Съпругът ми има друга. Ще отрече, но аз знам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Съпругът ми има друга. Ще отрече, но аз знам
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 2477 пъти
Заедно сме от 15 години, а сме женени от 4.
За тези години ми е изневерявал няколко пъти. Сега вече знам със сигурност. В онези пъти обаче все вярвах в него, той се кълнеше, падаше на колене, плачеше. Онези момичета били виновни. И аз вярвах, мразех ги, наричах ги "ку*ви" и си мислех колко прекрасен мъж имам.
Омъжих се за него, направихме си детенце (аз съм на 34, а той на 36 сега)
Последната исторя с друга жена беше месец преди да родя. Всичко се повтори по стария сценарий. Аз хванах едни съобщения от нея, той каза, че го преследва, наговори ги велики. Как съм мислела, че ще ми го причини точно в този момент? !
После родих и синът ми отнемаше вниманието ми, не мислех за това дали ми изневерява, имах си други проблеми, здравословни, а той се държеше добре с мен, осигуряваше ми хубав живот, беше нежен, страхотен баща.

Преди няколко месеца всичко се повтори. Усещам го, че има някоя. Вече го познавам страхотно добре. А не е трудно да разбера коя е, защото до болка познаваме животите си. Негова подчинена е. Нова звезда. Различното, което направих този път е, че си затворих очите, за да видя докъде ще стигне наглостта му.
Не можете да си представите колко жалък изглежда един мъж, когато се крие. То не му се дояждаха семки среднощ, то майка му не му звъня, хиляда глупости.

Търпях. Една вечер той тръгна да спи в майка си (била имала нужда). казах му: "Лека нощ, вземи си презерватив. " И въпреки това, той само се засмя и си излезе.

Никой не заслужава да се отнасят с такова неуважение с него.
Омъжих се за женкар. И няма да забравя една от любовниците му. Тогава разбира се вярвах, че тя е ненормална ку*ва, която лампти за парите му. С нея съм имала челен сблъсък, защото се бях разбесняла. Тогава тя ми каза: "Мила, той не става за обичане. И с мен се подиграва, както и с теб" Бях сигурна, че иска да разбие връзката ми и думите й не стигнаха до мен. Сега осъзнавам, че е била права. И за съжаление по-умна от мен, защото тя се отказа от него и сега е щастлива, а аз още съм вързана за това леке, имам дете от него и младостта ми мина в нерви.

И лошото е, че искам да го "хвана". Искам да си признае за всички пъти, да застане като мъж и да си каже всичко, да се държи достойно. А не знам как да го накарам да бъде искрен, да поговорим нормално. Ако му кажа, че знам за нея, той пак ще започне да плаче, да се умилква, да ме моли, да обвинява всички други, но не и себе си. А аз нямам вече сила да слушам всичко това за пореден път.
Чудя се да отида ли на врата. Знам къде се виждат. той никак не е умел в криениците, а тя защо не се крие - идея нямам. Явно иска да ги хвана.
Помогнете ми. Май звуча като луда

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 74ab043c57
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   В продължение на известно време събираш пари. Намираш частен детектив с опит в тази област. Обясняваш му за какво става въпрос и г/д къде да ги търси и чакаш резултати. Колкото и като по филмите да звучи, хората, които се занимават с такава дейност, си знаят работата - какви доказателства ти трябват и ще се приемат в съда. Оттам нататък ти вече си знаеш - със снимките в съда, .. развод, издръжка за детето, ако е по-малко, евентуално и за теб. На 34 не си стара, нито ти е отминало времето за нормално семейство, нов брак и още деца.
Съпругът ти е страшно подъл и долен, за да върши това под носа ти, докато ти се грижиш за детето ви. Недей да търпиш повече.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5a9a66c697
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Защо просто не се разведеш?

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 54a42e4e36
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ми отиди и ги хвани или те е страх? Той иначе никога няма да си признае. Ще те лъже като малко дете завинаги. Как го търпиш не знам.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a2f86a356f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Защо ще се занимаваш с това? И да ги хванеш, и да си признае всичко, едва ли ще си по - добре. Даже, става по - лошо, той си е такъв и няма да се промени. Ако се грижи за семейството си и се държи с вас добре, ако можеш, просто недей да го мислиш. Ако не можеш, просто ще си в горите взаимно живота и не знам до къде ще стигнете. Важното е детето ви да бъде добре и да бъде щастливо!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 3b6ed5262b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Какво ще направиш след това? Имаш ли изобщо план?
Ако смяташ да продължаваш с него... ще трябва да продължиш да се преструваш на сляпа и глупава.
Ако ще се развеждаш, е, трай си и си подготви нещата добре!
Можеш да платиш на детектив за доказателства, но да си траеш докато си подготвиш нещата за живот без него.
Аз съм друг чешит, изобщо не бих се занимавала да му давам възможност пак да лъже и ми прави циркове.
Просто ще го окича с най-големите и болезнени рога, ще му съсипя и бизнеса (напълно способна съм, а и в позиция... ) ще го навра в най-дълбоката дупка и чак тогава ще го ритна да си ближе раните на доизживяване някъде.
Но, аз съм крайно откровен човек, за моите си хора слизам в ада ако се наложи (правила съм го за мъжът ми и се върнах с него от там) искам каквото давам!
Ти... изглеждаш като слаба емоционално жена, която отчаяно иска... пак да бъде излъгана. Само да смени репертоара може би за да можеш по-лесно и сама да се излъжеш, пак!

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 568d149269
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Продала си се за пари, а сега си плащаш цената - това е истината.
Оттам-нататък ги разправяй на баба си...

Напълно заслужена съдба.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 4c5611df21
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Ок и ако ти признае за всичко? Какво? После какво следва?

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: b7e118ffa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Нищо няма да промениш, то сърцето му го иска. Ще спре чак когато "часовника" започне да показва 6. 30-ако не разбираш

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 6ea9b73bae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не съм семейна но имам много познати и много приятелства. Наблюденията ми отностно семейните, са като твоите думи. Мила моя, твоят мъж не е единственият женкар. На 10.. -9 ходят като разпрани. Дори не хоикат при една, ами ги сменят, която им даде. Светът е станал такъв, че по-добре да си свободен. Тези женени мъже, в днешно време нямат ценности. Едно време е имало дълг, чест и достойнство. Сега гледат как да те на... ат, и да бягат. А жената да им пере чорапите и за пред обществото да са примерните съпрузи. Един на 10-не ходи.
Светът е такъв, не е само у вас.
Въпреки, че виждам че си мила, добра и примерна жена с ценности и не си куч.. а. Мога да ти дам само един съвет, и той е да не страдаш. Само на него си жена, за всички останали мъже си чужда. Вярвам, че някой ще те оцени като жена. Върни му го. Позволи си да те направят желана жена, дори и за единият му секс ако искаш. Все ще те харесат, за всеки влак си има пътници.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: b69288d8d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Какво когато ги хванеш и признае? По-скоро реши какво ти искаш. Той може да ти каже, че цялата нощ прави духовни практики. Седнете по говорете честно, не му позволявай да те манипулира. Просто му кажи, че това в момента не обсъждате. Наясно си и искаш.... Не бих го търпяла. Ако сте в "отворен брак" ок, но иначе или приемаш и си живееш живота или сменяш.

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: cb83c02d04
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Не ми се вярва да се държи като мъж, да признае и да се изправи пред постъпките си. Само ще си загубиш силите и времето да го предизвикваш. Трябва да си наложиш да не ти пука за него и да си потърсиш мъжко внимание някъде другаде. И ти имаш майка, на която трябваш по цели нощи, ако ме разбираш.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5f46ae3304
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Мила госпожо, уверявам те, че нищо няма да спечелиш ако го принудиш по някакъв начин да си признае. Все още не си луда, но тогава наистина ще полудееш, истината ти казвам. Защо ли не съм си кротувала и да си тъна в блажено неведение? Усещах всичко-мъжете лесно се издават, а и най-вече това, че спря да прави секс със мен. Не си мисли, че става въпрос за 40-50 годишен чичо, тогава мъжът ми беше на 28, бяхме женени от 3 години. Кой човек, който има и грам разум в главата си ще повярва, че мъж на тия години по цял месец... че и повече не докосва жена си. Амбицирах се и намерих начин да го принудя да си признае. Е, и какво? Какво постигнах? Научих всички гнусни подробности. Съсипах си нервите. От това ли, или просто така ми е било писано се разболях от рак на гърдата. Всичкото-за моята глава... От препатила жена -един съвет:сложи му такива рога, че да стане за смях. Мен така ме съветваха моите приятелки, а аз овцата не можех дори да си представя някой друг да ме докосне. Никога не съм изневерявала, а такива сме най-смешни и жалки. На зла круша-зъл прът са казали хората. Или другия вариант-късаш и хвърляш. Знам, че не е лесно, особено като има дете, но ако има кой да те подкрепи-направи го. Бъди повече от сигурна, че ще ти пълзи като червей в краката...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d86e46ddb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Струва ми се всяка жена заслужаваш подобно отношение след като сама го предизвиква. След като го търпиш такъв какъвто е и то след доказани изневери и любовница в крачка, гледай там на другата страна и си хвани някой. Сега да си разваляш рахата и да оставяш сина си без баща... няма смисъл, а и какво очакваш, да си намериш някой верен като кученце? На базата на какво? Девствеността си ли ще му подариш, голяма зестра или нещо уникално?
Доверие и уважение се гради с години, а при вас явно 15 години не са били достатъчни да изградите семейно щастие, а и.... откъде на къде искаш да го хванеш, че и да се държи като мъж? Брутална глупост, явно поредната, какво ще ти донесе? На него не му дреме, просто си му удобната вкъщи и самата ти си свикнала с тази си роля. Ако имаше смелост и самочувствие досега да си го напуснала още при първите симптоми за любовни авантюри с друга, особено ако не си признае за тях и не се е разкаял. Защото тогава е можело да простиш, но пък то няма безгрешни на тоя свят, просто на някои са им по-слаби ангелите и не са такива мъже колкото ти се иска да бъдат.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: b1d2b80798
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Ако си мислиш, че ще намериш спокойствие, ако той си признае и се държи "като мъж", то си в огромна грешка. Преди вече 8-9 години си имах един такъв. Не се оженихме (и слава Богу! ). Изневерявал ми е и аз в началото му вярвах, не се замислях за разни неща. Няколко пъти го питах и театри - играеше го обиден. Един ден случайно разбрах всичко, прекрасният имал регистрации в елмаз и други сайтове. Бях погнусена, но нищо не му казах, просто станах много заета (тогава бях студентка последна година, имах сесия, а след това държавни изпити). Скъсах с него, без да му обяснявам защо, а седмица по-късно си намерих друг. С новото момче нещата не се получиха и се разделихме, а малко по-късно срещнах мъжа ми, с когото сме заедно от 6-7 години вече. През цялото това време бившият ми ми пълзя в краката няколко години, като междувременно сменяше приятелки, и все късаше с тях. На миналата Нова година ми писа да ме пита как съм и ми зададе въпроса какво би било, ако бяхме останали заедно. Странно как се обръщат нещата, за момент ми стана дори мъчно за него. След това си спомних колко наранена се чувствах тогава и си казах, че не си струва да ми е жал. Ако беше с мен, щеше да постъпва така, както постъпва с теб. Вярвам, че всяка жена заслужава повече. Отмъсти си, тогава има по-голям шанс да намериш мир. Признанията нищо няма да ти донесат. Може би една година след като се разделихме с този бивш аз му казах защо съм се държала така и той всичко си призна. Е, не ми стана леко, въпреки че вече го бях преодоляла. Дано да има кой да ти вдъхне кураж. В момента, в който вкусиш свободата, ще разбереш какво си изпускала до момента.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: b31dcca991
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Номер 8 го е казал/а кратко и ясно, останалото са приказки за заблуда на врага.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 95be30f463
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Нали се грижи за теб и детето, материално си осигурена, а не живееш в панелка с 300 лв на месец? Тогава какъв ти е проблема, хващай си и ти някой и да се приключва.
Макар да съм млада, познавам и доста хора на твоите години, които са семейни и всички си изневеряват, и мъже и жени.
Ж19

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 849dc48fa9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Аз пък съм на 47 години и познавам доста хора, които не изневеряват - и мъже, и жени : )))))

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 1a181f8aba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   И аз не изневерявам и познавам които не изневеряват, жена съм

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5843a8d35e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Статията ти е едно към едно с моя живот до преди 5 месеца. Поредния път беше последен за мен. Търпях го, смях се, плаках и накрая след лъжи, изневери и отричане. Просто един ден си намерих адвокат и се прибрах и го изгоних. Предстои ми развод, имам дете на 10, не е лесно, но е справедливо, спокойна съм и разчитам на себе си. Няма как ако искаш вечно да живееш в лъжа, лъжеш себе си. Аз месеци съм без мъж, но удовлетворението и спокойствието на мен и сина ми няма как да се замени с нищо. Всичко си има мярка и когато мъжете не очакват най боли. Няма нормална жена, която да заслужава подобно отношение.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 72afe97bf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Леле как въобще може да му вярваш на глупостите от сорта на това, че жените го били преследвали. Да бе да, всички мъже изневеряват и се изкушават ако видят някое сексапилно момиче с хубав задник и цици. Гледай го да си ляга до тебе всяка вечер, а дали ти е верен-то е ясно, че не е. Няма мъж, който не изневерява. Аз например съм се примирила донякъде с този факт и ми е доста по-добре отколкото преди. Дори, когато приятеля ми ми говори за бившите си вече не се дразня. Старай се да се чувстваш добре и без него, намирай си занимания, гледай си детенцето и от мъж помощ не чакай!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker