Сериозен ли е към мен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Сериозен ли е към мен?
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1356 пъти
Здравейте! Пише Ви момиче на 21г. От началото на месец януари си пиша с едно момче на 29г. Той не живее в моя град. Познавам го от много години. Влюбих се в него и му признах чувствата си след няколко дни. Той не ме отблъсна и започнахме да си пишем и говорим всеки ден. Каза, че отдавна се кани да ми пише. Общо взето се харесахме и си казахме на, че ако се харесаме и на живо ще видим дали ще създадем връзка. Имам роднини в неговия град, батко ми му е приятел. От 10 дни съм в неговия град и откакто съм дошла се виждаме всеки ден. Хванах го в лошо състояние - болен с много тежка гнойна ангина. Затова ходя в тях, защото не е добра идея да излиза навън. Първите няколко дни не можеше да яде, да пие, да говори. Пишеше ми на телефона, а аз говорих. Наложи се да започне антибиотици и инжекции по 2 пъти на ден. Ходих заедно с него на лекар, до аптеката. След 4 дни ще се прибирам в моя град, защото имам изпити и следващите месец и половина няма да мога да отида при него.
Когато ходя в тях винаги сядам настрана и той сам ме дърпа към себе си. На втория ден ми каза, че няма да прави секс с мен, защото искал да ми покаже, че това не му е най-важното. Сам ме дърпа към себе си. Прегръща ме, целува ме по главата, ръцете. Когато излизаме някъде навън ме хваща за ръката, въпреки че по пътя се среща с много познати хора, но това очевидно не му пречи.
Няколко пъти го питах какви намерения има към мен и ми казва само, че са хубави и добри. Нямало да ме нарани, да не съм се притеснявала. Пита ме дали бързам. Нещата щели да се наредят. Каза, че е важно да се опознаем, а каквото трябвало да се случи е щяло да се случи. Батко ми също го попита какви намерения има и той му дал дума, че нямало да ме нарани и че намеренията му били добри. Не сме се целували, нито спали. Но това май и няма да се случи. А и не е оздравял напълно. Преди 2 дни най-накрая сам отвори темата за нас. Каза, че е много свикнал с мен и че ще му е много тъпо, когато си замина. Пита ме дали бих останала при него. Дали е покрил очакванията ми за него и т. н. Днес ме попита кога ще си ходя. Разбрахме се през март да дойде той при мен, когато почива. Но това неангажиране малко ме плаши, защото не искам да му давам картбланш да си прави каквото иска. Казва ми, че няма за къде да бързаме. Аз съм имала изпити, които трябва да взема, а той финансово има да оправя много неща. През това време е щяло да си проличи какво имало между нас. Пак сме щели да си говорим и пишем. Обеща, че ще дойде при мен. Иска ми се да му вярвам, но някак си не мога. Умирам да бъда с него. За първи път се влюбвам с някого. Той знае, че съм страшно хлътнала, защото аз винаги казвам каквото ми е на сърцето. Страх ме е, че ще ме нарани. Той казва, че няма... Но какво толкова има да изчаква? Лягаме заедно, спим един до друг, гледаме филми, хапваме заедно. Показва много загриженост към мен. Толкова много ще ми липсва, когато си отида. Сърцето ми се къса. Той е доста по-сдържан от мен. Не знам какво да очаквам. Той е много красив и желан мъж. Скоро не е имал приятелка, защото не е искал да има. Каза ми, че много иска нещата между нас да се получат. Просто не знам дали да се доверя и дали да го чакам. Когато си приключа изпитите бих отишла при него. Не знам обаче дали да се доверявам на приказки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: 9e8fea2424
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Така, като чета, не ми изглежда съмнително или ненадеждно момчето. Имам познати, които 6-7 години поддържаха връзка, почти от разстояние (единият живееше и работеше в Пловдив, а другият - в София), а освен това произхождаха от различни типове семейства - на момчето родителите - общ работник и чистачка, а на момичето - университетски преподавател и лекарка, тази двойка се виждаха само в уикендите, и най-накрая се ожениха. Сега живеят щастливо, блажено, почтено и доволно.

Аз те съветвам, колкото и топли чувства да храните един към друг в момента, опитайте да поддържате известно време връзка като описаната на моите приятели. Не се знае какво ще излезе накрая - ти си твърде млада, да не кажа малка, животът ти едва сега започва, както той, така и ти, можете да се откажете от тези отношения, не е редно да се нанасяш при него, да "му приставаш" отсега...

Ако сте един за друг и силно се обичате, имате един живот да изживеете заедно, само не бързайте!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker