Той е това, което винаги съм търсила. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Любов и изневяра

Той е това, което винаги съм търсила.
преди: 6 години, 3 месеца, прочетена 1853 пъти
Познавам го от 5 години. В един клас сме, последна година. Започнах да гледам на него по друг начин в 10 кл.
Преди това изобщо не съм го поглеждала даже. Не виждах същността му, но винаги е било добро, възпитано момче. Винаги съм била доста претенциозна относно момчетата, може би затова не съм имала връзка досега.
Почнах да се вглеждам все повече в него и без да преувеличавам, той е най-доброто момче, което съм виждала. Изключително забавен, умен, възпитан, отношението му е еднакво джентълменско към всички, просто един истински, добър човек с красива душа и като бонус - красива външност. Вкусовете ни за ВСИЧКО съвпадат, имаме еднаква гледна точка във всички отношения. Не знам дали не съм си създала сама някакъв фалшив образ в главата си, но така се чувствам.
Просто виждам себе си в него.
Та, след като осъзнах, че не мога да го изпусна и ще съжалявам винаги ако го направя, започнах с опитите.
Преодолях срамежливостта си и почнах да му правя намеци, че го харесвам. Реших, че нищо няма да постигна с това, защото той е 100 пъти по-притеснителен и от мен и сметнах за добре да бъда директна, въпреки че бях наясно, че ще го стресна доста. Поканих го да излезем, това доста го изненада, защото ние дори не си говорим в училище. Срещата мина трагично. И двамата се притеснявахме, едвам си казахме две думи. После си ходехме на училище, всичко си беше, както преди. Сега след толкова време аз съм по-уверена в себе си, по-общителна и по-малко срамежлива, НО около него направо забравям ума и дума. Виждам го и него, говори с другите момичета доста по-отпуснато, а като е около мен, не знам дали си въобразявам, но се притеснява. Казвала съм си много пъти, че трябва да забравя за него като възможност, защото за мен не е подходящо, , срамежливото" момче, а това със самочувствие. Но сега пак мисля за него, пак смятам, че ще съм най-голямата глупачка ако го изпусна и попадне в ръцете на някоя, която няма да го цени достатъчно. Но не знам как да го спечеля, как да процедирам с него? И въобще какво му е мнението за мен. Не трябва ли ако има някакви чувства към мен, да направи някакви опити към мен, да преодолее себе си? Или е просто едно страхливо, непораснало момченце? Може би ако се срещнем след години, ще имаме някакъв шанс заедно, а сега нямам идея... объркана съм. Имам само моята гледна точка за съжаление и ще се радвам ако ми дадете вашето мнение, като странични наблюдатели.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 години, 3 месеца
hash: c81037abc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не мога да повярвам колко еднаква ситуация... Аз също съм така, но той не е в моя клас. Той беше... като го видях още в първия миг осъзнах, че ще стане нещо голямо хахх.
Не стана.
Той беше като някакво видение: умен, мил, учтив и много много красив.. Ей такава комбинация повярвай веднъж я видях. В него.
Толкова се притеснявах да говоря с него, а имаше толкова много да си кажем! Имахме толкова общи неща, чак се плашех, но аз пропилях всичко. С моята неувереност.. А се виждаше че и той ме харесва, толкова много се опитваше да ме впечатли и успяваше, но толкова бях срамежлива пред него(а аз съм мега социален човек и нямам притеснения да говоря с хората? ! ), че дори понякога не можех да го погледна, защото щом погледнех тези зелени очи.. започвах да говоря глупости, да се държа неадекватно, колко пъти съм се спъвала заради него даже и на равни повърхности :D.. и той се смееше на това, но не подигравателно, а изключително сладко хахх. Имах цели два шанса живота да ме свърже с него, а аз ги провалих всички.
Мисля че ще има и трети.. не знам, но усещам, че той е човека за мен наистина колкото и тъпо да звучи.. чувството е прекалено силно за да го подмина
И да
Не го изспускай защото ще съжаляваш като мен.
УСПEX:)

P. S.
Знам че звучи... изключително странно но човека когото описа е копие па моя. Едно към едно. Последна година в у-ще и всичко е просто.. едно и също. Надявам да не говорим за един и същи човек :D

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 54c0e03395
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хубава история, хем си смела хем неуверена. Трудно е да се прецени така но щом и двамата се гипсирате явно че има силни симпатии. Ако е такъв какъвто го описваш, покани го на втора среща. Идва пролет, идете на някоя горска или паркова пътека и просто го хвани за ръка и помълчете. Често думите са излишни или вредни. Ако се почустваш по-уверена, карай направо или му дай да прочете този пост. Любовта ви ще намери пътя, щом я имате. Но не чакай да го видиш след 5 години например. Успех! Мъж - порастнал отдавна :)

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: d45eb60dcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Авторке, от писане на толкова много измислени истории вече ставаш за присмех и се излагаш. Как може да казваш, че е умен с красива душа, че вкусовете ви за всичко съвпадат, че имате еднаква гледна точка във всички отношения. Това ми говори, че сте имали дълги разговори за да стигнеш до такива заключиния, а после казваш, че вие дори не си говорите в училище. Ти не се ли усещаш какви глупости пишеш. Толкова добре да го познаваш, а въобще не си говорите. Като не знаеш как да скроиш една история по-добре въобще не пиши нищо. Уж имаше толкова хубави качества, а сега го изкара просто едно страхливо, непораснало момченце. Винаги накрая завършваш с някои големи негативи за твоите момчета. Ето това си ти.

 
  ... горе^
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 8b3e6adc2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Мнението ми е, че малко си се впрегнала, а когато човек се стреми прекалено усилено към една връзка, обикновено нищо не се получава. Нормално е да сте притеснени, възрастните също се притесняват понякога. Не скачай директно в дълбоките води, а започни да водиш съвсем леки и нормални разговори с него- в чат, на срещи, по телефона и в училище, както пожелаеш. Сигурно излизаш с приятели, сядате някъде и говорите на напълно безсмислени, но забавни за вас теми. Това имам предвид. Тези неща много отпускат човек и ще ти помогнат да видиш какъв е той, защото, доколкото разбирам, имаш подозрения, че си си изградила грешна представа за него. Ами, опознай го без да мислиш за целувки, романтика и нещо повече. Можеш да му кажеш, че много ти допада като човек и искаш да разбереш повече за него. Просто опитай да го опознаеш по-добре, за да не те е яд после. В най-лошия случай, той ще те отблъсне. Но ти поне ще си направила всичко възможно и няма да са останали въпроси в ума ти. Понякога, когато директно кажеш, че се притесняваш около по-далечни приятели, това ти помага да се отпуснеш малко и да пропукаш ледовете. Разпитай го какво и къде иска да учи, какви са интересите му, защо се е ориентирал към въпросната специалност. Говорете за всичко, което ви е общо- преподаватели, кандидатстване, пубертет, притеснение.

 
  ...
преди: 6 години, 3 месеца
hash: 162ffb7011
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   До 3:
Ако пишех измислена история, щях да скроя нещо по-увлекателно за публиката. Точно, защото не е фалшива е толкова хаотична.
И ти да наблюдаваш един човек цели 5 години и ти ще знаеш неговите качества, неговият характер. Винаги се вслушвам в думите му, в разговорите, които провежда, виждам постъпките му, виждам го поставен в най-различни ситуации, лоши или добри и реакцията му към тях, виждам какъв човек е и смея да твърдя, че виждам в душата му, където е объркан и несигурен като мен.
Не съм го изкарала ПРОСТО едно непораснало момченце, задавам си въпроси и това съвсем не означава, че отричам положителните качества, които виждам в него.
Може да се окаже дори, че аз самата съм още едно незряло момиченце... имам да уча още много от живота и просто се нуждая от насоки.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker