Година и половина сме САМО ПРИЯТЕЛИ ?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Година и половина сме САМО ПРИЯТЕЛИ ?!
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1234 пъти
От доста време мисля да разкажа за това между мен и нея. Бих желал да чуя какво мислите като цяло.

Тя е на 18 - учи в родния град. Аз съм на 21 - работя в Англия от както завърших.

Лятото на 2016 се бях прибрал за малко и се запознахме в обща компания. С бандата излизахме по басейни, кафенца, дискотеки - с нея разменяхме по някоя друга дума. Повечето пъти я карах до тях след излизане и лафче, лафче станахме си приятелчета.

Аз се прибрах в Англия края на юли. Други две братлета заминаха към морето да бачкат по същото време. Събрахме се последната вечер в нас - кефихме се, колко добре сме си изкарали, но и някак тъжно беше, че се разделяме. Две уискита по-късно тя стоеше в мен и се гушкахме. Нищо повече.

На другия ден не съм се виждал с никои, понеже мразя разделите. Разбрахме се, че ще се чуваме и лятото за мен приключи.

Отначало си пишехме 1-2 пъти в седмицата. После писането с нея зачестя. Започнахме да си говорим през вечер. По няколко часа.

Декември 2016 вече бях влюбен в нея. Тя също беше доста хлътнала. Не съм и го казвал директно, защото това не е за по телефон. Но изглеждаше повече от очевидно - говорихме си на бебе, пате, обичам те и тнт.

Малко ще се отклоня, но това е важно да се отбележи. Вероятно от ноември 2016 едно момче е започнало да я сваля. Февруари 2017 бяха заедно. А аз нищо не знаех. Разбрах в последствие (2 седмици след като бяха тръгнали) от бившия й (с него сме аверчета, пада си клюкар и аз използвах това да го подпитвам за ''моята''). През цялото това време с нея се държахме все едно сме гаджета. Когато разбрах и казах, че това са ку*венски номера и спрях да и пиша.

Не за дълго. Нервите ми не издържаха. Ако бях в България щях да я преживея, но тя беше единствения човек, който ме разтоварваше от еднообразието работа-вкъщи. Пак и писах. Пак започнаха разговори. Вече не бяхме бебета и нямаше обичам те.

Април 2017 се прибрах. Не и казах. Все още беше с това момче, но начина, по който ми се зарадва и ме гледаше казваше всичко. Пак излизахме с компанията. Две-три вечери по-късно се целувахме. После ми писа, че нещата с момчето не вървят, но иска да види какво ще стане. Добре. Дори не знам защо беше с него. Вероятно знаеше, че с мен ще е много трудно заради разстоянието.

Май месец скъсаха. Аз се прибирах юли пак. Чувстах се някак предаден и излъган и продължихме да сме 'само приятели'.

Лятото пак в една компания. Очевидно бе, че не сме само приятели. Карахме се за някакви глупости. По 2-3 дена не си говорихме. Но винаги стояхме един до друг и търсихме контакт. Ревнувахме се. Тя беше казала на нейна приятелка, че не иска връзка. Аз много я исках (няколко пъти вечер съм ревал в нас от яд като първокласник) но не бях сигурен какво да правя след всичко случило се. Последния ден цял ден се държахме за ръце и се прегръщахме.

Край на лятото. Пак Англия. Блокирах я - казах и, че искам да я забравя и това, което стана не искам да се повтаря. Греда. Точно 2 седмици. Писах и звънях и - цупеше се. След доста извинения се оправихме. И пак разговори. И пак обичам те от време на време. Аз не съм спрял да я обичам. Тя е малко по обрана от към емоции, но мисля че тя мен също. Вчера и казах, че след 2 месеца се прибирам и я питах дали иска да отидем на СПА хотел за 4-5 дена. Каза, че иска, но трябва да говори с тяхните.

Чудя се как да се държа. Измъчвам се, да се преструвам, че ми е само приятелка. Пак я искам. Ако пък отидем? Няма как да спим в едно легло като братовчеди...

Май трябва да говоря с нея? Макар и по телефона да се разберем?

Моля за съвети/ мнения. И за цялостната ситуация и за хотела :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 2c7cf31924
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти сам си го каза - курвенски номера. Абсолютна лигла, която не знае какво иска, но върти всички на пръста си. Самият факт, че се е целувала с теб, докато е била с другия, трябва да ти говори много за това колко е вярна на човека до себе си, било то той, ти или който и да е друг. Не знам как си успял да пропилееш година и полавина от живота си с тази недорасла госпожичка, но е време да се вземеш в ръце и да я отрежеш окончателно. Ако ще да пита техните, казваш й "Ми, промених си мнението" и й показваш, че светът не се върти около нейните капризи. Дори и по някаква случайност да тръгнете, мислиш ли, че тя ще се държи различно от сега? Намери си свястно момиче.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 4aec6c0494
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Егати, защо все след лигли и курви ходите момчетата??? А някое хем красиво, хем умно момиче изобщо не го забелязвате, ако не върти курвенски номера като тая!
Абсолютно съм съгласна с номер 1, намери си свястно момиче, това е парцал.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker