Защо все попадам на неподходящи момчета? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Защо все попадам на неподходящи момчета?
преди: 6 години, 2 месеца, прочетена 2107 пъти
Здравейте! Аз съм момиче, което иска да сподели мъката си, ако може да се нарече така. Защо все попадам на неподходящи момчета? Защо все се получава така, че когато си харесам някое момче, то дори не ме допуска до себе си, не желаяе дори да се запознае с мен? Каква е грешката в мен?
Давам пример наскоро си бях харесала едно момче, което ми привлече вниманието, изглеждаше толково по-различно от другите, не го познавах лично, но с годините го наблюдавах как се държи, все пак е от моето училище. Струваше ми се културно, възпитано, скромно и добро момче. Сякаш в главата ми бяха изплували мисли, как той може би също ме е забелязал, заради това, че беше активен в социалните мрежи, харесваше ми снимките, винаги ми отваряше вратата в училище и все такива малки неща, които за мен бяха нещо много специално. След дълго премисляне аз реших да му пиша, понеже съм много срамежлива, лично да отида да се запозная с него и така бе по-лесно за мен. Писах му, че искам да се запознаем, след което той отвърна с "добре" и ми се представи, аз бях на седмото небе от щастие за това, че той изобщо е проявил желание.. но не за дълго бях във еуфория, след малко той ми писа, че знае, че не е целта запознанство а, че мисли че му пиша заради друга причена, при което аз отвърнях, че искам точно това-да се запознаем, при което отвърна, че сега не бил момента, че той бил напълно откровен човек, не искал да ме обиди или нещо такова, но просто минавал през труден момент в живота си и не му било до запознанства и отново потвърди, че няма нищо общо с мен. В този момент аз се сринах, понеже наистина го харесвах и тази случка ми се беше случвала и преди, да бъда отхвърлена, без дори да ми се даде минимален шанс. Искам да ви попитам случвало ли се е и на някой друг, как го преглътва, как се преминава през това, без тотално да не се отчае човек? Изобщо някога ще имам ли възможността някой да ме допусне до себе си? Защо попадам на такива момчета на които или животите им са изпълнени с проблеми или все нямат същите чувства към мен? Благодаря за това, че прочетохте темата ми, бих се радвала да споделите мнение.
*Л. Р*

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 2 месеца
hash: c934e292a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защото вие жените имате извратен начин на мислене, за тва. Като е свестен приятел, като е говно - любов до последно. Падате си по някакви абсолютни отрепки, които освен да ги изпратиш в ураниевите мини за друго не стават. Като видите някой свестен направо му ебавате майката. А, най - странното е, че, дори свестния да е с пари, пак го зарязвате. И накрая питаш, що все попадам на неподходящи. Щото сами си го правите е за тва. Обаче и вие не знае що. Може би, щото вие жените сте некви уникални мазохисти.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 4d14eb552c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Момчето или казва истината, което е рядко срещано явление в днешно време или лъже и не може да ти каже директно, че не те харесва или не си негов тип. Нека започнем първо с това, ако лъже няма да те потърси, ако казва истината и това е причината в момента да не иска контакт с теб, но реално има интерес за в бъдеще. Бъди сигурна, че ще те потърси. Адмирации за това, че ти си го потърсила първа при положение, че си срамежлива! Към настоящия момент просто забрави за него, защото ще се измъчваш повече. Според мен от това повече не трябва да правиш, даже е много.

Venom М 26

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 1df94f19e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Разговорите очи в очи са изключително важни. Така хората се опознават истински, стават малко повече приятели и по-лесно се харесват, дори да не е подходящ моментът. Един чат е нищо, до голяма степен писането с почти непознати е очевиден опит за запознанство с цел нещо повече от приятелство. Да кажем, че просто не си случила на човек, който като теб да се захласне от обикновени битови случки, няколко погледа и усмивки. Някои хора просто са възпитани да се държат така. Най-добрият ми приятел, с който сме отраснали заедно е същият. Той винаги задържа вратата за момичета, винаги говори мило и културно и е доста прям. Опитай се да започваш малки разговори преди да пишеш на някого и му пиши с цел да го попиташ нещо конкретно, за да не те отреже още в началото. И не се притеснявай толкова, на всеки му се е случвало да няма успех с някой опит, или пък с няколко поредни. Дръж се спокойно, поздравявай го по име, благодари му, когато ти задържи вратата. Може да го питаш от време на време как е и дали е по-спокоен. Покажи му, че се интересуваш от него, а не само от това да бъдете нещо повече от приятели. Не пресилвай нещата и бъди мила, вероятно след време сам ще те потърси, ако реши, че е реагирал твърде остро и грубо.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: b22c798ba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо попадаш на неподходящи ли? Защото си в такава възраст!
От написаното разбирам, че си ученичка, най-вероятно в гимназия. Младите хора между 13-20г не са узрели психически, емоционално и физически ако щеш за сериозна връзка. Не слагам всички под общ знаменател, но едно 80-90% от тийн поколението са така.

За момичетата е важно да са харесвани в социалните мрежи, да се изфукат с новите си маркови придобивки или да си хванат някое момче, само за да може да дразнят необвързаните си приятелки и да постват колко много се обичат с "любовта на живота им" в мрежата (което пак води до лайкове и повдига Егото до краен предел)

За момчетата е долу-горе същото положението, важно им е да са харесвани, да са "мачовци" (а всеки разбира различно тази дума), да правят секс(ако изобщо се стигне до такъв, а не е само на думи) с колкото се може повече момичета (ако е най-красивата и популярна в даскало най-добре), да си покажат и те марковите стоки, за да бъдат харесвани.. Всичко опира до това в тази възраст - да бъдеш харесван!

А човешките взаимоотношения остават на дъното.. поне докато не излезеш от пубертета и не се осъзнаеш, че има и по-важни неща от това да те харесват и одобряват всички.

Малка част от момичетата на 18 вече започват да искат сериозна връзка, други се женят, защото си мислят че са открили любовта, а други като мен, изобщо не им се занимава с връзки, а гледат да си продължат образованието.
Мъжете вече след 25 започват за се замислят за семейство, а до 30-35 се и женят, защото голяма част от приятелите им вече са семейни, имат и деца.
Други изчакват да завършат образование, да направят кариера и се впускат във връзка и брак и след 35г.

Та това е общо-взето положението, както аз го виждам около себе си.
Изчакай и не бързай с връзките. Моята първа връзка започна, когато бях на 23, преди това в гимназията имах една, продължила седмица.
Не съжалявам че изчаках правилния човек, а именно сегашния ми приятел.
Бъди спокойна авторке, след като смениш средата и узрееш, твоят човек ще се появи :) До тогава можеш да очакваш само еднодневки :)

Ж, 25

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 5137882846
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ти да не си на 14-15?

Ще ти мине. Просто очите ти не гледат към когото трябва. Но, докато се научиш да гледаш... бая загубеняци ще те наранят. Но, когато се появи правилното момче ще го усетиш и ще разбереш.

Търси човек, който е като теб, който иска същите неща и изразява чувствата си по сходен начин. Ще ти е по-лесно и няма да има такива неразбирателства и проблеми.

За да видиш... трябва да си затвориш очите.
Не с очи се влюбва човек, нито обича, нито каквото и да е било. Очите повечето пъти лъжат... и то много.

 
  ...


...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 82093f4ac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Защото има прости истини в примитвното ни съвремие: жената не е желана, ако е грозна, крайно тъпа или и двете, мъжете не са харесвани, ако са бедни, скучни или и двете. Интересно е и по други постове „аз съм красив/а, умен/на и забавен/на, но нямам гадже, попадам на идиоти, не ме харесват. Това е поради горните причини. Като си плиткоумен/на и не можеш да отсееш житото от плявата, нищо няма да е наред. Човек трябва да бъде честен със себе си и да си види плюсовете и минусите, а после да се старае към самосъвършенство и да си маха минусите. Аз като се сетя имах познати, които с капризи и кретения можеше да побъркат и седиран слон, а после що само чук и бег и никой не искал връзка. Ми като са идиотки, а често и грозни. При мъжете пък, пичът тъп като гъбено семе, или недоразвит интровертиран инфантил, ама умен бил и симпатичен и с еееей такава дълбока душа, ама не можел да я изрази, щот аджеба срам, или умен, ама светът лош и не му давал пари-ми ясно е, еникой не иска такива. Накратко, работете върху себе си, колкото по-съвършенни ставате, толкова по-съвършенни ще срещата. Народът е казал: свиня със свиня се събира, не с лебед.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 9945dbec01
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторката: Благодаря на всички за коментарите! Мина време и аз осъзнах всичко.

 
  ...
преди: 6 години, 2 месеца
hash: 9945dbec01
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Много ми е интересно защо 1-ви номер слага ''жените'' под общ знаменател и говори така общо за тях, след като точно този случай няма нищо общо с това, а и хората са съвсем различни, това че вие сте попадали на такъв тип жени, не означава, че всички са такива и че това момиче един ден няма да срещне точният човек за нея! Момичето изрично е написало, че това момче й се е сторило свястно, възпитано, харесала си го е и е съвсем естествено да действа, да намери начин да се запознае с него, дори нещата да не се получат, важното е, че тя е била смела... Тук не говорим за пари или отрепки, а за съвсем чисти и искрени чувства! Вие не сте ли имали така наречената "ученическа любов" или не сте ли усещали онзи приятен трепет, когато видите обекта на желанията си? Смятам, че този сайт е мястото където хората се обръщат към нас коментиращите, които имаме натрупан житейски опит и бихме им били в полза, бихме им оставили позитивен коментар, който да им вдъхне надежда да продължат напред!!!
Към 9-ти номер- Съвършени хора няма, няма и да има!!! За всеки влак си има пътници и всеки си е в правото да има определени критерии! Вие какво, да не би да нямате? Всеки човек си има различни предпочитания, ако за вас един човек е ''грозен'' (нищо, че такива хора според мен няма, всеки носи определен чар и качества в себе си. ) то точно този човек за друг може да е изключително красив или пък, ако за вас някой е ''тъп'', ''скучен'' то друг ще е точно на обратното мнение. Точно защото всички сме различни и харесваме различни неща, точно това ни прави уникални и неповторими! Не забравяйте, че има много по-важни неща в човека, като например ''доброта'', "емпатия", "учтивост", "благородство", тези вътрешните качества винаги трябва да са на първо място!
Успех момиче! :)

-Жанет. 86

 
  ...
преди: 6 години, 1 месец
hash: 05982209c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   По-добре е да се попада на неподходящи, тогава излизаш "сух" от отношенията и за седмица се отърсваш от неприятните остатъчни емоции.
Лошото е като попаднеш на съвсем подходящ и омаскариш всичко - чувства, добро усещане от времето което сте на едно място. Лошото е когато сам човек се познае като неподходящ за точния човек. Със сигурност на някои от вас се е случило, Как реагирате/бихте реагирали в подобна ситуация/ Интересно ми е да разбера различните човешки реакции и тогава чак ще споеля с мен как се случиха нещата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker