Връзка от разстояние. Невъзможна? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Връзка от разстояние. Невъзможна?
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 1792 пъти
Здравейте, трябва ми вашата помощ. Влюбена съм в едно момче от друг град, той е на 20, а аз съм на 16. Имаме връзка от разстояние, проблемът е там, че той не е сигурен дали ще издържи 2 години. Въпросът е какво ще правим след като стана на 18? Той не иска да се премести в моят град, а наще няма да ми позволят в неговия. Наще като цяло разберат ли, че си харесвам човек с 3-4 години по-голям от мен и то от интернет ще ме убият, ще ми забранят всякаква връзка с интернет и така нататък. Да до една степен може да са прави, но... чувствата глава не питат. Има и друг проблем -> искам да споделя на наще, но те няма да ме изслушат и 2 месеца да им говоря това и да не се отказвам те ще си знаят тяхното и само ще се ядосват че им успорвам мнението, с 2 думи нямам право на глас. Ако пък след 18 тъй като съм пълнолетна се преместя в другия град проблема е друг (любовта или учението? ) ако се преместя няма да мога да уча в елитен университет и така нататък. Моля за сериозни отговори, тъй като не ми е шега работа и ако може за положителни отговори, не от типа "просто се разделете" ще съм ви много благодарна. Тъй като ако се разделим ще ми е много трудно да го преживея.... преживях една раздяла 2 години тъгувах върху нея, ако сега ме сполети още една ще бъде същото.... Много моля за помощ :(

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: b3c091642d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти да не мислиш, че след като станеш на 18 ще те пуснат? Ще кажеш, че нищо няма да могат да ти кажат, ама могат да ти спрат парите. Да не мислиш, че гаджето ти ще те издържа? А и не става така лесно местенето от една гимназия в друга. Това да не ти е основното. Или изчакай до завършването, или го накарай по някакъв начин да дойде той в твоя град. Казваш, че той не иска в твоя град, а е над 18 и е завършил, а ти ей така можеш да заебеш всичко и да отидеш при него. Голяма глупачка си. Ще ревеш много, като те зареже. Вие изобщо виждали ли сте се на живо?

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: d7010e61c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти сама си си написала, че е невъзможно.
2 години, не са 2 месеца, а доста дълъг период от време. Не се хвърляй с главата напред, ще съжалиш след време. Той е по-голям, ако иска да пробвате, може той да идва да те вижда през уикенда или като има ваканция, ако има тази възможност.
Но бъди разумна и мисли трезво, никога не си виждала явно това момче на живо, в интерент хората са едни, на живо съвсем други. Той е на 20 в разцвета на силите си, ако трябва да бъдем честни и 2 дни няма да те чака, ако си намери момиче там, или момиче за секс. От това само ще те боли и ще се ядосваш.
А на въпроса любовта или ученето, моята баба казваше така:
Любов сметки не плаща. :)

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 73c4d61917
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   " Въпроса е какво ще правим след като стана на 18? "
... момиче, това са две години, след толкова време, може и изобщо да не се сещаш за него....
... за две години, толкова неща може да станат а ти мислиш, как вашите нямало да ти дадат да се преместиш в неговия град... порастни най напред.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 92def44379
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Спокойно, ако наистина искате да сте заедно, ще можете да се чакате много повече от 2 години. Проблемът е, че вие никак не сте имали физическа връзка и ти по-скоро обичаш представата за този човек, това, което той ти показва, а не това, което е наистина. Знаеш, че има неща в поведението и характера, които са очевидни само очи в очи. Не си длъжна да правиш никакви компромиси с образованието. Препоръчително е и да не правиш такива. Той вече е достатъчно голям, че щом поиска да те види, да може да го стори без особен проблем. Почакай да видиш къде ще отиде да учи, изчакай и ти самата да се ориентираш какво наистина искаш да следваш и времето ще покаже. Може би пътищата ви ще се разделят, но не се отчайвай. Млади сте, имате цялото време на света да се съберете на едно място, но не е хубаво да пренебрегваш ученето. Представи си, че отидеш при него и след няколко месеца-година се разделите. И после какво? Цял живот съжаляваш за тази една година, прехвърляш се в друг университет, държиш приравнителни и пак страдаш за любов.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: fd839773fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Аз съм в същата ситуация, аз съм на 16, но разликата ни е малко по голяма.. Чувствата изобщо нямат и за цел да питат главата.. Но сърцето си показва, че това е човекът за мен. Аз лично съм си труден характер, опърничава съм си и той ме приема такава каквато съм.. Никога досега не съм се чувствала така сигурна до някого. Имате тези две години за да видите как ще потръгне всичко между вас, може да се разделите и да не ти се налага да правиш подобни житейски избори толкова рано.. Но след като си завъършиш гимназията в твоя град и все още сте заедно, ще го решите двамата какво ще се случи с вас.. До тогава връзката ви вероятно ще се е заздравила, ще имате нужда да сте един с друг и тогава той може да дойде с теб, ти да си учиш в големия град, а той да се развива. Всичко е в твоите ръце.. :)))

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 06fffd9591
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Пробвайте за сега така да я карате. Нормално е момчето да се притеснява дали ще издържите 2 години, но ако не пробвате никога няма да разберете.
Сега си само на 16 години. Повярвай ми, след 2 години, когато дойде време за университет, ще мислиш по много по-различен начин.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 5d721ee63b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Глупости! Вие сте почти на една възраст. Не мисля, че вашите ще се разсърдят.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 99d920c9d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Здравей, знам, че в момента си много влюбена и тъжна, но заслужава ли си за човек, който не знае дали ще издържи връзка от разстояние? Можеш ли да му имаш доверие? И не е ли по-лесно той да се премести в по-големия град, за да имате и двамата повече възможности? Още си прекалено млада и според мен трябва да слушаш гласа на сърцето си, но и да не прибързваш. По-възрастните хора често ни звучат като лишени от възможността да чуят гласа на сърцето и да повярват в любовта, но имат безспорно повече опит, дори по тяхно време да не е имало запознанства по интернет. Когато бях на твоите години и аз преживявах раздяла две години и това безспорно ми повлия на бъдещето. Наскоро имах и връзка от разстояние, която не потръгна. Отказах се от много неща заради този човек. Съветът ми е да изчакаш, да го опознаеш, да опознаеш и слабите му страни - не в хубавите неща, които говори, а слабостите в поведението му. От думите ти оставам с впечатлението, че отскоро си говорите. Затова изчакай го търпеливо. Виж какво е готов да направи за теб и не бързай. И за нищо на света не се отказвай от бъдещето, защото повярвай ми имат да ти се случат още много неща. Животът има нужда от време, за да се развие, а проблемите имат свойството да се саморазрешават, когато им дадем време. Слушай сърцето си, но и семейството.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: fbaacea883
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Мило момиче, възможно е стига да го искате. Аз съм на 43 и съм влюбена в американец/ имах такава тема тук/ -нашето е невъзможно, защото е отвъд Атлантика. Да не сте на хиляди километри?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 6ecc814355
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От авторката: Много благодаря абсолютно на всички вас, които се постарахте да ми отговорите, взела съм си голяма поука. Ето какво стана като цяло -> За хората, които вярват в зодии съм скорпион с асцендент рак с две думи съм страшно емоционален човек и независимо от зодията се познавам каква съм. Наивна съм и честно да Ви кажа... се радвам, че има хора като вас, които да ме разбират. С онова момче някои от вас бяха прави и изчаках търпеливо и не само... тъй като съм човек, който изпитва хората с дадени думи и действя само и само, за да видя те как ще отвърнат на случката. Какво стана с момчето ли? Ами подозирах, че не е човекът за мен. Изпитах го с 1 изречение като му казах че няма да правим секс докато не стана на 18. И той след 2 дена дет се вика ме отряза тотално измисли си причина (причините са написани в историята). Не сме си писали от тогава и общо взето лека по лека го преодолявам тъй като си имах едно на ум, че може да се разделим... Опитах се да му обясня, че ще се справим и така нататък, но той беше твърдо решен и уважих решението му. Не съм напълно сигурна тъй като си останахме приятели до някъде, но според някои хора, той ме харесваше заради физическата ми красота и общо взето започнах да връзвам нещата и е напълно възможно... Просто горе главата и право напред не се спираме пред такива спънки той трябваше да е до мен и да ме подкрепя, щом не иска прав му път :) :) :) Иначе много благодаря на всички Ви! <3 Щях да се радвам да имам такива приятели и в реалния живот! :)

 
  ...

...
преди: 6 години, 1 месец
hash: d7010e61c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Хахах някой го беше казал много добре.
Любов сметки не плаща. Сядай си на задника учи, а любов винаги ще има мила.

 
  ...
преди: 6 години, 21 дни
hash: e2e24be15c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Искам да ти кажа, мила Авторке, че разстоянието понякога сближава.
Имала съм случаи на връзка, която не ми вървеше и като замина за известно време нещата се оправиха и се върна, и всичко беше хубаво, обичахме се повече.
Относно любовта от разстояние също както и да обичаш в интернет също е възможно. Прави са за коментарите, че на живо е различно, но понякога се привързваш.
Казваш, че Вашето е невъзможно от малкия до големия град.. а ние сме на 2 000 км и още го обичам. Не отричам, че ще е друго очи в очи, не отричам и че ме е разочаровал много пъти.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker