Как се справяте, когато свалят половинката ви пред вас? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Как се справяте, когато свалят половинката ви пред вас?
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 2485 пъти
Привет, читатели!

Аз и приятелят ми сме на 27 години, а сме заедно от около 4. Нямаме някакви съществени проблеми, не живеем заедно. Искам да помоля за съвет по следния въпрос, както става ясно от заглавието предполагам: Дали ви се е случвало да свалят половинката ви, докато вие сте до него/нея и си личи, че сте заедно? Как е най-удачно да се реагира и засяга ли подобно действие самочувствието ви?
При мен се е случвало няколко пъти и честно казано се чувствам доста глупаво. Изглежда сякаш ме възприемат като някаква си там, която няма нито данните, нито качествата да е с този мъж и могат директно да минат през мен. Знам, че не трябва да се интересувам от мнението на чужди хора, но се чудя, например, дали не изглеждам достатъчно добре, че това да "парира" опитите за свалки в мое присъствие? Дори да бях неземна красавица пак ли щеше да е същото или това няма значение? Случвало се е и мои познати жени да го свалят, когато е без мен, но като ни видят заедно стоят настрана и не го занимават. Иначе с мен са много приятелски настроени, аз се правя, че не обръщам внимание и така... Тук вече не е само до външен вид, но и до личностни качества, защото все пак се познаваме. Сякаш и по този въпрос се смятат за по-добри от мен. Но е просто нелепо. Приятелят ми също се чувства неловко от това и парира всякакви опити от противоположния пол, но някои просто не се спират.
Та кое води до това поведение? Има ли общо с мен и с моето излъчване или просто си действат без значение от визия и нрав? И как бихте ме посъветвали да се държа в подобна ситуация? Карам го непукист и се подсмихвам, но вътрешно ми е някак обидно.

Благодаря ви!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 93bf7badb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Само по заглавието - защо трябва да правиш нещо? Ако половинката ти е човек, няма да има нещо, което да го изкуши. Ако не е - тогава ще се поддаде. Но тогава какво губиш, след като не е бил човек?

Не трябва нищо да правиш освен изводи.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 04e9d5fb73
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз имам въпрос: как разбра че го свалат жените? Възможно ли е само на теб така да ти се струва, че го свалят? И това да си е чиста ревност от твоя страна?
Ако просто му се усмихват и някакви приятелски прегръдки, това не е сваляне. Сваляне е ако му правят предложения и намеци.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: f460469856
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Когато се случи следващата свалка в твое присъствие, съвсем спокойно и с усмивка задай въпроса: - виждам, че приятелят ми те привлича, искаш ли да направим тройка. Предполагам, че тогава въпросната жена ще се усети, че флирта ѝ е доста натрапчив и МОЖЕ би ще се спре. Малко са жените на които им е предложено по този директен начин секс да се навият, но поне ще знаят, че не си тъпа и виждаш явния им ищах за секс.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 3a48e00014
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Кажи на приятеля си да ги реже грубо. Много се дразня на такива парцалеси - тя идва и ти казва точно това - ти не си никаква и сега ще свалям мъжа ти пред теб, за да ти натрия носа. Ако получат груб отговор, ще свият платната и ще изчезнат като мишки, каквито и ще се почувстват, когато мъжът ти не им обърне внимание. Относно теб - к*рвенца колкото искаш, но не им позволявай да ти свалят самочувствието. Те се излагат, а ти се чувстваш грозна?! Не го позволявай това и никога не се съмнявай в себе си. Даже най- вероятно си привлекателна и искат да са на твое място, но на вторите цигулки не им се отдава да са титуляри :). Бъди спокойна и уверена, не им обръщай внимание, а остави приятеля си да ги реже - това си е негов проблем. Но да ги реже грубо, от намеци к*рвенцата не разбират - от личен опит ти го казвам. То да е човек, да говориш нормално с него, но такива излагации съм виждала :х, друго спасение няма.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5d8556b7f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Случвало ми се е и в началото ми беше много неприятно, но след като видях как размишлява приятеля ми се отпуснах. Ти изпитваш някаква ревност и обида, няма как да е иначе. Проблемът не е в теб. Няма общо с излъчването ти или действията ти, просто има твърде много хора, които обичат да се закачат без да ги интересува дали се закачат с обвързан човек. Всичко тук зависи от него, щом той ги отблъсква, значи нямаш основателни причини да беснееш. Никога не се карай с него за това, че други жени го свалят. Карай се с него, ако той им отвръща или ако ги сваля сам. Аз поговорих с моя приятел, казах му, че ми е неприятно и се чувствам несигурна и той стана значително по-студен към тези, които се опитват да го свалят. Дори си разчисти приятелите във фейсбук без да го моля. Веднъж много се бях изпалила, едно момиче коментираше колко е хубав и спокоен, хванах му ръката и аз така ентусиазирано казах "Да, нали. Страхотен е.", че тя си глътна езика. Това е реакцията, която имам, когато някоя започне да прекалява. Но не съм груба, не вдигам скандали и не си рискувам отношенията с него, заради някоя случайна жена. Ако приятелят ти е мъж на място, той няма да трепне никога. Ако е поредния идиот, каквото и да сториш, колкото и силно да го държиш, той ще погледне настрани. Всичко опира до него, няма връзка с теб и няма смисъл да се държиш лошо и да загубиш съня и апетита си.

 
  ...


...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 99adfb661b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Значи ако някоя флиртува с мъжа ти в твое присъствие показва абсолютно неуважение към теб от страна на въпросната жена.Според мен трябва да реагираш.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 7e5ee44dd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Добре де, приятелят ти как реагира? Кефи ли се, безразличен ли е, или може би отклонява флирта? Прецени неговата реакция първо, и по нея съди дали този човек заслужава да бъдеш с него.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 5068c67ea0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   :) Аз съм красива жена (няма защо да скромнича дори в анонимен сайт) и това е удар по самочувствието на не толкова красиви жени.
Освен това съм достатъчно "арогантна" да обичам себе си и това ми личи, излъчвам си сигурност и спокойствие, това също е проблем за хора които имат проблем със себе си.
Когато сме заедно с моето момче често се случва следното: поглеждат ме, оглеждат ме, след това чак местят поглед към него.
По начина по който ме оглеждат вече ми е ясно какво ще последва преди още да са погледнали към него и се ухилвам до ушите. Това ги обърква, но все пак инстинкта им е по-силен и пробват. Обаче след моята усмивка обикновено изглеждат смешни :)
Макар и рядко се е случвало и с познати в компания. Съвсем не им обръщам внимание, наясно съм, че им е важно моето, а не неговото внимание. Пълен игнор. И губят интерес към него.
Идеята е:ако аз се почуствам застрашена, ревнива и т.н. те ще са "конкуренция" което би им дало елексир за болното самочувствие.
А на човека до мен съм казала точно веднъж и съвсем в началото когато беше твърде въодушевен, че покрай мен го свалят "не съм жена, която се бори за мъж. Аз те подарявам на мига с чушка в задника и лимон в устата, ако ти опиташ да ме поставиш в подобна позиция". Е, досега се прави на сляп за "коконите" знае как му реагират жените когато е сам (просто симпатичен мъж) и когато е с мен ( симпатичен мъж с красива жена).
Вариантите са:
Твърде хубава/красива си и се опитват да те "сборят"
И да не си толкова красива, се връзваш и им галиш самочувствието
Той се държи с теб изключително добре навън и искат това без да осъзнават, че той подава към тебкаквото ти провокираш у него, не значи, че и с друга ще е същият.
Той е богат :)
Не е проблем да го свалят жени без значение техните причини, проблем би била негова реакция на това. Наблюдавай него, не тях. Те са просто гладни за внимание комплексирани жени, той дали ще се възползва от това е друга тема. Ако той няма подобни комплекси, ако не се мисли за маймуна която трябва да бута в първия заголил се задник, нямаш проблем.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 9d16827127
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   По-добре по-рязко да реагираш, отколкото от кумова срама да чакаш отстрани да приключат. Веднъж ми се е случвало, беше късно, в квартирата на гаджето ми, тя не си тръгваше и гледаше звездите през прозореца му, а аз ѝ казах, че ние с него (аз и той) вече ще си лягаме и е станало късно, така че е време да ни остави сами. Тоест, гледаш да отстраниш излишния елемент от ситуацията по най-еднозначния начин. Дали ще го хванеш за ръката или ще я питаш "Имаш ли си гадже? Щото аз имам и съм с него сега, само да знаеш" или по друг начин, важното е да я разкараш, за да не те нерви. Има мекушави мъже, а и на всеки му е приятно да е харесван и затова някои или повечето просто се наслаждават на ситуацията и не я прекъсват. Това не значи, че би те зарязал заради свалячката, разбира се. Така че действай и отстранявай и си свиркай.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 9b4daefa86
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На мен ми се струва, че се притесняваш, че не изглеждаш достатъчно добре и имаш ниско самочувствие. Няма значение дали си красива или не. Недей просто да седиш до него и да мълчиш. Участвай в разговора, кажи нещо, направи нещо (не само конкретно по отношение на свалящите го). Така на другите ще им бъде ясно, че вие сте заедно и че ти не си някаква смотла, която могат просто да игнорират. За да стане това трябва да си излезеш извън комфортната зона и да общуваш малко с хората. На приятеля ти му това сигурно също ще му хареса.

 
  ...

...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 6c9c4097a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   И аз като н.2 ще попитам ти как разбра, че и твои познати жени го свалят, когато ти не си с него. Ти като Дух из небеста ли се движиш и винаги си над него където и да отиде той. Той самия няма да ти каже, че твои познати го свалят, защото ако ти каже, в моите очи той не е истински мъж. Ти просто си пишеш историйки.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d7b7c320ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Преди всичко той трябва да бъде мъж и да реже директно! Не да се черви и да мълчи като мишка! Случвало се е да свалят жена ми пред мен и когато ме няма също, много пъти при това, но не мои познати, за радост. Винаги тя първа е казвала на момента, че обвързана и точка. Ако свалячът се окаже нахален вече, ще срещне моя юмрук. Но винаги жена ми заявява твърда позиция. Иначе ще е смешно аз да се силя, докато тя се подхилква на някой си на флиртовете. Когато свалят мен (не че е много често), аз също съм директен.

Julian

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker