Как се печели мъж-милионер? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как се печели мъж-милионер?
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 3316 пъти
Странен въпрос :). Сега да дам и детайлите. И двамата сме на около 30, той повече, аз по-малко. Искам да кажа, че не го искам заради парите му, а подчертавам този факт, защото той си му придава определените странности на характера. Разбирате, че не говорим за някаква мутра, глезен син на мафиот или наследник на имотите на тати и мама. С този мъж се познаваме от 10 г. и винаги съм имала интерес към него, учили сме заедно, работили сме заедно, но не ни се получи въпреки, веднаж аз го отблъснах, веднъж той мен. Познавам го и го харесвам като мъж и характер от времето когато е имал 10 лв. в джоба. Има определен талант, който не искам да споделя, за да не се разконспирирам, но може да печели пари от пари както никой друг в своето хоби, защото не е професията му това, нито образованието. Факт е, че е изключително природно надарен с блестящ ум и умения, които даже не осъзнава сам, но отстрани се виждат доста ясно. Много малко хора знаят, че е заможен, някои дори го смятат за смахнат, а от тези, които знаят какво е постигнал - повечето го уважават много, а някои го плюят с нескрита злоба и от завист. Няма видими пороци, нито е пушач, нито алкохол консумира, но.... работи прекалено много. Там е заровено кучето на трудната комуникация с него. Говорим за работене по 16 часа на ден включително и събота понякога. Имали сме уговорки за кино, или излизане, които е отменял поради работата, съответно се е реванширал разбира се.... Той е свободен, друга жена няма. Знам, че ме харесва. Въпроса е как да ни се получат нещата, защото така си боксуваме доста време...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: ff599f9f07
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей, страхотна тема .. Браво
Да приемем, че аз съм същият мъж в собственият си живот, което наистина е така..
Бих ти дал един съвет такъв тип мъж харесват.
1. Умни жени, ненавиждат глупавите и мразят безмислените разговори.
2. Мразят някоя жена да им губи времето без да представлява интерес за тях времето прекарано с нея.
Бих ти дал следният съвет, като човек около 30 с много добри финансови възможности. Поговори деликатно и умело с него, че нито ще стане най-богатият нито най-бедния. Излезте извън града заедно.. накараи го да оцени времето с теб и да те желае. Мъжете се променят, когато са обичани.. Влез му лека-полека под кожата и нещата ще се получат ще следя темата и чакам развръзка :)))

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 63659fa605
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много е посто. Мъж-милионер се печели с милиони.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 13bb455d63
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Както всеки друг мъж - като си истинска с него. Ако сте един за друг ще ви се получи, ако ли не - здраве да е :)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c6b586a7d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Емиии не е трябвало да го отблъскваш навремето. - 'Там е заровено кучето на трудната комуникация с него'

Хора като него са с много фина душевност - прощават, но не забравят. Знам, защото и аз съм такъв човек, с доста особен характер.

Също така доста добре осъзнава какъв е ума му и какви му са уменията, иначе нямаше да е способен да прави пари.

Всъщност заглавието, което си поставила би му прозвучало доста отблъскващо, ако има(ше) как да го прочете...


ж30

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 8f519809ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   "Отвлечи" го за някой уикенд заедно на ТВОЯ сметка!
Нека е приятна изненада. Използвай времето за релакс и приятни изживявания на хубаво, туристипеско местенце с интересна архитектура или каквото ви/го интересува.
Не го затваряй в хотел на...забавления защото ще го задушиш щом е и работохолик. Да му е определено приятно, но и полезно прекарано време. Да се чувства удовлетворен и дори леко изморен от дълги разходки, разглеждания т.н. Прави му сам на него, а понякога и помолвай някой да ви снима заедно, постарай се тези снимки после да го усмихват.
Мъже като него разсъждават, но после, мерят за и против, снимките ще са само мотив да си спомня по-добре.
Не го задушавай, благодари му после за приятно прекараното време.
За секс...подготви се така, че той да те пожелае, без да натрапваш по никакъв начин. Можеш вечерта да излезеш от банята с мокра коса и дълга тениска върху влажно тяло...знаеш какво се случва :) мажи си кремчета/лосиони и се прави на разсеяна.
Успех!

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a1648815c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Мъжът милионер печели с еврофондове.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 59148318c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Въпросът не е как да го спечелиш, а как ще имате време един за друг с тези 16 часа работа на ден. Аз от заглавието помислих, че го познаваш от скоро.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 47aca54f71
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Не се притеснявай ако не се покучи с този милионер с другия ще се получи :))))))) и естествено че него искаш заради парите Ха ха ха ха Ще ти кажа каква е тайната за да го спечелиш иди с предпрачен договор в който пише че поемаш цялата му издръжка и нямаш никакви претенции към финан.състояние искаш единствено него и го заключи под ключ !!!! ох благодаря че ме разсмя .

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: df9dc91862
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Какво е това определение мъж милионер? Да беше написала мъж мечта или нещо подобно. Именно заглавието ме отказа

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 86c7c6841a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да работиш по 16 часа в денонощието е ИЗБОР и ти трябва да разбереш това. Този човек живее за работата си и за нищо друго, не вярвам това да се промени в бъдеще. За това можеш да съдиш и по самата себе си - трудно е да излезеш от рутината и от стила на живот, който си водил 10 години, нали? Не е невъзможно, но пак казвам, че той е направил своя избор вече. Ако е искал да отдели време за кино или питие с теб (или с когото и да е друг в това число), щял е да го направи много отдавна.
Не прави драма от това, такива хора така или иначе рядко създават дългосрочни връзки/семейства, а ако го направят, шансът да просъществуват дълги години е доста малък.

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 11f044a478
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Питай някоя от златките, те имат опит.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: b2ca0d4c6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Само за пари говориш, ми направи впечатление. Според мен не си стока и той затова не иска да е с теб, харесва те като проятелка или играчка, защото се познавате от много години. Ако един мъж те харесва, той няма да отлага, няма да чака толкова години, а ще иска веднага да е с теб.
М. 39

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 59148318c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Питай как се печели мъж работохолик. Сама казваш, че и той те харесва, а и се познавате отдавна. Сигурно знае, че не си някаква златотърсачка, ама с тези 16 часа работа на ден ви остават 8, в които сигурно спи.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: e0316d75ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Във френд зоната си и няма да излезнеш от там. Потърси друг милионер. Апропо, а що не щеш работник?

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: e0316d75ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Не се печели. Той е печелившят, той поръчва музаката и жените. Ти не си от поръчките, откажи се овреме. Напиши тема как се намира мъж, който да търпи жена с претенции за милиони, покритие - неизвестно.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c6b44f2088
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Нещата могат да се случат точно, ясно и конкретно с разговор. Не очаквай флирт, не очаквай заигравка. И не искай това от него. Той може да се забавлява, да излизате и да се шегува навярно, но мисълта му е в насока работа и навярно изобщо не желае да се втурва в лутане ти харесваш ли го, ще стане ли нещо и т. н. Един прям разговор с доза неудобство аз те харесвам, ти ме харесваш, дай да се вземем е ок.
Преди това обаче си прецени това, че го харесваш, достатъчно ли ти е да го приемеш точно такъв какъвто е. Животът с работохолик е натоварен. Животът с работохолик е често пъти отблъскващ. Животът с работохолик е полусамотен.
Мъжът ми е такъв. Когато се избрахме аз бях напълно наясно какво представлява ежедневието му, за какво мисли по цял ден и че това няма да се промени. Аз обичам живота ми с него точно такъв какъвто е. Не съм човек, който има непрекъсната нужда да бъде с половинката си и приемам спокойно това, че по-голяма част от времето ни не е взаимно споделено. Но е имало моменти, в които ми е било тъжно, че го няма. Стана ми тъжно, че си тръгна минути след като родих първото ни дете заради работна среща. Гадно е да обяснявам на децата, че баща им не може да ги закара сутринта на детска/училище, защото е работил до 6 сутринта. Не е приятно да знаеш, че работата му е много по-важна от теб и изборът между вас двете е лесен. Разликата между мен и други хора в това положение е, че аз ЗНАЕХ какво ме очаква. Баща ми беше такъв като него и съм съвсем наясно как стоят нещата. Имам си лошите моменти, в които не ми е приятно, но никога не съм си позволявала и няма да го сторя да му мърморя защо толкова много работи и дали не може да ми отделя повече време. Може да ми е гадно, но не мрънкам, не плача и не му крещя. Повечето такива двойки не издържат, защото не-работохолика очаква, че партньора му ще се промени. Но това не се случва.
Така че помисли си най-напред можеш ли и ок ли си с партньор, който ще виждаш два часа в денонощието. Евентуално. Ок ли ще си, ако започне да работи 7 дни вместо 5/6. Ок ли ще си с това не винаги когато имаш нужда от него да бъде до теб. Как ще го понесеш и как ще реагираш. И за двама ви е излишно занимание да се захващате, ако ти просто не одобряваш неговия начин на живот.
Успех!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 3491a4fab2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Пусни си един фиш за тотото... спечели ти 1-2-3 милиона и ще ти мине това желание да си с него :)

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 9d7f853d51
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Не мисля, че един уикенд за твоя сметка ще бъде добра идея: 1-во - защото (не зная твоите финансови възможности) едва ли ще можеш да си позволиш лукса, на който той е свикнал; 2-ро - защото мъжете (особено с висок стандарт на живот) не обичат да зависят от каквото или когото и да е било, просто не мисля, че идеята ще му допадне и 3-то - защото не знаеш какви са неговите планове за уикенда и накрая ще стане, че той няма да може да дойде, а ти ще трябва да се справяш с резервации и прочие. По скоро би било редно, ако се срещате да си поемеш своята част от сметката или да му предложиш да си я разделите.
"Мъж милионер" се печели както всички останали мъже - ако му дадеш подкрепа, уважение и нежност е твой!
Обаче при мъжете с повече финансова стабилност е трудно постигане на доверие. Винаги подхождат недоверчиво към всичко, с което се сблъскат, дори и години да минат, дори да познават човека насреща като дясната си ръка пак са обсебени от това, че са използвани. Имайки предвид и това, че си го отблъснала преди ще бъде сериозен проблем с доверието.
В тази ситуация имаш 2 варианта: да му кажеш какво изпитваш към него много внимателно, деликатно и предпазливо или да оставиш нещата така.

P.S. Ако това, което казваш, че финансовото му състояние не те интересува, а го уважаваш и харесваш като личност, имай предвид, че ако имате огромна разлика в стандартите си на живот, ще ти бъде много трудно да се чувстваш пълноценна до него.

Merriyah

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: fdba824507
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Май коментиращите тук повече от 10 лева в банковата си сметка нямат, затова не спират да споменават парите.

Познавам човек, който е богат (не е милионер, но е доста заможен) и познавам съответно неговата връзка. Женицата е страшна сладуранка, пазарджишко момиченце, не е като да не я глези - чантички, кафенца, екскурзийки в Дубай сега. Като цяло тя е леке, което го манипулира и използва. Той не е привлекателен, а и сексът им не съществува - ясно е защо се мотае с него.
Но! Но... той я харесва - защото е отчаян, защото смята че няма шанс с друга, не знам си още защо. Не е заради парите ѝ, от които тя може само да пилее (дори не работи).

Защо се каза това? Всеки който смята, че милионер се печели с пари, е отчаян нещастник с манталитет съразмерен на курника, в който е отгледан. Ако имам вече 2 тона бахур, ти няма да ме съблазниш с още суджук. Хората, които си имат пари, не се нуждаят от още пари - ти нямаш така или иначе много да предложиш. Когато се задоволят материалните потребности, хората вече се насочват към нещата, които не можеш да купиш от магазина.

Работохолиците обичат да са успешни в работата си. Ако ти искаш той да те търпи, то ще трябва да търпиш недъзите му - заетост, разговори за работа, заетост, липса на време и пак заетост. След време може и да стане, не знам какво предлагаш още на този човек. Или започни и ти да се интересуваш от това, което той върши.

make your choice

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 8c19dc4eee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Ако един мъж /пък било то и милионер, те също са мъже /, отменя уговорките си за срещи с теб, то той не си пада достатъчно по теб. И това няма да се промени.

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 530d4469d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Няма как да спечелиш някого, ако той не ти го позволи, тоест ако той не изпитва нещо към теб. За да се разфокусира един мъж от работата си и да даде път на любовта по един или друг начин, той наистина трябва яката да е хлътнал. В случая, не виждам такова нещо... за жалост не си избираме в кой да се влюбим.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a4157290c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   АВТОРКА
Нека да внеса яснота. Той не живее в лукс. Не е свикнал и на лукс. Даже не му е по вкуса си мисля. Неслучайно споменах, че нито е богат наследник, нито селска мутра. Съвсем земен човек, обикновен и само това, че е симпатичен и се поддържа в добра физическа форма би го отличило от средно-статистически мъж на улицата. Както и това, че всичко е спечелил сам-самичък. Нито е вулгарен, нито парадира, нито кара скъпа кола, нито живее в баровска къща, не е и простак. Има добри обноски и сърце. Под работохолик нямах предвид, че игнорира всичко и всякога щом опре до работа, всеки ден си знае часовете за спорт примерно. От трети човек знам и история как е намерил някаква котка до колата си рано сутринта, ударена и умираща и вместо на работа е ходил по ветеринарни клиники да я спасява. И много други странни случки има с него, които никой не би предполагал, че ще ги свърши - но ги върши, просто не ги снимка и качва във фейсбук и да парадира с тях и затова малцина ги и знаят. Проблема е, че трудно се комуникира с него, защото не говори много и изобщо да го опознаеш трябва много време и търпение, но хич не бих упорствала толкова ако човека не си заслужаваше.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 68afa9f315
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Интересна тема :) Моят коментар е кратък - там, където има сметки, няма любов :) И от двете страни. Затова, дами, търсете си щедри мъже във всичко - в парите, които дават за вас, в живота, който искат те да живеете, в отношението, във времето, което ви дават. Не богати, а именно щедри мъже, до които ще се чувствате не като просякини, а като принцеси. За това съвсем не е нужно мъжът да е милионер. Много често сред тези милионери има перверзници, женкари, психопати, просто парите създават определен тип проблеми с чувствителността. Такива хора много често вече не могат да се радват на нищо, стават апатични и изпитват постоянна нужда да бъдат стимулирани емоционално. Представете си нон-стоп да треперите дали няма на Негово Величество Мъжа да му стане скучно с Вас. Аз лично не искам да си представям.

Така че, ще се повторя, търсете си щедри мъже (нали се сещате за онази песен за милионите рози, в нея е описан точно този идеален обичащ и щедър мъж:) (И работете заради себе си, за да сте в някаква степен независими). Това често е причината българки да избират чужденци - не всички са цвете, разбира се, но като цяло повечето са щедри за разлика от наш Ганьо, който дори като се замогне, си остава един циция и си позволява често да се държи неуважително към жена си, защото, видите ли, тя е бедната, а той паралията. Жалко е, но това е нашата реалност. Пари има, но любов няма.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: eb9436d2db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Милионер или не, той е мъж с мъжките си мераци. Разликата между него и всеки средностатистически мъж е в това, че твоят човек отично съзнава кой е, какво умее и, че е желана партия за много жени. Въпреки, че го знае живее нормален живот, а и го описваш като много свестен човек и на мен ми стана симпатичен даже. Но повярвай ми, тъй като съзнава кой е - той избира жените, там е разликата с другите мъже. Той решава с коя, кога и как. Не си в позиция да му поставяш условия, нито да определяш рамки. Бъди близо до него, явно държи на теб, щом веднъж те е поискал значи си му харесала като жена, мъжете не обичат да са самотни, така, че стой близо, не досаждай и пак ще те поиска. Когато това стане и през ум да не ти минава да играеш игрички тип ловец плячка, защото повтарям - за разлика от другите мъже тук дълбокото джобче го прави него плячката, а ловците са твоите конкурентки и са никак немалко, повярвай ми - слухтят, опипват почвата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker