Класната ме стресира - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120990)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6459)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Класната ме стресира
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 2513 пъти
Здравейте пише ви момиче от 11 клас - клас мечта. Много сме задружни, разбираме се, помагаме си, при нас няма врагове, и една псувня не можете да чуете, много сме дисциплинирани, участваме в часовете, не пречим на учителите да преподават- даже на повечето им харесва да влизат в нашите часове. Сега към проблема-класната ни е ужасна. Всеки час ни обижда, като не изрича точно обидите, но прави много намеци със всеки един от нас. Още с влизането в стаята се държи така, като че ли сме врагове. Учителка е по БЕЛ, страшно държи на предмета си, което е нормално всички учители го правят. Но тя буквално е влюбена в Ботев и Вазов, трябва да я видите как и светят очите и как се задърха, дъкъто говори за тях. Има прекалено големи изисквания, като дори и да си изпееш урока тя все ще е недоволна и ще ти напиша незадоволителна оценка. Когато не си знаеш урока перфектно започва да крещи и удря бюрото, кара се на целия клас, казва, че сме безсрамници. Постоянно ни говори за ДЗИ и на заплашва, че от това зависи живота ни. Едва ли не всичко е живот и смърт. Когато си болен, трябва да и се обадиш и да и кажем подробно какво ти е и точно след колко дена ще си училище. Ако изпуснеш някой тест направо ще те удере с поглед, а ако дойдеш болен за теста, ти казва, че не си болен, а само се прествуваш. Абе винаги има какво да каже, каквото и да направиш. За отсъствия се мръщи и те коментира пред целия клас дори и да си болен. На мен ми се наложи само един ден да отсъствам за да отида до столицата да получа медал, понеже бях доброволка - всички учители ми честитяха и се радваха, че съм прославила училището, а тя ми се кара няколко дни каза, че и е писнало от мен и нарочно ме изпита на следващия ден за да ми пише слаба оценка. Едно друго момче от класа пък от години тренира волейбол, а класната се ядосва от този факт и се обажда на родителите му за да го спират от волейбола, защото училището било най- важно. А момчето изкарва много добри оценки. Един вид ни заповядва да нямаме извънкласни дейности. Ние нямахме грипна ваканция и две момичета бяха болни и отсъстваха една седмице. Когато се върнаха класната ги направи на нищо като им каза "Иде ми да ви хвана за косите и да избърша цялото училище". А попринцип на целия клас много обича да казва, че искала да ни хвърли през прозореца. Тази жена ме стресира. Всеки ден имаме часове с нея и аз направо изпитвам ужас. Стомахът ми се свива и започвам да треперя само като ми зададе въпрос. Намразих литературата, не мога да я уча както преди. Тя просто ако не и отговориш моментално на въпроса те прави на 2 стотинки. За най-малкото нещо звъни на родители, а сме 11 клас! Като например едно момиче закъсня за часа с 10 минути и тя веднага се е обадила на майка и. Целия клас я мрази, но като че ли не и обръща много внимание, колкото мен.
Ако трябва да я опиша- тя е в критическата, неомъжена, няма деца, не се разбира с много от колежките си и през голямото междучасие отива да пие чай на друго място, много религиозна (макар, че как може един религиозен човек да се държи така? ).
Нашите вярват на това, което им разказвам и непрекъснато повтарят да не се влияя от нея, да не я слушам, но не мога хора, дори имам кошмари с тази жена. Моля ви дайте съвет как да се справя? Как да не изпитвам такъв ужас? Дори понякога се прибирам разплакана вкъщи.
Моля ви модераторите да публикувате моя проблем, защото ми трябват съвети!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 85838e55fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Опитай да се преместиш в друго училище. Трябва да потърсиш същата паралелка като твоята. Учителката ти няма да се промени. Щом и с другите учители не се разбира.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 515b5390de
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Трябваше да започнеш с това че е стара мома, макар че то отначало си личеше... тя живее в литературата /в измислен свят/, а не в реалния живот и явно не знае какви проблеми имат хората, в частност децата, защото няма и няма да има. Жалко, че поне вас не ви обича, а това можеше да направи, след като личният й живот е пълен провал. Можеш само да я съжаляваш, тя няма да се промени. Аз като чуя, че някоя е на 40 шефка или учителка, бягам с 300 км/ч. Това се озлобени жени, които отмъщават наред заради собствените си грешки.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5277c076fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Не ти го дочетох до край.
Ако това ти се вижда терор ще видиш като започнеш работа.
Жалко че няма казарма вече...

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a2dc0aa89f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   аз с моята учителка по БЕЛ имам други сънища ;)

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 2dcdf6c90c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Ти си една ужасна шарлатанка. Кога ще спреш да ни заблуждаваш
с твоите измислени истории. Ако аз съм ти учителка ще те изгоня от класа. Ходи се оплаквай ако щеш и на арменския поп. Пък и медали печелела!

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: f39096023b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Записваш я на телефона си (Аудио/Видео), като я провокирате с това да си каже коя е или се обръщате към нея по име, после я почвате с въпроси от сорта: "Ако не ви отговоря какво ще направите с мен? А. Ще избършите ли училището Б. Ще ме пляснете В. Ще ме изпортите на нашите... " тя ще се афектира от подобни въпроси и... и после пращаш записа на директора, (може и анонимно) като предупреждаваш, че ако не бъдат взети мерки (Разговор с нея и предупреждение за отстраняване и дисциплинарно наказание), ще публикувате това в медите както и ще ще сезирате за това МОН, Инспекцията за закрила на децата и Инспекцията по труда, като в допълнение ще бойкотирате часовете на даскалицата и ще организирате подписка за нейното публично омаскаряване под някаква форма)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: cdfd856159
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Класната ти е една недооценена застаряваща неудачница с куп емоционални проблеми, комплекси и мизерно съществуване. Не бива да намразваш литературата заради тази личност. Можеш единствено да я съжаляваш и да се опиташ да и вникнеш в положението. Върху вас си избива комплексите защото вие сте единственото което е зависимо от нея. В другия живот - извън училище тя е толкова незабележима, че чак невидима. Щом и колегите и са я отрязали, значи има много дълбоки проблеми. Стегни се, мисли позитивно и не позволявай на подобни хорица да ти влияят на развитието :)

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 1ece49c5a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Определение за твоят класен ръководител-Зла ,ялова сектантка,живееща в художествения свят на летературата.
Тази жена е обсебена на тема литература.Винаги ми се е струвало,че учителите по БЕЛ са свръх обсебени

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: bf59db6b50
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Хващате се задружно целия клас и казвате на директора, че не искате, тя да ви преподава и да я смени. С моя клас така направихме и ни смениха класната. После, в гимназията и една учителка, която за един цял срок на нищо не ни научи...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 6eab48fbbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз съм като номер 4. Направо я събличам с поглед в час. Нашата учителка е много яка, печена и сладка. Не си представям да имам такъв учител. Но ако имах, нямаше да се преместя. Щях да я побърквам както тя мен. Та как вървят нещата при теб?

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 601cb17b62
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   От авторката : завърших вече

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker