На 21 и съм супер отегчен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

На 21 и съм супер отегчен
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1818 пъти
Здравейте, хора. Искам да споделя с вас ме от няколко месеца в мен се е внедрило супер отчаяние и депресия. Попринцип съм много забавен, мотивиран и изпадам много трудно в отчаяние. Така главния ми проблем е, че от дълго време насам не мога да си намеря приятелка. Почти всичките ми връстници си имат приятелка. Не знам на какво се дължи това. Като цяло не съм много зле не съм първа хубост нито пък съм много грозен. Нито съм дебел нито слаб. Нисък съм 172см. Но не това ми е проблема ами зъбите според мен и бенките по лицето. Предните два са ми малко по-големи (нормално) и до тях страничните резци са ми малко по-напред. Не знам защо някой път пред момичета губя самочувствие. Според мен трябва да отида на психолог, защото често се подценявам и страдам от много комплекси понеже баща ми като малък постоянно ми викаше че нищо няма да стане от мене. Да ви кажа не е така миналата година изкарах 10 месеца в Англия и си спестих 12хил лева и го оборих в това. Сайтове за запознаства пробвах нищо не става от там. Напоследък и с никакви момичета не си пиша във Фейсбук. Защото в повечето случай получавам едно seen. Мислех да остана в България и да не се връщам в Англия. Но нищо не ме държи тука. Според мен ми трябва психолог но в моя град няма много такива и доколкото съм чувал не са толкова психолози. Исках да си споделя проблема тук защото ме е срам да го споделям пред приятели. Изпаднал съм в дупка моля за разбиране. Приемам всякакви съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 8286e79844
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Жените се влюбват в увереността на мъжа, според мен психолог много може да помогне да започнеш да я градиш. И литература на тази тема, самоусъвършенстване. Има много примери за грозновати или ниски мъже, които са абсолютни секс символи, като Ейдриън Броуди и Джони Деп например. Много е кофти обаче един мъж д е неуверен и да изглежда отчаян. И най-хубавия да е няма шанс. И още нещо, жените, особено готините си падат по мъже, които са по-умни от тях самите.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 2252712430
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами не, авторе, не ти трябва психолог. За психолог са много отслабналите психически хора и тези, които съвсем изход не виждат. За такъв проблем не ти трябва професионална помощ, защото смятам, че можеш да се справиш и сам.
Престани да си мислиш за външния ти вид - опитай се един път завинаги да го приемеш и да се обикнеш. Ние хората не сме стока, не сме нещо, което трябва да бъде оценено по някакъв критерий и някой да се опита да те получи, да те притежава. Това не важи за теб, не важи за бъдещата ти приятелка, не важи за абсолютно никого.
Второ - започни да се обичаш. Вътрешно. Това е много важно нещо. Трябва да си уверен, не изкуствено уверен и самочувствието ти да пропадне при най-малкия проблем, ами да си уверен - при мен увереността много трудно дойде и все още надграждам, но може би ти трябва малко време. Покажи дух пред себе си, успей да се докажеш първо на себе си - общо взето всичко е свързано с твоята личност. Чети книги, имай цели, бъди устремен и това, което има да стане, просто ще стане. А и не смятам, че на тези години ти трябва нещо, което допълнително да си усложнява живота, а именно чудото "приятелка". Момиче ти го казва ;)
NZ

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: b61e51c7e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   А защо не отидеш на зъболекар? Не може ли да се оправи този проблем със зъбите ти?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: f3be71d1a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Трябва да посетиш психопат.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: c17c1ee786
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Мой ти си се побъркал. Що се косиш за глупости аз съм 3г по голям и до сега сериозна връзка съм нямал само щъкам насам натам, понеже на тези които попадам не са стока, страшно тъпи са или са материалистки до болка. (те всички са такива ама някой направо са си... ) Или просто не мелим едно брашно, или дава някакви насоки, но после изведнъж спира да ти пише. И аз ходих в Англия имах/излизах около 1, 5месеца с едно дейвоче, даваше насоки че ще ме чака, писахме си докато бях там но около 2м преди да се прибера спря всичко. Напих се реших да махна камара женки от фейса, видя го няколко седмици по късно преди да се прибера, наговори ми куп глупости, как не съм я разбрал, че съм грешал че съм си мислел, че няма да ме чака.. и познай. Прибрах се свършех си работата която имах да върша неотложна и след 1, 5седмици и писах... ей така 3-4 пъти не ме отрази и до там. Така, че не се моли на никой кат не пишат не пишат. Рано или късно то става от самосебе си... потренирай някакъв спорт фитнеса не е зле разтоварва а там ходят доста девойки, аз съм ги заговарял, някой път те идват нарочно при теб да им покажеш тва онова, или просто да завържат разговор "дали е свободна машината". И въобще е веселба а и разтоварва. Не се коси нема за какво.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker