Само секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Само секс
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 2987 пъти
Здравейте, може би историята ми е банална и подобни истории са били публикувани много пъти, но имам нужда от съвет.
Запознах се с едно момче. Стори ми се свястно. Виждахме се няколко пъти, но не много често. Виждахме се винаги само двамата, което за мен беше странно, но приемах, защото си мислих, че е домошар и т. н. Накрая правихме секс като той каза, че не иска сериозна връзка, но ще продължим да се "виждаме".
Аз хлътнах по него. И се чувствам ужасно глупава. Не го искам само за секс. Исках да се поопознаем понеже ми е много приятно с него. Също така отношението му към мен като че ли се промени...
Не знам какво да правя. Чувствам се ужасно обидена, защото това, че иска само секс го приемам като лична обида, защото никога не съм имала подобни взаимоотношения. Винаги съм правила секс, когато имам връзка, която е била продължителна. Приемам го така сякаш си мисли, че не ставам за сериозна връзка или не съм свястно момиче... Ужасно ми е обидно и освен това го и искам. Но гордостта ми не позволява да търся човек, който ясно ми каза, че ме иска само за секс.
Не знам как да постъпя в ситуацията.
Той започна да се държи незаинтересовано, а дори не ме познава добре и не знае какъв човек съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: de5e995b69
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И кво, не можеш да му кажеш, че не те устройват такива отношения? Страхуваш се от отказа му? Помисли си какви са ти приоритетите. Кажи му, че искаш нормална връзка или спирате със секса.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 1a77f71ed2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Заеби го тоя. Явно не иска да те опознае даже.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 4840041cf6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами такива са повечето мъже. Преглътни обидата и давай напред. Може би и занапред ще ти се случи. Дистанцирай се, разсейвай се и гледай да забравиш. Няма да се получи, ако смяташ, че точно ти ще му влезеш под кожата и ще те заобича завинаги и вечно. Неговото поведение говори за нещо, не за теб. Няма нужда да се чувстваш както се чувстваш. Най-нормалното нещо е жената да иска връзка. Другото е перверзия. Не оставяй да те убедят в противното. Ти си чиста, той е мръсен.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: f9af063631
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ако те потърси кажи, че искаш връзка.. Не може да ти предложи нищо и го казва чак след като си му пуснала, а не преди... Само главоболия ще имаш с тоя...

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 4b1df2771b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Веднага слагай край на тези измислени отношения. Няма да излезе нищо от сега ти го казвам и съм сигурна в думите си.
Всяка жена, която се уважава и има достойнство би се чувствала така както ти. Не заслужаваш такова отношение и не си длъжна да го търпиш, скоро ще осъзнаеш че не си толкова хлътнала по него колкото си мислиш. Оставяй го докато е време.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 8704604304
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Звучи ми много позната тази история, за да не кажа, че е точно копие на друга, за която знам с подробности. Не се наемам да давам съвети, но мога да ти кажа как се развиха нещата в другата история, а ти си прави изводите дали си заслужава да продължаваш в същия дух. Та след краткото запознанство и бързия секс се стига до тривиалното "нека сме си приятели" - нещо подобно на твоето "виждаме" т. е. когато нещо с другите не върви ти да си ми под ръка. Да ама на жената и писва да е на повикване, намира си друг, но не приключва комуникацията с играча, напротив, тя го търси, иска да му покаже, че не е лека, че той не я е дооценил, че не и е дал възможност да се опознаят и т. н. Крайният резултат е осрана нова връзка, а от там ни напред, ни назад. Както си прецениш, но не допускай същото да ти се случи и на теб - ясно като бял ден е, че с този нямаш бъдеще, но не допускай да провалиш бъдещето си със следващия, който може наистина да се окаже свестен. Вариант, макар и не силно препоръчителен е да приемеш предложението да се "виждате", само с презерватив - рано или късно ще дойде разочарованието, но няма да има нищо недоизказано и нищо недоизживяно, което да гризе следващата ти връзка.
Разбирам, че ситуацията е не само банална, но и тъпа - опитай се следващия път да опознаеш човека срещу теб преди да сте стигнали до чаршафите, вярно е, че сексът е част от опознаването, но преди да се стигне до интимност има още много неща, които могат да се научат за един човек, най-малкото да разбереш нагласата му за трайна връзка.
Сега си разстроена от това, че не те искат за нещо повече от секс, но се опитай да разбереш какво не се е получило в предишните ти връзки - вероятно и там не са те търсили за нещо повече.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 54c4a34aa3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Момиче, губиш си времето. Ако го отрежеш с мотива, че искаш нормална връзка и спреш контакт, има известен шанс да те потърси и да започнете нещо истинско /винаги искаме това, което нямаме/, но по този начин - не.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 30d64735ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Защо му е да разбира какъв човек си? ! Той ясно ти е казал, че не иска връзка! Даже си мисля, че напълно е разбрал каква си... Обидена го играеш даже, ха-ха! Първо си помисли за собственото си достойнство, чак тогава го избивай на гордост!

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 791a3234f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Не те харесва. Мъжете когато харесват предлагат брак, ако вече ходят

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: edb63a677a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Влезнала си в " неангажираща връзка" а дори не си разбрала? ! Махай го този палячо.

- Стой до мен

 
  ...

...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 3b1c976783
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   На колко години си?

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: ebc729bcf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами само секс иска момчето явно. Моя съвет към теб е да пробваш да се отдалечиш от него, и не всеки път да се стига да секс, като излезете. Аз също съм домошар и с жените, с които излизам - излизаме само двамата. За да се стигне до запознанство с мой приятели, близки - трябва отношенията ни да са наистина сериозни и да съм сигурен, че това е човека! :) Лошо е ако се лъже, че човек изпитва чувства, а реално иска само секс! Успех, има и други мъже!

>М. 31г<

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: b8011d36c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Видяли сте се няколко пъти и ти лекомислено си се съгласила да правите секс. Май на теб ти се е искало повече отколкото на него. Изглеждаш ми леко момиче. Каквото си търсила, това си намерила. Правила си секс с други момчета, но виж и те са те оставяли. Май не си интересна в леглото или нещо друго има. На колко си години, с колко момчета си била до сега, нищо ли не научи от предишните ти връзки.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: c5eec88fcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Номер 13: по-голяма тъпотия не можа ли да напишеш- това да правиш секс с някого, не те прави леко момиче, а нормална сексуална жена.
Авторке: не слушай тоя девствен моралист, според когото освен к*рва, си и дърво в леглото, щом мъжът не иска да има връзка.
Истината е, че щом един мъж ти каже нещо такова, това означава, че наистина не иска. Няма да те излъже нарочно. Причината за това най-вероятно няма нищо общо с теб. Щом не го търсиш постоянно и не му досаждаш, значи си направила всичко както трябва. От там насетне не можеш да контролираш поведението на някого. Моят съвет е да се отдръпнеш тотално от него и вложиш в други неща енергията си. Той трябва да си спечели правото да бъде с теб, като положи някакви усилия да получи това, което иска. Никой не цени нещо, което му дават наготово.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 1ab35ad77d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Aвторке, ПОВЕЧЕТО мъже сa тaкивa. Особено тия под 25 години. Гледaт дa си обезпечaт удоволствието и дa избягaт от проблемите нa еднa сериознa връзкa: дa се зaпознaе с родителите, дa ти бъде верен, дa не флиртувa с други, дa не ти дaвa обяснение зa нищо и т.н.
Не можем дa ги виним зa товa, тъй кaто товa е етaп от тяхното изрaствaне кaто зрели хорa. A всички знaем че мъжете кaто цяло по-бaвно се рaзвивaт.
Мисля че момчето не е постъпило нечестно с теб. Нaпротив, кaзaл си е истинaтa. Зaщото ги имa рaзни други донжуaновци дето лъжaт и рaзигрaвaт всевъзможни теaтри сaмо зa дa им пуснеш и след товa изчезвaт.
Просто кaжи нa този човек че тaкaвa секс връзкa не ти хaресвa. Или ще сте гaджетa или нямa секс. Не се стрaхувaй дa му кaжеш. Нaй-вероятно е дa прекрaти всякaкви отношения с теб. Не ти е нужен тaкъв.

 
  ... горе^

...
преди: 6 години, 13 дни
hash: ca6daa5f5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Защо трябва да нападате момичето?
Мила, много добре те разбирам. Аз също попаднах на такъв мъж. На 40 г съм и до сега съм имала само 3 мъже и с тях съм имала дългогодишни връзки. Нито се чувствам курва, нито мисля, че някога ще бъда. Но ето че срещнах един като твоя Казанова. Те са уникално забавни, романтични, постоянни... общо взето е трудно до устоиш. И аз се надявах на по-сериозна връзка, но негласно той постави нещата като връзка за секс. Звъни ми всеки ден, за да ме чуе, но се виждаме 1 в седмицата. Минаха 3 години. Много пъти се опитвах да го оставя, но не можах. Бях болезнено влюбена в него. Съгласих се на всичко, само и само да бъда с него, макар и рядко. Аз също правих опити да ме опознае и приеме на сериозно, но нищо не се получи. Отношенията ни си останаха чисто сексуални за него и много по-специални за мен. Не мисля, че имаш вина. Просто не си пасвате като характери за по-сериозна връзка. Това не означава, че с друга жена той няма да има сериозни отношения. Моят възлюбен, точно това направи скоро. Започна връзка с 20 годишна и само за месец така му завъртя главата, че той е лудо влюбен. Виждат се всеки ден и то по няколко пъти. Той дори остава да преспи при нея, нещо което с мен никога не е правил, защото е женен и обичал жена си. Но ето, че за нея може. Явно са си допаднали. Той продържава да ме търси, но вече е по-студен и безразличен. За съжаление аз все още го обичам и продължавам да се унижавам, казвайки си, че като обичаш някого, трябва да му дадеш възможност да бъдеш щастлив.
Ако искаш и ти да преживееш болката, която аз изпитвам всеки божи ден, то продължи с него. Но знай, че щом до сега не те е приел на сериозно, каквото и да правиш, никога няма да погледне на теб по този начин. Единствената грешка, която може би си допуснала е, че още от самото начало не си се възпротивила на тази чисто сексуална връзка. Може би си го направила, за да не го загубиш, но точно така си го загубила. И въпреки това, не е много сигурно, че дори и да беше поставила условия, пак нямаше да стигнете до там. Това е. Ппосто не сте един за друг и никой не е виновен. Опитай се да бъдеш щастлива дори и с малкото, което ти дава, но ако не ти се получава, то се опитай да го забравиш завинаги.

 
  ...
преди: 6 години, 11 дни
hash: e175eb6129
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Класика. Случвало ми се е много пъти. Понеже много иска да сте секс приятели, се държи супер и в началото изглежда все едно иска връзка. Но не иска връзка. този мъж не те харесва много. Това е причината да се държи така. Ще си имаш ядове, ти му се кефиш адски. Няма взаимен интерес. Всичко останало са излишни разсъждения. Ако искаш, мога да ти дам съвети как да го въртиш. Но от опит знам, че някой или ти се кефи супер много, или не и трудно ще го зарибиш. Той иска дистанция. Прави се на интересна. Да не си тръгнала да му пишеш всеки ден. Не само, че няма да хлътне, ами ще му станеш досадна. Виждате се, правите секс, два дена не му пишеш, на третия пускаш едно езиче във фейса. Междувремвнно се занимаваш с други мъже. Активно си търсиш гадже, грижиш се за фигурата си, спортуваш. Той прави същото, оглежда се за други. Не се ограничавай с него. Ако нещо има да става с него, ще стане. Вярвай ми, имам опит с женкари, на луди ги правя. Единия в момента ми разправя, че иска да имаме бебе. А другите като тебе реват този ме използва. За плейбой се иска друг подход. Не твоя.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker