Само секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Статии:
 Как да се харесваме в собственото си тяло. Проект - Кожа.
 
Споделени истории (78075)
 Избор на редактора (66)
 Любов и изневяра (17419)
 Секс и интимност (9483)
 Тинейджърски (17975)
 Семейство (3635)
 Здраве (6429)
 Спорт и красота (3428)
 На работното място (1425)
 Образование (4232)
 В чужбина (926)
 Наркотици и алкохол (800)
 Измислени истории (690)
 Проза, литература (1236)
 Други (10324)
 
 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Само секс
преди: 11 дни, 23 часа, прочетена 1173 пъти
Здравейте, може би историята ми е банална и подобни истории са били публикувани много пъти, но имам нужда от съвет.
Запознах се с едно момче. Стори ми се свястно. Виждахме се няколко пъти, но не много често. Виждахме се винаги само двамата, което за мен беше странно, но приемах, защото си мислих, че е домошар и т. н. Накрая правихме секс като той каза, че не иска сериозна връзка, но ще продължим да се "виждаме".
Аз хлътнах по него. И се чувствам ужасно глупава. Не го искам само за секс. Исках да се поопознаем понеже ми е много приятно с него. Също така отношението му към мен като че ли се промени...
Не знам какво да правя. Чувствам се ужасно обидена, защото това, че иска само секс го приемам като лична обида, защото никога не съм имала подобни взаимоотношения. Винаги съм правила секс, когато имам връзка, която е била продължителна. Приемам го така сякаш си мисли, че не ставам за сериозна връзка или не съм свястно момиче... Ужасно ми е обидно и освен това го и искам. Но гордостта ми не позволява да търся човек, който ясно ми каза, че ме иска само за секс.
Не знам как да постъпя в ситуацията.
Той започна да се държи незаинтересовано, а дори не ме познава добре и не знае какъв човек съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
  Email:
  Въведи кода от картинката в ляво! (anty bot)
 
Въведи код
 
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 11 дни, 3 часа
hash: de5e995b69
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   И кво, не можеш да му кажеш, че не те устройват такива отношения? Страхуваш се от отказа му? Помисли си какви са ти приоритетите. Кажи му, че искаш нормална връзка или спирате със секса.

 
  ...
преди: 11 дни, 2 часа
hash: 1a77f71ed2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Заеби го тоя. Явно не иска да те опознае даже.

 
  ...
преди: 11 дни, 2 часа
hash: 4840041cf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами такива са повечето мъже. Преглътни обидата и давай напред. Може би и занапред ще ти се случи. Дистанцирай се, разсейвай се и гледай да забравиш. Няма да се получи, ако смяташ, че точно ти ще му влезеш под кожата и ще те заобича завинаги и вечно. Неговото поведение говори за нещо, не за теб. Няма нужда да се чувстваш както се чувстваш. Най-нормалното нещо е жената да иска връзка. Другото е перверзия. Не оставяй да те убедят в противното. Ти си чиста, той е мръсен.

 
  ... горе^
преди: 10 дни, 22 часа
hash: f9af063631
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Ако те потърси кажи, че искаш връзка.. Не може да ти предложи нищо и го казва чак след като си му пуснала, а не преди... Само главоболия ще имаш с тоя...

 
  ...
преди: 10 дни, 19 часа
hash: 4b1df2771b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Веднага слагай край на тези измислени отношения. Няма да излезе нищо от сега ти го казвам и съм сигурна в думите си.
Всяка жена, която се уважава и има достойнство би се чувствала така както ти. Не заслужаваш такова отношение и не си длъжна да го търпиш, скоро ще осъзнаеш че не си толкова хлътнала по него колкото си мислиш. Оставяй го докато е време.

 
  ...


...
преди: 10 дни, 12 часа
hash: 8704604304
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Звучи ми много позната тази история, за да не кажа, че е точно копие на друга, за която знам с подробности. Не се наемам да давам съвети, но мога да ти кажа как се развиха нещата в другата история, а ти си прави изводите дали си заслужава да продължаваш в същия дух. Та след краткото запознанство и бързия секс се стига до тривиалното "нека сме си приятели" - нещо подобно на твоето "виждаме" т. е. когато нещо с другите не върви ти да си ми под ръка. Да ама на жената и писва да е на повикване, намира си друг, но не приключва комуникацията с играча, напротив, тя го търси, иска да му покаже, че не е лека, че той не я е дооценил, че не и е дал възможност да се опознаят и т. н. Крайният резултат е осрана нова връзка, а от там ни напред, ни назад. Както си прецениш, но не допускай същото да ти се случи и на теб - ясно като бял ден е, че с този нямаш бъдеще, но не допускай да провалиш бъдещето си със следващия, който може наистина да се окаже свестен. Вариант, макар и не силно препоръчителен е да приемеш предложението да се "виждате", само с презерватив - рано или късно ще дойде разочарованието, но няма да има нищо недоизказано и нищо недоизживяно, което да гризе следващата ти връзка.
Разбирам, че ситуацията е не само банална, но и тъпа - опитай се следващия път да опознаеш човека срещу теб преди да сте стигнали до чаршафите, вярно е, че сексът е част от опознаването, но преди да се стигне до интимност има още много неща, които могат да се научат за един човек, най-малкото да разбереш нагласата му за трайна връзка.
Сега си разстроена от това, че не те искат за нещо повече от секс, но се опитай да разбереш какво не се е получило в предишните ти връзки - вероятно и там не са те търсили за нещо повече.

 
  ... горе^
преди: 10 дни, 10 часа
hash: 54c4a34aa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Момиче, губиш си времето. Ако го отрежеш с мотива, че искаш нормална връзка и спреш контакт, има известен шанс да те потърси и да започнете нещо истинско /винаги искаме това, което нямаме/, но по този начин - не.

 
  ...
преди: 10 дни, 2 часа
hash: 30d64735ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Защо му е да разбира какъв човек си? ! Той ясно ти е казал, че не иска връзка! Даже си мисля, че напълно е разбрал каква си... Обидена го играеш даже, ха-ха! Първо си помисли за собственото си достойнство, чак тогава го избивай на гордост!

 
  ...
преди: 10 дни, 33 мин.
hash: 791a3234f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Не те харесва. Мъжете когато харесват предлагат брак, ако вече ходят

 
  ... горе^
преди: 9 дни, 23 часа
hash: edb63a677a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Влезнала си в " неангажираща връзка" а дори не си разбрала? ! Махай го този палячо.

- Стой до мен

 
  ...

...
преди: 9 дни, 22 часа
hash: 3b1c976783
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   На колко години си?

 
  ...
преди: 9 дни, 9 часа
hash: ebc729bcf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Ами само секс иска момчето явно. Моя съвет към теб е да пробваш да се отдалечиш от него, и не всеки път да се стига да секс, като излезете. Аз също съм домошар и с жените, с които излизам - излизаме само двамата. За да се стигне до запознанство с мой приятели, близки - трябва отношенията ни да са наистина сериозни и да съм сигурен, че това е човека! :) Лошо е ако се лъже, че човек изпитва чувства, а реално иска само секс! Успех, има и други мъже!

>М. 31г<

 
  ... горе^
преди: 9 дни, 7 часа
hash: b8011d36c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Видяли сте се няколко пъти и ти лекомислено си се съгласила да правите секс. Май на теб ти се е искало повече отколкото на него. Изглеждаш ми леко момиче. Каквото си търсила, това си намерила. Правила си секс с други момчета, но виж и те са те оставяли. Май не си интересна в леглото или нещо друго има. На колко си години, с колко момчета си била до сега, нищо ли не научи от предишните ти връзки.

 
  ...
преди: 9 дни, 2 часа
hash: c5eec88fcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Номер 13: по-голяма тъпотия не можа ли да напишеш- това да правиш секс с някого, не те прави леко момиче, а нормална сексуална жена.
Авторке: не слушай тоя девствен моралист, според когото освен к*рва, си и дърво в леглото, щом мъжът не иска да има връзка.
Истината е, че щом един мъж ти каже нещо такова, това означава, че наистина не иска. Няма да те излъже нарочно. Причината за това най-вероятно няма нищо общо с теб. Щом не го търсиш постоянно и не му досаждаш, значи си направила всичко както трябва. От там насетне не можеш да контролираш поведението на някого. Моят съвет е да се отдръпнеш тотално от него и вложиш в други неща енергията си. Той трябва да си спечели правото да бъде с теб, като положи някакви усилия да получи това, което иска. Никой не цени нещо, което му дават наготово.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: 1 бр
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

Въведи кода от картинката в ляво! (anty bot)

Въведи код
При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)
 
  Email:Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker