Изневярата ли е решението? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Изневярата ли е решението?
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1857 пъти
Здравейте! На 29г. Мъж съм. Преди месец приключих връзка по доста болезнен за мен начин. Момичето с което живях 3 години ми изневери, и я хванах. Така, сега малко предистория. Запознахме се, харесахме се и след около година заживяхме в дома ми, но не сами а с родителите ми които са прекрасни хора и уважават мен и човека когото обичам, винаги е било така. Тя нямаше проблем с това или поне не показваше. Намерихме и нова работа след като се премести при мен, понеже старата и работа и местожителство е на 60км и не може да се пътува. Така, имахме скандали, но рядко, аз съм си весел човек и майтапчия, обичам усмихнатите хора. А тя е без чувтво за хумор и почти винаги нацупена, но я обичам и не ми пука от това. След година и нещо остана за без работа за около 20 дни, Това не проблем за никого от към финанси, справяме се добре в това отношение аз и нашите, но тя ми каза аз трябва да се спасявам. През това време тяхните се бяха развели. Казах и почини още малко ще намерим работа. Не та не аз трябва да се спасявам, заминавам си. И ме за*ба, след 1, 5г. съвместен живот и 2. 5г. връзка. Аз отначало се примирих и не след дълго започнах интимна връзка с друга жена. Но любовта си каза думата и започнах да и се обаждам да пиша, опитвах се да си я върна! Тя се съгласи след 3 месеца раздяла, и аз започнах пак да пътувам през 4 дни за да се виждаме. И веднага и признах, че съм имал кратка връзка с друга. Тя го прие нормално в началото, но когато дойде пак да живеем заедно, настана АД. Всеки ден скандали без причина и понеже почти всяка вечер се караше с мен аз лягах ядосан и не я докосвах понякога по 3 по 4 дни. А винаги съм искал редовен секс, но как с 200 кръвно си лягам от скандали и хоп дай сега да се еее. Така последния месец и казах, че това отношение няма да го търпя дълго и не издържам. Казах и, че ако се държи така да си търси друг, аз повече така не мога, исках да я накарам да разбере, че не можем да живеем така само с кавги и скандали. Тя не се жегна изобщо от този факт. И винаги когато бях на работа тя си взимаше почивка и ходеше на гости уж при майка си последния месец. Аз веднага реагирах и докато се къпеше взех телефона и, и го прегледах набързо. Гледката за мен беше ужасяваща, разбрах, че се е ярила с друг. Когато излезна, и казах, че всичко знам, тя отричаше до последно и ме лъжеше долно в очите! Гледал съм я като писано яйце 4 години, никога не съм бил груб с нея, била е на почит в нашия дом... Е, хора това ли заслужавам?? Пише ми от няколко дни, че много съжалява не можела да спи и иска да се върне и щяла да се промени. Понеже е на квартива и трябва вече да се издържа сама. И не на последно място... Много ме обичала, и това било най-голямата грешка в живота и.. Аз знам как трябва да постъпя! Но и вие кажете, ще съм благодарен!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 9cb711e2a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не се занимавай повече с нея. Доказала ти е, че първо не те уважава, като те прави на клоун, второ, когато няма кой да я подкрепи, търси теб. Това ли искаш? Цял живот да даваш само от себе си, а да не получваш нито уважение, нито стойностен човек до теб. Знам, че е трудно да се загърби толкова дълга връзка, боли адски много, но с времето отминава.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5464f5f177
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това, че оная ти е изневерила, не означава, че и ти трябва да го правиш! Не прави грешката! Ако не обичаш истински сегашната си приятелка, скъсай с нея.
One girl

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 4fecc2be50
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Авторе, от мен запомни, че те всични изневеряващи много съжаляват. И как иначе? Може ли да не съжаляваш, че половинката ти е разбрала за месеците бурен секс с друг човек!? Да е изневерила веднъж, просто така, единично, че да повярваш, че е осъзнала колко лошо е постъпила и съжалява, но във всеки друг случай тези думи нямат стойност. Не, че единичният секс е нищо работа, но поне не се е повтаряло и има шанс половинката ти да е искрена с теб. Не е съжалявала докато е била в чуждо легло, не е имала угризения на съвестта тогава, сънят я е напуснал едва, когато ти си разбрал всичко. Казано по този начин се надявам да виждаш, колко малоумно е всъщност. Остави я "да се спасява". Живеели сте заедно, делили сте финанси, легло и задължения. Хубаво е, че не е искала да виси изцяло на теб финансово, но очевидно не е приемала връзката ви са съвместно оцеляване, а за вид единично оцеляване в едно жилище. Ти я обичаш, сериозен си, но любовта не е стойностна, когато само единият вижда общото бъдеще и блъска за него.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 47569ffac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Никакво връщане Аз е направих тази грешка простих и Наградата беше пак същото след година! И аз не можех да спя само че много повече от теб ако искаш да не спиш върни я!!!!

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: e58ca36ad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Гледай напред, тази жена достатъчно пъти ти е доказала, че не заслужава доверие. Нима искаш един брак, в който си постоянно на тръни? Не си престарял, ще си намериш нова, по-подходяща. И да не спиш като се жениш, да не стане като във вица за комшията, който простирал посред нощ.

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: b708dbfcf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Твоята исторя поне е лесна и очевидна, като оставим емоцията настрана. Какво викаха дядовците ни - там където е текло, пак ще тече.

Знаеш отговорът. Не забравяй дефиницията на лудостта - да правиш едно и също нещо отново и отново и да очакваш различен резултат.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: c921ac343c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Изневярата не може да бъде решение, тя е част от проблема. Разкарай я.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 6ef291dfba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   :D Ярила се е друг? Така ли? :D Извинявай, но глаголът ме развесели. :)
Та - не, изневярата никога не е решението!
Но ми прави впечатление, че за теб и семейството си говориш само и единствено позитиви, дори съвсем естествено обясняваш за кратката си връзка. А не стана ясно дали тя те е зарязала в този период или просто не е искала да живее в къщата ви без да собствени доходи. И съм абсолютно сигурна, че ако тя си каже нейната гледна точка, нещата няма да са толкова розови за вас и толкова черни от нейна страна.
Все пак изневярата не е решението!!! Но ако не искаш това да ти се случва отново, преосмисли и ти къде бъркаш.
Ж 30

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 6ef291dfba
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   One girl,

Прочети пак историята, че нещо не си я разбрала.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 17fa7a96bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Здравей, не мисля, че изневярата е някакво решение в случая. Опасявам се, че във вашата връзка е изчезнало едно от най-важните неща - взаимното уважение. Според мен трябва много внимателно да обмислиш дали изобщо с твоята приятелка имате бъдеще или нещата между вас вече са изчерпани. Описваш ежедневието ви като "ад", помисли си дали има реален шанс това да се промени към по-добро, защото за какво ти е такова съжителство със скандали, опънати нерви и - както казах и преди - липса на уважение? Чувствата са си чувства и са важни, но не са единственото условие за силна и пълноценна връзка. Успех с вземането на това важно решение.

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 8d94cd9fa8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Виж, по-добре и дай шанс да се докаже, но и кажи, че вече е с жълт картон и следващия път е аут;

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ceada90b54
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Благодаря за съветите! До номер 8. Не мога да кажа, че и аз не съм грешил, не съм безгрешен, но зная как да обичам и уважавам човека до себе. Докато от нея не чух нито една мила дума или поне усмивка за която само съм си мечтал, защото винаги ама винаги е нацупена, това си и е вродено! Случвало се е когато още не живяхме заедно да не се видим по 10 дни. Изненадвам я с букети цветя, бомбони и дребни подаръчета, взима ми ги от ръцете без никаква емоция или дума, радвам се че си тук или прегръдка поне. Все едно идва някой непознат човек. Много ми е било трудно заради това, ама тя си такава. На море и на балкан е ходила с приятелки докато аз не съм си и помислил даже, защото винаги където съм аз там е и тя. Пълна свобода имаше. Единствения и проблем бил, че малко сме били излизали навън, а аз съм си малко къщно гърне. Както и да е. Попитах я, защо първо не се раздели с мен и тогава да се чукаш с друг, а се връщаш и ми лягаш в леглото най-спокойно и си спинкаш, как може бе. Аз още не мога да повярвам какво се случи! Един път е било, но не е малко нали? Аз веднага я хванах, затова нямаше други възможности. Сега плаче, тръшка се като видя дебелия ама файда. Обичам я, но няма да я приема обратно никога, аз искам да имам деца, но не от такава като нея. Лъже ме, че ме обича. Просто и трябва дом докато не намери нещо друго, така мисля. Сега От време на време се виждаме за по един, два часа само за секс. Докато намерим следващия "Боклук" Поздрави от Автора!

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 86792e800c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Авторе,
нищо не си хванал от поста ми. Здраве да е!
Номер 8

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker