Много ме боли. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Много ме боли.
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 2117 пъти
Моля историята ми да бъде публикувана. Обръщам се към всички, които искат и могат да ми дадат съвет. Ще се радвам това да се случи.

Момиче на 23 години съм. Студентка. Завършвам догодина. Имах приятел до преди половин година, с който водихме връзка от разстояние година и половина. Виждахме се редовно, чувахме се, ходехме заедно на екскурзии, ходехме си на гости един на друг. Никой не е бил ощетен от нещо. Не сме се ревнували прекалено много, нито сме се карали за нещо супер сериозно. Съвсем нормална връзка според моите виждания. Просто учим в различни градове. Той също е студент и на възраст е колкото мен. Обичахме се. И на двамата това не ни е била първата сериозна връзка. И двамата искахме да продължим бъдещето си заедно и като завършим да останем да живеем и работим в един град. Така да се каже - имахме план.
Миналото лято на него му се наложи да замине за Дания за един месец. Не се разделихме тогава. Отношенията ни си бяха наред. Докато не се прибрах. Посреща ме с новината, че иска да се разделим и че не можел да бъде във връзка в момента. Но не ме заряза окончателно, а каза, че иска да му дам време да обмисли нещата. Така и направих. Казах му, че няма да го търся и ще го изчакам да реши какво иска без да го притискам. В продължение на 2 седмици не се виждахме и не се чувахме. След това той ме потърси и каза, че иска да сме заедно, но и на двамата щяло да ни бъде много трудно. Зарадвах се, че не е захвърлил всичко на вятъра, но не проумявах откъде дойде това негово желание изведнъж да се разделим. Като го попитах каза, че пътищата ни щели да се разделят като завършим, което беше в коренно противоречие с всичко, което сме си говорили от началото на връзката ни. Все едно беше в коренно противоречие с цялата ни връзка. Държал много на мен, не бил виждал друго момиче като мен, била съм му голяма опора, никога не му била скучно с мен. Чувствата му към мен били страшно силни.
Мина месец и той се отдръпна от мен. В главата ми отново се въртеше мисълта, че той не иска да сме заедно, но не го питах нищо. Накрая той сам си каза. И този път не даде абсолютно никакво обяснение. Заряза ме и прекрати всякакъв контакт с мен. При раздялата го питах дали ми е изневерил или дали има друга, защото нищо друго вече не ми се струваше логично като причина да не иска да е с мен. Каза, че никога не би ми причинил подобно нещо.
Живеем на квартира 3 момичета. Аз и едното момиче се познаваме от много време и сме си много близки, но другото ми е по-скоро позната, отколкото приятелка. Стана така, че не можем да се понасяме вече - аз и това второто момиче, но нито аз искам да се изнеса, нито тя. А третото момиче не иска да заеме страна, защото просто не обича да влиза в конфликти. И я разбирам, защото винаги е била такава. Аз и тази "познатата" от почти три месеца не спираме да се караме. Разменяме си доста остри и грозни реплики. Натрупа се адски голямо напрежение. Аз реших, че искам да се преместя в града на бившия ми. Първо говорих с него, но не му казах какво е провокирало желанието ми. Питах го дали иска да опитаме отново след някакво известно време, не сега, може би няколко месеца преди да завършим, защото виждах, че в момента не иска да е във връзка. Той каза, че не може и не иска да ми обещава нищо. И не иска да се местя заради него. По това време от общи приятели разбирах, че винаги като станело дума за мен, той сменял темата и казвал, че не го интересувам и не иска да говори за мен.
Претърпях инцидент с кола преди 2 месеца, който не беше по моя вина. Осъзнах колко близко бях да изчезна от този свят и се замислих за нещата, които искам да имам и да постигна. Замислих се за бъдещето си. Споделих на най-близките си приятели за това, които са приятели и на бившия ми, но им казах да не му казват нищо, защото той така или иначе не се интересуваше от мен. Ако трябваше да разбира за инцидента, исках да го научи от мен и те уважиха желанието ми.
Струпаха ми се прекалено много неща на главата и нямах човек до себе си, който да ми бъде опора. Да, имам приятели. Подкрепят ме. Но ми липсваше НЕГОВОТО присъствие. Реших един ден да го потърся и да му споделя за инцидента. Първоначално забелязах, че се стресна, но така и не ме пита дали съм добре. Опита се просто да ми даде съвет като страничен наблюдател. Позволил си е пред един от приятелите ни (който е по-мълчалив и не споделя насам и натам всичко, което чуе с всеки) да ми отваря профила в социалните мрежи, да ми гледа снимките и публикациите. Този наш приятел го е забелязал и понеже наскоро се видяхме с него, решил да каже на бившия ми, че сме излизали и да види как ще реагира той, като бъде споменато името ми. Бившият ми, на по-висок топ и по-троснато, казал, че не го интересувам и не искал да говори за мен.
С течение на времето реших, че ще изчакам да завършим. Някак си стиснах зъби и си казах, че мога да се справя с всичко. Виждах как в социалните мрежи постоянно публикува песни на мои любими изпълнители, които по принцип ми е казвал, че не харесва и картинки от страници, които аз харесвам да разглеждам, а той не.
Скоро разбрах, че преди месец бившият ми също е претърпял инцидент с кола, който не е бил по негова вина, но не е бил толкова сериозен като моя. И също е споделил на общите ни приятели, но ги е помолил да не ми казват нищо. Потърсих го и го питах какво е станало и дали е добре. Каза ми само какво е станало. Не ми каза дали е добре. Оттогава не сме се чували. Откакто не сме заедно, често се случва да му пиша и той да не ми отговори. Но не нахалствам, защото знам, че не е приятно.
Все още съм доста объркана и не знам дали трябва да направя нещо или да не правя нищо. Всеки, който иска, моля да сподели мнението си. Как трябва да постъпя? Все още имам силни чувства към него и искам да сме заедно. А специално към мъжете (а и не само) - какво го кара да се държи така, сякаш не му пука за мен? Аз ли съм направила нещо несъзнателно? Наистина ли не му пука за мен? Защо и двамата сме претърпели сходни инциденти, това нещо като знак от съдбата ли трябва да го приема? Прекалено голяма гордост ли притежава, че не иска да говори с мен? Или е засрамен, или някак си няма смелост да се изправи пред мен и да говори?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: 89a183a848
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Досадна си.
Какво да ти говори, след като ти е обяснил, че не иска връзка с теб. Според мен, си има някакви други свалки, където му е акълът, а не се вижда с теб. Ако непрекъснато /периодически му досаждаш, само ще те намрази още повече. Какъв пръст на съдбата видаш в две катастрофи. Да не сте нещо уникално, не знам как ти идват тия глупости в главата.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: d9852e9a19
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дъра-бъра два чадъра. Ако и на него така си му се обяснявала, много ясно защо е духнал. Остави човека на мира.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 17b4a2bc6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   "Миналото лято на него му се наложи да замине за Дания за един месец. Не се разделихме тогава. Отношенията ни си бяха наред. Докато не се прибрах. Посреща ме с новината, че иска да се разделим... "


Така и не разбрах кой е заминал за Дания от написаното...? !

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 2cfc76a670
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Душа, не знам какво повече ти трябва, защо не го оставиш да си живее живота. Дори и да го обичаш, едностранната любов не си е работа. Държиш се маниакално, и ми се струва, че живееш само за мисълта за някакъв директен или индиректен контакт с него. Причини за да се държи така бол. Друга жена, "свобода", изчерпани отношения, лични проблеми. Една връзка стигне ли до там да си давате "време" което реално означава приключване на отношенията и фалшива надежда.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 26ee4c0c15
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Питай го в прав текст защо те е оставил, тук няма как да знаем.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 8d5aac0b0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Като не му пука значи наистина не му пука. Не може да примениш нищо. Бившият ти си има други приятелки. Може да е една, две, три... все ще се спре на някоя и ще ги видиш. Не се заблуждавай, че ще се върне. Не, няма, ще намери най-големия боклук но ще бъде с нея, а не с теб, ако ще и да си най-красивата, милата и умната на света.
И стига с тези катастрофи, които не са по Ваша вина. А да, г-жа Съдба Ви блъска нарочно, за да има логика в главите Ви.
Знам, че коментарът ми може да те засегне, но минах по твия път и бях същата заблудена и се надявах да се върне. Освен, че не се върна заживя в чужбина с новата си, а аз останах в България.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 76ad78074e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мило момиче, разбирам болката ти, всеки е минал през нещо подобно през определен етап от живота си. За съжаление, истината е една: той е незаинтересован от теб. Когато хората са привързани и обичат някого, имат лошия навик да го оправдават за поведението и постъпките му, съзнанието работи усилено, измисляйки всевъзможни нелепи обяснения и причини защо любимият се държи по неприемлив начин и надеждата, че обстоятелствата ще се променят умира последна. Има много по-лоши случаи от твоя, в които жени търсят извинения за приятеля/съпруга си, който е безработен, алкохолик, посяга им и т. н.
Вярата, че има някакъв шанс да възобновите предишните си взаимноотношения е все още в теб и затова толкова упорито се опитваш да намериш признаци, които да я подхранят. Катастрофите не са необичайно явление, всеки ден има пострадали по пътищата, така че идеята ти за знаци на съдбата е трудно да се вземе насериозно. Второ, възможно е наистина да те е проверявал в социалните мрежи, но аз например също понякога разглеждам профилите на бивши, приятели и познати от чисто любопитство и нищо повече. Какъв мислиш е мотивът му да излъже приятелите си, че не го интересуваш? А фактът, че не ти отговаря като му пишеш и неспособността му да покаже съчувствие и искрена тревога за теб след инцидента, който си претърпяла? Един обичащ човек би ли постъпил така според теб? От личен опит, а и от това, което съм наблюдавала досега, когато един човек е влюбен и обича е лесно забележимо.
Той самият е предпочел да не ти каже причината за решението си да се разделите - може би е имал някаква авантюра в Дания (няма как да се довериш напълно на думите му), може връзката ви да се е изчерпала в неговите очи, а дори и да не е изневерил, е възможно да са се породили чувства към друга. Ние тук няма смисъл да гадаем.
Единственият съвет, който бих могла да ти дам е да продължиш напред, приемайки истината такава, каквато е - той не те обича вече, но за щастие имаш време пред себе си и ще срещаш още много хора. Престани да му пишеш, обгради се с хора, които държат на теб, прави нещата, които обичаш и болката и наранените чувства ще си отидат. Успех!

Ж21

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 443478fb64
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Как е възможно да давате толкова отвратителни коментари на момичето. Тя си разкрива душата и раната, а вие сипвате сол в нея! Що за свят е този, в който живеем!? Убеждавам се ден след ден, че надежда няма! Спирам дотук със коментара ми към коментар номер едно. Мило момиче, преди всичко бъди силна и колкото и да ти е трудно сега, не го търси по никакъв повод, тотално се отдръпни, колкото и да ти е трудно. Няма друг шанс, единствения е да му дадеш абсолютна свобода да пренареди мислите и чувствата в главата си ( ако има такива) Притиснеш ли го по някакъв начин - постигаш обратния ефект и го губиш. Имам твърде голям опит, че да съм сигурен в думите ми, за жалост...

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a56ec0bf1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Н. 1 прав си, че авторката е мног досадна и такава ще си остане до последния ѝ ден. И двете катастрофи и цялата ѝ история е измислена. И виж как завършва: "Или е засрамен или няма смелост да се изправи пред мен и да говори". Това също е едно подценяване на неговото мъжество. Тя винаги го прави в историите си.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 18102a66b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке, не си губи времето с такъв нестабилен, незрял и некоректен човек. Един стабилен и добре възпитан мъж ще има достойнството поне да ти обясни защо не иска повече да сте заедно. Този човек те е изкарал от равновесие и си на път да изгубиш достойнството и самоуважението си в собствените си очи. Не трябва да те боли, а да се радваш, че си се отървала навреме от него, преди да ти е направил някое дете и да продължава да се отнася с теб по същия начин. Търси си стабилно момче, което, ако те обича истински, ще направи живота ти красив и щастлив. Не са се свършили свестните мъже у нас. Аз съм много по-възрастна и по-опитна от теб и те съветвам да не се държиш като удавник за сламка за някой от когото всъщност трябва да бягаш много бързо и много далече! Желая ти късмет!

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 0d5c6a9d8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Благодаря на всички, които не ми сипаха сол в раната и ми дадоха съвет. На хейтърите също благодаря, учите ме каква НЕ трябва да бъда. №9 ме научи на най-ценния урок, а именно че трябва преди да си отвориш устата да помислиш това, което ще кажеш дали няма пък да засегне отсрещния. И май си объркал човека, защото досега в този сайт не съм писала.
А на №8 благодаря, че беше единственият, който ме защити и правейки го се опита да отвориш очите на хората, които явно нямат елементарното възпитание да се въздържат от грозни коментари в ситуации като моята. Дано не си помогнал само на мен, а и на обърканите хора.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a56ec0bf1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Н. 10. Ти като си много по-възрастна и по-опитна от нея как не можеш да разбереш че цялата ѝ история е фалшива. Ти четеш ли историите тук редовно, специално в "Любов и изневяра" и в "Секс и интимност", за да видиш колко много подобни истории тя е писала и винаги за всичко упреква мъжете. Чети по-често историите тук и ще се увериш в това което ти казвам. А иначе тя отдавна е извън равновесия, а достоинство и самоуважение тя никога не е имала, защото ако ги имаше нямаше да пише лъжливи, измислени истории. Винаги ме озадачавате с вашата наивност като мислите, че всичко написано е вярно. Аз авторката я познавам от няколко години от друг сайт и там тя също е лъгала в коментарите си. Тук в този сайт мога да ти покажа поне 25-30 нейни теми и всичките са измислени. Отворете си очите бе хора, прогледнете най-после, иначе сте жертви на подобни лъжи. Модератори, моля публикувайте ми коментара.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: a56ec0bf1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Н. 10. Ти като си много по-възрастна и по-опитна от нея как не можеш да разбереш че цялата ѝ история е фалшива. Ти четеш ли историите тук редовно, специално в "Любов и изневяра" и в "Секс и интимност", за да видиш колко много подобни истории тя е писала и винаги за всичко упреква мъжете. Чети по-често историите тук и ще се увериш в това което ти казвам. А иначе тя отдавна е извън равновесия, а достоинство и самоуважение тя никога не е имала, защото ако ги имаше нямаше да пише лъжливи, измислени истории. Винаги ме озадачавате с вашата наивност като мислите, че всичко написано е вярно. Аз авторката я познавам от няколко години от друг сайт и там тя също е лъгала в коментарите си. Тук в този сайт мога да ти покажа поне 25-30 нейни теми и всичките са измислени. Отворете си очите бе хора, прогледнете най-после, иначе сте жертви на подобни лъжи. Модератори, моля публикувайте ми коментара.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 63c1e21573
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Елементарно, изчерпала се е връзката ви, заради това че сте далеч, че не може да има свободата с други мацки като мисли за теб, за това че не вижда бъдещето си така както ти с него и т. н.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 18102a66b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   №12, аз нямам време да чета всички сайтове и всички рубрики по темите, за които ми казваш, НО познавам много момичета и млади жени, които са били или са в подобна ситуация, описана от авторката. Даже преди година помогнах на едно момиче да излезе от подобно блато и сега се радвам да я видя като един самоуверен и уважаващ себи си човек, който няма да допусне повече да изпадне в такова унизително положение. Търпят да ги унижават и използват и много ги боли, когато ги изоставят, често дори и без да са им обяснили защо ги изоставят. Така че, ако авторката си измисля, надявам се за други, които четат тук и са в подобно положение или им предстои такова, да се замислят върху това, което написах и да не смятат, че е дошъл края на света. И ако ти познаваш хората от сайтовете, аз ги познавам от реалния живот, но все повече се убеждавам, че вие, по-младите май предпочитате повече да живеете виртуален, а не реален живот.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: d9d797dec1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Годините минават но детинщините остават! На тази възраст трябва да е вече узряла жената, а тук виждаме друго. Объркан свят!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 4fdd8cd108
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Ох всички тука много узрели та чак презрели и вкиснали. От къде черпите житейски опит като само следите всички теми по всички сайтове. Мило момиче. Терзаеш се защото книгата не е затворена с точка накрая. От това най-боли когато те оставят в неизвестна, за да можеш и ти да приключиш историята в сърцето си. Аз също имах една раздяла която дълги години ме боля (дълги дълги -2). Не защото чак толкова съм обичала въпросния мъж, а защото приказката просто свърши някак по средата, без с нищо да се изясним. Все ме глождеше и човъркаше кой къде сгреши, Ако бях казала това а не друго, така ли са били нещата или ми се е струвало. Започваш да се съмняваш в себе си и в преценките си. За това ти казвам -недей. Имало е причина. Спестил ти я е за да не те повече. Една връзка се разпада само при липса ня любов. От твоя страна любов не липсва, значи каквото и да си направила -по виновния е той. Спри да търсиш причини и обяснения, а се подготви за Прекрасното Ново. Успех

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker