Загубил е интерес или е инат? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Загубил е интерес или е инат?
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 2305 пъти
Здравейте. Преди около месец с вече бившият ми приятел приключихме връзка, която беше дългогодишна. Не съм му изневерявала, винаги съм била супер точна в отношението си към него. Разделихме се, защото обстоятелствата така ме принудиха(заминах да работя в друг град а той иска да си остане там от където сме). След като казах, че искам да се разделим той започна да прави някакви абсурдни неща напук на мен, които много ме нараниха и обидиха.. така е, нападнах го и му казах някои неща, но след това съжалих и се извиних, защото не е в мой стил и не съм лош човек и исках да оправим, решим проблема, като си мислех, че ще се премисли и ще дойде при мен да се развиваме заедно... или поне да запазим добри отношения. Не го търсих известно време след като го нападнах, но след това го потърсих, за да поговорим. Той нито си вдигаше телефона, нито пък ми отговаряше, което е странно за мен, защото никога преди не е бил така. Така вече 1 месец и нещо, което за мен си е окончателен край и приемам нещата така-последната дума е негова а именно края.
Много въпроси минаха през главата ми. Помислих си, че има друга, но говорих това с наши общи приятели, които са си в града.. и те отричат, но казват, че сякаш не го интересува и е изгубил интерес. Не знам какво да си мисля вече. Така ли лесно се отказва и се захвъря такава връзка? ! Възможно ли е да не му пука наистина или го прави на инат и си мисли, че без него не мога и ше си се прибера? Странно ми е дали ще ме потърси някога изобщо. Не видях от негова страна да има капка борба за тази връзка. Преди това нямахме никакви проблеми. Обичахме се много или поне аз.. за него не знам какво да мисля след като се държи така. Или не му пука наистина или мъжкото му его е голямо.
Споделете вашите мнения :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: a7c4ee3434
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Съкрушила си ги и си го убедила, че не значи нищо за теб, затова те игнорира.
Съвсем разбираемо поведение на огорчен индивид...

Той не желае да направи компромис, ти също...
Взаимно сте приключили нещата.

Краят е това - да се преустанови контакт - завинаги, той го прави, ти обаче още чакаш заветния компромис - пусни го да си върви, щом така иска.
Недей си мисли, че той е прекратил нещата - взаимно е, защото сте еднакво длъжни да правите компромиси един към друг.

Защо не му напишеш писмо(ала не електронно), в което да излееш всичко, което искаш да му споделиш - поне да разбере, че не е бил напразно с теб.

Пък, с времето ще се успокои и ще си кажете каквото имате, той също ти дължи извинение. Сигурно го боли да контактува с теб...

Пожелавам ти спокойствие и сили да преминеш това изпитание с мирно сърце.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 1a372ec7b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А може би действията ти са наранили мъжкото му его и той съвсем реално е загубил интерес? Не ти ли се е случвало някой да прекрачи границите ти, да те остави и ти някак да си отвориш очите? Пътищата ви са се разделили по съвсем прости, а не драматични причини. Намери го и му се извини, но не го нападай за егото му и не го притискай да се събере с теб. Той просто не иска да замине, може би иска да се развива, но го иска в неговия си град. Пък и ти си го оставила, не той теб. Не можеш да очакваш, че ще скъсаш с някого и той ще продължи да те търси. Когато кажеш "край", мъжете, за разлика от жените, го приемат наистина за край. Затова се мисли предварително.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 1d11434f3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ти явно искаш той да се "бори" за теб, но той го е приел като предателство и е взел решение, че не си ти човека. Да, наранен е, не, не ти прави напук, сложил е края наистина.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 31162fe162
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами, не знам какво точно да ти кажа. Историята ми е малко странна като цяло. Казваш, че много го обичаш, а се преместваш в друг град. Той от своя страна също не проявява интерес да останете заедно. Лично за мен, ако няма някаква сериозна причина, която да задържа единия на едно място, а другия - на друго, не би трябвало подобно нещо да е проблем за една истинска връзка. Ако пък му се налага да остане в града, от където е и ти си си тръгнала, също е нормално да не поддържате контакт. Той има нужда да си устрои своя живот и да продължи напред, както ти.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 2c22c6a5d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Колкото любовта ви е била по силна, в толкова по голяма ненавист ще се превърне след раздялата. Още повече, че жена е унижила мъжа, като го е зарязала. Той просто те ненавижда вече, по добре не се натрапвай, защото ако отново станете заедно, ще ти го върне тъпкано!

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 17971ba0bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Провокирала си скандал, нападнала си го за да го провокираш да се откаже от собствените си планове и работа и те последва като кученце? ! Той пък директно се е съгласил да му се махаш от главата, трябва много да му е писнало от низките ти манипулации и скандалчета, ей тъй, защото иначе си "добър" човек, ама глупавичка...
Браво на пича! Не ти е минал низкия номер.
Жена съм

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: ebd98947b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти си решила да гониш кариера и да го заведеш със себе си, ами не е длъжен.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: cc44a2ccfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ти си го оставила, с постъпката си му показала, че не е приоритет за теб и си очаквала да се бори за теб? Бориш се за човек, когато си сигурен, че той също те обича и е готов на всичко за теб, а ти си му показала, че той не е толкова важен за теб. Не лъжи нито себе си, нито него, че си го обичала. Иначе нямаше с толкова лека ръка да си събереш багажа и да си заминеш, но толкова ти е била любовта! Не лъжи нито себе си, нито него, че си го обичала, когато човек обича, той не наранява, теб по-скоро те е яд, че не те е последвал като кученце. За какво да се бори?! Направи услуга на момчето и го остави да си намери друга, за която той ще е номер едно, а ти си гони "кариерата". Такова нещо не се забравя и дори да се съберете, нищо вече няма да е същото. Щом веднъж сте се разделили, това е краят.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 31162fe162
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз мисля, че ако бяхте седнали и го бяхте обсъдили, и всеки беше направил някакъв компромис, връзката ви щеше да бъде спасена. Не си мислете, че истинска любов се намира под път и над път. Ако наистина го обичаш, иди във вашия град, намери го и му кажи, че съжаляваш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker