Изневерява ли ми? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневерява ли ми?
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1947 пъти
Моля, историята ми да бъде одобрена, защото се чувствам много объркан. Приятелката ми с, която сме заедно от 6 месеца ме попита анонимно дали бих простил изневяра, разбрах, че е тя понеже си имаме паролите в сайтовете. Попитах я защо ме пита, а тя каза, че от чисто любопитство. Попринцип обсъждаме всякакви теми, питаме се такива въпроси, аз също съм я питал, но не съм изневерявал, нито съм я питал анонимно. По нищо не личи, че ми изневерява, а и мисля, че тя е човек, който би си признал... Какво да правя, постоянно мисля за това, защо ме е питала там, а не просто като се виждаме? Отговора е, че е ѝ интересно, но в главата ми е една параноя...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: a760ca8ad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може би опипва почвата доколко и е позволено и доколко трябва да се крие. Според мен не е изневерила, но има желание, а може да е от хората, склонни на отворена връзка, но се страхува от реакцията ти и затова те пита анонимно.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 667b4b0247
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Защото, както виждаш и в този анонимен сайт, хората са склонни да извадят на показ кирливите си ризи, когато никой не ги познава... същите хора са склонни да премълчават от близките си. Много ясно, че никой изневеряващ няма да застане пред гаджето си и да каже "Бих ти изневерил и бих ти простил изневяра.". Има и такива де, но те се броят на пръсти. Според мен е имала някакво любопитство, проверявала е дали ще отговориш по същия начин на непознат човек и какво ще кажеш след това, каква тема ще започнеш. Пък и, да си го кажем честно, понякога всеки има странни въпроси, които биха се изтълкували грешно и затова му се иска да получи отговор без да пита директно очи в очи от свое име. Не си набивай филми. Провери някак, ако имаш съмнения, но си вади крайни изводи от подобна случка. Жените сме странни и аз съм задавала въпроси анонимно, без някаква цел, а от любопитство.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 923c066a9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Не, не ти изневерява, а пробва теб:)
Спокойно, просто си те тества по неин си начин. Дано не си сгафил с отговора. Явно си одобрен за сериозна връзка, привързала се е достатъпно много към теб, но иска да знае да ли би кръшнал ТИ.
Обичайте си се, не я карай да се съмнява, щом така и за това те проверява значи, че там и е болно място.
Аз съм тествала за отговорност, креативност, чувство за хумор т.н. а тя те тества за кръшкане....направи си изводите как точно можеш да я загубиш.
Без паранои, няма никакви намерения да ти изневерява тя.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a760ca8ad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не съм съгласен, че тества теб. Ако беше така, въпросът щеше да е "какво мислиш за инзевярата". А въпросът е бил "би ли простил изневяра". Не се опитвайте да я оправдаете.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 923c066a9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Н 4, жена съм и ако ще питам, бих попитала по абсолютно същият начин "би ли простил изневяра".
Точно отговорът на така зададения въпрос ще ми даде най-правилна представа за човека.
И точно така бих разбрала и без да го казва дали той би кръшкал.
Момичето е хитро :)

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a760ca8ad4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   5, знаеш ли колко мъже има, които не биха простили изневяра, но си изневряват? На принципа "моето си е мое, а чуждото е общо". Така че отговора на този въпрос не мисля, че ще ти помогне особено.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 3f80ae16c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Изневяра е с сърцето. Иначе да отиде да на... бе някоя к... ра, и да я ритне не е изневяра напълно. Примерно мъж и жена се влюбват на 18, 19, 20 тогава рано си изживяват бурна любов, раждат им се деца. На 35... 40, ще ходи тук там, за спорта. Имам примери, затова ти го казвам. Един мъж, не може с една жена цял живот.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 0df85ae0a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ако е изневерила, предполагам, че е еднократно. Твърдо вярвам, че ако не е система, не е задължително отново да се случи. (жена)

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c0c4ac5135
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Мисля, че не ти изневерява, а има намерение да го направи и затова те пита. Да не каза Да, че ще вземе наистина да ти изневери?

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 872cbda06e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   По-скоро е някакво любопитство и едва ли би ти изневерила. Не влагай прекалено дълбок смисъл в това, защото само проблеми ще си навлечеш. Изневярата и склонността към нея имат съвсем други признаци като отношение към партньора, яростна защита на личното пространство чрез криене на пароли, социални мрежи, чатове и др, търсене на чуждо внимание и подобни.
По-лошото в цялата работа е, че изглежда ти няма 100% довери за да те попита директно. Причината за това може да не е в теб, може нейния характер да е такъв, да е имала проблеми в предишни връзки и така. Съветвам те да не се вкарваш във филми и да не се доверяваш на 100% на мнението на разни хора в анонимни сайтове.

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c07d02625c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Автор: Отговорих с не разбира се, защото съм против тези неща и много пъти сме говорили с нея, сама ми е казвала, че нейните приятелки всички измеверяват, но за нея това не е нормално. Сама без да я питам ми се е клела във вярност, както и аз на нея. Именно заради това ме учуди защо ме е питала анонимно, защото аз бих я попитал или да разбера мнението ѝ, а другата причина не искам да я казвам.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ef647f171d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11, от опит знам,ч е точно хората, които се кълнат и се опитват да те убедят неистово в нещо, са най-съмнителни.

Ако човек е чист пред съвестта си, не изпитва нужда нито да се кълне, нито да се оправдава, нито да задълбава в подобни теми, камо ли да пита глупови въпроси анонимно.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c07d02625c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Автор: Сега не знам какво да мисля, нито мога да разбера дали е направила нещо, нито да стоя мирен. Казва, че е любопитство и точка.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ef647f171d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Според мен или ти е изневерила, или поне е мислила да го направи. Но моят съвет е, дори и така да е, да не го мислиш. Тя ако ти е изневерила, рано или късно ще се разбере и без да го мислиш. Ако го мислиш от сега, само ще влошиш нещата и дори може да се случи така, че накрая да се разделите заради тези съмнения, а реално да не ти е изневерила.

Така че отпусни се, пък то ако има нещо, все ще излезе наяве.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c07d02625c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Автор: 14 и аз така мисля, но докато излезе наяве истината ще мине явно много време.. Искам само да разбера, а не да живея в лъжа и съмения, но няма как.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 872cbda06e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Не слушай хора от анонимни сайтове, защото ще се объркаш още повече. Може би е искала да те провери анонимно за да е сигурна. Не че го одобрявам, обаче може би на нея също и наливат някъде така като тук на тебе, че всички изневеряват, че тези където се кълнят най-много се съмняват. Заеби тия работи и си гледайте връзката. Само я предупреди да не прави повече така.
От н.10

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ef647f171d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Е, и? И да мине, какво? Това означава ли, че през това време не си бил щастлив? По-добре да мине много време да разбереш, но това време да ти е носило щастие, отколкото да си прекарал цялото време в съмения.

Не знам защо приемаш нещата все едно, че ако ти е изневрила, едва ли не си пропилял тези години с нея. ДОри и някой ден да се разделите, това време никога няма да е изгубено, защото ти ще си бил щастлив с нея през това, ще сте имали хубави моменти, ще си натрупал опит, който ще ти помогне да срещнеш истинската любов и много други ползи.

Изневярата не е единствената причина за раздяла, може да не ти изневери и пак да се разделите. За всичките възможни причини ще се тревожиш превантивно ли?

Единствения начин да изгубиш времето си, прекарано с нея е да го прекараш в съмнения и притеснения. Всичко останало, което може да се случи, вкл. и да се разделите някой ден (не само заради изневяра), няма как да е изгубено време.

Така или иначе ти сега не можеш да разбереш, така че по-добре се отпусни и остави на времето. Какъв е смисълът да се притесняваш превантивно, след като това няма да намали времето, за което ще разбереш?

Пък и дори и да предположим,ч е ти е изневерила, не виждам чак такава таргедия, ако си е взела поука. Дори така вероятността да ти е вярна занапред е по-голяма.

Не разглеждай нещата само в черно. Изневярата не е края на света. Ако се разделите, не е нито първата, нито последната жена на света. какво си се бъзнал толкова?

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c07d02625c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Номер 17,не че ще дойде края на света,но аз много държа поне в моята връзка да няма изневери,защото съм се нагледал на много неща. За мен е по-важно да разбера жестоката истина,отколкото да живея в красива лъжа.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ef647f171d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Абе съгласен съм, че не е приятно и си в правото си да искаш честни отношения, но пък и не ставай техен роб, защото става обратен ефект. Намери баланса. Така или иначе не знаеш истината, така че нямаш право да опорочаваш връзката със съмнения, без реално да имаш дори и най-малки доказателства.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c07d02625c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Тя ми каза, че никога не ми е изневерявала, че няма желание да го прави и, че винаги ме е обичала. Не знам какво да правя, съсипвам си връзката..

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 7ca87fc771
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Ами пич, продължавай в този дух и накрая ще ти замине връзката. След което може да попаднеш на някоя изневеряваща поне да разбереш каква е разликата. Слушай мнението на този другия коментиращ от горните постове как трябва да си затваряш очите, да не търсиш истината (което всъщност има точно обратния ефект, защото по този начин приемаш че тя ти изневерява, ама ти се мъчиш да си ок с това) и така. Казах ти няколко пъти да не си набиваш в главата подобни филми от нещо сравнително невинно, но ти продължаваш. Явно нямаш никакъв опит с жените, след време като понатрупаш такъв вече ще можеш да различаваш кога една жена лъже или не. Ама до тогава тази връзка я отписвай.
от 10/16

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 533c0867fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Автор: Ще спра да мисля за това, а пък истината ще излезе наяве.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker