пак първоизточника на всичко произлиза точно от там.
Пък и начините по които мъжере разбираме, че сме обичани са малко по-... различни от женските такива. И да малко са сбъркани но какво да ни правиш... мъже сме.
В крайна сметка нека си стиснем ръцете и да се съгласим с едно. Хора много, разбирания също. Всеки човек си е индивидуален и разбира и приема нещата по свой си начин. Няма мъже и жени. Има хора.

 
  ...
преди: 9 години, 7 месеца
hash: bbd27a28e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Абе мъжете са си мъже, независио на каква възраст са, повечето де, сигурно има и такива, които могат наистина да обичат, но аз все още не съм срещнала такъв... много се изучиха днешните мъже, зарибяват по пет наведнъж, имат по 10 уж само приятелки и като се разделят с някоя след месец вече не им пука... колкото и да отричате е така май...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 6ab203c095
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Ей, това жената е страшно наивно същество. Преди да се запозная с настоящата ми съпруга имах връзка с омъжена жена. Тя също се беше омъжила млада. Рано родила и т.н. В един момент аз реших да прекратим. Нито съм имал номерение да се женя за нея, нито пък съм бил влюбен. Тя ме разбра, но настояваше да бъде приятели. Тогава аз реших да си направя един експеримент. Поканих я като приятелка на вечеря. Е познайте къде свършихме - в леглото и то без възражения от нейна страна. Тя се убеди, че такъв тип приятелство между бивши няма. Никжга повече не се визяхме и чухме.

 
  ...

...
преди: 4 години, 29 дни
hash: 230844e165
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Мога да излизам на приказки със сестра, братовчедка или мацка, с която се познавам от малък. Каква работа имам с момиче, с което се познаваме от месеци, година или две? Тя ще си има приятелки за раздумки. Освен това, ако някой приятел разбере ,,О, каква е тая мацка, какво правиш ти.." Никой не очаква, че се раздумвате и мотаете по разни места, това не е сериозно. Има си някакви процеси в живота. Това е кривня, да излизате на лафове. Нещо сбъркано има. Трябва интимност.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker