Бившата ми и новият ѝ - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Бившата ми и новият ѝ
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 3269 пъти
Здравейте представям се накратко мъж на 23 от голям град

Имах си приятелка от 5 години която е 3 години по-малка от мен. Когато тръгнахме тя беше много как да го кажа смотаничка :D но в последствие си стана яка мацка и си се харесвахме и си се обичахме и така до октомври месец миналата година когато скъсахме.

Всичко като цяло беше ок във връзката ни аз винаги съм бил по- готиния по-общителния и тн. Мен винаги ме закачаха повече и все си мислих че като се разделим тя трудно ще си намери нов приятел. Реално това момиче израсна пред мен заем си и кътните зъби както се вика и не мислих че ще си намери нов приятел толкова лесно.

И сега главния ми проблем - Новият и приятел
Винаги в живота на това момиче съм бил само аз. И като го видях тоя не можах да повярвам. Аз разбрах случайно де защото тя няма фейсбук видях ги в Люлин от колата и после разпитах общи приятели и му намерих фейсбука и се ядосах. Да той е хубав много по-здрав от мен снимки от някви почивки от някви фитнеси. Знам ли някак тук понеже е анонимно и ми е много по-лесно да си го кажа а ако го кажа пред приятели ще ми кажат че се комплексирам и че ревнувам. Аз даже не мога да си дефинирам точно емоциите ядосвам се на това че той е "по-така" от мен. В живота на това момиче до сега съм бил само аз и сто на сто ни е сравнявала и си е казвала ето той тва той онова а пък бившия ми (аз) съм по-зле. Не знам това много ме кара да се ядосвам не знам дали да я търся понеже аз прекратих отношенията ни.

Как да постъпя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: f5d2a97fc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   остави момичето намира, гледай себе си, нали винаги си бил по-по-най!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: b21467eed3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Иронията в историята ти ме накара да се смея с глас, прощавай.
Може да ѝ направиш сценка на ревност, за да я накараш да се чувства добре, при все че ти си я оставил, но понеже си пикльо - си намери мацка и я развявай пред лицето ѝ случайно, та да я доразбиеш психически, че като си я оставил, не си я явно довършил съвсем и те е яд. :)

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: fe4d9e5fb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Никак! Ближи си раните сам и да ти е обеца на ухото "незаменими хора-няма! " Освободил си я, остави я да е щастлива!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a6bf8b4168
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами просто продължи напред. На 23г. си. Едва ли това е първият по - як човек, който виждаш от теб. Просто трябва да приемеш, че винаги има по - яки, по - умни, по - красиви, по - добри в нещо от теб. Ти пък, от своя страна, ги превъзхождаш в други неща. Така са устроени хората.

Палачинка

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5b06f349fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хаха никога няма да бъде отново твоя. Свиквай. Друг път мисли преди да зарязваш някоя.

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 12b07aa2c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Нарено ти е достойнството. Нормално
Но виж под готината му външност може да се крие сухар, простоват човек с който тя да не може да общува. Може да нямат допирни точки в интересите. Така че не се подавай само на това което виждаш.
Понякога бившата отива при грозноват и беден, но е в пъти по-щастлива от колкото във връзката с хубавеца.
Така че какво става там теб не бива да те касае, нека те мотивира да поработиш над себе си как да подобриш това, онова за да я е яд като те види колко си заякнал и с готина нова приятелка и заради своето самочувствие

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 6c8a45c987
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Леле дано на бившият ми вече приятел му се случи точно това хаха Разделихме се защото той е един страхливец а бяхме 5г заедно и както на твоята приятелка в живота ми е бил само той. Връща се рано или късно. Момичето няма да седи само цял живот. Естествено, че ще си хване някой различен от теб. Не постъпвай никак а я остави да бъде щастлива :)

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 1d88313818
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Човече, ти ме накара да си спомня моите връзки от тази възраст! Само че те не траеха по 5 години, а максимум по една, а повечето по половин...
Що момиченца съм направил от деца на жени, а после някой друг е брал плодовете от усилията и търпението ми ако знаеш! Само че в един момент престана да ми пука - свършил съм едно добро дело и толкова. А и не съм ги рязал аз - те сами са се ориентирали в живота. А дали са се хващали после с по-яки пичове от мен? Ами някой - сигурно, само че аз вече не съм се интересувал от тази част от историята им, е освен на тези, които са били достатъчно хора, за да запазим някаква част от отношенията си. Сигурно ще се смееш, но с първото ми гадже, сега - 30 години след като ходихме сме си семейни приятели - децата ни играят заедно, с половинките ни сме си в чудесни отношения!
Неведоми са пътищата Божии. Сега си като едно ядосано петле, с наранено достойнство, и правилно ти се смеят хората тук от форума. Но едно запомни, и искрено ти го пожелава - направи всичко възможно със стойностните хора в живота ти да запазите някакви добри отношения! Това е изключително важно! Да, понякога боли, понякога трябва да си признаеш, че не си по-по-най, да се извиниш... Но истината е, че свестните хора на този свят са изключително малко! Не си струва да ги загубиш заради глупостта, че сега егото ти е накърнено и страда. (Не казвам, че трябва да станете първи приятели с бившата ти и настоящия ѝ, казвам го по прницип..).
На 23 години?! Хе-хе! Бих ти казал: "МАЧКАЙ ГРИШО!", ако се казваше Григор :)

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: f77c07575b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Да номер1, добре казано!
И аз, а и други хора ще ти кажем това, което биха ти казала приятелите ти: ти си един комплексар, който ревнува. Изпълнен си с евтина злобичка. Ти си от хората, които си хващат гадже, въпреки че го смятат за 'смотаничко' и им харесва да е смотаничко, имат нужда от това за да може самите те да се чувства готини.
Радвам се за бившата ти, че се е развила и си е намерила един наистина готин и по - важното по - готин от теб. Заслужаваш го, защото трябва да се научиш да цениш хората като хора. Да се научиш да си вдигаш самочувствието самостоятелно, а не на гърба на някое по- притеснително, комплексирано, още неуверено в себе си, дето казваш 'смотаничко' момиче.
Противни са ми хора като теб - има ги и сред мъжета и сред жените.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: e3cde7f94e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Скъсали ли сте? Скасали сте! Тогава просто и пожелаваш да е щастлива и продължаваш напред. Щом ти си взел решение да сложиш край, ами просто не се обръщаш назад и толкова, но явно още имаш чувства към нея или пък самочувствието ти е твърде голямо (винаги аз съм бил по-готиният) и не можеш да приемеш, че нейният свят не свършва с теб. Млад си, ще срещнеш и други жени в живота си и винаги ще има бивши, но просто трябва да се научиш да не гледаш в миналото, а да живееш в настоящето. Потърси момиче, което ще те направи щастлив тук и сега, а не се намесвай в живота на бившата си, защото докато се терзаеш какви било и как било и с кого те сравнявала, можеш да пропуснеш шанса си да срещнеш страхотен човек.

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 6ecbb35fd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Защото с времето спирате да цените жените си. И какво сега, смотаната ти бивша си е намерила някой и сигурно магически е станала по-лъчезарна, по-разговорлива... Много жалко, наистина. Интересно как докато е била с теб не е била такава. Казваше ли ѝ, че е красива, държеше ли ръката ѝ, ценеше ли я? Не? Е, как се очаква една смачкана жена да се чувства красива и да бъде разговорлива? Това е естествения ред на нещата, момичето си е намерило някой, защото тя не е по-малко човек от теб, от мен или от някой друг. Тя си има качествата и е намерила кой да ги оцени, вместо да я определя като "смотана" по анонимни сайтове.
Нищо няма да правиш. Продължаваш си живота и се сещаш да цениш следващата си приятелка, защото тя ще е лъчезарна и прекрасна, само ако я караш да се чувства такава. Защото, знаеш ли, тя е израснала пред теб и пред теб е станала това, което е, но ти никога не си ѝ го признал, никога не си я оценил, никога не си запомнил какво те е привлякло в началото. Че защо да го правиш, видял си я вече без грим, видял си я разплакана заради теб, видял си я болна, тъжна и тя вече спира да е интересна, спира да заслужава комплименти!?

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 024b4ca6ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Може да е както горе казаха-само повърхностно готин, ама може и /което е по-вероятно/ да е много по-високорангов от теб. А тази ти черта никак не е добра и е голям минус... от сорта на: "ама как така тая ще се хваща с тоя, от къде накъде" и т. н.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: b83cb1c2d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Аз пък мисля, че историята е меко казано режисирана. Т. е. в действителност нещата стоят точно по обратния начин. Ти си онзи, който смята, че е по-по-най от бившия приятел на момичето, което му е "откраднал", ако това е точната дума. И имаш нужда да се похалиш пред себе си, а и мъничко да позлорадстваш. В това няма нищо лошо, разбира се. На тази възраст, а и не само, хората са по-емоционални. Очакваш ние, публиката, да ти кажем точно това, което би искал да чуе онзи "смотаняк"- бившият. А именно: пий сега, тъпако, една студена вода и си трай, остави великия мъж (т. е. мен) да дерзае, понеже е моооого як атлет, пък е и красавец. Ами имаш го! Повечето читатели тук ти го дават в коментарите си, защото не могат да четат между редовете. Но на теб каква работа ти върши всичко това? Затвърдява ти мнението, че си адски печен мъжкар, понеже нямаш други доказателства за това ли?
Никога не подценявай аудиторията, друже, хората са прозрачни, а ти - много. От мен: бъдете щастливи с новата ти приятелка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker