Мисля, че съм влюбен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Мисля, че съм влюбен
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1634 пъти
Здравейте.

Наскоро скъсах с приятелката ми, с която бях повече от 3 години, поради много скандали, нерви и прочие. Помагам и с каквото мога, често ме търси да гледам кучето й, защото напоследък влиза в болница няколко пъти, на всички разправяше как съм най-лошия, най-гадния и т. н, но когато съм могъл винаги съм помагал, ако мога финансово, ако мога с кучето, ако мога просто да я прегърна. Към нея вече не мога да изпитвам чувства, защото не ме уважава и се държи адски зле...

В последствие май се влюбих в едно момиче. Не знам дали е проблем, като цяло съм адски ревнив, но е била с най-добрия ми приятел известно време, към момента не ми пречи и се надявам, ако нещо се случи да не ми пречи. Но мисля, че въпреки болезнената ми ревност в миналото, няма как в този случай да ми прищрака нещо, защото този приятел ми е много скъп. Той не изпитваше нищо към нея, а тя е едно много симпатично, добро, нежно момиче (но той харесва по-различен тип, които да го командват, да говорят много и да са по-мъжкададански тип), както й да е.

Проблема е, че не знам дали тя ме харесва. Не искам да я губя като приятел, откривам картите малко по-малко, правя й комплименти. Ходя на работното й място и като че ли 2-3 часа излитат неусетно, когато съм с нея, харесва ми как се усмихва, мисля я всеки ден как се е прибрала, как е, какво се случва с нея.

Първата тръпка, която усетих може би беше сексуална, защото тя искаше да накара бившия си (т. е. моят приятел да ревнува), и дойде да танцува с мен в една дискотека, после не ми се разправя какво друго направи, но малко се понапи, не бих казал изложи (и не с мен), не е стигала до някакви крайности, но имаше някакви целувки и прочие с друго момче. От тогава нещо стана. Към момента и емоционално ме привлича много силно.

Не знам какво да правя. Като цяло проявявам търпение, показвам й, че я харесвам. Ходихме само ние двамата на дискотека, дойде и в нас да пием по едно преди това, аз бях джентълмен не съм досаждал с нищо, освен с танците, но като че ли не ми дава сигнали да ме харесва така, както аз нея, но и ме покани на дискотека, покани ме в работата й да си лафим, не знам като приятел ли е, как е. Имахме едни тестове, които си решавахме в социалните мрежи, интересуваше се от мен, всичките ми ги решаваше, пишем си всеки ден. Сложно ми е от женска гледна точка, все пак е била с мой приятел и то много добър. Какво ли чувства, какво ли изпитва.

Тя е специално момиче в моите очи. Не съм гледал на нея по този начин преди, но винаги ми е било малко мъчно, когато моят приятел не беше достатъчно нежен с нея. Тя дойде с нас на море, викам му брат ходи прегърни я, той вика не мога не мога, а дойде заради него. Винаги съм опитвал да му дам съвети, но той си хвана друга, която е по-мъжкадана и с нея си допадна повече. Не ми се сърди, че общувам с нея.

Просто не знам какво мисли и усеща тя. Адски срамежливи сме и двамата, адски! Нито искам да я притискам, нито знам има ли някой, няма ли. Като се усмихне и се разтапям


Иначе имах контакт преди това с друго момиче. Хем се целувахме, натискахме, обаче не мога. Не ми е тръпка. Те такива искат да ги лъжеш, едно-друго, аз не мога да я излъжа 2-3 път да се видиме и да преспиме и после кво, нищо. Сега всички са ми безразлични.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: d754a37fd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не мисля, че тук някой може да ти даде правирел съвет, защото както ги описваш нещата всичко върви добре. Това е играта на ухажване, флиртуване и прочие, която трябва сам да си изиграеш. Даже и да знаехме дали те харесва няма да е добър етикет да ти кажем, защото само ще развалим изненадата. Според мене просто се носи по течението и продължавай както до сега си правил, когато момента е правилен ще ти светне какво да направиш.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d754a37fd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не мисля, че тук някой може да ти даде правирел съвет, защото както ги описваш нещата всичко върви добре. Това е играта на ухажване, флиртуване и прочие, която трябва сам да си изиграеш. Даже и да знаехме дали те харесва няма да е добър етикет да ти кажем, защото само ще развалим изненадата. Според мене просто се носи по течението и продължавай както до сега си правил, когато момента е правилен ще ти светне какво да направиш.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ef0fbba5c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   от Автора

И между другото искам да споделя още нещо, че се влюбвам много рядко и много трудно. Повечето пъти обикновено мен ме харесват и в мен се влюбват (не съм някакъв супер красавец), обаче съм отрязал далеч повече момичета сравнение с бройката, с която съм бил! Просто винаги е така, или аз не харесвам въпросното момиче, или когато харасвам някоя проспивам шансовете си и не става нищо. Само тази сериозна връзка момичето беше адски нахално спрямо мен и взех, че се влюбих някак и беше съвместно, другото всичко е адски сложна ситуация било през годините до тук.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: dfbf3de906
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тя рано или късно ще бъде с приятеля ти, а ти ще си останеш сам. Тя о харесва повече. И не бери грижа приятелят ти какъв тип жени харесваал, така ти разправя на тебе, за да не се сърдиш. Той вече я притежава, а ако ти още продължаваш да си срамежлив ще я изтървеш нацяло. Аз съм в подобно положение, но съм жената в ситуацията. Успех!
Ж. 30 и отгоре.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: a4f40265c9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не се отказвай от нещо, за което мислиш всеки ден!

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ef0fbba5c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   От Автора : Благодаря за коментарите

Номер 2, правилно, номер 5 така е, между другото набирам все повече смелост и натискам все повече, има напредък и от отсрещната страна, но не знам приятелско ли е, какво е, какво точно мисли.

Номер 4 - няма как да се върне при бившия си приятел, който не изпитва нищо нищичко към нея и никога не й показа нежността от която има нужда, а и в момента е с друго момиче !


Лека по лека ще опитам с търпение. Обикновено мен ме свалят момичетата и все не ги харесвам, когато аз харесвам някоя все харесвам особен тип момичета, даже от ученическите си години не съм свалял момиче, а сега съм на 27, все мен ме свалят. Странен съм аз може би

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ef0fbba5c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Всичко е казано вече. Малко по-малко от на бъзик и се разкриха нещата, че дори и момичето видя тук коментара ми, пратих и го, защото всичко си беше казано така, както е написано.

Каза, че ме чувства, като много добър приятел, а и не може така при положение, че е била с най-добрия ми приятел, аз казах няма дряма, дори го обърнахме на бъзик и шеги, че се е спасила от мене и много много да не се облича предизвикателно, че може да я изнасиля :D...


Аз съм срамежлив, ама като се разкрият картите почвам да го удрям на майтапи и си откривам цялата същност. Даже толкова неща съм й споделил и за връзката ми с приятелката и за преди, които никой не ги знае, както и тя на мен.

Няма драма, мога да притапявам чувства, сексуално привличане (макари трудно), всичко мога, защото до 23 годишен съм бил без сериозна връзка (сега съм на 27), а и като цяло съм се влюбвал 2 пъти силно и така, както сега с привличане 2-3 пъти, няма нищо драматично. В мен повечко са се влюбвали уж и аз съм ги отрязвал, време е да ми се върне :D живота продължава

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker