Той живее в чужбина - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121162)
 Любов и изневяра (29698)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18516)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той живее в чужбина
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1194 пъти
Здравейте!
Аз съм момиче на 13 години и проблемът ми е следният:
Харесвам си едно момче, малко по-голямо от мен, от горе-долу две години, но той се премести да живее в чужбина.
Пишем си малко по messenger само когато той е в настроение, понякога само ми прочита съобщенията и оставам без отговор на въпроси като "Как си? " или "Как върви в чужбина? ".
Ще ми дадете ли съвет далии да му призная че го харесвам или да ми дадете идея какво да му напиша.
Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 4fc956aa4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Както искаш

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 405701b207
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ако имаше желание и показваше все още някакъв интерес към теб досега щеше да те потърси пръв. Щом няма желание да си пише с теб не му се натрапвай така най - много да или да го накараш да се отврати от теб или да те блокира в скоро време. Момчетата са тези, които трябва да тичат по момичетата, а не обратното! По този начин ти се унижаваш разбери! Второ връзките от разстояние нямат бъдеще и трето още си малка да се занимаваш с момчета на 13 си все още дете предполагам си 7 клас и сега ти е времето да учиш не да мислиш за момчета. Една такава несподелена любов в този момент може само да ти повлияе зле и върху отношенията с околните и върху оценките. Аз те съветвам да го блокираш и да се фокусираш върху уроците, които на този етап трябва да са на първо място. С времето ще ти мине когато не го виждаш. Хората неслучайно са го казали "Далеч от очите далеч от сърцето "! Когато минат няколко години един ден ще се смееш и ще се чудиш какво толкова си му харесвала. Казвам ти го, защото съм била в подобна ситуация. В гимназията бях влюбена до уши в едно момче от горния клас макар да ми беше пределно ясно, че нямам шанс. Когато техния випуск завърши страдах много, че няма да го виждам вече по коридорите , но с времето това ми помогна да се вразумя. Той замина да следва в друг град и а аз в 12 клас налегната от тревогите покрай матурите и бала лека полека започнах да охладнявам към него. А когато станах студентка и ме налегнаха студентките грижи вече съвсем го бях забравила. Днес на почти 25 години понякога се смея когато се сетя за това и се чудя какво толкова съм му намирала. Моя позната пък си харесваше един малко по - голям съсед. Беше му признала чувствата си когато беше на твоите години а той някъде на около 16 - 17. Човекът естествено и казал че няма как да стане понеже е много е много малка а той предпочита по - големи момичета. Въпреки това тя продължи да таи напразни надежди и един ден вече на 16 г. взела та се напила и се качила у тях да му се обяснява в любов. Много се срамуваше от себе си след това. Няколко дни след тази нейна пиянска изцепка той замина да следва в чужбина, а тя лека полека охладня към него като първата стъпка която предприе за да се излекува от тази своя любовна мъка беше да го блокира навсякъде в социалните мрежи за да не и напомня нищо за него - веднага имаше ефект. Ти постъпи както намериш за добре ако толкова ти тежи му признай чувствата си, но ако те отхвърли гледай да не си го слагаш на сърцето, защото пак ти казвам подобно разочарование може да не се отрази добре на все още крехката ти психика!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d7b82f6bb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Мисля, че той не се интересува от теб. Ти за него си "малка" и само "позната". Не си губи времего. Не му пиши повече и не се занимавай. Успех и горе главата, риба в морето има много ;)

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5c42397860
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако те харесваше и държеше на теб, щеше да ти пише първи.
Игнорирането на съобщения е явен знак че си му досадна или поне не си в графата Важни на които да отговори.
Не му признавай, ще се почувстваш предадена защото той е в съвсем нова среда и скоро ще ви забрави. Ще си намери гадже там и ти ще си наранена. На 13 си-научи нещо, рисувай, запиши се на танци, прави курабийки с красиви формички. Колкото по -късно започнеш да се занимаваш с момчета, толкова по-добре за теб!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 4fc956aa4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Авторката:
Много благодаря на всички!
Наистина няма да се занимавам повече и няма да му пиша. Не знам как съм била толкова сляпа.... Благодаря на всички,поздрави!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker