Разделихме се но не мога да приема факта... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (85772)
 Избор на редактора (162)
 Любов и изневяра (19599)
 Секс и интимност (10124)
 Тинейджърски (18982)
 Семейство (4158)
 Здраве (7040)
 Спорт и красота (3687)
 На работното място (1696)
 Образование (4903)
 В чужбина (1101)
 Наркотици и алкохол (844)
 Измислени истории (706)
 Проза, литература (1367)
 Други (11396)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Разделихме се но не мога да приема факта...
преди: 1 година, 19 дни, прочетена 1662 пъти
Здравейте! Разделих се с приятелката ми с която съм от 1 месец ходим, а преди да тръгнем 2 месеца бяхме все едно вързани. Историята ми е следната.
Запознах се с нея в една онлайн игра. Почнахме да говорим по често тя е от София аз от Велико Търново. Почнахме да играем мн често, да си споделяме и да говорим по 20 часа на ден. Да.. дори заспивахме на телефона и се събуждахме на него. Един ден си признахме че се харесваме, и аз реших да отида до София, на 20 съм имам и кола. Отидох видяхме се от отначало малко срамежливи бяхме но се отпуснахме. Тя ме запозна с техните, ходих дори в баба и, вечерях въс тях, даже тя се опита да ме целуне първа. Останах на хотел, за да може на другия ден пак да съм с нея. Всичко беше много хубаво, бях много спокоен и бях щастлив. Тя даже каза, че вече сме заедно и ходим. Прибрах се у дома и кумуникациите продулжиха даже бяха още по-добре. Почна да ми казва как испитва нещо към мен и че ме обича. Аз бях преживял 2 годишна връзка, и още ми беше малко онесено но тя ме разсея, накара ме да изпитам нещо към нея и да не мисля за миналото. След 2 седмици тя почна да кумуникира с момче от същата игра. Почна да го тагва в фб навсякъде, аз го виждах и ревнувах и почнахме да се караме защото тя ми казва винаги че няма нищо. И 2 седмици се карахме всеки ден. Спряхме и да си говорим като преди, почти не се чувахме само докъто играем. Един ден видях че тя си гояори с него вместо мен, вечерта късно.. обадих се да я питам дали е така тя потвърди на мен ми стана много гадно и и казах че е по добре да се разделим. Тя каза че и тя го е мислила и го иска от което ми стана много гадно. Защото аз не съм се държал лошо с нея нито един път. Давал съм всичко от себе си, за първи път от предишната ми раздяла преди година.
Сега не си говорим, не си пишем, питам я какво е станало, тя казва че просто няма желание да е с мен и няма друг. А продължава са тагва оня даже в любовни работи.
И опотвам се да продължа но не мога мисля постоянно за нея, днес я санувах как е с онзи (аз го познавам). И ми е много гасно не мога дори да заспивам... Някакви съвети?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 година, 19 дни
hash: 2101ca5d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

1.   Съвет: ограмоти се.
Супер се излагате с тия правописни грешки.

 
  ...
преди: 1 година, 19 дни
hash: 9f2b13f4a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Ще повторя казаното от номер 1 . Дано поне не следваш , защото ако е така много жалко ! Срамота е човек на 20 години да допуска елементарни правописни грешки !

 
  ...
преди: 1 година, 19 дни
hash: 8166fab374
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Пързалка!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 19 дни
hash: af99cedc46
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Съжалявам, пиша от телефона, пиша бързо и не поглеждам дали съм объркал нещо. Когато съм на компютър всичко е нормално. И ще следвам, защото на държавния имах 5.30 по БГ. Така, че не е нужно от излишни коментари. Благодаря все пак.

 
  ...
преди: 1 година, 19 дни
hash: af99cedc46
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Днес си писах с нея. Разбрах, че на другия ден още е тръгнала с това момче, от което ми стана много смешно и тъпо, защото съм се оказал прав. Тя каза че съжалявала, но той я карал да се чувства обичана. И тя го обичала. Попитах как става за 2 седмици и то докъто аз ти показвам, по всякакъв възможен начин, че я обичам. Каза че не знаела.. и след още малко спор, за това, че я питам как е станало, тя ме блокира

 
  ...


...
преди: 1 година, 18 дни
hash: 6c91163748
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Лелее, научи се да пишеш!!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 17 дни
hash: 86abf4985b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Писането от телефона не ти е никакво оправдание ! И аз пиша от телефон понякога , но не допускам такива елементарни грешки . И се съмнявам да си изкарал такава висока оценка на матурата Колкото до намерението ти да следваш жалко явно висшето образование у нас все повече запада и с всяка година критериите за прием се занижават иначе такива неграмотници щяха да следват през крив макарон !

 
  ...
преди: 1 година, 17 дни
hash: 804478003f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не мога да приема за нормално всички да сте толкова повърхностни и да гледате над неща като правопис. Това са неща, които могат да се оправят много лесно и ако е сгрешил няколко пъти не го прави по никакъв начин по-малко човек от нас.

Отностно мнението по въпроса ти, според мене преди е имало нещо между тях или най-просто казано тя има повече чувства към него от колкото към тебе, докато ти от друга страна си отдал чувствата си на нея. Може би ще боли, но най-добре да приемеш, че няма да се получи и да продължиш напреде. Даже и да се върне и пак да се сближите ще си щастлив докато отново не те остави за някой, защото не те обича наистина. Не и толкова, че да си и единствен за цял живот. Нещата като цяло ти си ги чувстваш наи-правилно, въпрос на дали ще приемеш истината е. Вярвам, че ще се оправи всичко с времето. Късмет!

 
  ...
преди: 1 година, 17 дни
hash: 86abf4985b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Номер 8 , такива грешки е нормално да допускат децата в началния етап, но не и хора на по 20 години вече завършили средно образование. Представи си, че утре авторът реши да стане учител или лекар. Ще искаш ли някой такъв неграмотник да учи детето ти или пък да те преглежда? Аз ако бях на мястото на автора щеше да ме е срам с този правопис камо ли пък да имам претенции за следване! Но с недостига на студенти с всяка изминала година критериите за прием се занижават и се приемат все повече подобни неграмотници студенти, които съответно излизат неграмотни висшисти. Миналата година изпаднах в ужас когато случайно се засякох в двора на университета с братовчедка на мой съученик, която едвам връзваше тройки за края на годината и не знаеше, че Освобождението на България е на 3 март.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 17 дни
hash: d51bfc715c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Така, първо тук не е конкурс правопис, второ няма смисал да си давате мнението, ако не е по темата. Тук само един човек си исказа мнението, и това беше номер 8. Благодаря за мнението.

 
  ...

...
преди: 1 година, 17 дни
hash: ac7efe7944
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

12.   11, извинявай, че и аз ще се присъединя, до сега се въздържах, но и на мен ми стана обидно да го прочета това. Не е необходимо да си на конкурс, за да имаш елементарни познания и уважение към езика, а и да не се излагаш.

Дори и в този ти коментар си написал "иСказа". Ако наистина са ти писали 5.30, значи нивото на българското образование е по-ниско и от това, което си представях, направо ужасяващо трагично. Направо тръпки ме побиваха. А едно време бяхме на първите места в света. Прави си сметката за какъв спад говорим.

А ти дори не се засрами и не се реши да подобриш нещата и да се пообразоваш, за да не се излагаш, ами се и сърдиш. А това е още по-голямата трагедия, че дори вече няма и отношение към правописа и езика, дори не се смята за важно.

По начало не правя такива забележки, на всеки се случва да сгреши, но твоето е фрапиращо. И предивд възрастта ти и намеренията ти да следваш, направо си е трагично за обществото ни. Ако ти имаш 5.30, не искам да знам, тези, които имат 3, на какво ниво са.

И най-интересното ми е, утре като като кандидатстваш за университет или за работа, с какви очи ще имаш претенции и ще ги гледаш в очите и ще имаш намерение да следваш или работиш, след като ти дори едно СВ няма да можеш да напишеш като хората.

Освен правописа ти и начина ти на изразяване е доста беден и неразбираем, а ти дори не го осъзнаваш, а още по-малко имаш за цел да ги подобриш.

Жалко, много жалко. Съжалявам за коментара си, не е за да те обидя, но ми стана много обидно и тъжно. Като се замисля само за 15-тина години колко е паднало нивото, чак ми се реве честно.

Извинявай още веднъж, просто не сдържах разочарованието си. Това, че ти си неграмотен, е най-малкият проблем. По-големият е, че това вече е масово явление и дори не притеснява повечето хора. Ето и самият теб не те притеснява особено.

Съжалявам, дано Бог да ни е на помощ, че бъдещето не изглежда никак розово с това младо поколение. Аз съм само 10-тина години по-голям от теб, но дори и аз усещам ужасяващ спад.

 
  ...
преди: 1 година, 17 дни
hash: 6c91163748
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   5.30 на тия елементарни матури не е за хвалене.. изобщо не сме повърхностни, обаче нивото на грамотност сред младите е потресаващо.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 17 дни
hash: ac7efe7944
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   13, едно време 5,30 да изкараш, си беше сериозна работа. Тогава дори и тройкаджиите бяха по-грамотни от сегашните петоркаджии.

 
  ...
преди: 1 година, 17 дни
hash: d51bfc715c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Хаха забавно е как всички се нахвърлиха на момчето. Вярно то си е смешно, че пише неграмотно, но май не е дошъл за това

 
  ...
преди: 1 година, 17 дни
hash: d51bfc715c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Аз съм номер 15. Нещо не ми се е изпратило цялото съобщение, може би, защото използвах емотикони. Съветът ми беше, не се занимавай с хора, които не те ценят. Макар в днешно време да няма много такива, един ден ще намериш човек, който да те цени. Не се доверявай толкова лесно на хората, защото накрая ти ще страдаш. Не знам дали съм прав, но повечето хора днес, гледат как да те използват. Първо гледат себе си, може да говорят едно, но в точния момент, всеки си проявява същността.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 17 дни
hash: 124fbd59a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Подкрепям номер 12. Граматиката на момчето е при он лайн игрите май май. Не в часовете по български език. А сега по темата. Разделили сте се, защото тя си е харесала другото момче повече. Но може да се каже, че не сте били и заедно на практика. Сега в университета ще станат нещата по-лесно.
Ще намериш момичето за теб, не си на 60, а на 20.
А с този правопис правиш лошо впечатление от километри и пред момичетата. Поработи над това.

 
  ...
преди: 1 година, 16 дни
hash: 2030060771
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   14, това е така, но авторът е на 20, тоест е правил матура може би година след мен.. 2016 да кажем. Няма какво да си говорим за нивото й на трудност :D

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker