Влюбване ли е - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Влюбване ли е
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1086 пъти
В приказките с непознати има нещо чаровно и завладяващо. Дали е в нашата глава или се случва наистина, но отсрещната страна често е личност, която се представя с думите, които ние искаме да чуем.
Аз съм на 26 и имам приятел/любим, с когото искам да създам семейство. Намери ме мъж в социална мрежа за чатове с приблизително близка до моята възраст, с подобни на моите навици. Беше странен начина, по който ме намери, но откликнах на приятелството. Това е човек с когото лесно водя разговор. Приятни са всички наши разговори. Той е обвързан и често се разделя със своята приятелка. Когато са разделени ме закача и говори че с мен би било по лесно и вълнуващо. Знам как изглежда и е от близък до моя град. Ние сме като близнаци. Той е сваляч, а аз не поддавам на такива номера, но май попаднах в клопката. Имаме еднакви вредни навици и си пасваме и като приятели. Опитвам се да отклонявам интимни разговори, но нещо напира в мен да опозная този човек повече. Имам симпатии, но те са към образа, който аз съм създала в главата си. Реално този човек не съм го виждала, а мечтая за нещо с него. Как е възможно това? Не съм срещала друг толкова приличащ на мен човек. Имаме еднакви хобита, понякога имам чувството, че всичко това е постановка от някого. Чувствам се и виновна, че го харесвам, за което никой не знае, дори и той. Но даже и да го харесвам нищо не може да се случи, защото това е образ в главата ми. Действително той няма да е такъв на 100 процента. Но с такъв образ на мъж и обноски, млад, красив, с образование, купонджия и държи на работата си, с отношение към жената до себе си... елегантен, заобиколен от красиви жени. Не съм вярвала, че някой такъв ще ми завърти главата. Трябва да има нещо гнило иначе си е номер просто. Напоследък започнах да сравнявам гаджето си с този човек и това разваля и отношенията, които сме изградили с гаджето ми. Моето гадже е противоположност на мен и това не ми е харесвало и не прави специални неща за мен. Искам да разкарам този чудесен мъж, който се появи и не мога.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 852a88650c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз съм попадала в същата ситуация. Оказа се, че съм го правила от скука и от нужда, да изпитам някаква емоция. Като прекратих отношения, с човека от чата, го забравих много бързо. А преди това, мислех за него денонощно. Обяснението е много просто. Това не са реални, истински взаимоотношения и няма как да е любов, без прекарано време на живо. Всъщност, ако примерно заживеете заедно, нищо няма да е същото, както когато сте си писали. И едвали ще е човекът за теб. Влагай повече разум и по- често се хващай, как си фантазираш нереални неща. И ще ти е по- лесно, да взимаш по- трезви решения.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker